Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka aj predošlú dobu snaženia+dobu čo si na snažilkovanie čakala
@tusinka ja teraz dostávam srdiečka pre šťastie lebo ma čaká laparka ale dostávajú sa buď len tak, pretože ti je niekto sympatický, blízky, na úspešne snaženie atď
@drobca07 viem moja 🙂 a tvoje údaje som si dovolila zaznačiť hneď 🙂
@lara30 No mne to doky vysvetloval tak, že keď sa v priebehu ovulácie neuvolni vajíčko z vajičkovodu, tak sa tam nejak "zahniezdi" a vznikne cista, ktorá môže mať väčšie, alebo menšie rozmery. Preto žena v tedy nemá menzes, lebo telo si myslí, že ešte neskončil cyklus. Cista môže kedykoľvek sama od seba sa vstrebať či prasknúť, či pri sexe, alebo pri tlačení na WC. Nemusí to byť vôbec bolestivé a žena ani nevie a cyklus pokračuje. Môže praskúť tak nešťastne, že to bude bolestivé a môže dôjsť ku vnútornému krvácaniu a vtedy treba ísť pod nôž. Alebo môže pretvávať bez zmeny aj niekolko mesiacov, vtedy ju treba vyoperovať. Môže sa cista opakovane vracať, alebo už sa nikdy viac neobjaví, to sa nedá ovplyvniť ☹ Dúfam, že je tvoja otázka dostatočne zodpovedaná 😉 (Ja sama som nedávno jednu mala, ale našťastie sa to samo spravilo)
snehuliacka : ano dakujem a moja segra ked mala cistu , tak mala velke horucky a musela operovat ...
@snehuliacka @lara30 ahojte baby. Aj ja mam cystu asi na vajcovode a od januara sa mi zvacsila z 1,9 cm na 4,6 cm. A moja prava strana este nebola videna mojou novou gyn. A to som tam na sone bola asi do 10krat. Odporucila mi ist na laparku ale najskor do CARu.
@renitri Ahoj!Tak ja taký zázrak mám doma,keď nás už lekár chcel na umelé oplodnenie poslať vtedy som práve otehotnela 😉 ,zázraky sú okolo nás len treba veriť,že sa udejú🙂
@horseshoe Ahoj!
Myslíš v páčené bradavky?Na tie je vraj dobré klobúčiky nosiť v tehotenstve a tie ich akoby tvarovali,ale počas kojenia by sa nemali používať,lebo sa nebude vedieť bábo normálne prisať bez nich,čiže skôr bude dudlať než sať.Tak som čítala,ja napríklad,nemám moc veľké,ale jednu mám plochú:-/Neboj drobček Ti ich upraví saním🙂
Ahojte dievcence ach jaj nechapem tu svoju mrchu do teraz byvala pekne az 32DC-34DC posledna bola na 28DC a dneska dosla uz na 26DC a to som tak dufala ze sa pod stromcekove keksikovanie podarilo ☹ ☹ ☹
@brumka 😀 😀 😀 dufam ma admin nezrusi, ked si precita o tych vajach 😀 No to ano - zeny si toho musia odskakat a vytrpiet daleko viac ako chlapi. A strie, no tak to uz ani neriesim, ze sa mi spravia - a v podstate, co mam byt kompletne zachovala az do 70tky? Ako tie nase uchylne celebritky? Telo ma ist do hrobu zhumplovane 😀 😉
@simonkato ☹ to je sviňa teda....ale aspoň ťa nenaťahovala ako mňa keď sa jej uráčilo dostaviť po 42dňoch!!! ....skús skočiť k dokymu nech ti hodí aspoň duphika na úpravu cyklu...
....ataner81 dostala odo mňa príkaz, že do mojich narodenín budeme tehu všetky!!! (to je apríl) ...takže či chceš, či nie prikazujem to aj tebe!!!! a žiadne protirečenie jasné? !!! 🙂 😉
@horseshoe v skutocnosti to je lepsie vidno, neda sa to dobre odfotit.. ale hej, beriem to tak, ze mozno ano mozno nie...
@brumka 🙂 uvidime....
Inak baby, predvcerom som robila na veceru toasty, mm zjedol 3 a stacilo mu..ja som zjedla 5 a vypila som k tomu pol litrove acidko..a vcera som zjedla celu pizzu sama 🙂
inac babky tehulky, teraz som mala na nohavickach dost hlienu je to ok? nezdasa mi to ako mykoza nic, ako zvyknem mat na tmavych nohavickach ale teraz toho bolo viac. a to som teraz druhorodicka ale uz si nepamatam
@renitri keby sa ti to potvrdilo ako aj kazde ktora je este cakatelka

@franica jeej, dakujem pekne. 🙂 uz mam dve, no to sa musi zadarit. mozno dvojicky 😀 ....radsej nezartujem. takze v robotke je to namahave? 😒 veru, tehulkam sa tazko vstava a to este v tejto hnusnej zime. ved uvidis ako sa to bude vyvijat. dobre ze si davas male ciele, tak to budes lahsie zvladat. ved ked bude najhorsie, urcis si priority a podla toho sa zariadis. 😉