icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
13. apr 2010

asi začneme závidieť andrei... 😀

amadora
13. apr 2010

Lenok to by si ani nikto nedovolil ťa prehovárať o opaku 😉 😀

Moni no to si nás veľmi nepotešila keď sa tešíme z dobrých testov 😅

Andrea že štamperlíček 😅 To by si fakt človek nebol pomyslel...

Evka vitaj 🙂 A netráp sa ničím, teraz sa len teš z bábätka 😉

Rosa aj ja som bola na 3D v Leviciach, peniažkov síce tam išlo dosť, ale stálo to za to a určite pôjdem aj teraz 🙂

Juko ty si priam vzor dokonalého chlapa 😉

Ale musím aj môjho pochváliť, keď je doma tak porobí fakt všetko čo mi treba a aj okolo malého dokáže všetko spraviť sám 😵

askorka23
13. apr 2010

rosannar asi hej.... 😀

fiorea
13. apr 2010

super, ze sa ti chlapi snazia. moj do roboty moc nebol, ale teraz sa pretrha, chudacik 🙂 dokonca aj WC umyva, lebo ja tiez nechcem dychat tie chemikalie. som zvedava, do kedy mu to vydrzi 🙂 ale asi nema na vyber. ked ja musim 9 mesiacov vydrzat, co by nevydrzal on. a aspon nech trenuje na rolu otecka 😀

askorka23
13. apr 2010

amadora ahoj 😵 no veru keby bol moj takyyy 😀

rosannar
13. apr 2010

amadora...a to aj vtedy robil nejaký doktor s meno Neubauer, alebo niečo také?

askorka23
13. apr 2010

firea no nech teda trenuje 😀 moj uz ma natrenovane 😀

rosannar
13. apr 2010

no ale tí chlapi sa niekedy nedajú...aspon ten môj je taký....ako zo žehlením, on si povedal, že to nebude robiť, tak to nebude robiť...mi aj povedal minule, ved sa ti dá dať žehliaca doska nižšie, dáš si ešte stoličku a mám pohodlie 😀 a bolo vyriešené

askorka23
13. apr 2010

baby uz idem maly sa zobudili tak idem k nim a pojdeme sa napapkat 🙂

fiorea
13. apr 2010

rosan, zehlit asi nebude ziadny chlap. neviem, preco je to tak, ale nepoznam jedineho, co by to robil 🙂
askorka, tak nech drobcom chuti 🙂

rosannar
13. apr 2010

fiorea...no ja poznám jedného 😀

bamb27
13. apr 2010

moj muz minule nahodou chcel skusit zehlenie, lebo ze ja vraj nie som otrok... 😀 😀 ..ale moc mu to teda neslo, teda lepsie povedane nemohla som sa na neho pozerat, tak som mu to radsej vzala z ruk, reku ze aj snaha sa ceni... ale ja inak zehlim rada, len sa dlho odhodlavam... potrebujem klud, byt sama doma a urobit si diskoteku ..ako budem ale zehlit s miminkom 😕 ?

fiorea
13. apr 2010

ak bude po tebe, budete si robit diskoteku spolocne, ved uz teraz to pocuva s tebou 😀

pusinqa
13. apr 2010

bamb ja som žehlila, kým malá spala, ona v jednej izbe, ja v druhej, lebo tiež pri tom musím mať muziku, vysielačky zapnuté a bola pohoda

rosannar
13. apr 2010

bamb....no ja tiež rada žehlím ale straaaašne ma pri tom bolí chrbát tak neviem vydržať žehliť dlšie ako hodinu a zase minulý týžden, som si po hodine spravila prestávku a potom že tak ideme na to a tak ma rozbolelo brucho...som myslela, že zase budem grckať, ale našťastie nie...ale už som potom nežehlila...takže teraz tam mám ešte čas z minulého týždna 😀

magdalenocka
13. apr 2010

baby ja teda taketo problemy nemam...moj muzik robi doma vsetko okrem varenia- kazdu sobotu vysava, umyva dlazky, dokonca teraz aj okna umyl a ked niekedy pridem z roboty najdem ho zehlit...nerobi to vsak kvoli mojmu tehu ale on je prehnane cistotny a vsetko musi stale upratovat...zdedil to po ocovi, sa pamatam ked som k nim pred desiatimi rokmi prisla prvykrat jeho otec sedel obleceny vo vani a lestil baterie...ja som sa tomu hrozne cudovala ze nejaky moc cistotny a teraz mam to iste doma...niekedy mi to poriadne lezie na nervy ale zase musim povedat ze mam strasnu pomoc doma a vobec sa nenadriem....

