icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
12. jún 2012

@soni1 fuuu 5 rokov? tak to by bol megauspech. no paradicka, paraaaaada.joooj, velmi vam to prajem, kiez vam to vyslo a stasticko sa nalepilo aj na vas konecne 😉 😉 😉 😉 urcite zopakni test o 2-3dni a nezabudni dat vediet 😉 😉 😉

rohlicka
12. jún 2012

@soni1 juuuj 😲 ved to by bolo nacase 🙂 ale nebooooj a hlavne nam cim skor potvrd radostnu spravu 😉

soni1
12. jún 2012

@horseshoe @rohlicka Ďakujem baby, ste veľmi zlaté. Určite sa ozvem, nech to už dopadne akokoľvek.

basikes
12. jún 2012

@brumka a to uz uplne ze si dostala tu ms?? jooj, neverim, samej sa mi nebude chciet testovat 😢 aj ked aj ja mam take cudesne stavy, citim uz brucho a krize, takze mozno ta budem velmi rychlo nasledovat aj bez testovania 😒

leonetka
12. jún 2012

@horseshoe no daj pokoj s antikoncepciou vo vode! 😀 aj tak, my pijeme balene vody.
a ze treba pit ine ako vodu, svata pravda. kamoska otehotnela tak, ze po svadbe ozrati, dogrcany mali sexa ani nevie jak, len tu hups, dve ciarky na teste 😀 takze aj to moze byt navod...

horseshoe
12. jún 2012

@leonetka 😀 ja tiez poznam a nie jedinu co takym stylom otehotnela 😀 vyhody to ma take, ze sa dokonale uvolnis a uzivas si to bez myslenia na nejaku ovulku ci plodne dni 😀 My tiez pred tyzdnom sme sa vratili v noci pripiti zo svadby v bujarej nalade a teda to bol najlepsi sex za posledne obdobie. 😀 Skoda, ze som mala vtedy mrchu 😠

Este k tym balenym vodam, nechcem byt zla, ale balene vody v pet flasiach zase obsahuju skodlive ftalaty 😀 No nepomozes si, je to vsetko bordel 😠 Ved vravim - pit treba, ale nie vodu 😀

mabika
12. jún 2012

@soni1 juj, tak palce drzi, odpalime ohnostroj, ked bude este jeden testik pozitivny 🙂. Ale ta druha ciarka tam nebola len tak 😉

leonetka
12. jún 2012

@horseshoe kruci, vsetko zle, ajaaaj 😀 kupujem dnes domov 2 litre vina v sklenenych flasiach (ziadne cuco) a ide sa na to!

soni1
12. jún 2012

@mabika dakujem, ozvem sa.

deculko
12. jún 2012

@soni1 aj zajtra testni,ak si tehu,tak sa bude ta slaba ciarka zosilnovat kazdym dnom🙂 aj ja som mala najprv taku slabucku ciarku,ze sa mi zdalo,ze ju ani nevidim. drzim palce aj tebe aj vsetkym dievcatam,

deculko
12. jún 2012

@brumka a mas uz silnu ms? ak by bola len slaba.... ze niekedy sa stane,ze jedna ms este pride... zato,ze prisla ti tak skoro... a ak je silna... aspon ti rychlejsie pridu dalsie snazilkovske dni....
dievcata,tak vela toho tu pisete,ze vas ledva stiham citat...

brumka
12. jún 2012

@basikes
@horseshoe zatial mi nedosla, ale uz citim bolesti ako pred nou podbrusko, krize, nohy, teraz som sa s malou prespala ale eeste je nadej tak uvidime. mozno som si to vsugerovala. a ta krv mohla byt este zbytkove vlasocnice lebo zatial ju nemam

brumka
12. jún 2012

@deculko este je sanca lebo uz nemam nic mimo priznakov

mabika
12. jún 2012

Babulky, jedna otazocka, aku znacku ovu testov pouzivate? Ja som vyskusala dve, pred par rokmi nejaku no name cesku a tie boli ok (bud biele alebo kolajnicove) a teraz wondfo, ale tie sa mi nezdaju, furt mi ukazuju tu testovaciu ciarku slabsiu, aj uplne mimo ovu aj cez ovu (teda vtedy ked si myslim ze je)

mabika
12. jún 2012

@brumka ty neplas, spomen si, kolko priznakov ms mala @tatarida a je tehu 🙂. A mne zas meskala 8 dni, priznaky ms ziadne a nic, niekedy to moze byt uplne naopak 😀 😀

deculko
12. jún 2012

@mabika ja mam "woman secret right time"

mabika
12. jún 2012

@deculko dik! To je bozsky nazov 😀

horseshoe
12. jún 2012

@brumka tak co zavadzas kocka 😀 este si nedostala, tak tu nesir poplasne spravy, oki? 😉

horseshoe
12. jún 2012

@mabika mno, ja som este len tento mesiac s ovu testami zacala a mam RapiClear. Ci su dobre to ti neviem povedat moja, ale zatial sa javia ako zleeee, lebo su stale negativne 😠 😠 😠 😠 Akurat som jeden dorobila a beloba biela bola. Nielenze mi nie je dopriate mat pozitivny tehu test, ale nie je mi dopriate mat ani len ovu test pozitivny 😠 😠 😠

Inak som 14DC 😠

A co sa tyka tej slabej kontrolnej ciarky, ja som si povsimla, ze ked je ten moc moc nariedeny, tak aj ta kontrolna je trochen slabsia.

