icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
15. jan 2013

Babiky moje myslite zajtra prosim rano o8mej na mna mam pohovor u nas v meste comu neverim ale bolo by uzasne keby ma zoberu a nemusela by som ist robit von.Mam zmiesane pocity dufam ze to vide a aj vsetko rano postiham ako mam lebo na pol8mu idem na injekciu a na pohovor mam cez cele mesto drahy po nocnej dufam ze ma zavezie.

horseshoe
15. jan 2013

@simonkato budem drzat palce moja 😉 😉 😉 nech ti to vyjde 😉 😉 😉

typa
15. jan 2013

@simonkato hlavne sa musis citit dobre 🙂 Ja som na pohovory vzdy chodila s tym, ze nemam co stratit. A vzdy som sa citila na pohovore potom fajn a uvolnena. Budem drzat palce, aby Ti to vyslo 🙂

brumka
15. jan 2013

@typa tak ja mam len provizornu pracu aka sa naskytla po dokonceni skoly, akuratprisla kriza anic nebolo absolventov nikde necheli ta aspon nieco 🙂 po druhom babu zacnem riesit nieco lepsie

simonkato
15. jan 2013

@typa
@horseshoe dakujem vam dievcence ved stratit nemam co a svet sa nezruti aj keby ma nezobrali ale bolo by fajn keby ano uvidime uz by sa mohlo trosku stastie usmiat aj na nas.Teraz mam toho hrozne vela vyhodene stavce chodim na injekcie rehabilitacie a just sa mi z roboty ozvu ale rada by som uz sla medzi ludi ine myslienky iny kolobeh a cez leto niekde na dovfci by mohlo pak aj mimi prist 🙂

typa
15. jan 2013

@simonkato @brumka tak ono s tou pracou je to uplna divocina...obrovsky problem najst nieco normalne a najma normalneho zamestnavatela. Kazdy Ta chce len vyuzit a platit co najmenej. Vidim to tak, ze si musime kazdy zalozit vlastnu firmu 😉

deculko
15. jan 2013

@janka9900 ajaj Jani,tak sa drzte,mysli na to,ze si ta tam beru len pre istotu,aby to tentokrat mohli ustrazit co najviac a najlepsie... drzime obrovske palce... a inak...ta serklaz,to zasitie tomu krcku nepomoze? mna pri prvom tehu strasili,ze ma budu musiet mozno zasit,nastastie sa to ukazalo ako dobre...

simonkato
15. jan 2013

@janka9900 ahoj moja juj co to citam krcok zase robi sarapatu a nemozu ti ho uzasit kamoske to urobili tak ci to sa neda ked sa skracuje moc sa v tomto nevyznam.Budem na vas velmi mysliet a urcite to dopadne dobre babatinko pekne rastie a to je najhlavnejsie.V nemocke daju na vas pekne pozor a vsetko dopadne tak ako ma.Do tretice vsetko dobre a ty budes toho zivym dokazom.Drzim silno silno silno prsteky informuj nas potom co a ako.

rohlicka
15. jan 2013

Babule chcela by som sa Vám pochváliť, kedže sama som rada že to mám z krku 🙂 robila som mini zákazku pre jednu pani z netu 🙂 teraz už môžem odložiť stroj a konečne pupčekovať na gauči pred TV 🙂

brumka
15. jan 2013

tak babky mam 16,5 dna dovolenky, tak este popytat do prace ci si ju mozem vybrat cize ked to preratam podstate 3 tyzdne

simonkato
15. jan 2013

@rohlicka waaaaaaaaaaaaaau klobuk dolu su nadherne sikulka ty sa tym aj zivit mozes

rohlicka
15. jan 2013

@simonkato si zlatá 🙂 ďakujem .. ja som krajčír začiatočník-samouk 🙂 živiť ešte nie 🙂 ale teším sa že som si nasla v niečom záľubu 🙂

typa
15. jan 2013

@rohlicka a aj som sa cudovala, ked si pisala, ze sijes na stroji. Ale myslela som, ze nieco pre mimi vytvaras 😉 Potom ich dofot aj ked budu na tej pani oblecene, ak sa bude dat, nech si to viem uplne predstavit 🙂 Ale vyzeraju fajne..