magdalenocka
13. apr 2010

ale inak je to normalny chlap, len ma tuto jednu uchylku 🙂

bamb27
13. apr 2010

fio, veru.. aj tancuje pri zehleni so mnou... my aj to stihame 😀 ...ja uz mam teraz taku akurat 2 hodinovu kopu, to je rovno na pustenie si koncertu madonny 😀 😀

rosannar
13. apr 2010

magdalenocka...no aj môj sa zvykol chytiť do upratovania, ale on sa vie pri tom tak rozčúliť...lebo je zlé, že máme fotky alebo len niečo vyložené a musí to dať preč, utrieť prach a dať to spať...ale najradšej to robím ja...ja vysávam ešte aj sedačku 😀

andys11
13. apr 2010

magdalenocka, akoby si hovorila o mojom drahom. Tiez je z domu tak vychovany a ja mu pripadam ako strasna spindira 😀 , ked necham po sebe co i len maly tanier na stole dlhsie ako minutu... Ale uz si chudak musel zvyknut a v nasej domacnosti je to vecny boj mojej pohodlnosti a jeho upratovacej manie... aspon je sranda 😀

andys11
13. apr 2010

aj teraz si moj muzik robi srandu, ze uz sa tesi, ked pride z roboty, ja budem s drobcom doma na materskej a najde nas tam oboch ufulanych tancovat na vypeckovanu hudbu... 😀

fiorea
13. apr 2010

rosan, tak rozculit sa vie aj moj - naco je vsade tolko veci, co zavadzaju, preco nemame normalnu handru, naco mame 100 cistiacich prostriekdov a pod., ale ja ho necham, zavriem dvere, nech si zuri, hlavne, ze porobi 😀 a ked to spravi, pochvalim a hned je zas kludny. aspon teraz vidi, co vsetko som robila ja 🙂
magdalenocka, v poho, uzivaj si vyhody vasho vztahu, lebo takych asi moc nie je 🙂
bamb, ved pockaj, ked ti drobec podrastie, aj kulturny program pri zehleni budes mat 😀

magdalenocka
13. apr 2010

andys presne ako my dvaja...ja si myslim o sebe ze som cistotna a mam rada poriadok ale ten moj mi tiez nadava ze som spindirna a ze male bude viest k cistote radsej on 🙂 som zvedava ked mu krpec bude rozhadzovat hracky kade-tade alebo zachyta sklo na akvarku...chudak moj muzik asi sa naupratuje k smrti 😀

magdalenocka
13. apr 2010

fiorea a uzivam si...ved ja ho beriem jednych uchom dnu a druhym von ale on si mysli ze ako strasne ho pocuvam...ale aspon mame srandu doma

ros a fiorea ati chlapi sa asi radi rozculuju 🙂 a este mojmu vadi zevraj stale vsetko prekladam na ine miesto...aj ked mne sa to nezda 🙂

bamb27
13. apr 2010

a jejeee.. to mate veselo, my sme na tom co sa poriadku tyka rovnako, nenechavame za sebou bordel ani jeden, ale zas to nejak neprehaname... ale ked napriklad doje a necha si pred sebou tanier s omrvinkami a vidi ako po tom tanieri poskulujem, tak mi hned povie, ze "opovazis sa to odniest, ja sam, ty nie si otrok" 😀 😀 ..aj sa snazi mi velmi pomahat, co sa upratovania tyka, nikdy nesomre 😉 ...len niekedy sa stane ze sa zahladi na futbal a potom mi len krici "uz idem, uz ideeem" a pride ked uz je vsetko hotove 😀 😀 😀

fiorea
13. apr 2010

asi si myslia, ze im to robime narocky, lebo nic ine nemame za lubom, len aby sme ich tyrali, schovavali im veci a dezorientovali ich vo vlastnom byte 😀

pusinqa
13. apr 2010

tak to si moje užite, ja mám doma bordlára, načo je kôš na prádlo netuší, to mi už teraz skôr malá pomôže ponosí do práčky a tak, už som to aj s chémiou vzdala aj keď som tehu, lebo ho nútiť a počúvať tie komentáre a čakať kým to urobí, nemám na to nervy, vysávať ma kľudne nechá aj keď ma z toho už bolia kríže tak vysávam vo všelijakých komických polohách, podľa neho to netreba, ja si myslím že vysávať 1x týždenne je normálne, hlavne keď mám alergiu na prach, ale tak každý je nejaký. zas cez víkend pomáhal s obedom a nakrájal mi mäsko, čo je tiež nevídali. ale zas s malou sa pohrá, oblečie, ráno jej spraví kakao, poumýva, uloží, tak čo chcem

pusinqa
13. apr 2010

malo byť že bordelára 😀

fiorea
13. apr 2010

nuz tak, co sme si vybrali, to mame 😀 su aj ine veci ako poriadkumilovnost dolezite pri vybere partnera 😀

renatka9
13. apr 2010

no baby, čo sa týka tých chlapov, tak ja teda mám jedného z tých zlatých doma... ten doma aj navarí, uprace, operie... len to žehlenie ho nebaví... naučil sa takto krásne o mňa starať, keď som mala čerstvo vybraté krčné mandle a ležala som doma tri týždne vo veľkých bolestiach. vtedy robil za mňa všetko, pretože som musela stále ležať, aby sa mi nezvýšil prietok krvi. a teraz v prvom trimestri som sa mala ako v bavlnke a teraz to máme také delené 🙂

inak už som pridala tú novú fotečku nášho obríka. chudáčik, ani sa tam nezmestil celý 😅