Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
Ozaj baby, už ste rozmýšľali nad epidurálkou? Áno, či nie? Ešte mám dosť času do pôrodu, ale už teraz sa klepem ☹
@ikuska777 tiež som sa v noci budila na hrozné kŕče. Kúpila som si v lekárni magnézium a musím povedať, že mi to dosť pomáha. Už len sem tam nejaký kŕč. Brucho mi zatiaľ netvrdne, ale zato mi opuchajú nohy.
A k pôrodniciam. Čím ďalej tým viac uvažujem nad tým, že ak bude voľné VIP izba tak si ju zaplatím. Nejde mi o tú telku a návštevy na izbe, ale o sprchovanie sa v súkromí. Môžem hocikedy a nemusím čakať či je voľné alebo nie.
@ikuska777 ahoj, ja mavam tiez tie krce v nohach, skor tak pred spanim a v noci. Uplne akoby mi trpli alebo mi nimi tak mykalo abo co, neprijemne to je. Uz som sa bala, ze to len ja mam...
@eribac ja tiez uvazujem, ale som si povedala, ze pokial to nebude nutne, a nebudu extra komplikacie, tak nie.
Vy máte dobre baby, že máte na výber. V RS vraj epidurálku vôbec nepodávajú, tak ja si toho veľa nenavyberám..
ďakujem baby, asi si tiež kúpim to magnézium.
@nika1985, hej pôjdem rodiť do NR, predsa mám to najbližšie a ako Ty hovoríš turistika v rámci pôrodníc nie je nič pre mňa 😉
@andy31 a sú už aj v NR VIP izby? ja som len zvedavá na to, či sa to za tie roky zmenilo k lepšiemu. možno sa tam aj stretneme 😉 , ozaj a kočky majú koľko rokov?
@eribac nad epidurálkou som ešte nerozmýšľala, verím, že to zvládnem v pohode, teda aspoň teraz som o tom presvedčená 😀
@ikuska777 hej v NR sú VIP izby ale nedajú sa vraj objednať dopredu, len ak je voľná v deň pôrodu tak si o ňu môžeš požiadať. Ja som naposledy rodila skoro pred jedenástimi rokmi a vraj odvtedy sa tam zmenilo veľa, tak som aj ja zvedavá. Baby majú trinásť a jedenásť. Poriadne pubertiačky. A ty máš doma ako straré deti?
@ikuska777 Kŕče ani nie, ale ja mám problém s SI klbmi - v oblasti krížov. Bolesť mi prechádza k bedrovému kĺbu a niekedy až do lýtok. Aj pri prvom tehu som s tým mala problém a po pôrode som musela chodiť na obstreky. Dnes som absolvovala rehabilitačnú masáž - mäkká technika, dostala som náplaste a pár cvikov na uvoľnenie kĺbov. Vraj je to "bežné ochorenie" tehuliek a často sa to stáva, keď sa rozťahuje panva... 😒
@veronikuskars ako je to mozne ? ani keby si si to vopred objednala a zaplatila ? ja som si myslela ze to uz patri k standardnej starostlivosti pri porode....
@kiki75 nerozprávala som sa ešte s lekárkou, ale tak som počula, že tu v nemocnici to vôbec nepodávajú. no uvidíme, koncom júna idem do poradne tak uvidíme, čo mi povie..
@mabliss ano, kupila som jednu za 5,49 aby som to doma vyskusala. ale dobre to je, takze asi zbehnem tam este raz kupit este 2-3. ale mali iba cierne (v petrzalke). este som kupila aj malu nepremokavu podlozku do postielky za 4-5 eur (uz si nepamatam presne) ale az doma som si to rozbalila... bohuzial nie je pekna, len ako nahradnu to budem pouzivat..... a su tam este inac dobre veci...
ahojte divcata, tak sa vam musim pochcalit ze sme vcera kupili kocarik, trojkombinaciu chicco trio s3 (cerveno-cierny) a musim vam povedat ze sa uzasne ovlada takze sa uz neviem dockat ked snim vyrazim do ulic 🙂
prebalovaci pult alebo komodu uz mate? mate skusenosti s podlozkami na postielku ? ja uvazujem o tejto, ale neviem si predsvavit, ci su dost stabilne....
http://prebalovacie-pulty-a-podlozky.heureka.sk...

@saska.t, veď práve, že už mám nad 30 😉 , a keď som bola tehotná s druhou dcérou si pamätám, že všetky baby čo mali zvýšený ten cukor, rovno z ambulancie poslali domov sa pobaliť a nástup do nemocnice 😒 , Ty to máš super, že si to môžeš doma sama kontrolovať, ja sa hrozím toho, že až by som musela ísť ležať, tak si neviem predstaviť ako by to doma vyzeralo 😀