icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
14. jan 2013

@renitri presne tak - vsetkymi 10timi odporucam 😀 😉 a tym duplom, ked ty nezehlis veci. lebo niektori ludia su taki fajnovi, ze musia mat vsetko oblecko rovne ako list papiera a zehlia aj trenky ci ponozky 🙂 Oblecko zo susicky nie je ako list papiera - zehlicka to neni, ale zaroven je ovela rovnejsie ako ked ho iba volne vysusis na susiaku. Ide o to, aby si to oblecko zo susicky este horuce poskladala a ulozila do skrine - ono sa to pekne narovna. Niektore veci dokonca susicka tak viac akoby nadycha - ze tak napucia, co je tiez super. 😉

renitri
14. jan 2013

@horseshoe no takze velmi dobre 🙂 ja si nepotrpim na vyzehlenych veciac.. naco..sadnem do auta abo dam mikinu a je pokrcene... Ale na druhej strane, postelne pradlo mam rada ak je vyzehlene, je to taky pocit ze je to ciste 😀 A co sa tyka toho, ze pracka vyperie viac kil, ale menej kil vie ususit ? aku znacku mas ty ?

horseshoe
14. jan 2013

Ja mam aj pracku aj susicku znacky Bosch. Ale aky typ - to bych ti musela presne pohladat. Ja mam skor pocit opacny - ze pracka mi operie menej a susicka dokaze vysusit viac 🙂 Ale fakt. Ak by si chcela podrobnejsie info, tak zajtra sa na to mrknem 😉

renitri
14. jan 2013

@horseshoe nemusis moja, dakujem 🙂 len kukam, ze je tam dost vysoka spotreba vody ☹

horseshoe
14. jan 2013

@renitri vody? snad elektriny 😉 my mame s tepelnym cerpadlom - je tam uspora az 50% energie. my mame tuto http://www.bosch-home.com/Files/Bosch/Cz/cz/Add...

renitri
14. jan 2013

@horseshoe ale aj vody... pranie je okolo 50-60l spotreba a spolu so susenim je az 98-120 l... tak hej aj elektriny, ale to sa vyrovna hadam zehlicke 😀

renitri
14. jan 2013

@horseshoe pozeram tu tvoju pracku a fakt vyzera skvele a ani ta velka spotreba sa tam nikde nespomina..enchapem...

horseshoe
14. jan 2013

@renitri jaaj, jasne, ja som zabudla, ze ty si chces kupit pracku so susickou v jednom 😉 tak to hej, ta spotreba, lebo mi neslo do hlavy, ze ako moze susicka spotrebovat vodu, ked ona vodu odstranuje 🙂
jj, tato nasa je dobra fakt, a tu spotrebu setri to tepelne cerpadlo 😉 ona vyuziva akesi zbytkove teplo ci kery hriech. Tu mas radsej odborne vysvetlenie:
Kondenzačné sušičky s tepelným čerpadlom

V sušičke s tepelným čerpadlom je ohriaty vzduch následne schladený, čím sa odstraňuje vlhkosť. Vznikne tak uzavretý obvod, v ktorom sa teplo (energia) nestráca. Spotreba môže byť nižšia až o 50% oproti bežnej kondenzačnej sušičke. Teplota sušenia sa pohybuje v rozmedzí 50-55°C, čo je asi o tretinu menej než je potrebné pri bežnej kondenzačnej sušičke pri rovnakej rýchlosti sušenia. Proces sušenia je veľmi jemný, zvlášť vhodný pre sušenie citlivých textílií a to vďaka kontrole teploty a zvyškovej vlhkosti, postupnému ochladzovaniu prádla, špeciálnou fázou pokrčenia a obojstrannému chodu bubnu.

horseshoe
14. jan 2013

@renitri ja mam samostatne pracku a na tom postavenu samostatnu susicku - aby sme sa rozumeli 🙂 😉

renitri
14. jan 2013

@horseshoe ahaaaaaa...tak zato mi to neslo do hlavy 😀 ja chcem taku 2v1....

deculko
14. jan 2013

vcera sa moje dietata vykupalo s cifom... zabudla som ho na vani...esteze som na to skoro prisla vdaka super detektoru nosu tehule.... no a dnes moj maly vysypal na stol iskru (jak mineral,samaritan,bystrinka...) a olizal to.... zacalo mu tu penit,fuj... rychlo som mu to davala zapit... volajake prieskumne obdobie mame 🙂) z toho cifu mam ale vycitky,dnes uz na vani nie je nic....

