Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
jééj to je super Grofka, to máme skoro narovnako, to si aspoň môžme toho 7 napísať, či sa nám tí drobci ukázali. ja som už strašne zvedavá 🙂 a už Ťa aj malé začalo kopať? ja ho už cítim zhruba tak týždeň, je to ešte len také drobné štuchnutie, hlavne v noci.
Petronelaf a Teba už kopká?
ahoj dievčatá, tak mne dnes moje herečky zapozovali. teda hlavne doktorovi, ja som tam nič take nevidela, ale na 99% vraj mam dve dievčata. to bola moja najidealnejšia varianta a zdá sa, že vyšla. tak hurá do červených, oranžových a fialových šiat (ružovu moc nemusim)
@ikuska777 Nooo, to teda. Som zvedavá, či sa drobce toho termínu aj budú držať. Pri prvej dcérke som mala iba jeden termín a vyšiel úplne presne 🙂
Ja som začala cítiť také "žblnkanie" už od 15 tt, väčšinou v noci, keď som ležala. Ale odvčera už cítim aj kopkanie - v spodnej časti bruška. Je to neopísateľný pocit...
@vlcinko Ani ja som ružovú nemohla, vlastne sama ju dodnes nenosím. Ale keď mala moja princezná asi pol rôčka a začali jej rásť princezničkovské lokničky pochopila som, že v ružovej vyzerá najlepšie. Ale vždy som kombinovala s bielou, cyklaménovou, fialovou... Dievčatkám sa ružová jednoducho nekonečne hodí 😵
@ikuska777 Linka je krásne meno. U nás je tiež problém vybrať meno pre chlapca. Pri prvom sme mali vybraté meno Timotej tak ako @grofka , ale manžel už nechce Timoteja na rozdiel odo mňa. Tak uvidíme. Všetci mi hovoria, že mám krásnu pleť a že som veľmi opeknela, takže to bude chalan. No ako porovnávam svoje pocity a stavy tak si tiež myslím, že to bude chalan. Pri babách mi nebývalo ani zle, ale teraz to nejako horšie znášam. Možno je to aj vekom, ako mi povedal doktor 😀 😀 😀. Moja švagriná má tiež čierny kočík, myslela si že bude cez leto v ňom teplo, ale práve naopak. Uvidíme, ja som skôr taký farebnejší typ. 🙂
@andy31 mne sa celkom páči meno Michael a najnovšie aj Leo, ale rodinná rada je zatiaľ zásadne proti 😉 tak uvidím s akými návrhmi prídu. mne tiež každý hovorí, že to bude chlapček, lebo som vraj tiež, že opeknela, ale ja im na to vždy poviem, že ja som bola pekná aj pri dievčatách 😉 a ja to mám zase opačne, lebo pri dievčatách mi bývalo strašne zle, hlavne pri prvej a teraz vôbec. ozaj, že každé tehotenstvo je úplne iné.
Baby a chystáte sa absolvovať aj 3D sono?
Kocky tak ja vam vyvratim teorie,ze ked opeknies,bude to chlapec,tiez som si myslela ze cakam chlapca,kedze tehotenstvo prebieha uplne inak ako pri malej,kde som sa neuveritelne trapila,teraz mi nebolo skoro vobec zle,krasna plet atd. Vcera som bola na 3D sone a cakame opät herecku 😀 skoro som odpadla 😀 u nas mena pre dievcata Lana, Lara,Leoni,takze uvidime co vymyslime...
Baby tak ja som bola pekná pri mojich babách 🙂 žiadne fľaky ni vyrážky. A pekná som aj teraz. Dobré čo keď si to tak sama poviem. 😀 Toto sú len také babské povery. Naše malé nám zatiaľ nechce ukázať čo to bude. Za 3D sono sa platí. Mne to doktor ešte nenavrhol a ja som sa zatiaľ nepýtala.
Ja tiež čakám dievčatko, a zle mi prestalo byť len nedávno a s pleťou tiež nemám problémy.. 🙂
Tiež si myslím, že sa to podľa týchto "kritérií" nedá posudzovať. Pri prvom tehotenstve som čakala dievčatko a mala som lepšiu pleť, kvalitnejšie vlasy i nechty ako kedykoľvek predtým. A podľa všetkých to teda mal byť chlapček. A nebol! Mám krásnu dcérku. Teraz síce ešte nevieme čo bude, ale čo sa týka "vizáže" som na tom rovnako. Akurát som sa nevoľnostne cítila niekoľkonásobne horšie 😒 Takže som fakt moc zvedavá... 😨
tak ja som počula, že vdaka estrogenu dievčat, matka vypada lepšie a vzhladom k čerstvým novinkam z ultrazvuku, to tiež možem potvrdit. mam ho dokonca v dvojnásobnej dávke a pozorujem napr. take na leto fajn veci akože mi menej rastu chlpy na nohach 🙂 , vlasy sa mi prakticky vobec nemastia a plet sa mi zda tiež ovela čistejšia než predtým..zle mi teda na začiatku nebolo vlastne vobec, ale to by som videla ako individuálnu vec bez vztahu k pohlaviu..
