Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@kiki75 nasa mala je strasna chudiatko moje male bud spi a place zo sna co sa puci alebo je hore a place co ju boli brusko nic ine nerobim iba masirujem,cvicim,kojim uz som vycerpana a to tu mam este jednu je na prse aj hodinu a pol. Vacsinou cele doobedie od 6rana cvicime az do 10tej potom s nimi idem von tam je klud okolo obeda to zacina zas a poobede ideme zas von to je klud nejako sa jej neda kakat davam jej espumisan kazde kojenie boli sme u doktorky ale nezabera to zajtra ideme zas chudiatko placka mi az ostava modra uz vazne neviem co s nou. 😢 ale ked ze je chvilku v pokoji tak sa davame na brusko a tak sa jej paci.
baby co ste tu vsetky kojite?
Ahojte, volám sa Maťko, narodil som sa 27.9 o 2:15 s mierami 3270g 50cm a konečne sme aj s maminou doma 🙂
@zuzanna1512 tak super, gratulka velka 🙂
@nika1985 ja sa snazim, ale nejde mi tak rychlo mlieko a mam tam aj vela vody neviem preco tak to malu nezasytuje, tak davame aj dost UM hlavne v noci bohuzial. Po mojom spi tak hodinu max. alebo sa nenaje z toho vobec a furt place, tak umujeme 😖 musime rychlo narast, mame zakazane aj prechadzky vonku aj kupanie dlhe ani dlhe cvicenia koli nizkej hmotnosti.
Ahojte, dňa 23.9. o 20:00 sa mi narodil Radko s mierami 4050 g a 54 cm 🙂
@marseillka neboj bude to dobre je jedno ci umele alebo tvoje hlavne ze ste obe spokojne a to je najhlavnejsie aj ked ma tu mozno niekto ukamenuje nie som zastanca kojenia za kazdu cenu aj mi vecer musime prikrmovat nie sice kazdy vecer ale ked je cele dni na cicke tak vecer jej uz nemam co dat takze po mojom a 2hodinovom kojeni a placi dostava flasku.
@nika1985 no ved to. ja som chcela len cisto kojit. mala som hned kolostrum v nemocke, a prve dva dni ok...prisatie sice trvalo ale dala si. potom sa urobilo mliecko a stale som jej davala aj po hodine abo kazde dve tri ako chcela. A niekedy aj hodinu som tak ako ty aj dve v noci v nemocke sa trapila a ked sestricky uz nevedeli co s nami, ze neni mozne aby po takom dlhom case stale plakala tak jej dali um a 40ml stiahla za tri minuty..tak mi bolo strasne smutno...a odvtedy davam. rano a do obeda davam svoje, neskor aj aj a od tej piatej siestej len um..nemozem si dovolit nechat ju vyhladovat ani nic take ked tam malo vazime ☹ len preto aby som ju len kojila. si odstrekujem aby som nepraskla. tak sme na tom podobne.
@marseillka
@nika1985 kocky nerobte si starosti,ked to nejde tak to nejde a dieta potrbuje spokojnu maminu,nie hysterku,nieco podobne sa mi stalo pri 1 malej,uplne po 3 mes. odmietala MM a ja som preplakala 2 tyz. momentalne plne kojim a dufam,ze to tak aj ostane,ale pochybnosti ci to pojde dobre aj dalej mam stale 😒
@saska.t tak to mas super, nech ti to vydrzi co najdlhsie. Mne tiez drahy povedal, ze nech nesmutim, snaha je a bude, ale ide o jej zdravie a rast a neni prva ani posledna. Tak sa to snazim neriesit, aj ked mne je luto, hlavne ked mam prsia ako pamela i ked je v nich viac voda...co nechapem preco.
@marseillka to je normalne ze tp vyzera vodovo,ale urcite je to mliecko,to "predne je vzdy vodove a potom prichadza to klasicke biele-tukove MM,urcite sa splocne snazte 😉 (Ani nekukaj o kolkej rano ti pisem odpoved 😀 mala buntosi tak ju uspavam na fitlopte,skacem tu jak idiot 😀 )
@nika1985 ☹( aj moja place zo sna☹( moja ma tiez koliky☹ je mi jej strasne luto, ja jej daval infacol kvapky, ale neviem ci zaberaju. m ozno bez nich by to bolo este horsie. moja spi cez den iba v kociku inak doma place a puci sa,,,, som uz tiez zufala, ale my az buducu stredu ideme k doktorke. ked ju masirujes pomaha to? lebo nasa na nic nereaguje. hocico s nou robim reve dalej alebo este viac....teda okrem kocika. vazne mam obavy co to moze byt, ci naozaj brusko alebo nieco ine?
@saska.t
@marseillka
@nika1985 baby vidim ze s tym kojenim ma skoro kazda nejaky problem.....mne pre zmenu mlieko tecie len mala sa nevie prisat bez klobucikov☹
@marseillka kolko vazila po narodeni?:
Baby my sme s kojenim asi uz skoncili 😒 uz len odsavam..skusam prikladat ale nejako sa prisat nechce a len sa zlosti a place..ale mliecko mame a uz som zmierena aj stym ze by sme na UM presli.. 🙂 koliky mame aj my,maly place az zmodrie a neda sa mu nadychnut tak placeme spolu 😀 ale zvladame a dufam ze co najskor bude lepsie..🙂
@maminab dakujem 🙂 praveze sem tam papa..asi podla nalady 😀 niekedy mu to ide prisat sa niekedy nie..nechcem ho nehat trapit lebo place az domodra 😒 pisala som si aj s laktacnou poradkynou a poradila co najviac prikladat ale ked nepojde mu prisat tak ho nemam trapit a mam mu odsat tak mame uz zasobu mliecka v mraznicke aj v chladnicke 😉 ale veriiim v kutiku duse ze nam to pojde aa zlepsi sa to...
@kiki75 kruzim jej na brusku v smere hodiniek stlacam nocizky k brusku aj ramienko a nozicku tak na sikmo odkedy davame espumisan tak sa aspon vyprdka ale vacsinou iba vtedy ked ju masirujem alebo ju davam na brusko sama od seba si moc neprdne. A kedy no aj pred aj po kojeni podla toho kedy place bezne ked je ako dneska zazracne ked sme boli u doktorky nic jej nebolo 😒 tak iba tak postlacam nozky par krat ale ked ju to chyti tak kojime mackame kojime mackame niekedy to vazne trva aj 4hodky vkuse vcera napr. od rana do 15 s prestavkami jedla pucila sa masirovali sme spala tak po 20min. a potom uz tak strasne zavijala tak som ju stlacila a hop vsetko z nej vyslo plna plienka ona ma aj problem sa vykakat kakame tak raz za 3-7dni. Drzim palce nech Vam to prejde a samozrejme aj nam
@1enuulk4 niekedy sa aj moj malý tvári, že sa mu nedá prisať, ale zdá sa mi, že len tak hrá................ nakoniec sa vždy prisaje a pekne papá 🙂 skúšala som zmeniť aj polohu kojenia............. najčastejšie používam futbalovú polohu...........tá sa mi zdá pre malého najlepšia 🙂

inac co robia vase 4 tyzdnove babatka??