Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@ralka no, tak to verím. Mne bolo zhruba do konca 8 týždňa dosť zle, síce som nevracala, ale jedlo som nemohla ani vidieť, ani obľúbené veci, čo som predtým v pohode jedla a pila. Potom sa to trocha ukľudnilo, ale ešte občas ma to chytí a drží doteraz, ale už mi nie je zle tak intenzívne ako predtým. Inak sa mám skvele. Neviem sa dočkať 12.3. prvého veľkého ultrazvuku, už aby to bolo. Aj ja som rada, že máme termíny narovnako 🙂 . Držím palce a teším sa na písmenká 🙂 .
Tehulky srdečne vás pozývam :
Uputavka na film Podoby pôrodu https://www.youtube.com/watch?feature=player_em... ktorý sa bude premietat na Slovensku so SK titulkami http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...
ahojte, nam sa podarilo otehotniet po nejakych 3-4 mes., sme s manzelom najstastnejsi na svete, som v 13tt, termin mam na 11.9.2013. dufam, ze vsetko pojde tak, ako ma a budeme mat zdrave babatko 🙂
ahojte, ja mam termin 18.9. , takze patrim tiez k vam septembrovym. 🙂 je tu niekto kto pridava do sukromnej skupiny? rada by som sa pridala. 🙂
Ahojte, rada by som sa k vam pridala🙂 Termin porodu mam 18.9. a mam uz 3rocneho synceka🙂
Ahojte... mozte ma k sebe pridat? Termin mam na 6.9.2013... a je tu aj niekto z Presova? 😉
Ahojte, tiež mám tú česť pridať sa k vám 🙂 Termín pôrodu máme 23. 9. 2013 🙂 a už sa véééééľmi tešíme 🙂
@elkey 🙂 aj ja sa teším 🙂 A v KE kvôli tomu, že som bola na začiatku tehotenstva hospitalizovaná v KE a veľmi sa mi tam páčil prístup lekárov, primára a aj zdravotných sestier. Mala som možnosť rozprávať sa aj s mamičkami a boli celkovo spokojné 🙂 Majú tam veľmi peknú pôrodnú sálu, máš na výber aj nadštandardné izby ... všímala som si tam detaily :D niežeby som bola náročná, ale je to vec, ktorú si budem pamätať celý život a chcem n a to spomínať v dobrom 🙂, a ďalšia vec, ktorá sa mi páčila, dá sa tam v pohode prísť s pôrodným plánom, ktorý väčšinou akceptujú. A celé sa to odohralo vo fakultnej nemocnici 🙂, s PO viem porovnať len prístup personálu a ten sa mi páčil viac v KE 🙂 ... a to som tam ležala týždeň, takže sa personál striedal a so všetkými som bola spokojná 🙂 A viem, že si tam nemusím priplácať za žiadneho lekára, pretože akýkoľvek z nich bude pri pôrode super 🙂
Ahojte rada sa pridam do debaty ... Mame 2a pol rocneho chlapceka a v sept . Cakame nase druhe bábo , ale zatial este nevieme co to bude 🙂 vsimla som si , ze ste tu pisala o nemocnici v KE ,ale neviem o ktorej konkretne ... Ja som rodila v KE-Šaca , vybrala som si ju lebo si myslim , ze je ta naj v KE a mozem len odporucat bola som maximalne spokojna a pojdem tam zas ...
🙂 Ďakujem pekne ... zle mi býva, na začiatku sa to dalo ešte v pohode rozdýchať, ale časom som začala aj zvracať, ale teraz ku koncu sa to zlepšuje opäť. A mávam také celodenné nevoľnosti s pauzami. A tebe je ako? Prvú poradňu som už mala - tento pondelok a bolo super. Ty si na tom ako?
🙂
@bamby78 Ďakujem pekne ... zle mi býva, na začiatku sa to dalo ešte v pohode rozdýchať, ale časom som začala aj zvracať, ale teraz ku koncu sa to zlepšuje opäť. A mávam také celodenné nevoľnosti s pauzami. A tebe je ako? Prvú poradňu som už mala - tento pondelok a bolo super. Ty si na tom ako?
@adulkamit ja teda viem,ze som tehotna tusim od zaciatku... hned mi ostavalo nevolno,sem tam sa to na par dni znormalizuje,ale poslede dni uz vobec nerozdychavam... dnes uz som to nevydrzala ani v robote... kazdy ma utesuje,ze to prejde,no mne sa zda,ze to je stale horsie... na poradnu idem az vo stvrtok,o tyzden..tak som uz strasne zvedava na male,ved naposledy som ho videla v 7tt :/ uz nech je stvrtok a mam zas novu fotecku a tak 🙂
Určite to prejde,neboj sa 🙂 ,mne lekár predpísal Torecan cipky a robil vyšetrenia,pretože chudnem.☹Ale zatiaľ je drobcek vporiadku,máme fotky aj video a dokonca aj 3D.A uz sa strašne veľmi tesim na dalsiu poradňu 🙂
🙂 Výborný nápad na darček 🙂 ... my sme tiež doma veľmi milo prekvapili. Video bolo normálne a len fotky boli 3D, jednu z nich mám aj vo fotoalbume a pohlavie vidno nebolo. A aj keby bolo, lekár by nám nepovedal, pretože to ešte nie je presné, až okolo 20. týždňa s istotou. 🙂
ahojte, tak to vyzera ze snad sa aj my pridame k vam, termin porodu 12.9, uz mame dva a pol rocnu dcerku. Este aj vam byva tak zle??
@jhanusik Ahoj, drzim ti velmi palce aby toto tehotenstvo dospelo uspesne az do zdarneho konca 🙂 Ja som babatko potratila pred 3 tyzdnami, mala som mat termin 12.9. Podrobnejsie som o tom napisala vyssie (24.feb.). Snazim sa byt OK, ale su chvile, ked to na mna pride... Uz mam jedno dieta a o to mi je to viac luto, ked vidim, aky je moj syncek nadherny a take mohlo byt aj to druhe dietatko... Je to strasna skoda, ze z nevysvetlitelnych pricin len tak babatko samo od seba odumrie... Boli ma, ked to moje okolie zlahcuje a davaju mi rady, ako to mam prehodit z pleca na plece... Viem, ze sa s tym musim vyrovnat, ale aj tak to boli. O to viac zelam vsetko dobre vam, vsetkym ostatnym septembrovkam, a tesim sa z vasej radosti. PS: neviem, ci som bola prijata do tejto diskusie, nepoznam pravidla tychto sukromnych diskusii, ale dufam, ze si tuto moju spravu budes moct precitat aspon ty, hanusik. Ak ma prijmete medzi seba, budem sa tesit. Danka
Aojte mamušky,ja mam termin 5.9. tešiiime sa....
ja mam termín 10.9 a to bude moje štvrte,a to už mám doma ešte 2 septembrové deti.. 🙂

@lenkulik Ahoj vidim ze mas termin na septeber a to o den skor ako ja ja mam 25.9 tak som rada ze tu je niekto kto ma taky termin ako ja drzim palce a inak ako sa citis?Ja sa citim strasne zle stale som unavena a zle mi je kazdy den.Mam doma este dcerku ma 2 roky a mam problem niekedy sa jej venovat