Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@simonkato nikdy nevies moja. uz to tu idem pisat snad 150desatykrat, ale moja segra si robila 3tehu roznej znacky po 10dnovom meskani a vsetky vysli negativne a tehu bola 😉 Cyklus mala 28dnovy. Potom to potvrdil az doktor.Takze tak. Pokial nedostanes mrchanu, nadej stale je 😉 😉 😉 Neboj nic a vyckaj casu jak hus klasu. Drzim palecky 🙂
ahojte dievčence, tak čo je tu nového? dlhšie som tu nebola lebo som sa musela psychidky a aj intelekuálne 😎 pripraviť na obhajoby, tak a vy ste toho zasa popísali že prečítať to všetko, dá zabrať... tak aby mi nič podstatné neuniklo- pribudol niekto komu treba gratulovať k // ? 😵
tak ja mám tie obhajoby už za sebou- dala som to- od včera som doktorka umenia 😎 a teraz sa už ide na to najpodstatnejšie a najkrajšie 🙂 teda pekné koľajničky a brušinko 😵
mrcha má dojsť až budúci týždeň a mňa už bolí podbruško sem tam... hm... tak uvidíme 😵 len neviem či to bruško nebolí z duphastonu? nemáte skúsenosti tie čo užívate duphaston?
@mabika hahaha, blaznis? 😀 😀 😀 to ja by som obcas potrebovala psychologa 😀 😀 Ale divam sa na to realisticky - proste k comu mi tie depky a nariekanie budu? K nicomu, este mi to aj uskodi, takze radsej preferujem klidek 😎 Aj mna to obcas chyti - hlavne prvy den kramov - to je hnus 😠 a vtedy si dajte cervene vinko, pustite si nejake pekne videjko a svet bude hned krajsi 😉 😉
To vino tu preferujem ako nejaka alkacka, ale ja mam fakt brutal bolestive kramy a toto jedine mi zabera 😀 😀 a posobi to nielen na tu fyzicku bolest ale aj dusevnu 😉 Samozrejme vsetko s mierou, nie ze stiahnete 3 flase na posedenie 😀 😀 😀
čaute, bola som u dokiho- že sa aspoň pozrie, ale ešte nič nevidel (ja sa až tak nečudujem, on viac 😀 ), lebo ja viem, že keď aj, tak to môže mať možno tak týždeň, max. 10 dní..ale že to vyzerá ako pri uhniezďovanie, tak o 2 týždne kontrola 🙂
Ahojte dievčatá,.s manzelom sa uz snazime dlhsiu dobu a stale nic,taaak velmi tuzim po malom mimi,ze sa idem zblaznit,ked pride mrcha,hlavne,ked just meska a nakoniec aj tak pride ,dufam,ze vam nebude vadit,ak sa k vam pridam a budem vo vas hladat utechu .ja si nemeriam teplotu,ani nerobim ovu testy,tak nejak velmi chcem,aby to prislo "nahodou" aj ked cely mesiac nemyslim na nic ine ako na mimi .velmi velmi nam vsetkym drzim palce,snazila som sa citat co najviac vasich prispevkov,ale je ich tu straasne moc ,tak snad ma prijmete medzi seba ,pekny den vam este zelam
@slavkaadusko Vitaj 😉 Nooo,kocka asi si necitala moje prispevky, kde radim nestresovat. 😀 😀 😀 Neboj, vsetky sme tu na jednej lodi, niektore sa snazime dlhsie, niektore kratsie, ale obavy tu ma kazda jedna z nas. Dolezite je udrzat to ako tak v norme, inak ti to prerastie cez hlavu. A psychika je tiez jeden z faktorov, ktory brani pocatiu a nie zanedbatelny. 😉 Je to tazke, ale skus sa na vsetko divat z tej lepsej stranky - este si uzite s manzelom chvile bez deti, chodievajte na vylety, dovolenky, na diskoteky, do fitka, proste robte vsetko to, co by bolo s malymi detmi obtiazne. 😉 To ti pomoze odputat sa od toho.
