icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

beruska2327
12. feb 2013

ahojte tehulky so septembrovym terminom 🙂 som stastna, ze sa k vam mozem pridat.
bolo by super, keby sme rozprudili debatu o nasich pocitoch, radostiach a bohuzial, sem tam aj starostiach, aj v otvorenej skupine. mnoho z cleniek modreho konika aktivne neprispieva do diskusii, ale so zaujmom citaju statusy ostatnych a porovnavaju, ci svoje tehotenstvo prezivaju podobne. Verim, ze mnohe nachadzaju aj odpovede na svoje otazky a pocit, ze v tom nie su same 🙂) A mnohe su len zvedave na pribehy ostatnych buducich mamiciek (moj pripad 🙂) ) a tesia sa s nimi.

Ja za seba mozem povedat, je to moje tretie tehotenstvo, bohuzial predchadzajuce dve sa skoncili MA. A pevne verim, ze tentokrat to dotiahneme o cca 32-33 tyzdnov do uspesneho zaveru 🙂
Ultrazvukom mi bolo potvrdene tehotenstvo v 6+3tt (presne pred tyzdnom) a uz bolo krasne vidno akciu srdiecka. Priznavam vsak, ze po mojich skusenostiach som neustale v strese, ci je babo v poriadku. Pridava sa k tomu aj fakt, ze priznaky tehotenstva mi postupne vymizli v priebehu dvoch tyzdnov a teraz sa uz neviem dockat dalsej kontroly, aby som sa uistila, ze vsetko prebieha dobre.

Takze - ako prezivate prvy trimester vy? 🙂

lenkulik
13. feb 2013

Ahojte kocky, dnes som bola na prvej kontrole u lekara, som v 8tt+2, vsetko bolo v poriadku, srdiecko aktivne, vzal mi krv, buduci tyzden by som mala dostat knizku. Kedze som minuly rok prekonala MA, strasne som sa bala, ale podvedome som citila, ze tentokrat bude vsetko v poriadku. Moja radost je neopisatelna 🙂 .

katuska1144
13. feb 2013

@beruska2327 ahoj,skus napisat nech ta pridaju do sukromnej skupiny POROD SEPTEMBER 2013,tam je nas vela a aj komunikacia lepsia 🙂

beruska2327
13. feb 2013

@katuska1144 dakujem, katuska. Ale ja by som prave bola rada, keby sa komunikacia rozprudila aj vo verejnej teme.

beruska2327
13. feb 2013

@lenkulik blahozelam a drzim palce! 🙂

lenkulik
14. feb 2013

@beruska2327 Dakujem 🙂

chimsee
14. feb 2013

ahojte, ja mam termin podla MS 30.9., mozem sa tiez pridat k vam?
@lenusik123 pridas ma tiez do sukromky? vdaka 😉

beruska2327
15. feb 2013

baby, tak uz piaty den bojujem s nejakou chorobou, uz sa mi zdalo, ze sa to zlepsuje, ale dnes ma dostala :(( drzte palce, aby mimco bolo v poriadku

beruska2327
15. feb 2013

@chimsee jasneee. inak, mne sa tiez mozno termin posunie na 30/9. Podla sona sme o tri dni "pozadu", ale uvidim viac na kontrole tento tyzden, a potom v 12. ci 13. tom tyzdni, ked sa robia presne merania.

chimsee
15. feb 2013

@beruska2327 ano, ono sa to casom este upresni podla merani 😎 a nakoniec aj tak porodime v uplne iny termin 😀 😀 😀

sblondska
17. feb 2013

ahojte, vezmete ma medzi vas? 😀
tiez nam to vychadza na september, a teda dufam ze na treti krat to dotiahneme aj do uspesneho konca 😅

kradka
19. feb 2013

To aj vam uz vidiet brusko? Tedaaa nie brusko, ale riadne brucho? Ci? 🙂

majusa4444
19. feb 2013

@kradka ja uz mam brusisko :D

lenusik123
20. feb 2013

@kradka no ja už mám tiež brucho.. v pondelok bol u nás jeden zákazník a dnes mi volal, že kedy idem na materskú a pýtal sa, že či čakám chlapca alebo dievča a to som len začala tretí mesiac a nikto v práci ešte nevie, že som tehu 😠 tak asi to už na mne vidno 😀 😀 😀 a to som prvorodička...

