Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@typa
@horseshoe dakujem vam dievcence ved stratit nemam co a svet sa nezruti aj keby ma nezobrali ale bolo by fajn keby ano uvidime uz by sa mohlo trosku stastie usmiat aj na nas.Teraz mam toho hrozne vela vyhodene stavce chodim na injekcie rehabilitacie a just sa mi z roboty ozvu ale rada by som uz sla medzi ludi ine myslienky iny kolobeh a cez leto niekde na dovfci by mohlo pak aj mimi prist 🙂
@janka9900 ajaj Jani,tak sa drzte,mysli na to,ze si ta tam beru len pre istotu,aby to tentokrat mohli ustrazit co najviac a najlepsie... drzime obrovske palce... a inak...ta serklaz,to zasitie tomu krcku nepomoze? mna pri prvom tehu strasili,ze ma budu musiet mozno zasit,nastastie sa to ukazalo ako dobre...
@janka9900 ahoj moja juj co to citam krcok zase robi sarapatu a nemozu ti ho uzasit kamoske to urobili tak ci to sa neda ked sa skracuje moc sa v tomto nevyznam.Budem na vas velmi mysliet a urcite to dopadne dobre babatinko pekne rastie a to je najhlavnejsie.V nemocke daju na vas pekne pozor a vsetko dopadne tak ako ma.Do tretice vsetko dobre a ty budes toho zivym dokazom.Drzim silno silno silno prsteky informuj nas potom co a ako.
tak babky mam 16,5 dna dovolenky, tak este popytat do prace ci si ju mozem vybrat cize ked to preratam podstate 3 tyzdne
@renitri @simonkato @deculko dakujem vam baby 😉 no zasivat isto nebudu, teda dufam 😅 minule mi ho chceli zasit v ziline, ale tam som odmietla ist, v martine to uz nerobia, ze je to viac nebezpecne ako osozne. a mne tak tvrdlo brucho, ze povedali, ze by mi steh krcok amputoval, keby som ho mala zasity. citala som kopu clankov, ze prave kvoli preventivnemu stehu baby potratili- z infekcie a preto, ze steh drazdi 😕 radsej nech ma dolu hlavou na pol roka zavesia 🙂
@simonkato zajtra drzim palceky na pohovore 😵
ahojte baby, dalsia poradna za mnou.... prva u porodnika .... ziadne dobre spravy.... malo plodovej vody, som na smrt vystrasena, zajtra idem asi lezat do nemocnice.... ☹
@renitri ty si robila kedy test? ešte pred mrchou že? Ja neviem ale namňa asi niečo lezie, mám stále teplotu 37 ale nebolí ma nič len sa cítim jak opitá, strašne sa somnou všetko točí. Syn má angínu, tak som s ním zas doma. Bojím sa že ma vyhodia z roboty, lebo som viac doma ako v práci. Dúfam, že to nelezie an namňa. Ako sa cítiš?
@ellis21 ahoj. No testit som zacala pred mrchou 26 dc len zo zvedavosti a potom na 28 dc na mamateste uz boli //. A vcera som si robila aj digi test clearblue a ukazal 2-3. Mna pobolieva v podbrusku casto. Viacej jem. Inak pohoda. Zajtra idem uz ku gyn pre istotu. Mala by dom byt zajtra 4+4 tt.
A ty sa kedy budes testovat ???? Mozno uz si aj ty tehu ;)

Babiky moje myslite zajtra prosim rano o8mej na mna mam pohovor u nas v meste comu neverim ale bolo by uzasne keby ma zoberu a nemusela by som ist robit von.Mam zmiesane pocity dufam ze to vide a aj vsetko rano postiham ako mam lebo na pol8mu idem na injekciu a na pohovor mam cez cele mesto drahy po nocnej dufam ze ma zavezie.