rohlicka
14. jan 2013

TEHU tabuľka 🙂
@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO ♂
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO ♂
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA ♀
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013 - EDKO ♂
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO ♂
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013 - ALEX ♂
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA ♀
@mamkabeika - snaž 4m, termin 24/03/2013 - MIŠKO ♂
@stansn - snaž 3m, termín 26/03/2013 - DIEVČATKO ♀
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO ♂
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO ♂
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013 - CHLAPČEK ♂
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET ♀
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 29/05/2013 - MILANKO ♂
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013 - TOBIÁŠ ♂
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013

Vyhrievane miesta
- pozitívne testíky (čakáme na ďalšie infošky) - zatiaľ tiché gratulácie:
@waltea - podaj o sebe infošky
@renitri - 16.1.2013 (ultrazvuk)
@franica - 17.1.2013 (ultrazvuk)
@tatiana77 - 24.1.2013 (ultrazvuk)

sabaka
14. jan 2013

@tatarida eeeejha, uz sa ti to krati! 🙂

franica
15. jan 2013

Dobré ráno ženy! Čože dnes tu ešte nikto nič? 🙂 Ja som sa doteperila do roboty, cesty boli o kúsok lepšie, no po odprataní snehu spred dverí a z auta a po tej ceste no normálne by som zaspala najradšej...keby mi tu tak dali nejaké lepšie kreslo, tak hodím šlofíka...plus mi je dosť aj od žalúdka blbo, tak už sa neviem dočkať, kedy pôjdem konečne domov 😀

typa
15. jan 2013

@franica ja som uz tu =)) len nestiham pisat. Nezavidim Ti tie nevolnosti, mne to uz nastastie uplne preslo - aspon dufam 🙂 Cize uz sa o Teba staraju, ked si dostala novu stolicku? To mas ake privilegia? 😉

franica
15. jan 2013

@typa joooj nie moja, nemám tu nijaké vlastné kreslo ani nič iné, na všetko sa čaká, všetko je údajne objednané....ale tak to poznáme 🙂 Nevadí, pre mňa nech to kľudne takto naťahujú do konca skúšobnej :-P

typa
15. jan 2013

@franica este vas stale skolia alebo uz sa zaucate prakticky? Kolko vas vlastne prijali? Som mala pocit, ze si pisala, ze vas je viac. U nas je sneh, ale vobec nie je na ceste. Skor je uz mokro. Ja tu dzabanicu vobec nemusim. Dnes som si rano urobiĺa taku 45 minutovu prechadzku cez mesto. Som si obehla doktorov, som si bola brat vysledky a skumavky a paragraf. Ale aspon to uz mam z krku. ty ides vo stvrtok na kontrolu, vsak? To uz budes v ktorom tyzdni?

franica
15. jan 2013

@typa no s nami tu nič nerobia, my už ani nechápeme, aspoň sme tri...nejaké školenia sú, ale viac-menej do počtu a potom nás reálne budú zaškolovať budúco týždeň v Nemecku, kam sa mi tiež vôbec nechce ísť 😖 Proste mám niekedy pocit, že som si na seba ušila búdu s tým všetkým...teší ma iba to, že tým seknem kedy chcem.
Na kontrolu idem vo štvrtok, podľa mojich výpočtov by som už mala vtedy prehupnúť do 9tt, ale podľa dokiho to bolo o niečo menej, tak mi potom povie ako sme na tom 🙂

zora256
15. jan 2013

@renitri Ahoj!Povedz mu,že ke´d sa narodí a bude behať,nebudeš mať čas ani jesť,a keď drobček si vyžaduje,tak treba jesť,aby nepočúvalo škvŕkanie žalúdka😀A v 3 trimestri možno budeš mať kyselinu,tak budeš pomenej jesť,nak Ti neberie chuť kým máš,ja som nemala prvé 4 mesiace chuť jesť vôbec,proste som jedla,až keď mi bolo hrozne od hladu,keďže do obeda mi bývalo hrozne zle som len na vode bola a vylihovala,lebo akonáhle som vstala som utekala nad wc ☹

