Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tatiana77 to je vlastne akoby taká náhrada za clostyl (?) neviem, či som to dobre napísala. Je to na podporu ovulácie a je to na prírodnej báze, čiže ti to neškodí. Ja mám v poslednej dobe pocit, že odkedy sa snažíme, neviem, či mávam ovuláciu. Meranie BT ma zatiaľ nechytilo a ovulačný test som si robila dokopy asi 3x. Viac o fytosóji: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/
@brumka aha tak fajn...aj moja je narodena v marci...29.marca.......iank mi vychadza menzes cca rovnako ako ked som s nou otehotnela......vedy som mala naposledy 3 jula....tak sa mozno podari cca rovnaky datum...moja kolegyna ma dvoch synov v ten isty den narodenych, len je medzi nimi styri roky rozdiel... 🙂
@linddi To si netreba davat take ciele ze do 30tky druhe a najviac 5rocny vekovy rozdiel... Zbytocne tym stresujes psychiku. Ved splodit dieta nie je nejaka exaktna veda alebo pecenie kolaca - ze dam 200g muky, 10vajec, atd. Je to fakt zazrak, dar od Boha a nahoda v jednom. Neda sa to moc planovat resp. cim viac planujes, tym ti to viac nevychadza. 😠
Ale spravne ako pises - flintu do zita nehadz 😀 (radsej ju pouzi na manzela, ked sa mu najblizsie nebude chciet sexovat) 😀 😀 😀
@brumka myslis??? no vsak uvidis.....och baby tesim sa na vikendik......sice budeme mat navstevu, ale iba zo soboty na nedelu...ale planujeme ho cely presexovat...hihi...aj vinko bude....budu aj dni Petrzalky, tak tam skocime, cez den a vecer v nedelu vinko a lenosenie v posteli..idem pracovat..papa
no zas ma boli podbrusko :(
@linddi hehe, ty si jak v tom ceskom filme Jak basnikum chutna zivot. Hra tam Eva Vejmelkova
"Pistalku Ufoukanou" 😀 😀 a ona tam v tom filme chodila s takym chlapikom, co furt vsetko planoval - ze v prvnim roce auto, v druhym roce prvni dite, v tretim roce dovolena, v stvrtym roce novy obejvak, v patym roce druhe dite.... 😀 😀 😀 No a vies ako to dopadlo. Tak moc neplanuj 😉 😉 😉
Posnažím sa 😉 Vieš, ja to riešim len tak v hlave - čisto teoreticky.... ale ako vidím, fakt sa neoplatí asi nič riešiť a nechať to tak. Pri malej sme tiež nič neriešili a bola na prvý šup
Ach jaj baby ja tu svoju mrchu nechapem v nedelu som myslela ze dosla mala som pol dna take spinenie a dneska streda a od nedele nic.Neviem co si mam o tom mysliet.Skusala som robit aj test a druha ciarka bola taka neviditelna ako keby som si ju len domyslala videla som ju tam len ked som sa kuk proti svetlu.Ja uz z tohto nemozem ☹ ani tak ani tak a zase len cakat normalne ma to unavuje 😠
@sanchez81
babenky ja sa z toho uz asi zblaznim stale len cakam a robim si plane nadeje ach jaj moje telo sa so mnou nepekne zahrava som uz 35DC sak to uz by asi mal ten test ukazat no sak uvidime pockam a potom vam dam vediet....
@brumka u teba to veru mohlo byt to uhniezdovanie drzim prsteky nech to tak je 😉

@brumka tak drzim palce, nech je to tam........a kolko ma dcerka rokov?