icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

typa
14. jan 2013

teraz som pozerala ten odkaz ,co ste tu niektora dali na urcenie pohlavia - mne podla vsetkeho ci cinsky, tento alebo este aj podla jonasa vychadza dievca. A dr, povedal, ze chlapec. Tak uvidime, ci zostane chlapom az do porodu 🙂

zora256
14. jan 2013

@renitri Tak super🙂Potom daj vedieť ako čo povedal lekár a tak🙂a keď si rizoková,tak sa šetri keď sa len dá🙂

horseshoe
14. jan 2013

@franica kery hriech- nepoznas? 😀 to my zase pouzivame dost casto 😀 podla mna je to cista nahoda. to mi chces tvrdit, ze ti chlapi z vasej rodiny geneticky po sebe dedia len spermie s chromozomami Y? Lebo to by logicky vysvetlovalo, preco sa rodia sami chlapci. A taku haluz som este nepocula, zeby chlap strielal len ypsilonkove spermie 😀

inak tebe ako jedinej vnucke je ako dobre 😀 😉

renitri
14. jan 2013

@zora256 jasne ze dam vediet co bolo 🙂 no budem musiet viac oddychovat, ved chlapi ponosia veci...

horseshoe
14. jan 2013

@typa hehe, tak vidis, ako to je s tymi vypoctami. a videla si na sone na vlastne oci pindura aj vaja? ci iba doki zapotil ze vyzera to na chlapca? lebo ak iba zapotil, tak sa este moze zmenit. treba rukolapny dokaz 😀 😉 vid napr. v mojom albume - fotka pindura s vajkami - to sa veru nemoze zmenit na pisulu ani nahodou 😀 😉

franica
14. jan 2013

@horseshoe ja som to ešte počula, tak som sa narehotala 😀 Ja neviem ako je to s tými strelnými spermiami, ja budem o to radšej keď to nebude pravda, aby sme mali aj-aj, ale veľa s tým asi nenarobím...plus sú všelijaké veci, čím sa to dá ošáliť (a teraz nemyslím mesiac 😀 ), ale vždy je v tom riadny kus náhody.... niektorí hovoria, že podaktorí chlapi vedia robiť len jeden druh- bud chlapcov alebo dievčatá- to je tiež zaujímavá teória 😀 Alebo je zaujímavé, že niektoré páry to majú tak, že spolu im vychádza len to jedno. To môj svokor so svokrou mali 3 synov a so svojou novou ženou má dcéru....takže ak budem chcieť po dvoch chalanoch babu, tak musím asi zmeniť manžela 😀 😀 😀

zora256
14. jan 2013

@renitri Presne veď aspoň tých 9mesiacov nak obskakuje chlap🙂Veď si zaslúžiš🙂
Baby majte sa a píšte ako sa máte,ja idem sa malému venovať🙂A večer mužovi😀

horseshoe
14. jan 2013

@brumka tak je to praktickejsie v BA - preto aj ja som sa rozhodla nakoniec pre BA a nie MT 😉 i ked som chcela povodne tam. ale co uz, raz uz sme sa tu zakorenili, tak musime tomu vsetko podriadovat...

zora256
14. jan 2013

@franica Moja po2dvoch chlapcov nemeň muža moje teta až na 4 krát porodila dcérku🙂Ale tak máme aj tetu ktorá má 6 dcér😀Na ulici majú jedny 4 dcéri a boli aj taký čo majú 4 synov.tak ako je súdené🙂

brumka
14. jan 2013

@horseshoe tak ja som rodacka z BA ale nebyvame aj tak daleko odtadial, ale porod je daleko aspon u mna 🙂

horseshoe
14. jan 2013

@franica 😀 😀 😀 tak to je dobree, ze niekotri chlapi vedia robit len jeden druh 😀 😀 no s panom bohom aj s batohom, lebo muz mi povedal, ze budeme robit deti dovtedy, kym nebude aj dievca 😀 😀 😀on ma vysnene dievca uz odkedy sme spolu zacali chodit, uz aj meno ma pre nu 😀 tak to bude taky milacik, ze mu bude moct aj po hlave skakat - vsetko jej dovoli, uz to vidim 😀

