Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte Baby, takze cakam dalej do piatka, zatial mam dobry Monitor aj prietoky, malo plodovej vody stale, v piatok mam vysledky este z krvi a mocu a uvidime, ci ostanem v nemocnici.....
@linda555 doktor ti zistí kedy a či ovuluješ cez sono, folikumetriu atd.... vie to sledovať a poradiť ešte aj to kedy je najvhodnejšia doba na keksík 🙂 ....oplatí sa pogoogliť trošku ....možno prečistenie čajíkmi po mrche do ovulky, meranie BT - jeden z naj spôsobov ako zistíš či ovula bola, lebo testy ti môžu ukazovať pozitívne // - to znamená keď je testovacia čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná (musí byť!) ...ale to ti nezaručí skutočnú ovulu, lebo test ti ju iba "predpovedá" a nezaručí, že naozaj prebehne ...dr. ti môže ovulu podporiť tak ako mne - liekmi - čo mi v prvý mesiac aj vyšli // ale žiaľ tehu som potvrdené nemala a čiarky zoslabli .. 😢 ...takže možností je strašne veľa ....len pozor na psychiku a priveľké sledovanie samej seba - aj to robí veľa 😉
...my s mm sa pomaly ale isto chystáme do car Heliosu v Martine , urobia vyšetrenia mm aj mne a podrobnejšie ako v ordinácii u gynda....síce to bude stáť viac peniažkov ale za bábiku to predsa stojí, či nie? 🙂 ...ak hocičo potrebuješ vedieť kľudne mi napíš aj IP 🙂
Ahojte dievcence no dnesny pohovor nemozem ani pohovorom nazvat bolo nas tam okolo150ludi chaos zmetok vyplnili sme daky dotaznik a ze sa nam ozvu cez sms a potom budu dalsie mensie kola z ktorych vyberu cca okolo50ludi no som zvedava ako hrozny pocit som tam mala ako u debilov co vam budem hovorit.
no tusim budeme pokracovat v snazilkovani ☹ a mrcha prichadza o dva dni skor....len je to este take slabe.... ☹ fnuk...
Baby mna prsia bolia skor cele teraz najviac pri bradavkach ale nie priamo bradavky picha ma v podbrusku vajecniky...vcera som mala biely vytok ale nie vela....aj ked sa takto tesievam dlho ale pisem sem co si o tom myslite testy nic...a mrchu cakat za pat dni a mala som kyselinu zo zaludka
@linda555 testy ti potvrdzujú prítomnosť hormonu LH, to ale neznamená, že potvrdzujú ovulku...najskôr ju zistíš meraním BT a sledovaním hlienu (vaječný bielok=ideál) ...testy beriem ja ako úplne z poslednejších možností nakoľko moje telo má viac LH hormonu a vykazovalo mi testovaciu čiarku silnejšiu aj 5-6 dní a trošku slabšiu raz aj celý mesiac! - takže som voči tomu trochu skeptik... 😖
...hlavne hod tú tvoju nedočkavosť za hlavu 😉 😀 , urob si nejaký pekný program, veď víkend sa blíži a tých pár dní prejde ako nič 😉 🙂 ....juj to by bolo pekné keby sa ti hned takto v našej skupinke zadarilo 🙂 ...a koľko máš rokov ak sa smiem spýtať?
@drobca07 mam 27 no na jednj strane som v snazilkovani aj zaciatiocnik..preto sa aj vela pytam aj ked som si vela toho nastudovala...tak vopred dakujem...chcela som aj na ten hlien opytat viem sice ako vyzera vajecn& bielok ale ja som asi dva dni po MS mala traky hlien ako sopel proste preto som aj trochu jelen z toho celeho
kludne sa pýtaj, veď na to sme tu 🙂 aby sme pomohli, poradili, povzbudili sa 🙂
Časovo je to tiež rôzne - niektorá žena má ovuláciu v strede cyklu, niektorá na začiatku, niektorá na konci. A sú aj také, ktoré ovulujú zároveň s mrchou, takže ak si postrehla hlien aj hned po MS tak kľudne si mohla mať ovulu aj vtedy, najlepšie by si to zistila meraním bazálnej teploty, každé ráno, vždy v rovnaký čas ešte predtým ako vstaneš z postele, potom si to každý deň značiť a časom zistíš aké je tvoje telo, čo a kedy sa s ním deje a možno zistíš, že máš ovulu úplne inokedy ako si si myslela (tak ako ja)....od začiatku cyklu do ovulky skús piť čaj z alchemilky na prečistenie, alebo FEMI kvapky (alebo niečo podobné) a nezabúdaj hlavne na kyselinu listovú preventívne už pred tehotenstvom 🙂 ja beriem napr. už skoro rok Femibion800 ....a nezaškodí niečo aj pre mužíčka (ak sa ti to do neho podarí dostať 😀 ), buď nejaký MACA prášok, tobolky, Selezin ACE, , zinok , vitam D , E, karnitin... proste niečo na podporu tvorby spermií a ich povzbudenie 🙂 ....veľmi veľa párov nakoniec po dlhej dobe zistilo, že chyba je v mužovi a nie žene.... takže preto ti odporúčam aj gyn. vyšetrenie na hormon. profil aj pre mm spermiogram a budete vedieť na čom ste 🙂
drahúšik @ataner81 - dovolila som si ťa zastúpiť a hodiť sem tabuľku keďže sme ju tu nemali a možno naše "nové snažilky" by sa chceli pridať 🙂
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka -10mesiacov
@jeackynka 17.1. baran
@ellis21 18.1.váhy Elenka-5mesiacov
@radka1303 18.1. ryby Radka -10mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec
@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
a ešte chcem poopraviť:
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@hana2626 11.1. rak
@jeackynka 17.1. baran
@ellis21 18.1.váhy Elenka-5mesiacov
@radka1303 18.1. ryby Radka -10mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec
@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@renitri - škorpión - čakáme na potvrdenie tehu dokym
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov

@drobca07 velmi pekne dakujem, som rada ze existuju taketo fora...je to len a len dobre...no ved to aj chcem...kedze sme rok isli len tak a nic nesledovali mohlo ist na nahodu..teraz skusim testy snad to vyjde ak predsa nie ake vysetrenie urobi lekar zisto kedy mam ovulaciu apodobne ?
dakujem 🙂