Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@franica tak to potom gratulujem, bodaj by to aj nám tak pekne vyšlo, snáď na dovolenke 🙂
@horseshoe ďakujem za milé privítanie, doteraz ma všetci plašili, že keď nemám pravidelný menzes, tak si môžem ísť písať, preto som bola dosť skeptická, ale po prečítaní pár komentárov a diskusií sa už tak nebojím 🙂
ahote baby, vobec nestiham citat... teraz budem pard dni off, tak sa drzte a pracujte na skrateni zoznamu 😀
Ahojte baby, vy toho ale popíšete, práve som dočítala,
vidím, že sa pekne snažíte a ovu testujete 🙂 no ja som vytestovala asi toľko, že včera na 18 DC bola čiarka zatiaľ najsilnejšia aká kedy bola, dnes ma bolel pravý vaječník ako fras, takže asi je to tu, ale čo je čudné, mňa bolí aj podbruško ako na mrchu. to čo má znamenať? to sa mi nestávalo počas ovu 😕 tak som zvedavá, aká bude palička na ovu teste v piatok, či sa teda bude opäť zoslabovať, inak čo nové?
@linddi hlavu hore, jeden mesiac navyše, to je nič..mysli na to, že našťastie samotné snaženie vôôôbec nebolí, takže sa naň môžeš vlastne tešiť 😉
@soni1 no neviem či by som sa nazvala tehuľkou- to sa ešte nejak bojím, až to bude čierne na bielom 🙂
Idem dnes k lekárovi- poviem mu, že to vyzerá, že som v tom, ale idem s iným problémom, takže neverím, že by ma ešte skúmal, jedine že by mikroskopom, no uvidíme
@linddi jooj skoda, tak ale ta depka je asi trochu normalna a povolena. ale nevesaj hlavu, kedze si v tomto plodnom zozname 😉 tak sa urcite podari, skor, ci neskor. ber to tak, ze aspon tu mozes dlsie posrandovat so snazilkami ake inde nenajdes 😀 a povedz si, ze to v najblizsej dobe urcite vyjde, ja si tak vravim tiez 😉
@horseshoe krásny a pozitívne naladený príspevok 🙂 😉 😵 viem, že hlásia až 33stup. , tak sa tiež z toho vytešujem. My plánujeme z práce taký menší výlet do Levíc, tak rozmýšľam, že zoberiem aj malú. Len neviem, či mi v autobuse vydrží 2 hodiny tam a späť a potom celý deň behať po pamiatkach. No ale uvidíme.
@linddi No a co sa budeme umarat - naco by to bolo dobre? Treba si uzivat zivot, ani nevies ako a pretecie ti pomedzi prsty. Ja sa tesim na to opalovanie, kupaliska a este teraz chodievam viac cvicit - rozne skupinove cvicenia, planujem aj chodit behat a to mi super pomaha v dobrej nalade.
Takze chodkaj ty pekne na vyletik aj s malou a dobre si to spolu uzite 😉 😉 😉
@horseshoe ja viem, že sa netreba nad tým trápiť, ale to je u mňa bežné prvé dva dni MS. Čo sa týka športu, tak v tom máš pravdu. Ja chodievam na aerobik a korčulovať, keď sa dá. Tiež mi to pomáha na pozitívne myslenie a tiež sa neskutočne teším na leto a kúpanie, slnenie, grilovačky, popíjanie vínečka s drahým do neskorých nočných hodín.... ach jaj, baby normálne sa vytráca depka 😎 Vy ste ozaj nenormálne nielen že plodná ale aj pozitívna skupina 😀

@tatarida ahoj, ja som podla mojich vypoctov len stvrty tyzden a piaty den....v pondelok idem na ultrazvuk, duphaston beriem hned od prveho dna kedy mi vysiel test , cize od vcera🙂 lekar ma este nepozeral, dosla som velmi skoro, koli duphastonu len....