icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
15. jan 2013

@janka9900 júj moja držkaj sa, držím palce a pekne oddychuj. 🙂

franica
15. jan 2013

@brumka gate som si kúpila ešte ked som nevedela, že som tehu 😀 Ale už som hľadala aj ja nejaké ešte jedny, ale zatiaľ som nenašla 🙂

@janka9900 juuuj je mi ľúto, že máš komplikácie, ale ja verím, že to nebude nič zlé....si super, že to takto berieš, že si tam ideš s kľudom poležať, takže sa nám tam drž a lieč sa, určite to všetko dopadne najlepšie...dúfam, že budeš mať net, aby si s nami mohla byť v kontakte 😉

brumka
15. jan 2013

@franica tak mne moje minule tehu gate niesu dobre schudla som 11kg takze bysom to asi mala dost volne na niektorych partiach 🙂

janka9900
15. jan 2013

@brumka @ellis21 @franica dakujem baby, urcite ro musi dopadnut dobre, nic ine si nepripustam 😉 tretikrat by som to uz asi nezvladla 🤐 😔
net budem mat, len neviem, ci hned zajtra zoberiem notebook, asi nie a na mobile sa mi blbo pise, ale cita sa mi dobre, tak piiiste, nech sa tam moc nenudim 😉

franica
15. jan 2013

@janka9900 jasnačka, spravíme pre teba všetko 😉 A zlé si ani nepripúšťaj- zlé už bolo, teraz príde to dobré... myslím si, že aj doki ťa práve preto priamo posiela do nemocky a nie domov ležať, lebo si fakt pod drobnohľadom...takže len optimizmus a bude to všeeeeetko superkové 😉

typa
15. jan 2013

@janka9900 neboj sa,to bude urcite dobre. Ked tak v najhorsom priprade si prelezis cele tehotenstvo,ale babatko je spokojne. Aj v nemocnici Ta budu pekne obskakovat. Ti budu nosit jest na izbu 😉
Urcite to bude dobre. Drzime prstiky 🙂

janka9900
15. jan 2013

@franica @typa dakujem 😉 no ved ja uz mam pomaly prelezaniny z toho, co doma stale lezim, ale nevadiii, len nech ma obskakuju, ja si to odlezim 🙂 ... musi to byt superkove 😉

franica
15. jan 2013

@janka9900 čo si teraz odležíš, to si neskôr odskáčeš, takže si to kľuuuudne užívaj 😉 😉

janka9900
15. jan 2013

@franica 😀 uz sa na to skakanie tesim 😀

rohlicka
15. jan 2013

@janka9900 tak sa len drž .. budeme na teba silno mysliet .. a ocakavat kazdu spravicku od teba .. 🙂 samozrejme len pozitivne .. je dobre ze to beries tak dobre naladena .. tiez som zistila ze pripravit a naladit sa na veci pozitivne (ked ich aj tak zmenit nemozes) je to najlepsie .. tfuj tfuj tfuj .. nech vsetko dopadne na jednotku 😵

horseshoe
15. jan 2013

@janka9900 ahoj moja. joooj, tak krcek robi zase sarapatu? 😒 No mne sa tiez zacal skracovat ale az od 27.tt ,ale u mna to neprebiehalo bezpriznakovo - ja som citila, ze nieco deje - tlaky, tvrdnutie a tak...Gyndos to vyhodnotil, ze je mozne, ze mi to sposobila infekcia a mykoza - skoro cele tehu s nou bojujem. 😖 Ale pozitivne je to, ze mi gyndos povedal, ze mnohym zenam sa ten krcok skracuje aj skor a v pohode vydrzia a vynosia az do konca - je to velmi individualne, aj ked viem,ze ty mas zlu skusenost uz z predoslych tehu, ale pamataj, ze kazde tehu je ine a do tretice vsetko dobre dopadne 😉 😉 😉 Ver tomu, ze mas v brusku maleho bojovnika a ten bude pekne posluchat az do jula 😉
Tak budem na vas mysliet a nech ti ten cas v nemocke ubieha co najrychlejsie - uvidis, zvladnete to 😉 😉 😉 Drzim moc palceky 😉 😉 😉