rohlicka
15. jan 2013

@typa to by som chcela, aby tá pani potom poslala foto ako to vyzerá na nej .. je to ťažké .. keďže mi dala iba miery - neskúšala to počas šitia .. iba sme komunikovali poštu detaily .. ja len dúfam že jej budú sedieť 😀
časom chcem šiť aj pre Emmku 🙂

renitri
15. jan 2013

@rohlicka sikulka si 🙂

ataner81
15. jan 2013

@simonkato Simi silno držím palce a neboj, všetko stihneš a dopadne to na jednotku. Zajtra budem na teba u lekárov myslieť. Mám interné, áro a onkológiu. Behačky na celý deň ale nevadí. Už nech to mám z krku 😒

janka9900
15. jan 2013

@renitri @simonkato @deculko dakujem vam baby 😉 no zasivat isto nebudu, teda dufam 😅 minule mi ho chceli zasit v ziline, ale tam som odmietla ist, v martine to uz nerobia, ze je to viac nebezpecne ako osozne. a mne tak tvrdlo brucho, ze povedali, ze by mi steh krcok amputoval, keby som ho mala zasity. citala som kopu clankov, ze prave kvoli preventivnemu stehu baby potratili- z infekcie a preto, ze steh drazdi 😕 radsej nech ma dolu hlavou na pol roka zavesia 🙂

@simonkato zajtra drzim palceky na pohovore 😵

janka9900
15. jan 2013

@rohlicka krasne saty 😵 tak ty si super zaciatocnik 😵

kapokapo
15. jan 2013

ahojte baby, dalsia poradna za mnou.... prva u porodnika .... ziadne dobre spravy.... malo plodovej vody, som na smrt vystrasena, zajtra idem asi lezat do nemocnice.... ☹

deculko
15. jan 2013

@kapokapo neboj sa moja,urcite to bude dobre,lekari tak radi vystrasia... ani nevedia,ze strasia,len pustia do eteru taku spravu,ze clovek z toho scvokne...ak ta videl len jeden doktor,tak to nemusi byt iste,isto si na teba posvietia teraz,bude dobre,drzime palce obrovske

typa
15. jan 2013

@kapokapo aj moja kamaratka mala malo plodovej vody a po tyzdni lezania v nemocnici zrazu mala vody dost. Cize zatial nestresuj - ved voda sa stale tvori. To sa este kludne moze napravit.

deculko
15. jan 2013

@kapokapka pozrela som si teraz,ze mas este mesiac do terminu,tak neboj...bude to dobre,budu ta pozorovat,verim,ze si vystrasena, kazda by sme boli... drzim palce... mysli na drobceka, bude vsetko fajn

kapokapo
15. jan 2013

@typa

@deculko ahojte baby, diky za povzbudive slova.... no mam dost dnes.... 😒

ellis21
15. jan 2013

@renitri ty si robila kedy test? ešte pred mrchou že? Ja neviem ale namňa asi niečo lezie, mám stále teplotu 37 ale nebolí ma nič len sa cítim jak opitá, strašne sa somnou všetko točí. Syn má angínu, tak som s ním zas doma. Bojím sa že ma vyhodia z roboty, lebo som viac doma ako v práci. Dúfam, že to nelezie an namňa. Ako sa cítiš?

ellis21
15. jan 2013

@kapokapo a v ktorom si týždni? neboj bude to dobré, budeš pod dohľadom a dajú na teba pozor. Držím ti palčeky. 🙂

ellis21
15. jan 2013

@rohlicka to si robila ty? sú krásne si šikuľka 😀

kapokapo
15. jan 2013

@ellis21 dakujem ,som v 36...

rohlicka
15. jan 2013

@simonkato k tomu zajtrajšiemu pohovoru 🙂 silno budeme na teba mysliet 🙂 aby sa pohovor podaril .. a prisla si v praci na ine myslienky 🙂 chod tam pozitivne naladena (stratit nemas co) a aspon bude potom z teba vyzarovat aj pohoda 🙂

rohlicka
15. jan 2013

@kapokapo zistovala si si co znamena malo plodovej vody ? pre mna to je spanielska dedina .. co to obnasa ..
kazdopadne drz sa .. radsej byt chvilku na pozorovani pod drobnohladom .. a budes aj ty pokojnejsia 🙂

renitri
15. jan 2013

@ellis21 ahoj. No testit som zacala pred mrchou 26 dc len zo zvedavosti a potom na 28 dc na mamateste uz boli //. A vcera som si robila aj digi test clearblue a ukazal 2-3. Mna pobolieva v podbrusku casto. Viacej jem. Inak pohoda. Zajtra idem uz ku gyn pre istotu. Mala by dom byt zajtra 4+4 tt.
A ty sa kedy budes testovat ???? Mozno uz si aj ty tehu ;)