Budeme sa tu vzajomne a tesit sa z uspechov 😉 Drzim palceky a krasny dnik aj tebe 🙂
@slavkaadusko horseshoe ma pravdu ak potrebujes vediet co sa neda s mlaymi detmi pytaj sa mna 🙂 a tiez som znazilka na jednej lodi.
@horseshoe potrebujem typ nasej psychologicky na odreagovanie, tych 5 dni a viac cakt je des
@slavkaadusko vidím, že baby-psychologičky sa ťa už patrične ujali 🙂 Pridávam sa aj, vítam ťa tu- od teraz sa nemáš nad čím trápiť, lebo si v tej správnej skupine, určite to pôjde ako po masle, držíme palec 😉
@brumka Tak tebe by som radila taktiez prist na ine myslienky - robit cinnosti, ktore ta odputaju od sustavneho myslenia na to ci si alebo nie si tehu a toho neznesitelneho cakania. A vzhladom na to, ze si mozno tehotna a nemala by si sa moc namahat odporucam cinnosti ako:
Prechadzka, citanie knihy alebo casaku, zehlenie resp. ine lahke domace cinnosti - napr. teraz je aktualne zavaranie ovocia 😀 , kino alebo pozretie dobreho DVD alebo nejakeho zabavneho serialu (napr. Zufale manzelky su super a su aj na nete na stiahnutie), mozes sa stretnut s kamoskami (ale plati zakaz kecania o tehu 😀
Pocas pracovnej doby je to tazke - ale treba sa pohruzit do roboty, pripadne ak mas v robote klidek, tak mozes studovat nejaky cudzi jazyk popri tom.
A uplne najlepsie by bolo nechodi vobec na konika 😀 😀 😀 Lebo to tu velmi zvadza k nespravnym myslienkam a odolaju len silne osoby 😀 😀 😉
@brumka no vidis, pekne si poupratujes a este sa aj odputas od zlych myslienok 😉 A zabijes 2 muchy jednou ranou 😀 No a ktore zufalky potrebujes? Lebo ja mam akurat dopozerane po 6.seriu a to ti viem poslat link odkial - je tam cesky dabing. Ale 7. a 8. som este nekukala, takze najskor musim prebrusit net a zistit odkial by sa dali... 😉
ahojte mozte mi poradit...s manzelom sa snazime o babo a vcera som si robila tehotensky test a po 3 min sa tam objavila druha ciarka ktora po 10 sek zmizla...neviete mi poradit ..kramy mam dostat az o tyzden..dakujem
@zuzullik1001 fiiiiha, ty budes tazky oriesok. Tak neviem ako ostatne babule, ale ja som sa este nestretla s tym, ze by druha ciarka zmizla 😕 Zaujimave, zaujimave, normalne zahada. Podla mna bol ten tehu test chybny a treba spravit dalsi 😉
@horseshoe
sak to vubec nechapem som kukala jak puk na to ze to zmizlo...sprav si az neskor po mam este 6 dni pred menzesom....keby bol tak pozitiny..🙂
@zuzullik1001 jj, sprav si tak 2-3dni znovu, najlepsie keby si pockala s tym testovanim az do meskania mrchy. Drzim palceky 😉 😉 😉
@slavkaadusko Ale coby si nedokazala, my zeny toho dokazeme skutocne vela 😉 😉 😉 A fakt ako som pisala, snaz si ten dnik vyplnat roznymi cinnostami, aby si furt nemala v hlave len babatko. 😉 Ja napriklad idem dnes vecer cvicit na hodinku do fitka, potom s drahym budeme montovat nasu novu postel 😀 😀 A mozno ak stihneme este dame aj nejaku kratku prechadzku. 🙂
Mne to dokonca radil aj moj gyndos - ze treba zajst aj na diskoteku, aj si vypit. To nema zmysel sa tak upinat na to.
Tak sa drzkaj a ked budes mat splin, tak vies kde treba zajst - na MK 😀 😀 😀
Babenky, dnes mam 15.DC a hlasim prvykrat v zivote slabu ciarku na ovu teste 😀 😀 😀 Tak sa tu radujem a to je len ovu test 😀 :
oooo, happy day 😀 😀 😀

@simonkato dakujem ale nerobim si nadeje, lebo zase ma boli podbrusko akoby som mala dostat tak uvidime