podla mna aj to je volovina, lebo si vezmi,ze nase babky mali aj zo 7deti, resp. v tych povojnovych casoch nebolo prekvapenim, ked rodina mala aj 10-12deti a co ja viem, tak nikdy som sa nestretla s tym, ze by bolo v tej rodine cisto 11 dievcat alebo 11 chlapcov - vzdy bol mix.
No suma sumarum, draha, je to tak, ze treba robit vela deti - vid nase babky 😀 😀 😀 😉

franica
14. jan 2013

@horseshoe hihi tak to aby sme sa s týmito nevoľnosťami zžili až do menopauzy 😀 Ja som tiež odhodlaná pokúšať až kým nebudeme mať z každého po jednom kuse minimálne 😀 (len či ma to okolo augusta neprejde táto myšlienka a budem velebiť jedináčikov 😀 ). MM má tiež vysnívanú babu- toľko chalanov mal furt všade okolo, že by chcel zmenu, ale práve minule povedal, že kým sme snažilkovali chcel hrozne babu a teraz, keď sme v tom je mu to už vlastne jedno, hlavne, že je 🙂

horseshoe
14. jan 2013

@franica no veru - do menopauzy 😵 😵 😵 ved moja mama mala menzes do 52 rokov - tak ak to po nej zdedim, tak to este aj tych 11 deti stihnem 😀 😀 😀
no ja dufam, ze ma neprejde myslienka mat viac deti po porode. Zatial ma nepresla, i ked mam hrozu z dalsich tehotenstiev - akoze kombinacia male dieta a ja tehula - lebo predsa kadejake stavy som mala a aj mam. Ale vraj kazde tehu aj ine moze byt, tak dufam,ze uz len lepsie budu 😀 Tiez neviem, ako na tom budeme v buducnosti, ci si to budeme moct dovolit...A ci sa vobec bude darit...Ale predstavy vacsej rodinky su zatial pekne 🙂 😉

renitri
14. jan 2013

@zora256 no musim ho pekne naucit aby sa o mna staral 😀 nieze by sa teraz nestaral, ale teraz to bude ine 🙂

typa
14. jan 2013

@horseshoe nie, najskor iba povedal, ze chlapec a potom nam to pozvacsoval a pekne poukazoval 😉 Cize jedine, zeby pipik odpadol do porodu 😉 😉

zora256
14. jan 2013

@renitri Tak ten môj na mňa dáva aj teraz až veľký pozor,lebo ie ak by sa mi niečo stalo,nemal by kto mi pomáhať z malýml,keďže starké tiež pracujú.

franica
14. jan 2013

@horseshoe veď to, že tá neistota bráni človeku rovno vyhlásiť, že toľko a toľko detí budem mať, lebo sa to uvidí ako sa to bude zvládať... ja som hrozne za 3, ale tak uvidíme, mm zase radšej len dve že kvôli financiám...ale ja vravím, že nikde nie je napísané, že nevyhráme športku 😀 Proste sa uvidí ako bude s jedným a potom ďalej, ale zase viem aj to, že mnoho ľudí sa má aj oveľa horšie, čo ma neteší, ale zvládať sa to dá len za akú cenu... a k tomu dedeniu- ja mám podobne veselé vyhliadky ak je to dedičné- moja mama má skoro 49 a stále tak pravidelne všetko, že gyndoš jej musí dávať kadejaké formy antiky, lebo povedal, že keby nie, tak hocikedy ešte môže otehotnieť....takže toto bábätko v bruchu čo mám nejde na vysokú, lebo bude robiť au-pair pre svoje 11.-teho súrodenca 😀

horseshoe
14. jan 2013

@typa 😀 😀 tak to bude s velkou pravdepodobnostou chlapcek 😉 😉

renitri
14. jan 2013

@zora256 no fajne 🙂 akoze aj mm uz je taky, ze pozor aby som nespadla a tak... vadi mu ze vela jem 😀 ale ked mam hlad, co narobim ?