tatiana77
12. jún 2012

@horseshoe baby a kedy si mam urobit ovu test? vychadza mi ovu cez vikend +- pripadne v pondelok.....rozmyslam, ze si ich spravim....mam si ich robit cca cez vikend? alebo ako?

soni1
12. jún 2012

@deculko Ďakujem. A ty si zvykla testovať len ráno alebo aj poobede? Lebo mne sa stalo to, že ráno na teste slabá čiarka, testla som aj teraz poobede a nebola žiadna čiarka. Tak teda ja už neviem.

horseshoe
12. jún 2012

@tatiana77 no ked vies, kedy priblizne ti ovu chodi, tak si to mozes tak nacasovat. Ja neviem, kedy mam a ci vobec ovulku, tak preto som si nakupila asi 20testov a od 12DC testujem 😉

mam taky pocit, ze minuly mesiac bola ovulka 18.DC, ale to som si nie ista, tak uvidime, ci sa to potvrdi...

cristin_7
12. jún 2012

ahojte baby, aj my sa snažíme o bábo, nie však od marca, vtedy som mala ešte posledné antikoncepčné tabletky, menštruácia prišla posledná 30. marca a odvtedy pracujeme na bábätku, ale menštruácia ďalšia nechodila, tak som bola 4.6. u gynekológa, tehotná nie som a musel pichnúť vyvolávačku :( nasadil mi Femibion a pijem alchemilkový čaj pravidelne, rozmýšľala som aj o Gynexe....bola by som veľmi šťastná, keby sa nám to podarilo, avšak pri tom, ako ja mám nepravidelný menzes sa obávam, že to pôjde veľmi ťažko...držte palce... 😕

tatiana77
12. jún 2012

@horseshoe zhruba viem, kedy by mala byt......a mam testovat asi tak poobede a 2 hodky nepit, ze? zacnem asi od piatka, aby sme nieco neprepasli...to bude 11DC.......tak zajtra kupim testy a meriam si aj BT, aspon to porovnam....v letaku v testoch je aj napisane ako ich treba pouzit, nie?

horseshoe
12. jún 2012

@cristin_7 Neboj a vitaj 😀 Vela zien aj tu na koniku otehotnelo aj pri nepravidelnom menzese. Takze klidek, najhorsie co ti moze uskodit je stresovat sa dopredu. Vyjde to vtedy, ked to ma - to si stale hovor. 😉
Ten Gynex som pozerala aj ja, ale nechcem mixovat vsetko dokopy, tak zatial nie. Tiez chcem ist v juli na hormonalny profil - som velmi zvedava, ako dopadne...

horseshoe
12. jún 2012

@tatiana77 ano, ako som za tych par dni vypozorovala, tak najlepsie je nepit az 3hod. pred testovanim. Kludne zacni aj o par dni skor ako ti ma prist ovula, aspon uvidis, ci ta hladina LH bude stupat alebo nie. Testovat sa vraj ma medzi 10hod. rano a 20hod. vecer. No ja testujem zatial o 16hod. Treba ten isty cas testovania dodrziavat potom aj dalsie dni. A ano, vsetky info najdes aj v letaciku....

deculko
12. jún 2012

@soni1 prve dni je najistejsie testovat rano.... vtedy je hormon hcg najvyssi... alebo sa stihne cez noc najviac nahromadit... ...... vtedy som testovala rano skor ako mi dosla mrska a presne ako ty pises, na jednom teste som mala tu dolezitu ciarocku slabucku ako tien... a potom cez den co som robila test,tak nic... ziadna ciarka tam nebola,ale pri dalsom dni,ked som zas testovala rano,tak tam opat bola a o nieco silnejsia... 🙂 ked vydrzis testovat az o 2-3 dni,tak by si uz mala vidiet jasnejsiu ciarku,ale ja som vtedy nevydrzala a uz na druhy den bola jasnejsia🙂)))

tatiana77
12. jún 2012

@horseshoe fuha, tak neviem kedy budem testovat, lebo okolo 16.hod som v praci, alebo na ceste domov.....asi najskor okolo 18 hod......dakujem pekne, tak zacnem v piatok...som zvedava...snad tam budu dve ciarky...aspon na ovu teste, ked sa nechcu ukazat na tehot.teste...idem, lebo Sonicka mi tu berie ruky....aby som nepisala..... 🙂

franica
12. jún 2012

@soni1 držíme palce, bude to tam!
@cristin_7 ja som presne tvoj prípad, ja som vo febr. ešte brala tabletky, skúšať sme začali asi uprostred apríla a asi sa nám zadarilo, takže hlavu hore 😉 Po HAK sme vraj ešte náchylnejšie, treba veriť
@horseshoe ty nenapraviteľná bylinkárka 😀 😀 Radšej si fakt daj dačo extra chutné, čo si praješ (napríklad tie mužove raňajky- tie budú o to lepšie, že sú jeho 😝 ) a užívaj si. Príp. sa votri na nejakú fajn svadbu zas, podľa možnosti mimo svojich dní 🙂))
@tatarida super, že sme blízko, musíme dať kočíkové rally (asi predbieham, ale keby to vyšlo...) 😉

brumka
12. jún 2012

dievky som tu na skok ajtra vas docitam, no tak zatial to vyzera len playny poplach stale som v hre na tento mesiac 🙂