Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@marseillka a ty kde si sa stratila, uz??? Babo na svete? 😕
@kiki75 zatial to riesim tak, ze cely vecer ju mam prisatu na prsniku, aj ked viem, ze po 5 minutach uz spi a len si dudle. Pred spanim si pomaham UM a prespi mi celu noc. Od rana ju cely den normalne kojim az do vecera. Po kupani po 7 je opat nervozna takze proces opakujem 🙂 zatial to funguje...
tuto noc spala od 10 do 6:00 aj to som ju musela budit, ale stalo sa uz, ze mi spala aj do 7:30. Neviem, ci je to dobre a nemala by som ju budit aspon raz v noci na krmenie, ale sama si to v noci nevyzaduje posledny tyzden.
@tanmich a UM jej davas z flase? ake UM? nutrilon?ja som jej musela tiez par krat dat veer ked sme prisli domov z nemocnice lebo som nemala dostatok MM, ale teraz je to uz asi dobre. ale vtedy aj moja spala dlhsie v noci. teraz sa budi uz okolo 2-ej, no s UM sa budila o 4-ej a potom az rano. ale ja sa bojim, ze ked jej budem davat nieco z flasky tak potom casom odmietne prsnik. vraj to funguje tak.....☹
@kiki75 hej z flase, tiez ma to velmi netesi, ze ju musim prikrmovat, ale ona vecer vobec netaha, max. 5 minut a dost, potom uz len spi. A to ju teda nenasyti. Nepomaha ani ked ju budim pocas kojenia, potiahne 1 - 2 krat a dost.. 😒 Davam jej Hipp. Rano a pocas dna ale taha ostosest, neviem cim to je... Dneska idem na poradnu tak sa popytam na to, ak sa to nezlepsi tak chcem kontaktovat laktacnu poradkynu.
@kiki75 www.mamila.sk poradkyne pre dane mesta 😉
@kiki75 ako pise saska.t http://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-do... vyberies si podla kraja a mesta
ahojte baby, tak sa idem aj ja pochváliť 19.9. o 12.22 sa nám narodil Riško, 2670 g a 46 cm 😉
ahojte kocky, tak uz sme dnes s malou trpaslickou Dominique doma, narodila sa 23.9. o 10.45h. 2384g a 46cm, je krasna, cierna hriva, akurat mame problem s papanim a mlieckom troska ale inac paraada. 🙂
@marseillka parada,tiez taky maly cvrcek ako nasa mala aj s tou ciernou hrivou a aj cas sedi 😉
@marseillka gratulujeme 🙂 prajeme veľa zdravíčka 🙂
baby poradte mi! Malý papá každé 2-3 hod. (aj v noci) MM..... mlieka mám dosť, vyzerá spokojne, pekne spí aj papá............. ale strašne málo priberá (cca. 100g /týždenne....) čo robím zle? mala by som ho prikrmovať UM???
@maminab ked zacnes prikrmovat flasou dojdes o svoje MM,kontaktuj laktacnu poradkynu,urcite ti pomoze, otazka je ci je spravne prisaty a tym padom taha dostatok mliecka,ale to musi posudit ona,kedze deticky ked dostanu dlhodobejsie malo mm tak si na ten stav zvyknu a viac mm uz nevyzaduju a preto malo priberaju,ale to nemusi byt tvoj pripad 😉
@marseillka gratulujem!
@saska.t
@maminab ja som uz kontaktovala poradkynu. sme dohodnute na stvrtok, dam vam vediet.moja papa tiez 2-3 hod- intervaloch a pribera 160 g/t.... je to v norme, ale malo....inac doktorka nam povedala ze sa neoplati sledovat priberanie kazdy tyzden, skor za 1 mesiac a potom urobit priemer. klebo nie kazdy tyzden je rovnaky....
@maminab
@saska.t
pride ku mne domov. tato berie 15 eur/ hod. neviem ci vsetky maju tuto cenu ale ja som si ju vybrala podla mesta z tej stranky http://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-do...

@saska.t mame klokanku, tak vecer vyskusame. Inak mala sa vcera ukludnila az ked lezala na mne, tak nieco na tom, co pises, asi bude 🙂