icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

tatiana77
13. jún 2012

@brumka tak drzim palce, nech je to tam........a kolko ma dcerka rokov?

tatiana77
13. jún 2012

@linddi to je mi luto, ale treba sa pozerat na to z lepsej stranky...bude nabuduce.....zajtra bude lepsie...a co je to ta fytosoja??

brumka
13. jún 2012

@tatiana77 dcerka bude mat v marci 3 roky a ked nas nezobrali do skolky aspon zabijem 2 muchy jednou ranou

linddi
13. jún 2012

@tatiana77 to je vlastne akoby taká náhrada za clostyl (?) neviem, či som to dobre napísala. Je to na podporu ovulácie a je to na prírodnej báze, čiže ti to neškodí. Ja mám v poslednej dobe pocit, že odkedy sa snažíme, neviem, či mávam ovuláciu. Meranie BT ma zatiaľ nechytilo a ovulačný test som si robila dokopy asi 3x. Viac o fytosóji: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/

linddi
13. jún 2012

@brumka neboj, určite to výjde 😉 Moja bude mať v októbri už 5rokov 😒 a to som si povedala, že viac ako 5 ročný rozdiel medzi deťmi nechcem a do 30-tky porodím druhé dieťa... Ha-ha, mám na to už len mesiac aby som to stilhla 😀 😀 😀 ale flintu do žita nehádžem 😎

brumka
13. jún 2012

@linddi verim ze sa postasti aj tebe. mi este uvidime lebo fakt potom riesit pracu a sukromnu skolku no des

tatiana77
13. jún 2012

@brumka aha tak fajn...aj moja je narodena v marci...29.marca.......iank mi vychadza menzes cca rovnako ako ked som s nou otehotnela......vedy som mala naposledy 3 jula....tak sa mozno podari cca rovnaky datum...moja kolegyna ma dvoch synov v ten isty den narodenych, len je medzi nimi styri roky rozdiel... 🙂

linddi
13. jún 2012

@tatiana77 ha-ha, ja som narodená 30.marca

brumka
13. jún 2012

@tatiana77 ja som povodne mala v plane februar aby sme kazdy doma mali svoj mesiac

tatiana77
13. jún 2012

@linddi dakujem pekne, tak si asi kupim...ale mam to brat hned po menzese....berie sa bud 3-7 dc, alebo 4- 8, alebo 6-9 dc.
...toto som ta citala...takze a ja mam dnes 9dc....takze, ked nic tak nabuduce..... 🙂 ale je to zaujimave.....

tatiana77
13. jún 2012

@brumka vsak Ti kludne moze vyjst februar.....napr. 28.2...... 🙂 🙂 nie??....ale nepredbiehajme......este nie je nic iste.....uvidime......

brumka
13. jún 2012

@tatiana77 kiez by sa podarilo ved uvidime ale pravdepodobne budem mat planovanu sekciu uz .

horseshoe
13. jún 2012

@linddi To si netreba davat take ciele ze do 30tky druhe a najviac 5rocny vekovy rozdiel... Zbytocne tym stresujes psychiku. Ved splodit dieta nie je nejaka exaktna veda alebo pecenie kolaca - ze dam 200g muky, 10vajec, atd. Je to fakt zazrak, dar od Boha a nahoda v jednom. Neda sa to moc planovat resp. cim viac planujes, tym ti to viac nevychadza. 😠
Ale spravne ako pises - flintu do zita nehadz 😀 (radsej ju pouzi na manzela, ked sa mu najblizsie nebude chciet sexovat) 😀 😀 😀

horseshoe
13. jún 2012

@linddi hehe a o tych grilovackach a popijackach vinka mi ani nehovor - to sa brutaaaal tesim 😀 😀 😀 konecne to budeme mat aj kde provozovat, kedze mame novy domcek 😀 😀

leonetka
13. jún 2012

@linddi ja mam rovnaky datum ako ty 😉

mabika
13. jún 2012

@horseshoe ha haaa, presne tak, nedavat si ciele a uzivat dna. Bezdetne, teste sa, ze mozte vyspavat dlho, zurovat do noci, vyrazit hocikam hocikde hocikedy, jest plesnove syry

