Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka 😀 ja tiez poznam a nie jedinu co takym stylom otehotnela 😀 vyhody to ma take, ze sa dokonale uvolnis a uzivas si to bez myslenia na nejaku ovulku ci plodne dni 😀 My tiez pred tyzdnom sme sa vratili v noci pripiti zo svadby v bujarej nalade a teda to bol najlepsi sex za posledne obdobie. 😀 Skoda, ze som mala vtedy mrchu 😠
Este k tym balenym vodam, nechcem byt zla, ale balene vody v pet flasiach zase obsahuju skodlive ftalaty 😀 No nepomozes si, je to vsetko bordel 😠 Ved vravim - pit treba, ale nie vodu 😀
Babulky, jedna otazocka, aku znacku ovu testov pouzivate? Ja som vyskusala dve, pred par rokmi nejaku no name cesku a tie boli ok (bud biele alebo kolajnicove) a teraz wondfo, ale tie sa mi nezdaju, furt mi ukazuju tu testovaciu ciarku slabsiu, aj uplne mimo ovu aj cez ovu (teda vtedy ked si myslim ze je)
@mabika mno, ja som este len tento mesiac s ovu testami zacala a mam RapiClear. Ci su dobre to ti neviem povedat moja, ale zatial sa javia ako zleeee, lebo su stale negativne 😠 😠 😠 😠 Akurat som jeden dorobila a beloba biela bola. Nielenze mi nie je dopriate mat pozitivny tehu test, ale nie je mi dopriate mat ani len ovu test pozitivny 😠 😠 😠
Inak som 14DC 😠
A co sa tyka tej slabej kontrolnej ciarky, ja som si povsimla, ze ked je ten moc moc nariedeny, tak aj ta kontrolna je trochen slabsia.
@tatiana77 no ked vies, kedy priblizne ti ovu chodi, tak si to mozes tak nacasovat. Ja neviem, kedy mam a ci vobec ovulku, tak preto som si nakupila asi 20testov a od 12DC testujem 😉
mam taky pocit, ze minuly mesiac bola ovulka 18.DC, ale to som si nie ista, tak uvidime, ci sa to potvrdi...
ahojte baby, aj my sa snažíme o bábo, nie však od marca, vtedy som mala ešte posledné antikoncepčné tabletky, menštruácia prišla posledná 30. marca a odvtedy pracujeme na bábätku, ale menštruácia ďalšia nechodila, tak som bola 4.6. u gynekológa, tehotná nie som a musel pichnúť vyvolávačku :( nasadil mi Femibion a pijem alchemilkový čaj pravidelne, rozmýšľala som aj o Gynexe....bola by som veľmi šťastná, keby sa nám to podarilo, avšak pri tom, ako ja mám nepravidelný menzes sa obávam, že to pôjde veľmi ťažko...držte palce... 😕
@horseshoe zhruba viem, kedy by mala byt......a mam testovat asi tak poobede a 2 hodky nepit, ze? zacnem asi od piatka, aby sme nieco neprepasli...to bude 11DC.......tak zajtra kupim testy a meriam si aj BT, aspon to porovnam....v letaku v testoch je aj napisane ako ich treba pouzit, nie?
@cristin_7 Neboj a vitaj 😀 Vela zien aj tu na koniku otehotnelo aj pri nepravidelnom menzese. Takze klidek, najhorsie co ti moze uskodit je stresovat sa dopredu. Vyjde to vtedy, ked to ma - to si stale hovor. 😉
Ten Gynex som pozerala aj ja, ale nechcem mixovat vsetko dokopy, tak zatial nie. Tiez chcem ist v juli na hormonalny profil - som velmi zvedava, ako dopadne...
@tatiana77 ano, ako som za tych par dni vypozorovala, tak najlepsie je nepit az 3hod. pred testovanim. Kludne zacni aj o par dni skor ako ti ma prist ovula, aspon uvidis, ci ta hladina LH bude stupat alebo nie. Testovat sa vraj ma medzi 10hod. rano a 20hod. vecer. No ja testujem zatial o 16hod. Treba ten isty cas testovania dodrziavat potom aj dalsie dni. A ano, vsetky info najdes aj v letaciku....
@soni1 prve dni je najistejsie testovat rano.... vtedy je hormon hcg najvyssi... alebo sa stihne cez noc najviac nahromadit... ...... vtedy som testovala rano skor ako mi dosla mrska a presne ako ty pises, na jednom teste som mala tu dolezitu ciarocku slabucku ako tien... a potom cez den co som robila test,tak nic... ziadna ciarka tam nebola,ale pri dalsom dni,ked som zas testovala rano,tak tam opat bola a o nieco silnejsia... 🙂 ked vydrzis testovat az o 2-3 dni,tak by si uz mala vidiet jasnejsiu ciarku,ale ja som vtedy nevydrzala a uz na druhy den bola jasnejsia🙂)))
@horseshoe fuha, tak neviem kedy budem testovat, lebo okolo 16.hod som v praci, alebo na ceste domov.....asi najskor okolo 18 hod......dakujem pekne, tak zacnem v piatok...som zvedava...snad tam budu dve ciarky...aspon na ovu teste, ked sa nechcu ukazat na tehot.teste...idem, lebo Sonicka mi tu berie ruky....aby som nepisala..... 🙂
@soni1 držíme palce, bude to tam!
@cristin_7 ja som presne tvoj prípad, ja som vo febr. ešte brala tabletky, skúšať sme začali asi uprostred apríla a asi sa nám zadarilo, takže hlavu hore 😉 Po HAK sme vraj ešte náchylnejšie, treba veriť
@horseshoe ty nenapraviteľná bylinkárka 😀 😀 Radšej si fakt daj dačo extra chutné, čo si praješ (napríklad tie mužove raňajky- tie budú o to lepšie, že sú jeho 😝 ) a užívaj si. Príp. sa votri na nejakú fajn svadbu zas, podľa možnosti mimo svojich dní 🙂))
@tatarida super, že sme blízko, musíme dať kočíkové rally (asi predbieham, ale keby to vyšlo...) 😉
dievky som tu na skok ajtra vas docitam, no tak zatial to vyzera len playny poplach stale som v hre na tento mesiac 🙂

@soni1 fuuu 5 rokov? tak to by bol megauspech. no paradicka, paraaaaada.joooj, velmi vam to prajem, kiez vam to vyslo a stasticko sa nalepilo aj na vas konecne 😉 😉 😉 😉 urcite zopakni test o 2-3dni a nezabudni dat vediet 😉 😉 😉