icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

kapokapo
12. jún 2012

@tatarida ahoj, ja som podla mojich vypoctov len stvrty tyzden a piaty den....v pondelok idem na ultrazvuk, duphaston beriem hned od prveho dna kedy mi vysiel test , cize od vcera🙂 lekar ma este nepozeral, dosla som velmi skoro, koli duphastonu len....

cristin_7
12. jún 2012

@franica tak to potom gratulujem, bodaj by to aj nám tak pekne vyšlo, snáď na dovolenke 🙂

@horseshoe ďakujem za milé privítanie, doteraz ma všetci plašili, že keď nemám pravidelný menzes, tak si môžem ísť písať, preto som bola dosť skeptická, ale po prečítaní pár komentárov a diskusií sa už tak nebojím 🙂

kapokapo
12. jún 2012

ahote baby, vobec nestiham citat... teraz budem pard dni off, tak sa drzte a pracujte na skrateni zoznamu 😀

tatiana77
12. jún 2012

@kapokapo inak ani ja nestiham vobec citat..a este mam vela prace v robote......neboj budeme pracovat.....tak snad sa popridavame k Vam....

soni1
12. jún 2012

@franica Ďakujem, ty si tiež tehulka?

maryennn1
12. jún 2012

Ahojte baby, vy toho ale popíšete, práve som dočítala,
vidím, že sa pekne snažíte a ovu testujete 🙂 no ja som vytestovala asi toľko, že včera na 18 DC bola čiarka zatiaľ najsilnejšia aká kedy bola, dnes ma bolel pravý vaječník ako fras, takže asi je to tu, ale čo je čudné, mňa bolí aj podbruško ako na mrchu. to čo má znamenať? to sa mi nestávalo počas ovu 😕 tak som zvedavá, aká bude palička na ovu teste v piatok, či sa teda bude opäť zoslabovať, inak čo nové?

tatarida
13. jún 2012

@mabika ta @brumka je total ako ja 😀 aj ja som tu robila 2krat plany poplach 😀

brumka
13. jún 2012

@tatarida 🙂 ved uvidime, lebo ironia je ze uz jedno babo mam a aj tak panikarim. ale dneska po krvi ani po bolestiach nic. tak uvidime par dni a ked buduci piatok testujem

sabaka
13. jún 2012

@brumka podla mna to u teba vyzera veeelmi nadejne 🙂 🙂 a okrem toho, potrebujeme sa posunut v nasom poradovniku smerom napred takze hop hop dievcata predo mnou 😀 😀

sabaka
13. jún 2012

@soni1 5 rokov je dlha doba ... no mozeme si ruku podat - u mna takmer 3 roky. nech ti to tentokrat vyjde, tfuj, tfuj! 😎 vsak si teraz v dobrej a vysoko plodnej skupinke. aj ja som sa sem "votrela", ze reku nech sa na mna nieco z toho stasticka inych nalepi 😀 😀

brumka
13. jún 2012

@sabaka to som teda zvedava lebo pri prvej som uz mala o takomto case slabunku druhu ciarku

horseshoe
13. jún 2012

@maryennn1 avoj. to som mala presne minuly mesiac na 18.DC - tiez ma bolel vajecnik a brucho ako na mrchu. mne sa to tiez predtym nestavalo. no som zvedava, co sa vykluje tento mesiac na 18.DC...

linddi
13. jún 2012

Podľa mňa ide u @brumka o uhniezďovanie, tak držím palce.... 😎
Mňa môžete dať na koniec tabuľky, lebo som dnes dostala krámy 😢 Baby ja už neviem... zasa na mňa doľahla depka a do toho ešte aj leje ako z krhle a v robote som do piatej... fuj hnusný deň predo mňou 🙄

basikes
13. jún 2012

@sabaka ja mam tiez taky pocit, ze u @brumka to vyzera na povestne // a verim, ze aj ty najdes coskoro na teste to iste a budes sa o to viac tesit, ze to neslo tak rychlo. drzim prsty obom 😉

franica
13. jún 2012

@linddi hlavu hore, jeden mesiac navyše, to je nič..mysli na to, že našťastie samotné snaženie vôôôbec nebolí, takže sa naň môžeš vlastne tešiť 😉
@soni1 no neviem či by som sa nazvala tehuľkou- to sa ešte nejak bojím, až to bude čierne na bielom 🙂

