icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
17. feb 2013

dobré ráno dievčatá 🙂
neodolala som tomuto obrázku .. pretože hneď mi Vás pripomenul .. a tak vám každej jednej snažilke posielam takého malého "červíčka" 🙂 aby sa vám čoskoro zavŕtal v brušku 🙂
na posilnenie môjho priania pre vas posielam aj tehu vírusiky (najsilnejšie z 9.mesiaca tehulkovania) 🙂
T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T ... 🙂

ellis21
17. feb 2013

tak pre porovnamie aj dnesny aj piatkovy

renitri
17. feb 2013

@ellis21 tehulka nasa ;)

typa
17. feb 2013

@ellis21 urcite je uz lepsie viditelna 🙂 tesim sa 😉

rohlicka
17. feb 2013

@ellis21 tmavnééééé - bez pochýýýýb -- drahá vela oddychu - nožky vylož (pokial sa dá) a tešíme sa na info od lekára 🙂

drobca07
17. feb 2013

@ellis21 je to tam 🙂 tak už len nech pekne silnie 🙂 🙂 🙂 ...a pevne verím, že ťa budeme čoskoro všetky nasledovať 😉 🙂

ellis21
17. feb 2013

@renitri
@typa
@drobca07
@rohlicka Ďakujem babulky, veľmi sa teším ale mám aj trošku strach čo povie doktor ale snažím sa si to nepripúšťať. Pichá má na pravom vaječníku tak dúfam, že je fazulka tam kde má byť.

zora256
17. feb 2013

@typa Ahoj!
Aj mne ponúkala moja svokra vtom čase svoj kabát:-/ kapučínovej farbe,a tiež som nevzala ale zato ja som sa zmestila do svojho kabáta,keďže o číslo som si kupovala predtým väčší takže ja mm vždy väčšiu budndu na zimu a aj jarnú po mame,mám celkom veľkú v bruchu som sa spratala až do leta a to som už bola v 6mesiaci 🙂Preto je lepšie posledný trimester mať v lete netreba mi nové bundy kupovať 🙂
Ja tie lieky začnem budci mesiac brať teraz posledný Duphaston dobrerám keďže zhurta vysadiť sa nemá,tak 1x denne beriem do 25dc teraz mám 17dc.Ale hrozne ma štve že to krvácanie nechce prestať dnes už 6deň:-/
@fidka21 Ahoj!Prečo myyslíš,že sa neoplatí koľký máš dc?

Baby mala tu niektorá ovulačné krvácanie?Koľko dní vám trvalo?Ja už 6deň krvácam slabo,ale nechce akosi prestať:-/Hoc podľa mňa to tie cystičky praskli ale odborníčka na Mama a ja,mi tvrdila,že cystičky nepraskajú,že to je z ovulácie,hoc keď som mala takéto krvácanie na 13dc v októbri už som cysty nemala v novebri na vaječníkoch,čo myslíte môžu to byť tie cystičky?K lekárovi sa nechystám,keďže viem že to prejde nič ma nebolí,a beriem ešte Atb zo spodu,a je povolené aj počas ms ich užívať takže užívam ďalej,ešte 6dní,snáď to prejde do budúceho týždňa...

ellis21
17. feb 2013

@zora256 ahoj, ja som mala ale len vtedy som otehotnela, mala som to v oktobri a aj teraz už som to písala aj na predošlích stránkach. Mala som to dva max 4 dni, len taký jemný vítok. No a teraz dokonca som cítila aj uhniezďovanie a tiež implantačné špinenie. Ja som tento mesiac bola ako z učebnice. 😀

anulik88
17. feb 2013

@tusinka Dakujem za privitanie. Ja budem musiet ist k lekarovy po odporucaci listok a snad potom aj moj mm pojde na to vysetrenie.
@zora256 Ten Bio-folic beries len na planovanie a mas ho od niekoho odporuceny? Mozno by som to vyskusala aj ja nevies ma nejake ucinky ze napomaha otehotniet?

zora256
17. feb 2013

@ellis21 Ahoj!To si mala fajn,ale ja nemám špinenie,ale slabé jasno červené krvácanie:-/.A sex sme mali min. sobotu len za celý cyklus,lebo som mala ms 1.2. až do 7.2. a takže som ani nemala z čoho otehotnieť keďže mám PCO ako mi 11.2. lekár povedal,dostala som Atb zospodu a od 11.2užívam denne a krvácať som začala 12.2.,ide mi to už na nervy,Takže iste to nemám z ovulácie,ďakujem za opis toho druhu špinenia,verím,že mi len cystičky praskli,keďže ich bolo veľa tak iste len preto tak dlho trvá to krvácanie 🙂
@anulik88 Ahoj!
Bio-folic sa dá voľne kúpiť v lekárni,je to kyselina listová nie je na neplodnosť je len nato ak by si otehotenla,aby plodík nemal ráštep chrbtice a tak,proste ak ješ dostatok čerstvej zeleniny zelenej,tak nemusíš brať tento vitamín,ale ak ješ pomenej tej zeleniny tak je to dobré preventívne,najmä ak tvoj muž má menej kvalitné spermie alebo ty vajíčka,proste ab bolo bábo zdravé🙂Ja ho beriem len pre istotu,nie preto že sa mi nedarí otehotneiť,ja mám polycystické vaječníky a preto sa mi nedarí otehotnieť ja na to musím brať Inofolic a vtom už budem amť aj Foli čiže kyselinu listovú z tým liečivom na polycystické vaječníky,ale len od budúceho mesiaca začnem brať,teraz nato nemáme financie :-/Lebo na mesiac vyjde bez akcie takmer na 50eu.
A u vásje kde chyba,či ste ešte neboli na vyšetrení?Mne dnes muž už konečne začal brať E vitamín na spermie,keďže mi v roku 2010 mal len 50% životaschopných spermií,a tento vitamín nám pomohol vtom roku🙂Tak verím,že mu zas zaberie.