janka9900
15. jan 2013

@rohlicka @horseshoe dakujem vam 🙂 ked nam budete vsetky drzat palce, tak zle to dopadnut nemoze 🙂
@horseshoe mne sa minule skracoval bezpriznakovo od 14.tt, v 18. zacalo tvrdnut brucho a mala som ho skoro stale ako skalu, az do 24., ked sa rozbehol porod 😒 takze duuufam, ze teraz ziadne tvrdnutie nebude aspon do 30tt 🙂 mne ziadnu infekciu nezistili ani minule, ani teraz... aj ty vy sa drzte, este par tyzdnov a vas bojovnik je tu 😵

drobca07
15. jan 2013

@janka9900 držím palčeky aby všetko bolo čo najskôr OK 🙂

brumka
15. jan 2013

inac babky, nemate dake typy od znamych alebo tie co mate deti vyskusane dake baby satky?

janka9900
15. jan 2013

@drobca07 dakujem 🙂

horseshoe
15. jan 2013

@janka9900 inak to brucho aj mne tvrdlo stale - to boli tie tyzdne 27, 28,29.tt. Gyndos mi ale naordinoval 3krat denne magnezium - asi to pomohlo. A tiez aj 2krat denne zelezo uzivam. A v nemocke ked budes lezat - to mas najlepsie na odvratenie najhorsieho - oni davaju magnezium priamo do zily - to je ucinnejsie a tiez keby videli, ze sa ide nedajboh rozbehnut porod - vedia to zastavit 😉 Neboj, tam na teba daju pozor 😉 😉 😉

Teraz mi tvrdne tiez, ale vobec nie tak casto ako vtedy. Zase ono tvrdnut by aj malo - hlavne v tom 3.trimestri - ze sa maternica tym cvici na porod. ale uplne ta chapem - viem co je to za strach ☹ Ale snaz sa mysliet pozitivne - psychika je tiez dolezita, vsak vies 😉 Tak este raz - drzkajte sa a aj my budeme 🙂 - snad to uz dako dogulame do konca 🙂 😉

horseshoe
15. jan 2013

@brumka nemam moja, ale chcela by som ist na prednasku, ktoru nie a nie otvorit, tak ak sa na nu predsa len dostanem - podam info o baby satkach 😉

brumka
15. jan 2013

@horseshoe super ja som pri prvej dostala taky nosic ale ten bol dobry na 2 veci a na rozbitie chrbta, a este mala bola dost velka tak to bola pre mna strasna zataz

janka9900
15. jan 2013

@horseshoe dakujeme 😉 ja som mala magnezko naordinovane 8-10x denne 😅 a lezala som aj minule v nemocke, co nepomohlo, ale tak kazde tehu je ine, teraz sa zacne porod az v takom tt, kedy ho uz nebude treba zastavovat 🙂

horseshoe
15. jan 2013

@brumka ja mam tiez ergo nosic - manducu. ono to nie je zle, lebo je to cele vystuzene - na chrbatik, krk...Mensie dieta sa nosi vpredu a vacsie sa uz moze aj na chrbte. Segre napriklad obe deti krasne vtom zaspali. Na chrbat sa nestazovala.
Ono to vraj nie je moc vhodne pre tie deti - ze v tom tak visia. Pohodlnejsie pre deti je ta poloha v satke. Lenze zase satku musis vediet spravne uviazat, lebo potom tomu babu este uskodis co sa tyka chrbitce a krku. Tiez kym si to na seba umoces, tak to sa treba naucit. Ten ergo nosic len cvaknes na seba a hotovo - vtom je vyhoda. Vsetko ma pre aj proti. Chcela by som aj tie satky sa naucit viazat a nosit aj vtom, tak cakam na tu prednasku o noseni, len neviem, ci bude...

horseshoe
15. jan 2013

@janka9900 presne tak - tentokrat to potiahnete dalej 😉 😉 😉 pevne tomu verim 😉 do tretice vsetko dobreeee 😉 😉 😉 😉 😉

brumka
15. jan 2013

@horseshoe ja som mal taky obycajny nosic v predu a to bolo des a este cim viac mi mala priberala tak viac ma bolel chrbat a este ked mi tam visela tak na moju vysku to bolo nanic lebo som kolenami do nej kopala, nedalo sa mi v tom nic robit ten ergo neviem ci hcem som tak na 90% rozhodnuta pre satku. len musim daku dobru pozriet a neutralnu farbu aby aj mm mohol nosit

