Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@marseillka mne teraz pri poslednej kontrole tiez napisala p. doktorka do knizky ze CS =1, ale nic mi ktomu nepovedala, az potom som si vsimla uz doma v knizke, co tam mam. ale to je asi nieco ine. tebe hovorliil, ze sa uz otvaras ?
@kiki75 nie ze sa uz otvaram, ale ze je u mna velka pravdepodobnost ze sa budem, preto mam viac odpocivat.
@eribac aj ja to mávam, niekedy sa k tomu pridá aj pichanie v pošve, dr mi na to povedal, že je to v poriadku, zvýšil mi magnezium a mám čo najviac ležať
babenky uz periete a chystate si kufor?Ja mam stale pocit ze je este moc skoro len aby som potom vsetko postihala 😒
@nika1985 ja som pri prvom balila kufor až v 36tt, ale tehotenstvo bolo bezproblémové....
Teraz, keď to môže prísť kedykoľvek, mám už kufor zbalený cca 2 týždne... a teda lepšie sa mi spáva 😅 Lebo u mňa by to bola otázka sekúnd prevozu do nemocnice, ak by k niečomu došlo, nebolo by času na hádzanie vecí do kufra...
@saska.t
@ikuska777
@piacere tak aj ja uz asi pomalicky zacnem aspon tie veci by sa mi patrilo prebrat co po malej mam a co nie buduci tyzden ma mm dovolenku kazdy den mam nejakeho lekara ci uz sebe alebo malej bude to zabijat cez vikend bude potom malej oslava a tak sa to suchne ze bude august a ja stale nebudem mat nic.
Mne povedala lekárka, že mám malú nízko.. týždeň sme boli doma, po týždni na kontrolu a že sa nič nezmenilo, tak dúfam, že do dobojujeme v poriadku a v termíne..
@nika1985 ahoj, ja som tento tyzden oprala nieco co uz mam z vybavicky,a postupne dokupujem co mam na zozname, tiez si to nechcem nechat na poslednu chvilu, a mat to vsetko aspon uz doma pripravene na kope, a v pripade nutnosti to nahadzat do tasky uz len 🙂
Poradte prosim cez aku stranku alebo kde kupit kocik..ja som uz zufala nic sa mi nepaaci ☹ a ked uz aj ano taak suma je neskutocna..vy mate uz vybraty??dakujeem
@1enuulk4 nezufaj urcite nieco najdes skus sa ist poradit do predajne daj si poziadavky co chces aby mal a do kolko a oni ti poradia ja som sa napr. predvedcila pri malej ze som mohla hned kupit drahsi a mala by som pokoj takto sme ho predali a kupovali druhy alebo si kup iba hlboky a vajco a sportak si uz kupis nejaky iny. Ja tiez planujem potom tuto trojku predat a kupit si uz len golfac alebo nieco lahsie a skladnejsie.
@1enuulk4 pri prvej som mala quinny zapp a teraz mam quinny buzz,maju lahke konstrukcie,rychlo a lahko sa s nimi manipuluje hlavne zene..... 😉 su velmi skladne...speedi je presne to iste akurat kazdy ma ine kolieska,ale je to jedna linia v nemecku velmi oblubena a najcastejsie predavany kocik ...
@ikuska777 s camarelom som bola spokojna hlavne co sa tyka velkosti vanicky kedze mala je julova bola tam dost dlho co pri quinny bude asi trosku problem. My sme davali spat malu na balkon moc som s nou nejazdila a to sme museli kazdy den skladat a rozkladat lebo som sa na balkon nevytocila. Zacala sa nam konstrukcia pohybovat nedrzal uz tak pevne a bali sme sa ze ked este sportak takeho pol roka ze to nevydrzi planovala som ho mat aj pre druhe a to by asi nevydrzal za tie peniaze nebol zly ale kym bol v zaruke a dalo sa ho zbavit tak sme to riesili kym sme este mali aj peniaze na novy. Teraz by som to riesila asi tak keby nemam kocik ze kupim z bazaru pouzity camarelo kvoli vanicke za par euri a potom uz sportak kde je dieta viac a prakticky ho aj viac znici ten by som kupila novy a aky mi vyhovuje. Inak som proti camarelo nemala nic len je dost velky a zas ked chces ist autom a mas sportak napr. musis ho vykliknut dat do auta konstrukciu a zvlast sportak a toto sa mi napacilo takto quiiny zbalim jednou rukou a sup. Zas ma vyhodu proti quinny ze sa da sportak otacat v smere aj protismere jazdy. Ono je toho strasne vela kazdy kocik ma svoje pre aj proti a kazdemu vyhovuje nieco ine mi casto cestujeme aj s malou lebo ju nemam vobec kde dat takze nam rozhodovalo to ako sa da dat do auta a ci sa da nakliknut vajco na konstrukciu vtej dobe.
@1enuulk4 kamosky maju casualplay aj quinny a tie co maju casual ma odhovarali dost casto reklamovali a tie co maju quinny jazdlili aj po horach a v pohode. Treba si uvazit a pozriet recenzie a uvidis. 😉
@saska.t nie neda teda aspon som na to neprisla ani som speedy nikomu nevidela otoceny inak aj v predajni mi povedali ze sa inak neda asi je to len tento typ.Ano je tam pisane ze do 6mesiacov ale je rozdiel 6mesacne v lete a v zime ked je zababusene aj s fusakom 🙂 my sme tento kupili ked mala mala 6mesiacov a dali sme ju uz do sportaku lebo bol januar a nezmestila sa mi tam aj s fusakom pricom v camarele mala este asi 10cm ale nevadi pokial sa nevedela posadit bolo dobre potom sme spanie v kociku zrusili mne odpadlo vynasanie na balkon a ucili sme sa spat v postielke aj cez den 🙂 uvidime ako bude toto
baby vyduva sa vam pupok co s tym robite moc sa mi to nepaci ked mi trci z pod tricka pri prvej som to nemala tak neviem
@nika1985 no veru mne troska tak chvilkovo meni tvar. asi ako sa pretaca, tak ho nejak vytlaca von 🙂 inac mne sa uz asi treti den zacina neskutocne tocit a kopat, az ma strhne niekedy, predtym par krat do dna sa vlnila, teraz takmer kazdu hodinu, no ale to su ine kopy, doslova bolestive, ma cele podbrusko a boky bolia. aj u vas je to tak? ze vam zakcneli deti?🙂
@marseillka hej hej uz par dni ma bolia slabiny,podbrusko a ked sa toci ci ma kopne,tak ma az dviha z postele,ale hemzi sa teda asi od 25 tt ako blazon,keby to bol chlapec,tak poviem fotbalista

@kiki75 lebo mam nariadene, ze mam vela odpocivat a moc sa nenamahat, lebo sa zacnem skor otvarat..ze to u mna pride zrejme skor, podla toho ci videl a ohmatal.