icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

saska.t
2. sep 2013

Ahoj kocky hlasm sa uz ako 2nasobna mamina, Lara sa narodila v sobotu 10,43 2550g a 48 cm a uz som Doma,bolo to kratke a narocne,ale zvladli sme to,napriek tomu,ze sme posledny augustovy den 😉

marseillka
2. sep 2013

@saska.t Gratulujeeem 🙂 to je super sprava 🙂 potom posli foto 🙂 tak si pekne uzivajte, tebe skore zotavenie. To prislo rychlo, si vedela, ze uz je to tu?

maminab
2. sep 2013

@saska.t Gratulujem 🙂 Prajeme veľa zdravia a lásky 🙂 Krásne meno si vybrala 🙂 držte sa 😉

jenny316
2. sep 2013

@saska.t jeeej gratulujem,meno je krasne aj ja som ho mala vysnivane keby som cakala dievcatko 🙂

nika1985
2. sep 2013

@maminab je do 20kg kamoska ju ma a nosi tam maleho tak stareho ako nasa ked idu niekam na turu alebo tak. Z tych klasika lacnych ako som mala ja pozicany nie ergo nosic ale klokanka z toho boli my sme malu prestali nosit ked mala cca 7mesiacov a to teda ona je tintitko teraz ma 2roky a 11kg. Ale vyuzivala som ju napr. vysavat,vesat pradlo a take veci kde ti treba dve ruky teraz ju asi budem vyuzivat ked budem zanasat malu do skolky na poradne a tak vsade kde pojdem sama s oboma lebo kocik mala utekajuca mimo si neviem predstavit takto mi je to jednoduhsie a hlavne k nasej dokyne sa neda ist s kocikom iba vajicko na rukach a hore kopcom a to teda som ledva zvladala ked som chodila sama z malou. Myslim si ze pri druhom je to pomoc ale mozno sa budem mylit ale ked viem ako sa v tom malej pacilo tak hadam aj druhej sa bude nasa totiz od 8,5mesiaca nebola v kociku od 9m chodila sama takze sme ju do kocika nedostali takto sa aspon do obchodu dostanem a nezatazuje ti to ruky. To je aspon moj nazor.

nika1985
2. sep 2013

@saska.t gratulujem super sprava vela vela zdravicka

kiki75
2. sep 2013

@saska.t gratulujem, ja som sa narodila tiez 31.8. 🙂

ikuska777
3. sep 2013

@saska.t srdečná gratulácia 🙂 tešííím sa s Vami 😀

nika1985
3. sep 2013

ahojte baby tak uz mam konecne termin ak ma to nechyti skor tak 11.9 o 7rano sa mam hlasit na prijme a okolo 9,30 by sa malo zacat.

maminab
3. sep 2013

@nika1985 gratulujem a v dobrom závidím.............ja idem zajtra na poradňu, dúfam, že sa dohodneme tiež na termíne 🙂 rodíš sekciou? preto plánovaný?

marseillka
3. sep 2013

@nika1985 tak to super 🙂 ci dufas, ze to bude aj skor ?

jenny316
3. sep 2013

Mna zajtra cakaju behacky po doktoroch....chcela by som epiduralku a preto musim pobehat interne a anesteziologicke vystrenia...dnes ma sestricka zjazdila,ze pijem malo vody,ze mam zle vysledky krvi...ja som si myslela ze ten 1,5 l co pijem mi celkom staci...no a este aj k svojmu idem zajtra na prietoky,som zvedava ci sa uz otvaram...v sobotu mam termin a zatial to nevyzera ze by maly chcel ist von...bolesti ziadne,brucho stale hore...noooo som zvedava 🙂

maminab
3. sep 2013

@jenny316 Držím palce 🙂 Pôrod môže začať nečakane a rýchlo...........takže to možno aj stihnete do termínu 🙂 Ja budem zajtra tiež múdrejšia...............dúfam!!

nika1985
3. sep 2013

@maminab ahoj sekciou
@marseillka skor asi nepojdem aj ked by som rada dneska na poradni povedal ze to vyzera dobre ze vydrzim

nika1985
3. sep 2013

@jenny316 drzim palce ja som si to vsetko obehala min. tyzden a teda mam dost.Mozno sa aj sam spusti kym to vsetko obehas 😉

jenny316
3. sep 2013

@nika1985 hm,nebolo by zle 🙂uz sa neviem dockat,aj ked ma teraz caka narocnejsie obdobie ako tehotenstvo 🙂

nika1985
3. sep 2013

@jenny316 narocnejsie urcite ale krajsie 🙂

jenny316
3. sep 2013

@nika1985 dik za povzbudenie 😉

saska.t
3. sep 2013

@jenny316 ja som Bola v piatok u Dr.troska otvorena ,brucho hore a v sobotu doobeda tu mala Bola a epiidural mi ani nestihli pichnut a to som uz mala vydezinfkovany chrbat 😀

ikuska777
4. sep 2013

@nika1985 držím palce a normálne Ti v dobrom závidím, že to už budeš mať za sebou. potom určite daj vedieť 🙂

maminab
4. sep 2013

@nika1985 tak ja som bola dnes na poradni....ked skor neporodím tak sekcia by mala byť 🙂 13 piatok 🙂 Muž sa síce vydesil, že piatok a 13!!! Ale mne sa tento dátum aj páči..............len aby sme boli zdraví 🙂

nika1985
4. sep 2013

@maminab drzim palce mne dal tiez na vyber aj piatok ale cim skor tym lepsie 😉

zuzanna1512
4. sep 2013

tak poradnu máme za sebou, výsledok je, že krpčok je o niečo menší má 2800g, mám o niečo menej plodovej vody a prezretú placentu, dalšia kontrola o týžden, uvidíme čo nás bude čakať

nika1985
5. sep 2013

@zuzanna1512 tak mozno to uz bude cim skor zevraj ked je placenta dozreta dieta sa bude uz pytat tak mi to aspon moj doky hovoril. 😉

zuzanna1512
5. sep 2013

@nika1985 no nebola by som proti 🙂 doteraz som sa bála, aby sa nenarodil velmi skoro, ale už sme v 38tt, tak už sa može kludne pýtať von

maminab
5. sep 2013

@zuzanna1512 To ti povedal Dr,. že placenta je prezrerá? ako to zistil? ultrazvukom? Mne robili ultrazvuk naposledy v 35tt........... 🙂 Ked je prezretá, tak dokáže ešte vyživovať dieťa?

nika1985
5. sep 2013

@maminab @zuzanna1512 mne na sone povedal ze placenta uz dozrieva a ked som sa pytala co to znamena povedal ze to uz pojde babo von lebo nebude mat z coho zit. preto som pisala ze uz asi pojdes cim skor ale tiez sa cudujem ak je prezreta.

zuzanna1512
5. sep 2013

@maminab
@nika1985 hej povedal mi to moj dr, zistil to na ultrazvuku, je to tam vidno, mne ho robí totiž pri každej poradni, pre istotu ma poslal aj do nemocnice do rizikovej ambulancie, myslela som, že tam zostanem, ale povedali mi, že je trošku zrelšia, ale na 38 tt je to v pohode a mám prísť o týžden

kika76
5. sep 2013

ahojte dievcata, tak nam sa 22.8.2013 skoro rano o 06.37h narodila Alicka... 🙂 je krasna a zdrava az na miernu zltacku... sme velmi stastni, ze ju mame 🙂 narodila sa nam takmer o tri tyzdne skor, ale vsetko je v poriadku, vazila 3100g a merala 48cm....

jenny316
6. sep 2013

@kika76 gratulujm 🙂