horseshoe
14. jan 2013

@franica hehe, babatko v brusku sa ti podakuje 😀 😀 😀 jeho kariera je jasna uz teraz 😀 no ved jasne, uvidime - my chceme tiez 3deticky, ale clovek mieni a panboh alebo sportka alebo slovenska vlada meni 😀 😀 😉

chi,moja, mozno prave my dve tu budeme v tejto teme konikovat az do 50tky 😀 😀 😀 Ze co mas nove? Ale, moje dieta c. 8 vcera dostalo patku a dieta c. 4 spinka, c.5 a 6 sa hraju vonku na dvore a c. 2 nechce pit z cicika 😀 😀

kapokapo
14. jan 2013

@simkarobkova ahoooj,, to ma mrzi, co sa ti stalo.... ale neboj,nic nie je stratene, ja som mala missed abort, musela som ist na potrat, bolo to v novembri 2011, potom som cakala tri mesiace, pridala som sa do tejto temy marcovky a potom som otehotnla a Termin mam o 5 tyzdnov 🙂 🙂 🙂 🙂 tak drzim palce aj tebe...

franica
14. jan 2013

@horseshoe no keď to má byť takto, tak sa pri stave nášho zdravotníctva idem radšej už teraz napísať na poradovník niektorej psycho liečebne, aby som sa tam po tých 25 rokoch dostala 😀 😀

franica
14. jan 2013

@horseshoe a zabudla som na to, že si idem zakladať účet na šporenie na plastiku tých vecí dole na juhu....vždy som bola proti plastike hocičoho, ale ak mám mať 11 detí, tak mám silné tušenie, že sa mi tento názor zmení 😀

horseshoe
14. jan 2013

@franica a ja sa k tebe pripajam 😀 😀 😉

horseshoe
14. jan 2013

@franica myslim, ze po 11detoch nas ani plastiky nezachrania 😀 😀 😀 a vlastne nam to uz potom bude jedno 😵 😵 😵

franica
14. jan 2013

@horseshoe ale zachránia- ja si tam dám namontovať rovno pipíka, nech už určite ďalšie nepríde do úvahy 😀 😀 😀

renitri
14. jan 2013

Babulky..raz ste sa tu bavili o pracke a susicke... Budeme kupovat novu pracku, tak rozmyslam, ci by nebolo fajn kupit ju rovno so susickou (kedze asi coskoro budeme musiet vela prat a zelhit decke vecicky) A nahradi susicka zelhicku, co sa tyka toho ze decke vecicky treba zehlit., ale nemyslim to tak ze aby boli nepokrcene, ale kvoli tej horucej teplote..napiste svoje skusenosti a rady..dakujem 🙂

horseshoe
14. jan 2013

@franica 😀 😀 😀

horseshoe
14. jan 2013

@renitri avoj. ja mam susicku - moj najoblubenejsi kram v domacnosti 😀 usetri mi to mooore casu a nervov, kedze neznasam zehlenie. a este k tomu je to dobre aj pre ludi, ktori maju rozne alergie, lebo sa neviri prach po celom dome ako pri zehleni. Susicka urcite nahradi zehlicku. Jedine take veci ako kosele alebo nejake fajnove oblecko - to musis ozehlit. Inak temer vsetko tam mozes narvat 😉
Ta horuca teplota je regulovatelna - teda na vacsine susiciek 😉 inak nemam pocit, ze by nam to nicilo veci - vobec nie. Zehlicka ma myslim teplotu 150 °C a u susicky je to urcite menej - tusim maximum 90. Ale co sa tyka alergenov, tak detske vecicky vytiahnute zo susicky maju urcite neodskriepitelne mensie mnozstvo alergenov ako tie ktore sa najskor volne susia na susiaku a potom zehlia. Okrem toho sustavne zehlit detske veci nie je dobre - ta imunita sa vobec nevytvori - mozno zo zaciatku, ale potom je to skor na skodu veci.

renitri
14. jan 2013

@horseshoe Dakujem, takuto odpoved som cakala 🙂 takze vrelo odporucas 🙂 ja tiez nezehlim..vsetko z pracky dam na susiak pekne na rovno a potom ked je suche poskladam..kosele nenosime, takze pohoda.. aj tricka su ok...