ataner81
18. feb 2013

@allis21 ahoj tehulienka 😀 . Tichá gratulácia. Toto už bude tutovka 😉 Kedy si objednaná na kontrolu?

ataner81
18. feb 2013

Dlho sme tu nemali našu tabuľku snažiliek: @fidka21 @jeackynka @linda555 @petronellynka baby testovali ste? @radka1303 kedy moja nečakáš ďalšiu mrchu?
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@jeackynka 14.2.. baran
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@luciana789 18-19.2 lev, 1mesiac
@leonetka 22.2. baran
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@tusinka 5.3. baran , snaž.12mesiacov
@hana2626 6.3. rak
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -11 mesiacov
@radka1303 ?.3. ryby Radka -10mesiacov

@ellis21 15.2.váhy Elenka ďalšia nádejná tehulka, čakáme na potvrdenie doktorom(kedy máš kontrolu?)
@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku testíku )

Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 13 mesiacov
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov

ataner81
18. feb 2013

Baby som konečne spokojná. Mamka má po operácii a v sobotu už prišla domov. Cíti sa dobre a bez problémov chodí. Môžem sa naplno venovať svojmu snu 🙂

typa
18. feb 2013

@ataner81 ahoj,tak ako mamka?

ataner81
18. feb 2013

@typa ahoj moja.mamka je už doma a má sa dobre. Už som konečne spokojná. S Evičkou @deculko sme sa rozprávali o stretku a bolo by super keby sme sa priebežne dohodli na prvý marcový týždeň. Robím v pondelok dennú, utorok nočnú a potom mám voľno. Ešte by som mala ísť k doktorovi ale ešte neviem presne kedy. Obvolám si to tento týždeň a dám vedieť

typa
18. feb 2013

@ataner81 to je super,ze mamka je v poriadku. Poznam ten pocit,ked sa bojis o rodica :-/
Ja uvidim,ci sa mi podari prvy marcovy -najskor mi povedali,ze v pohode...teraz ma ist jedna nova na skolenie. Tak uvidim,co.z toho vznikne.

ataner81
18. feb 2013

@typa Nejako to vymyslíme aby to každému vyhovovalo

petronellynka
18. feb 2013

@ataner81 ahoj netestovala som sa...mala som skuskove takze kopa stresu, snazilkovanie islo trochu nabok.

ataner81
18. feb 2013

@petronellynka no pokiaľ mrchaňa neprišla, nádej je 🙂

petronellynka
18. feb 2013

@ataner81 prisla...vcera ...ale nie som sklamana lebo som s tym ratala...

ataner81
18. feb 2013

@petronellynka a kedy nečakáš ďalšiu?

petronellynka
18. feb 2013

@ataner81 no 17-18.3. ta snad uz nepride 🙂

ataner81
18. feb 2013

@petronellynka držím palce 🙂

ellis21
18. feb 2013

@ataner81dakujem zlatinko. Objednana niesom, nechcem platit 10eur. pojdem asi naz
konci buduceho tyzdna. On pyta za potvrdenie tehu 15 e.ur a za obn

typa
18. feb 2013

@ellis21 ako za co konkretne si pyta? Ze Ti urobi sono,alebo z krvi? To je vela. Moj si nepytal vobec nic.

brumka
18. feb 2013

@ellis21 ahoj tom as co za gynekologa, ja ze moj sukromnik aky draha lae asi je lacny, teraz mi doky 3 papiere potvrdil do prace a nepytal ani cent. jedine za sono berie od 1-5€ a za kazdu navstevu 1€.... zase ked som mal v BA dokynu pytaala za objednanie tiez 10€. inac k palickam gratulka este raz

ataner81
18. feb 2013

@ellis21 inak aj môj doky si pýta 10eur za usg.Neviemči si aj niečo pýta za potvrdenie tehu. Raz ti to určite poviem 🙂 Držím palce nech čiarka silnie. Nie je skoro ísť na vyšetrenie na druhý týždeň?

luciana789
18. feb 2013

baby pri prvom tehu by mi asi ani doktorka nepovedala, že som tehu, keby si nezaplatím sono a to som bola v 12 týždni, to sú naši doktori 😠

ataner81
18. feb 2013

@luciana789 pri predchádzajúcej gyndoške som si mala sama aj odrodiť. Táto je zlatá.Urobí všetko čo potrebujem a aj to čo nepotrebujem ak si za to samozrejme zaplatím 🙂