horseshoe
15. jan 2013

@brumka ja som si ten nosic kupila hlavne pre muza - pre neho to bude pohodlnejsie ako umotavat na seba satku - to si viem predstavit akoby so satkou traposil a nakoniec by som mu to musela cele vzdy opasat ja. 😀
inak existuje fakt vselico...nielen tie satky. ale napr. aj taky vak - trebars lodger shelter, kde dieta ma tiez taku polohu ako v satke, ale nemusis ho omotavat ako satku. Avsak nie vsetci maju na to dobry nazor - aj na satky, aj na tie sheltre...Je to diskutabilne...
Moj nazor je taky, ze pre malinke deticky - novorodeniatka je vhodnejsia satka - lebo tam ma prirodzenu polohu ako v maternici. Ale pre vacsie deticky uz je lepsi ten nosic, kde je dietatko vzpriamene, ma oporu chrbatika - ktory uz neskor vyzaduje oporu. 😉

brumka
15. jan 2013

@horseshoe ja nemam uprimne povedane peniaze aj aj, a satku som chela aj z dovodu ze skor by sa nam hodila kk nasmu hobby 🙂 ako moderny nosic. moj manzel nema vobec s takymi vecami problem a ani ja zeby som mu to este omotala, ved na vychadzky sme chodili spolu alebo moj mm rad chodil aj sam kocikovat 🙂 jamam v tomto velmi ochotneho muzika

renitri
15. jan 2013

@zora256 no ved poviem mu, ze musim papat, lebo mozno pridu grcky a uz nebudem vediet tolko papat.. hehe..
@franica ze uz 9tt ? fiha...jak to leti 🙂 inak planujem si kupit nejake zateplene leginy abo daco, lebo ak sa moc zohynam v rifliach tak mi to dost tlaci brucho...aj ja vyzeram jak 4-5 mesiaci uz nejaky cas, ja som vzdy mala viac tuku na bruchu...
@janka9900 dufam, ze v nemocke si polezis kratko a pekne bude krcok posluchat... drzim palce 🙂

horseshoe
15. jan 2013

@brumka tak to mas super - uvidime aky bude ten moj a ci ho to bude bavit 😀 ale mam obavy, ze ani nie 😀 ja som myslela, ze je dobre nosit to babatko aj doma -akoze aby zaspinkalo, lebo segre v tej manduce super zaspia tie deti. no vsetko stoji peniaze - to viem, su to hrozne prasule, ale satka vyjde urcite lacnejsie ako nosic. Keby mi nedala 80% veci segra, tak neviem ako by sme to vsetko prefinancovali....
ja si chcem tiez satku kupit, ale chcem najskor ist na tu odbornu prednsaku, lebo bez toho sa do toho nosenia v satke nechcem pustat...

brumka
15. jan 2013

@horseshoe ja tiez zvazujem nieco take pohladat. ja mam nastastie vseko po prvej odlozene takze uz len drobnosti, len sa uvidi ci dostanem vobec matersku ak ano tak bude to nacas o nieco lepsie tak poodkladam na dolezite veci a ked rodim v juli alebo sko r v juni tak to vyuzijeme

typa
15. jan 2013

@brumka tak ja si chcem kupit storchenwiege leo natural. Citala som na nu velmi dobre recenzie. Dnes sa mi kolegyne ponukli, ze mi to kupia ako darcek 😉

brumka
15. jan 2013

@typa hehe ja mat taky kolektiv, ja som dostala avizo ze sa mi zbierali v robote ale peniaze sa dako stratili, super ze. daku taku satku som pozeral ze 4,6m za 58€tak uvidim, su velmi pekne

typa
15. jan 2013

@brumka tak ja sa stazovat nemozem - my sme tu same baby a stale si navzajom kupujeme darceky. Tie satky su inak nechutne drahe 😖 Tak velmi ryzuju na tych malych detoch a rodicoch, ze je to az neskutocne. Ked som vcera mm povedala, kolko ta satka stoji, tak povedal, ze on mi usije za 5 euro 🙂
Ale velmi ju chcem - podla mna aj pre babo to bude pohodlnejsie a prirodzenejsie. A ja budem mat volne ruky.

Chcela by som vediet u koho sa tie peniaze stratili