moja72
20. feb 2013

@kradka ja som začala 12tt a zatiaľ bruško nie je vidieť, teda aspoň to tehotenské, lebo špeky vidieť už zdialky 😀

fejusa
20. feb 2013

Ahojte baby, mozem sa k Vám pridať?

kradka
20. feb 2013

@lenusik123 no vsak to, ze aj ja som prvorodicka... A to vraj zacina byt vidiet az niekedy v piatom mesiaci, aj to len mierne... Tak som chcela vediet ci sa mozem uz vyhovarat na tehu, alebo mam menej jest, alebo co😀

mimkao
20. feb 2013

.Zdravím, tiež som septembrovka. Termín mám na 28.9.2013. podľa tehu kalkulačky ale ku dr. idem najbližší pondelok, tak to budem vedieť presne.

beruska2327
21. feb 2013

ahojteee 🙂 dnes rano poradna a mam dobre spravy. Stale sme o tri dni pozadu, takze 8+3tt. Ale ideme tak od zaciatku, takze vsetko OK. A ked sa nam slecna (som presvedcena o tom, ze to bude baba) konecne ukazala na monitore, tak bolo vidiet srdiecko 🙂

misulik1012
22. feb 2013

ahojte..aj ja by som sa k vam rada pridala...oficiálny dátum po morfo - sone mam 4.9..., mame 6 cm, tak sa tešííme.,všetko je ok....inač všimam, že aj sukromku nejaku mate...
Ja som druhorodička, ale brušisko a špeky mam tiež...🙂 ... inač som chudej poostavy, ale toto neviem...prsia už 4 - ky....a + 3kg v 12 týždni...nejak veľa sa mi zda, ale hlavne, že jej babo v poho.....A nad menom ste už niekora rozmyšlali??

paprikacervena
23. feb 2013

Ahojte! Teším sa, že sa k vám môžem pridat. Zoberiete ma do sukromky, pls?

gabika85
24. feb 2013

Ahojte, tiez by som sa k vam do sukr. rada pridala 🙂

botudami
24. feb 2013

Ahojte septembrovky! Aj ja som patrila medzi vas, a vsetko bolo nadherne, keby mi moje babatko v 8. tyzdni tehotenstva neodumrelo... :( Bol to sok, z ktoreho sa zatial len spamatavam. Velmi som sa nan tesila a hned som zacala s nakupmi, co sa ale neskor ukazalo ako chyba. Tu na Modrom koniku som si kupila krasne tehotenske tricko s napisom "Pridem v septembri", ktore mi je teraz na nic... (https://www.modrykonik.sk/bazar/tehotenske-oble...). Ak by on mala niektora z vas zaujem, budem sa tesit. Vsetky vas zdravim, prajem vam vsetko dobre a hlavne viac stastia, ako som mala ja. DD

laliamb
25. feb 2013

ahojte! aj ja mám termín na 4. septembra a zle mi je celý deň...že vraj ranná nevoľnosť🙂 pri mojom prvom drobčekovi som také nezažila....všetky sa držme až do šťastného konca🙂 dúfam, že si ma pridáte medzi seba

lenkasimka
25. feb 2013

Ahojte septembrove mamičky! Môžem sa ku Vám pridať aj ja? 🙂 Termín mám 20.09.2013 a už sa veeeeľmi teším.

fejusa
25. feb 2013

Ja mám termín 25.9. A byvame mi zle ale je to omnoho lepšie ako pri prvom 🙂

jhanusik
25. feb 2013

Ahojte! Ja mam termin 24.9.2013 a velmi sa tesim, ale sa aj bojim nakolko sa nam to na prvy krat nepodarilo a v 6 tyzdni som o to prisla 😢 ... Snat to tento krat dopadne dobre 🙂 . Mozem sa k Vam pridat?

lenkulik
26. feb 2013

Ahojte baby, dnes som dostala knižku, termín mám 24.9.2013 🙂 . Zatiaľ všetko v poriadku 🙂 .

lenkulik
26. feb 2013

@jhanusik Ahoj, ja som dopadla presne takto isto pred rokom, mala som MA v 6. týždni tehotenstva. Teraz som v 10tt+1, termín zatiaľ 24.9. 🙂 , o dva týždne ma čaká prvý veľký ultrazvuk + meranie. drž sa a prajem všetko dobré.

jhanusik
26. feb 2013

Aj ja mam o cca 2 tyzdne velky ultrazvuk + meranie, snat nam vsetko dobre dopadne.