Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
Ahojte kocky, dnes som bola na prvej kontrole u lekara, som v 8tt+2, vsetko bolo v poriadku, srdiecko aktivne, vzal mi krv, buduci tyzden by som mala dostat knizku. Kedze som minuly rok prekonala MA, strasne som sa bala, ale podvedome som citila, ze tentokrat bude vsetko v poriadku. Moja radost je neopisatelna 🙂 .
@beruska2327 ahoj,skus napisat nech ta pridaju do sukromnej skupiny POROD SEPTEMBER 2013,tam je nas vela a aj komunikacia lepsia 🙂
@katuska1144 dakujem, katuska. Ale ja by som prave bola rada, keby sa komunikacia rozprudila aj vo verejnej teme.
@lenkulik blahozelam a drzim palce! 🙂
@beruska2327 Dakujem 🙂
ahojte, ja mam termin podla MS 30.9., mozem sa tiez pridat k vam?
@lenusik123 pridas ma tiez do sukromky? vdaka 😉
baby, tak uz piaty den bojujem s nejakou chorobou, uz sa mi zdalo, ze sa to zlepsuje, ale dnes ma dostala :(( drzte palce, aby mimco bolo v poriadku
@chimsee jasneee. inak, mne sa tiez mozno termin posunie na 30/9. Podla sona sme o tri dni "pozadu", ale uvidim viac na kontrole tento tyzden, a potom v 12. ci 13. tom tyzdni, ked sa robia presne merania.
@beruska2327 ano, ono sa to casom este upresni podla merani 😎 a nakoniec aj tak porodime v uplne iny termin 😀 😀 😀
ahojte, vezmete ma medzi vas? 😀
tiez nam to vychadza na september, a teda dufam ze na treti krat to dotiahneme aj do uspesneho konca 😅
To aj vam uz vidiet brusko? Tedaaa nie brusko, ale riadne brucho? Ci? 🙂
@kradka ja uz mam brusisko :D
@kradka no ja už mám tiež brucho.. v pondelok bol u nás jeden zákazník a dnes mi volal, že kedy idem na materskú a pýtal sa, že či čakám chlapca alebo dievča a to som len začala tretí mesiac a nikto v práci ešte nevie, že som tehu 😠 tak asi to už na mne vidno 😀 😀 😀 a to som prvorodička...
Ahojte baby, mozem sa k Vám pridať?
@lenusik123 no vsak to, ze aj ja som prvorodicka... A to vraj zacina byt vidiet az niekedy v piatom mesiaci, aj to len mierne... Tak som chcela vediet ci sa mozem uz vyhovarat na tehu, alebo mam menej jest, alebo co😀
.Zdravím, tiež som septembrovka. Termín mám na 28.9.2013. podľa tehu kalkulačky ale ku dr. idem najbližší pondelok, tak to budem vedieť presne.
ahojteee 🙂 dnes rano poradna a mam dobre spravy. Stale sme o tri dni pozadu, takze 8+3tt. Ale ideme tak od zaciatku, takze vsetko OK. A ked sa nam slecna (som presvedcena o tom, ze to bude baba) konecne ukazala na monitore, tak bolo vidiet srdiecko 🙂
ahojte..aj ja by som sa k vam rada pridala...oficiálny dátum po morfo - sone mam 4.9..., mame 6 cm, tak sa tešííme.,všetko je ok....inač všimam, že aj sukromku nejaku mate...
Ja som druhorodička, ale brušisko a špeky mam tiež...🙂 ... inač som chudej poostavy, ale toto neviem...prsia už 4 - ky....a + 3kg v 12 týždni...nejak veľa sa mi zda, ale hlavne, že jej babo v poho.....A nad menom ste už niekora rozmyšlali??
Ahojte! Teším sa, že sa k vám môžem pridat. Zoberiete ma do sukromky, pls?
Ahojte, tiez by som sa k vam do sukr. rada pridala 🙂
Ahojte septembrovky! Aj ja som patrila medzi vas, a vsetko bolo nadherne, keby mi moje babatko v 8. tyzdni tehotenstva neodumrelo... :( Bol to sok, z ktoreho sa zatial len spamatavam. Velmi som sa nan tesila a hned som zacala s nakupmi, co sa ale neskor ukazalo ako chyba. Tu na Modrom koniku som si kupila krasne tehotenske tricko s napisom "Pridem v septembri", ktore mi je teraz na nic... (https://www.modrykonik.sk/bazar/tehotenske-oble...). Ak by on mala niektora z vas zaujem, budem sa tesit. Vsetky vas zdravim, prajem vam vsetko dobre a hlavne viac stastia, ako som mala ja. DD
ahojte! aj ja mám termín na 4. septembra a zle mi je celý deň...že vraj ranná nevoľnosť🙂 pri mojom prvom drobčekovi som také nezažila....všetky sa držme až do šťastného konca🙂 dúfam, že si ma pridáte medzi seba
Ahojte septembrove mamičky! Môžem sa ku Vám pridať aj ja? 🙂 Termín mám 20.09.2013 a už sa veeeeľmi teším.
Ja mám termín 25.9. A byvame mi zle ale je to omnoho lepšie ako pri prvom 🙂
Ahojte! Ja mam termin 24.9.2013 a velmi sa tesim, ale sa aj bojim nakolko sa nam to na prvy krat nepodarilo a v 6 tyzdni som o to prisla 😢 ... Snat to tento krat dopadne dobre 🙂 . Mozem sa k Vam pridat?
Ahojte baby, dnes som dostala knižku, termín mám 24.9.2013 🙂 . Zatiaľ všetko v poriadku 🙂 .
Aj ja mam o cca 2 tyzdne velky ultrazvuk + meranie, snat nam vsetko dobre dopadne.

ahojte tehulky so septembrovym terminom 🙂 som stastna, ze sa k vam mozem pridat.
bolo by super, keby sme rozprudili debatu o nasich pocitoch, radostiach a bohuzial, sem tam aj starostiach, aj v otvorenej skupine. mnoho z cleniek modreho konika aktivne neprispieva do diskusii, ale so zaujmom citaju statusy ostatnych a porovnavaju, ci svoje tehotenstvo prezivaju podobne. Verim, ze mnohe nachadzaju aj odpovede na svoje otazky a pocit, ze v tom nie su same 🙂) A mnohe su len zvedave na pribehy ostatnych buducich mamiciek (moj pripad 🙂) ) a tesia sa s nimi.
Ja za seba mozem povedat, je to moje tretie tehotenstvo, bohuzial predchadzajuce dve sa skoncili MA. A pevne verim, ze tentokrat to dotiahneme o cca 32-33 tyzdnov do uspesneho zaveru 🙂
Ultrazvukom mi bolo potvrdene tehotenstvo v 6+3tt (presne pred tyzdnom) a uz bolo krasne vidno akciu srdiecka. Priznavam vsak, ze po mojich skusenostiach som neustale v strese, ci je babo v poriadku. Pridava sa k tomu aj fakt, ze priznaky tehotenstva mi postupne vymizli v priebehu dvoch tyzdnov a teraz sa uz neviem dockat dalsej kontroly, aby som sa uistila, ze vsetko prebieha dobre.
Takze - ako prezivate prvy trimester vy? 🙂