Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 @horseshoe takmoj mm si nestazuje ze chodil so setrou von, cez leto chodil na druzstvo makat ku starym rodicom, a tam behal s bratrancami. praveze so surodencami maju taky super vztah co jamozem len snivat lebo nasi brata nenutili aby sa mi venoval, a to oni maju 8r rozdiel a su super rodina ami 5 rokov a neznesieme sa. teda on ma neznesie. praveze muz nadaval ako dieta ale ako dospelak si chvali ze ho rodicia naucili zodpovednosti.
Dakujem vám dievčatká moje, no mám na vás všetky otázočku. Včera ma celý deň bolelo hrozne brucho, stále som čakala že sa mi pustí mrcha. Som 18DC. Ale mala som taký výtok riedky ako voda, myslela som že som sa pocikala 😀 Aj večer to bolo tak, vlastne celý deň, brucho riadne bolelo no mala som hroznú chuť na sex. No a tak sme si užili a mňa potom napadlo, či to nemohla byť ovu možno sa kúsok posunula. Čo vy na to? Ešte som taký silný a riedky výtok nemala no a dnes ma ani brucho nebolí ani nič. Som nejaká divná 😠
@ellis21 gratulujem tvojej slecne velkej 🙂 😉 😉 a nech sa jej co najskor splni to, co si tak velmi zela 🙂 😉 😉 hehe a ze sestricku - co braceka bude reklamovat ? 😀 😀
A aka stara prosim ta? Ved tvoja mala neoslavuje 30tku 😀 😉
Inak ja si presne pamatam oslavu mojich 10tich narodenin - mali sme oslavu u nas doma - mamina mi spravila ananasovu tortu, medove kremese a oblozene chlebicky - prisli ku mne kamaratky a bolo nam super 🙂 🙂 🙂 Tak takto som oslavovala svoje prve okruhliny 😵 😵 😵
@horseshoe ďakujem 😀 bračeka nebude reklamovať, no tomu sa poteší syn 😀 Oni by najradšej chceli každý jedno bábo 😀 A aj to všetko potom ostane namňa 😀 😀 Aj ja rozmýšľam nad nejakou oslavou ale asi až v sobotu, cez týždeň je toho dosť. A asi to spojím aj so synom. On mal 29.12. 5 rokov a ráno keď sa zobudil tak sa išiel pozrieť do zrkadla a zrazu začal kričať, že mama, ja som už vyrástol, včera som ešte nedočiahol na svetlo a dnes už si zažnem sám 😀 No on tam dočiahol aj predtým ale bol lenivý a vždy nás volal aby sme mu zažli keď ide cikať. 😀 Aké sú tie deti vychcané 😀
@brumka ano, bolo to super. mamina si vzdy dala na vsetkom zalezat - co sa o otcovi povedat neda 😒 nam mamina pekavala torty - hlavne ked sme boli uplne malicke a potom na taketo okruhliny 🙂 Tato oslava 10tich rokov ale bola vynimocna vtom, ze som tam mala aj kamosky - citila som sa fakt dospelo 😀 😀 Este si pamatam ako sme odratavali minuty - ja som sa narodila o 17,30h - takze uuuuplne presne sme to oslavili 🙂
@ataner81 Renatka musis mysliet pozitivne .. ze na laparke len skontroluju - predprivavia.. vo Februari to len doklepu do uspesneho konca - a medzitým pomozeme ja a Evička @deculko aby všetko bolo ako ma byť - na 100 % 🙂
takže v robotke to maš teraz tažšie .. ale tu prax s detičkami ti velmi zavidim .. mne ked sa Emmka narodi budem vyklepana ako srnka co i len pri naznaku niecoho noveho .. ty ako ostrielana "nahradna mamička" lavou zadnou budes zvladat situaciu ..
mojej znamej sa tiez az po vyše roku podarilo otehotniet .. ale to je v mojom veku .. takže už je rad na teba .. a rok 2013 bude ušpešny .. kedy sa rodia deti duhy (ako tu niektora kočka pisala) 🙂
@brumka deti z toho maju velku radost. aj ked pre maminu je priprava takej oslavy vzdy dost casovo narocna, ale ja som si povedala, ze aj ked nejaku jednoduchu torticku spravim a jednoduche pohostenie, ale spravim - ved vidis ako si to potom tie deti pamataju po cely zivot 😵 😵 😵
Začína éra dúhových detí: http://udalosti.noviny.sk/z-domova/02-01-2013/z... 🙂
@rohlicka moja pri druhých deťoch nemám absolútne strach ale pri svojom budem vyklepanejšia ako tá srnka 😀 . Keďže malá nechce papať lieky, tak ma sestrička naučila tzv. nemocničný chvat, ktorým do detí dostaneš lieky na silu. Vôbec sa mi tonepáči a trhá mi to srdce ale urobím to bez rozmýšľania. Pri mojom............neviem, ťažko povedať. ☹ Je to strašné lebo malá reve ako šialená ale trvá to len našťastie niekoľko sekúnd a je pokoj. Pri svojom to asi robiť nebudem a potrápim sa inak.Pre teraz všetky zhrozené ženy, ktoré si toto prečítali podotýkam, že všetky ostatné metódy ako lietadielko, najprv spapám ja,potom ty či skrývanie liekov do čaju alebo jedla, či sladkostí zlyhali. Navyše tu mám 6detí takže si nemôžem dovoliť stráviť 2hodiny podávaním liekov.
A pevne verím, že tvoje slová budú pravdivé a konečne dôjde rad aj na mňa a samozrejmena Ivku @drobca07 ☹ Stretko 18.1. o 16:30 zatiaľ platí? Už ste sa s Evkou dohodli na mieste?
@horseshoe to je výmyselník 😀 No aby si nemala pravdu s tými dvojičkami. Ak to bola včera ovu a s mm sme snažilkovali po štyroch dňoch, takže aj spermijky boli pekne dozreté a nabudené, tak neviem či to nebudú aj štvorčatá 😀 😀 😀 Ale neverím, že by sa nám tak skoro zadarilo. To by bolo veľké šťatie 🙂

Baby ja som už starááááááááá 😀 Moje malinké dievčatko má dnes 10 rokov. Neuveriteľne to letí, a ona chce na narodeniny sestričku 😀 No neviem neviem či jej tak skoro vyhoviem 😀