Ahojte babule, no my sme sa dozvedeli, že čakáme chlapčeka ☹ obaja s manželom sme chceli dievčatko, nostále dúfam, že sa doki pomýlil (stáva sa to?), lebo mal malý pupočník medzi nožičkami a lekár vraj zazrel pipíka, ale ja som to nevidela. Chvílkové zazrenie môže byť 100%? Inak mi zase skrátil termín pôrodu o týždeň. Baby, aj vám začali puchnúť členky? Ja sa hrozne trápim s tým. Je pravda, že takmer vôbec neodpočívam a potom večer skapínam. Dve, tri hodinky v obchodoch a idem umreť, ako ma bolia nôžky a mám ich akoby som mala závažia na nich. 😒
Môj doktor nepovedal pre istotu nič, pretože tam bola tiež pupočníková šnúra. Uvidíme možno nabudúce. Teraz doma stále počúvam, mami a kedy pôjdeš znovu kedy už budeme vedieť čo to bude. 😉 Nohy mi tiež opuchajú, o chvíľu budem nosiť asi iba crocsy, lebo vo všetko ma bolia neskutočne nohy a to nosím iba pohodlnú obuv nič na vysokom podpätku. Ozaj baby a ako ste na tom so spánkom. Lebo ja si už ani nepamätám, kedy som naposledy spala celú noc. Idem spať o desiatej a o druhej som hore vyspatá. Takto ťahám celý deň a samozrejme padne poobedie dve hodiny a spala by som neskutočne. Vyskúšala som už všetko možno aj mlieko na noc, aj dva deci červeného a nič nič. Som už zúfalá a strašne z toho unavená. ☹
@andy ja mávam také noci na striedačku, že dajme tomu dve noci celkom v pohode prespím a ďalšiu som skoro celú hore a pozerám telku čo sa len prevalujem z jednej strany na druhú. Potom som samozrejme celý deň ako mechom praštená. Nohy mi zatiaľ neopúchajú, snažím sa ich stále si vykladať, keď si sadnem, aj keď v robote sa to nedá 😉 ešte chodíš aj do práce? žeby si si zdriemla pooobede, vždy, keď to na Teba príde, aby si si aspoň trochu oddýchla 🙂
@andy31 ja sa tiež chystám, asi až do tej polovičky augusta, musim ešte presne pozrieť ako mi to vychádza podľa tých 8 týž. pred pôrodom. Teda ak budem vládať, lebo už teraz mám také bruško na dvojičky 🙂 Ty nemáš pocit, že pri každom tehotenstve je to bruško už od začiatku väčšie? a pozerám, že si okr. NR, a aj sa chystáš rodiť tu v NR?
@ikuska777 práveže sa mi zdá, že teraz mám oveľa menšie bruško. Ešte stále oblečiem moje veci. Síce som si už kúpila aj tehotenské, ale moc ich nenosím. Hej pôjdem určite rodiť do NR. Ja som mala oba pôrody doteraz bezproblémové a rodila som prirodzene, tak dúfam, že aj na tretí krát to tak bude. Komplikácie zatiaľ nemám žiadne, musím si teda zaklopať. Ale ako prežijem tie horúčavy netuším. Druhú dcéru som rodila v auguste a to som už ledva pachtila 🙂 a teraz ťahať celé leto.
@andy31🙂 ja tiež som mala oba pôrody prirodzene a celkom v pohode, tak tiež verím, že aj toto bude ok, len ja som mala oba januárové, tak si to teraz ani neviem predstaviť, aké to bude v lete. ináč dnes v noci sa mi snívalo o pôrode, že normálna nočná mora, taký sen som ešte nemala. som sa ráno zobudila s tým, že chvalabohu to bol iba sen 🙂 a koľko si už pribrala? ja zaiaľ nejaké 2-2,5 kg.
Je tu niekto z Michaloviec? 🙂
Ahojte babeny pripájam sa k Vám som v 19tt+3 dni termín mam v 20sept a nechcem vediet čo čakáme chcem sa nechať prekvapiť.Je mi jedno čo to bude hlavne nech je zdravé.pisete že ste pribrali 2-6 kíl no ja ja mam už na sebe 12 a cítim sa ako hroch a tak mi opuchaju nohy že nič neobujem no čo už asi to k tomu patrili.rodite niekto na Kramároch??
@tweety007petra gratulujem ti a vítam ťa v našom klube tehuliek. Koľké bábo čakáš? Ja som pri prvom a druhom nechcela vedieť čo to bude, ale teraz sa už neviem dočkať. Tie kilá ti nezávidím. Ja sa vážim každé ráno, vždy s takou malou dušičkou, že koľko mi nabehlo. 😀 Keď ja naberiem 12kg tak budem už ako slon. 😀
Ahojky čakám prvé bábätko 🙂)) pribrala som síce 12kil ale som vysoká a neni to take hrozne až na moje opuchnute nohy je to ok takú 20 určite dám 🙂))aj by som supla fotku ale nejde mi pridať ani profilovku neviem čo stym je☹((
@andy31 o tvojom snivanii mne sa nikdy nič nesnivalo až kým som neotehotnela a. Samé blbiny o pavukoch,potkanoch a už som 2xvo sne rodila....no hruuuza

@grofka mne pri prvom pomáhala jedine Fatra na záhu.