a @brumka, @tatiana77, @linddi, @deculko
uzivajme si, ze decka su akotak vypiplane a mame konecne volne ruky 😀

brumka
13. jún 2012

@mabika ako tak lebo ta moja je cecok, bezomna bola len par krat a to tak max na 1-1,5h cize si neviem predstavit mat tu 2 😉

linddi
13. jún 2012

@horseshoe aj my, minulý rok sme sa nasťahovali, takže toto je naše druhé leto. A nebuzeruj ma, ja už som raz taká 😀 Jednoducho plánujem.... taký plánovač 😉

tatiana77
13. jún 2012

@brumka myslis??? no vsak uvidis.....och baby tesim sa na vikendik......sice budeme mat navstevu, ale iba zo soboty na nedelu...ale planujeme ho cely presexovat...hihi...aj vinko bude....budu aj dni Petrzalky, tak tam skocime, cez den a vecer v nedelu vinko a lenosenie v posteli..idem pracovat..papa

mabika
13. jún 2012

@brumka no vidis, este nie je cas, tak si uzivajte vy dve spolu 😀 😀 😀

brumka
13. jún 2012

no zas ma boli podbrusko :(

horseshoe
13. jún 2012

@linddi hehe, ty si jak v tom ceskom filme Jak basnikum chutna zivot. Hra tam Eva Vejmelkova
"Pistalku Ufoukanou" 😀 😀 a ona tam v tom filme chodila s takym chlapikom, co furt vsetko planoval - ze v prvnim roce auto, v druhym roce prvni dite, v tretim roce dovolena, v stvrtym roce novy obejvak, v patym roce druhe dite.... 😀 😀 😀 No a vies ako to dopadlo. Tak moc neplanuj 😉 😉 😉

horseshoe
13. jún 2012

@mabika to je rec! 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀

linddi
13. jún 2012

Posnažím sa 😉 Vieš, ja to riešim len tak v hlave - čisto teoreticky.... ale ako vidím, fakt sa neoplatí asi nič riešiť a nechať to tak. Pri malej sme tiež nič neriešili a bola na prvý šup

simonkato
13. jún 2012

Ach jaj baby ja tu svoju mrchu nechapem v nedelu som myslela ze dosla mala som pol dna take spinenie a dneska streda a od nedele nic.Neviem co si mam o tom mysliet.Skusala som robit aj test a druha ciarka bola taka neviditelna ako keby som si ju len domyslala videla som ju tam len ked som sa kuk proti svetlu.Ja uz z tohto nemozem ☹ ani tak ani tak a zase len cakat normalne ma to unavuje 😠

brumka
13. jún 2012

@simonkato ja mam dostat za 5 dni cca a vcera rano som krvacala trochoa a odvtedy nic tak uvidim cosi telo so mnou robi

sanchez81
13. jún 2012

@simonkato to mohlo byť aj uhniezďovanie 😉 takže pekne počkaj do nášho povestného piatku a znova testni 😉 😀

horseshoe
13. jún 2012

@sanchez81 jj, ja som tiez za to, aby @simonkato testovala este raz v piatok 😉 😉 No baby, vy tu uz mozte zakladat dalsiu skupinu, kolko sa vas tu kopi, co ma divne spinenie a spol. 😀 😀 😀

sanchez81
13. jún 2012

@horseshoe veru tak 😉 ....a za pár dní uvidíme ako ty dopadneš 😉

simonkato
13. jún 2012

@sanchez81
babenky ja sa z toho uz asi zblaznim stale len cakam a robim si plane nadeje ach jaj moje telo sa so mnou nepekne zahrava som uz 35DC sak to uz by asi mal ten test ukazat no sak uvidime pockam a potom vam dam vediet....
@brumka u teba to veru mohlo byt to uhniezdovanie drzim prsteky nech to tak je 😉