icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

marseillka
6. sep 2013

@kika76 gratulujem a vela zdravicka prajem 🙂

maminab
6. sep 2013

@kika76 gratulujem, prajem veľa zdravia 🙂 pekné miery!!! 🙂

jhanusik
6. sep 2013

@kika76 gratulujem 🙂

jenny316
7. sep 2013

Tak dievcata dnes ma byt den s velkym D,ale pravdepodobne pride az o niekolko dni....ani naznak ze by maly chcel ist na svet ☹

maminab
7. sep 2013

@jenny316 Držím palce 🙂 Možno to príde nečakane a rýchlo 😉

marseillka
7. sep 2013

@jenny316 A mozno to pride z nicoho nic 🙂 Ked nie dnes tak onedlho 🙂 Sa drz 🙂

1enuulk4
7. sep 2013

@jenny316 ja som tak isto natom ☹ podla sona mam dnes termin a oficialny o dva dni..ziadny naznak iba kazdy vecer poslickovia po sprche hned prejdu..dufam ze co skoro to pride..lebo uz som zufala zo samej seba 🙂

1enuulk4
7. sep 2013

@saska.t
@kika76 gratulujem, a vela zdravicka 😉

jenny316
7. sep 2013

@1enuulk4 len ja ani ziadny poslickovia,a to si pustam horucu sprchu al. Sa kupem 😒 a ako budes dalej?ja mam ist v pondelok este k mojmu gyn. A ak nic tak utorok do nemocky....

1enuulk4
7. sep 2013

@jenny316 ja idem az v utorok na poradnu..dufam ze ma nedaju do nemocky za posledny mesiac som bola tri krat skrz zle ctg a nakoniec zistili ze maly len spal..uz mam odpor k nemocke uz len porodit chcem..ale nejako sa mu von nechce ☹ ... my tiez vsetko skusame a nic nepomaha 😠

jenny316
7. sep 2013

No ved ani mne sa nebude chciet cakat v nemocke,ak tak dufam ze mi vyvolaju porod....ta nedockavost je hrozna 🙂

kika76
7. sep 2013

jeeej, dakujeme 🙂)) a vam vsetkym drzime palce 😉

nika1985
8. sep 2013

jaj baby dufam,ze vydrzim do stredy vcera sme boli na vylete take bolesti ma chytili asi poslickovia ja toto vobec neviem sice som uz druhorodicka ale pri malej mi odtiekla plodovka a utekali sme. Vcera cestou k autu som uz ledva slapala mm vystresovany som sa potom zlakla aj za neho presiel vsetky zabrany lebo bola kolona a utekali sme domov po ceste to vsetko ustalo ale taka som bola vyplasena ze som si aj kufor konecne dobalila 😉 tak to bolo aspon na nieco dobre.

saska.t
8. sep 2013

@nika1985 nic si z toho nerob,aj ja som sa citila v tomto tehu ako prvorodicka,boli veci,ktore som pri 1 malej vobec nezazila 😀 je fakt,ze kazde tehu je uplne ine...

Kocky drzim palce nech to vsetkym prebehne podla predstav a viac-menej bezbolestne a bez komplikacii a sup sup sa potom pochvalit 😉

maminab
8. sep 2013

@nika1985 Držím palce, aby si to vydržala ešte do stredy! Už len oddychuj............. Ja musím tiež vydržať min. do stredy, vtedy mám poslednú poradňu....potom hospitalizácia a snád v piatok sekcia! Budem na teba v stredu myslieť 🙂 Kedy máš naplánované, ráno??

nika1985
8. sep 2013

@maminab ano rano o 7 tam mam byt a ze ak sa nic nezkomplikuje alebo ze by tam prisli urgenty tak okolo 10 by mala byt mala na svete. Akoze mne by nevadilo ist uz aj hned ale cez vikend nemame vobec dat kam malu este cez den v pohode by ma mm zaviezol a dosiel by s nou domov ale co v noci budit ju a stresovat no neviem mama chodi na vikendy frajerovi 😠 tiez mohla jeden vikend obetovat a ostat doma cez tyzden by sme behli rychlo pre ne mame to 10min.cesty autom.

maminab
8. sep 2013

@nika1985 To naozaj máte komplikované! Tak radšej vydržať do stredy, ked je to naplánované.......... 🙂 držte sa! potom sa ozvi, ako ste dopadli 🙂

marseillka
8. sep 2013

@nika1985 Vsetko zle je na nieco dobre 🙂 Veru uz len klud a pokoj, ved streda je tu hned 🙂

marseillka
8. sep 2013

Baby vam tak zavidim, ze onedlho to mate s krku. Mna teraz chytila daka zracia mania, kazde dve tri hodiny nieco tlacim, co teda u mna vobec nebolo zvykom, vaha za posledne dva tyzdne skoro kilo a pol, brucho 4cm naviac... 😖 sa divim, ze este neprasklo. Ani neviem ako je mala otocena, miery, nic...az 17teho mam poslednu poradnu, ak teda ju stihnem.

marseillka
8. sep 2013

@maminab to ti super vyslo, ze piatok 13teho sekcia 🙂

maculkac
8. sep 2013

jhanusik je práve na ceste do pôrodnice. Dúfam, že bude všetko v poriadku, pôrod bez komplikácií a bolestí čo najmenej. Držím palčeky a teším sa na malinký uzlíček 🙂

maminab
8. sep 2013

@marseillka Aj mne sa tento dátum páči 🙂 mužovi veľmi nie......... 😉 nevadí

maminab
8. sep 2013

@maculkac držím palce, nech je všetko OK 🙂 🙂 😉

zuzanna1512
9. sep 2013

@marseillka tak tá žravá nálada chytila aj mna, váhu obchádza oblúkom, ale v stredu sa jej nevyhnem kedže idem na poradnu, som zvedavá kolko sa mi podarilo za týžden nabrať 😒

ikuska777
9. sep 2013

@maminab náhodou je to super dátum, ja by som ho brala všetkými desiatimi 😉

maculkac
9. sep 2013

jhanusik moja gratulujem zo srdiečka ku krásnemu synčekovi, teda riadnemu chlapiskovi 🙂

janulana
10. sep 2013

Ahojte maminky, mne včera odišla hlienová zátka, termín mám 20.9. Začínam mať strach aj radosť.

maminab
10. sep 2013

@janulana Hlienová zátka môže odísť aj pár týždňou pred pôrodom........ mne odišla pred 4 týždnami a sme stále 2v1............nestresuj, oddychuj............ 🙂 držím palce! všetko bude OK 😉

jenny316
10. sep 2013

@janulana tak uz si v termine,maj radost... nech to pride radsej trocha skor.drzim palce..ja prenasam uz 3 den a na porod to ani nevyzera ☹

kiki75
10. sep 2013

ahojte, mame Anicku, 3.9.2013 o 11,35 h. 3330 g a 50 cm.🙂 drzim vam palce !