icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

1enuulk4
10. sep 2013

@jenny316 ahoj tak aky postup zvolili? Ja ak do piatku neporodim tak idem do nemocky a tam budem cakat ☹ je to o nervy..

maminab
10. sep 2013

@kiki75 blahoželám 🙂 veľa zdravia 😉 pekné meno 😉

laurinkat
Odpoveď bola odstránená
marseillka
10. sep 2013

@kiki75 srdecna gratulácia, prajem vela zdravicka 🙂

janulana
10. sep 2013

Pri prvom dietatku mi odisla 3 dni pred porodom,uvidime ako to bude pri druhom. Ale tesim sa 🙂.

marseillka
10. sep 2013

no baby ja som skoncila vecer na pohotovosti, mala som nenormalne bolesti brucha, tak sme sli pre istotu pre pokoj duse. Nevedeli co so mnou, dvaja zvazovali akutny cisarsky, dvaja ze nie, lebo som nemala ani kontrakcie ani nic, tak ma pustili domov, dali 6 tabletiek, ale nezabrali, a doma celu noc hnacky a zvracala som 😒 termin mi posunuli na 22.9 miesto 29.9.

laurinkat
Odpoveď bola odstránená
saska.t
10. sep 2013

@marseillka drz sa a hlavne klud,vsetko bude ok asi si chytila nejaku virozu,ale ta babatko neohrozi,drzim palce a potom daj vediet!!! 😉

marseillka
10. sep 2013

@saska.t diky Sasi, no snad to bude ok. Mam vydrzat este aspon dva tri dni, cisarskemu sa chcu vyhnut, nakolko krvne testy som mala este horsie ako minule. To zelezo co mi nasadili vobec nepomaha, tusim prave naopak. Uz nech je vonku. A ty ako s malickou?

maminab
10. sep 2013

@marseillka Držím palce 🙂 Nech ste zdraví 🙂 Možno naozaj to bola nejaká viróza 😉

saska.t
10. sep 2013

@marseillka pozri babo mas oficialne donosene,tak si nerob starosti,vsetko bude ok 😉 Mala fajn pribera,mlieko tecie,randal robi v zasade v noci a cez den krasne spinka 😀 😀 😀 vsetko jej je velke,tak som jej dnes Bola kupt veci pre predcasniatka cis. 46 a to jej super sedi,tak uz nie je vo vsetkom utopena 😉

marseillka
10. sep 2013

@maminab dakujem, no snad to bolo len nieco take, by ma slak trafil keby sa to dialo noc co noc 😒

marseillka
10. sep 2013

@saska.t ved hej, donosena je, len ona bude malinkata tak ci tak vraj je na hrane...tak preto by som nerada teraz nejak rapidne chudla alebo jedla len suchare s vodou. Ja mam tiez 4 bodycka velkost 48 a dobre ze som kupila, asi vynosi tak ako tvoja 🙂 Tak super, tak aspon dni mate kludne a tie noci sa isto casom polepsia, ved sama vies 🙂

maminab
11. sep 2013

Takže maminky 🙂 Zajtra idem na príjem a dúfam, že piatok bude sekcia...........aspoň tak mi to sľúbil dr... 🙂 Všetkým ešte čakajúcim maminkám prajem rýchly pôrod, veľa zdravia a krásne deti 🙂 🙂 🙂

marseillka
11. sep 2013

@maminab Budem na teba mysliet a drzat palceky, nech je vsetko ako ma byt, drz sa 🙂

maminab
11. sep 2013

@marseillka Ďakujem, si milá 🙂 Teším sa, že to už bude za nami! 🙂 Aj ja ti prajem len to najlepšie 😉

jenny316
11. sep 2013

Ahojte baby,tak moj maly valibuk je na svete,porodila som cisarskym v spinalnej anesteze... Vazil 3740 g a meria 50 cm 🙂

marseillka
11. sep 2013

@jenny316 Gratulácia 🙂 Tak to chlap ako hora 🙂 Prajem vela zdravia a skore zotavenie 🙂

1enuulk4
12. sep 2013

@jenny316 gratuulujem 🙂

ikuska777
12. sep 2013

@jenny316 gratulujéééém 🙂

jhanusik
13. sep 2013

Tak v pondelok rano som porodila cisarskym maleho Milanka ma 3340 g a 52 cm. Na svet sa zacal pytat uz v nedelu kedy mi odtiekla plodova voda ale nakolko sa mi rano zastavili kontrakcie a bola som otvorena len na 8 tak zvolili cisarsky...

saska.t
13. sep 2013

@jhanusik na 8cm je malo??? ved na 10 sa rodi 😅 no ale hlavne ze ste zdravi a gratulujem 😉

marseillka
13. sep 2013

@jhanusik gratulujem 🙂

jhanusik
13. sep 2013

@saska.t malo prave ze sa to na 8 cm zastavilo a neotvarala som sa dalej...

ikuska777
14. sep 2013

@jhanusik gratulujem 🙂

nika1985
15. sep 2013

ahojte tak my sme uz doma mali nas pustit az zajtra ale je plna porodnica takze uz dnes mala sa narodila 11.9 o 12,15 mala 3630g a 50cm.

marseillka
15. sep 2013

@nika1985 blahozelám Ti, vela zdraviicka 🙂 to fakt baby boom je 🙂

ikuska777
16. sep 2013

@nika1985 srdečne gratulujem a teším sa s Vami 🙂

marseillka
17. sep 2013

Tak baby ja dnes na kontrole, tak otvorena som na 2 prsty, mam kontrakcie, babo hlavou dolu, krasne bije srdiecko, len akurat mi zistili mikozu, tak som dostala cipky a krem. Ale vraj brucho mam este dost vysoko, tak to podla toho na porod este nevyzera. Ale inac vsetko ok.

saska.t
17. sep 2013

@marseillka 😀 tak toto moze byt otazka par hodin ci dni a z mykozi si nic nerob v tehu celkom normalna vec, drzim palce a hned daj vediet 😉