typa
15. jan 2013

@franica tak to Nemecko bude asi divocina pre Teba 😒 Ale nejak vydrzis. Ja si neviem predstavit, ze by som nechodila do prace. Asi by som sa zblaznila doma. Chapem, ked je to potrebne zo zdravotnych dovodov, ale inak by ma to nelakalo.
9 tt? A ze ja si pripisujem po 2 tyzdnoch...hahaha. Si sa teraz prezradila 😉

rohlicka
15. jan 2013

Dobré ránko žienky .. 🙂 ja som hore už od pol 9 ale len tak sa motkam po byte .. konečne naranajkovana .. a mozem sa pustit do dokončenia šatičiek .. nech to mam hotovo .. lebo v tehu mi vsetko dlhsie trva 😀
ale budem tu pravidele priskakovat co je nove 🙂
@franica ty sa drz .. pokial vladzes a nerobi ti problem nova robotka .. a mas pravdu .. kedykolvek im môžeš povedať zbohom .. a ostat doma s vyvalenym pupcekom na gauči 🙂

brumka
15. jan 2013

@typa hehe, ja som doma uz 3,5 roka a dalsie 3 este pobudnem, bez dcerky som bola len par krat takze mneuz hrabe obcas na majak 🙂

brumka
15. jan 2013

@franica a brusko este nemas ked vravis 9tt? mne skocilo edzi 8-9tt 🙂

franica
15. jan 2013

@typa hihi že prezradila...no ja neviem, asi je to tak, že pri iných sa zdá, že to ide tak rýchlo, zase mne sa vidí, že sa ledva hýbem s tými dňami- ved keď mi vyšli // to sa ráta, že som už bola nejak 4-5 a odvtedy som koooooľko čakala na prvú kontrolu, teraz nekonečne dlo do ďalšej atď a to furt som v nejako ôsmom...no mne sa to zatiaľ vlečie 🙂
A s tou prácou- no keby ma to bavilo a tešilo, tak jasné, ale poviem ti, teraz predstava mojej krásnej voňavej, mäkkej, pohodlnej postielky a to teplo a pohodlie domova oproti vysedávaniu na jednej zlej stoličke a nič´...čakanie na spásu...poviem ti, že to je na ústav časom. Jedine to tehotenstvo ma teší, že viem, že to nie je na dlho a že sa tým viem rozptýliť, že aké pekné veci ma čakajú...nebyť toho, tak sa už asi samo-zakopem 🙂

franica
15. jan 2013

@brumka vieš čo práve včera som sa skúmala 😀 a nemám...ja som celkovo teraz viac pribratá, takže sádielko v okolí brucha mám ako keby ešte viac ako inokedy , ale žeby také pevnejšie tehu bruško, to nie....tak hádam tam niečo je 😝

brumka
15. jan 2013

@franica hehe neboj ani sa nenazdas a budes sa gulat 🙂 ja si vece r povim ze toto som rano nemala, kedy mi to narastlo, no necham sa prekvapit este par mesiacov do akych rozmerov to vysplha

franica
15. jan 2013

@brumka no uvidíme, budem zvedavá a nie som ani proti- už som si minulý týždeň bola kúpiť také dve blúzko-tuniky, že čo budem môcť nosiť aj s bruchom...aspoň niečo by mi vravelo, že tam nosím dieťatko....zatiaľ akurát tie grcky ma ubezpečujú, inak niekedy ani neverím, že som 🙂

brumka
15. jan 2013

@franica ja si planujem kuupit uz tehu gate dako ma tlacia nohavice, ja mam dake volne tricka a tuniky na leto ale v zime som rada ta pohodlie teplako a volneho tricka :🙂

janka9900
15. jan 2013

ahojte baby, tak dnesna kontrola ziadna slava, babatko pekne rastie, ale krcok svina sa zasa skracuje 😠 od zajtra idem do nemocnice, vobec mi to nevadi, kludne tam aj do jula polezim, len aby sme sa konecne dockali nasho pokladu 🙂
obcas sa ozvem, tak sa vseky tehulky drzte a snazilky snazilkujte odusu 😉

brumka
15. jan 2013

@janka9900 juj moja to mi je luto, ja uvidim co o tyzden bude :( bojim sa. ty sa neboj vsetko bude ok