Idem dnes k lekárovi- poviem mu, že to vyzerá, že som v tom, ale idem s iným problémom, takže neverím, že by ma ešte skúmal, jedine že by mikroskopom, no uvidíme

basikes
13. jún 2012

@linddi jooj skoda, tak ale ta depka je asi trochu normalna a povolena. ale nevesaj hlavu, kedze si v tomto plodnom zozname 😉 tak sa urcite podari, skor, ci neskor. ber to tak, ze aspon tu mozes dlsie posrandovat so snazilkami ake inde nenajdes 😀 a povedz si, ze to v najblizsej dobe urcite vyjde, ja si tak vravim tiez 😉

sanchez81
13. jún 2012

@soni1 akákoľvek aj slabá čiarka znamená pozitívny tehu test. Takže dúfam, že bude už len silnieť 😉

sanchez81
13. jún 2012

@brumka držím palce 😉

horseshoe
13. jún 2012

@linddi Neboj draha, nevyslo teraz, vyjde inokedy. 😉 Uzivaj leto - som sa divala na predpoved od piatku ma byt pekne horuuuuco 😀 takze sa mozme dosyta opalovat 😎 Ja sa velice tesim, pekne sa opalim, budem nosit satocky - jupiiiii 🙂

brumka
13. jún 2012

@sanchez81 dakujem, uvidime, uz 3 dni chodim ako bez nalady len hadat bysom sa chcela. ale aj pocasie robi svoje. asi opat nasadim kysleinu listovu. len aby ak to bude tak aby mi zase nebolo 9m zle

linddi
13. jún 2012

@franica
@basikes babuľky ďakujem ste zlaté 😵 Aspoň som sa zasmiala na tom termíne, že "plodný zoznam" - dobrééé. Inak, ja už skúšam naozaj všeličo, práve som si objednala tú fytosóju. Manžel nech papá macu a ja začínam so sójou a alch. čajom (inak, ten pijem už asi 3 mes. na litre 😝 ).

horseshoe
13. jún 2012

@brumka no mila brumka, ty si mozes zacat spokojne brumkat 😀 😀 vyzera to totizto s tebou silno tehotne 😉 😉 😉

linddi
13. jún 2012

@horseshoe krásny a pozitívne naladený príspevok 🙂 😉 😵 viem, že hlásia až 33stup. , tak sa tiež z toho vytešujem. My plánujeme z práce taký menší výlet do Levíc, tak rozmýšľam, že zoberiem aj malú. Len neviem, či mi v autobuse vydrží 2 hodiny tam a späť a potom celý deň behať po pamiatkach. No ale uvidíme.

sabaka
13. jún 2012

@linddi joj to poznam, cierne myslienky v prvy den hnusnej cervenej... zajtra to uz bude zase ina pesnicka 🙂 fytosoju skusam prvy mesiac aj ja, je tu na MK o nej cela tema, poznas? uvidim, ci dokaze zazraky 🙂

horseshoe
13. jún 2012

@linddi No a co sa budeme umarat - naco by to bolo dobre? Treba si uzivat zivot, ani nevies ako a pretecie ti pomedzi prsty. Ja sa tesim na to opalovanie, kupaliska a este teraz chodievam viac cvicit - rozne skupinove cvicenia, planujem aj chodit behat a to mi super pomaha v dobrej nalade.

Takze chodkaj ty pekne na vyletik aj s malou a dobre si to spolu uzite 😉 😉 😉

sabaka
13. jún 2012

@basikes dakujem moja, napodobne.

franica
13. jún 2012

@brumka chceš sa hádať? To je super, to niečo značí...to som posledné dni pociťovala aj ja...najskôr som len manžela chcela zabiť aj za to, že v noci spí a dýcha a neskôr by som sa hádala už aj sama so sebou 😀 Ale už to trochu prešlo.

brumka
13. jún 2012

@franica ano mam blbu depkujucu naladu ale ved uvidime nechcem si robit nadeje, ale keby to tento krat vyslo dcera ma darcek narodeninam 🙂

linddi
13. jún 2012

@sabaka áno, tému som si kedysi dávnejšie preštudovala aj ja. Prosím ťa, aké je dávkovanie?

linddi
13. jún 2012

@horseshoe ja viem, že sa netreba nad tým trápiť, ale to je u mňa bežné prvé dva dni MS. Čo sa týka športu, tak v tom máš pravdu. Ja chodievam na aerobik a korčulovať, keď sa dá. Tiež mi to pomáha na pozitívne myslenie a tiež sa neskutočne teším na leto a kúpanie, slnenie, grilovačky, popíjanie vínečka s drahým do neskorých nočných hodín.... ach jaj, baby normálne sa vytráca depka 😎 Vy ste ozaj nenormálne nielen že plodná ale aj pozitívna skupina 😀