icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
15. apr 2010

Ďakujem všetkým čo ste mi poslali meno na FB 😉

No kočky s holením nôh mi mužík pomáhal, ale na intímne miesta si netrúfol, že mi nechce spraviť obriezku 😀 Takže pekne v jednej ruke zrkadlo, v druhej žiletka a už to frčalo 😀 A nechty žiaľ som sa trápila sama a teda poviem že to bolo divadlo, nohy som vykrúcala, boky som vykrúcala, vykladala ich kde kade a fučala pri tom ako slon, no komédia, už sa na to teším 😀

Bamb aj ja mám slivky zamrazené ale teraz máme kupované mrazené slivkové gule lebo sa mi to nechce robiť len pre mňa a malého 😅

My sme obišli mesto, otras v tomto čase, hlavne keď ťa skoro zrazia na prechode čo sa ponáhľajú všetci v suchúčku v aute a ty s deckom tam čakaj a mokni 🙄 A bola som pozrieť aj perinku pre bábo, našla som krásnu len musím doma pozrieť vložku do perinky či mi budú pasovať rozmery a pôjdem kúpiť 😵

manee
15. apr 2010

Ahojte, ja som sa prave vratila z poradne, bral mi krv na triple testy, ale volat nebudem. Nechcem sa tym stresovat, pockam do dalsej poradne. Babuliatko spinkalo, chuda moje bolo dole hlavou, dost divna poloha na spanie, si myslim. No asi bude jedinecne po maminke, aj ta musi byt vzdy ina ......fotecku nam nedal, ale nevadi, len tatik bude asi trochu smutny. V dohladnej dobe sa chystame na 3D, tak tam si ho - mrnousa naseho bude moct vykukat dosytosti....dnes som v meste objavila super gate na leto, ale kazala som predavacke (bola taka zlata), ze nech objedna aj nieco volnejsie, sukne a tak, tak povedala, ze fayn, ze vravim, ze urcite nieco objednaju. Konecne obchod, kde plati: nas zakaznik, nas pan... 😀

stojdulka
15. apr 2010

amadora ja ti poviem že k tomu holeniu mi mm asistoval tiež a po prvej skúsenosti z pôrodnice ked mi intim.miesto doslova ošklbali som už druhý krát radšej išla oholená...tiež sa mu do toho veľmi nechcelo no nakoniec to zvládol 😉

manee
15. apr 2010

moj muz by ma scel holit furt.... 😅

stojdulka
15. apr 2010

manee...záleží tiež za akým účelom 😀 , či to má byť čisto z praktickej stránky či ide o niečo iné 😀 😀 😀

manee
15. apr 2010

noooooooo, moj mangel moc neje prakticky 🙂

angika
15. apr 2010

super aj ja sa pridavam k viva la oktober, vecer si to hned najdem 😵
ja idem na tripple testy v utorok a to by som mala byt 16+2 - stojdulka, ja som citala, ze sa robia medzi 15.a 20. tyzdnom, tak to stihas...

nanulik
15. apr 2010

manee priamo v ružomberku? ja sa chystám 29. do lubochne tak by som sa išla pozrieť. Majú tam origoš obchod pre tehotné?

amadora
15. apr 2010

no teda ja by som sa v pôrodnici oholiť nedala 😅 mne sa aj doki smial že som prišla na každú poradňu vyholená, že či sa už chystám na pôrod 😀

silvika
15. apr 2010

na mna ste zabudli z FB?

lenok
15. apr 2010

Krasulky, no trosku nam vypli elektriku, tak som si aspon umyla hlavku po tme, celkom sranda 😀 a uz sa vam plne venujem 😉

nanulik
15. apr 2010

tak som sa dočítala že chodíte na FB, no tak sa asi potom nebudeme tolko stretávať lebo ja nechodím na také stránky 😒

manee
15. apr 2010

nanulik, obchod nie je origos, je to sportovy, ale maju tam take minioddelenie a tie gate mali biele a hnede v troch roznych dlzkach. aj volake tricenka tam boli. V Ruzomberku inak sa neda nic pre tehu kupit. Ani kociky nie su moc na vyber....co je skoda!

lenok
15. apr 2010

Ale nanu, sak my aj sem budeme 😉 vsade 😉 nebud smutna hnedky zarazky 😉 😀

bamb27
15. apr 2010

nanu... tam sa neda takto fasa pisat si, my sa tam ideme len okukovat jedna druhu 😀 😀 .. lenok, asi si mi este nepotvdila ziadost na vstup ci co ☹

bamb27
15. apr 2010

silvi, nezabudli... hod niektorej meno do IP, nech ta najdeme

andreaerdna
15. apr 2010

nanu, ja fb tiez nemusim, som tam skoro stale prihlasena, ale len preto, ze som odstavila icq, a ked chcem s niekym popisat, to viem, ze tu ho najdem. No ale MK to isti 🙂 A u nas uz vykuuuuuuka slniecko 😀

renatka9
15. apr 2010

lenok, aj nám tu vypli dva krát... som nervačila, lebo som nemala nič uložené a to dokončujem výplaty 😀 šak dneska je 15teho!!!

silvika
15. apr 2010

a to mate lenok v nitre az taku tmu?

renatka9
15. apr 2010

silvika, strašnúúú... jak pred kondcom sveta 😒

magdalenocka
15. apr 2010

ahojte az teraz som sa konecne na chvilu dostala k PC.

peta chlapi niekedy vedia dobre nastvat. Ja som vcera isla kupit nieco pod zub, ale prislo mi strasne zle, rychlo somutekala domov vyvracat sa a poslala som draheho nech ide nieco kupit. A aj kupil, ale vratil sa za 2 hodin/billu mame asi 2 min./..vobec ho nezaujimalo ze mi je zle od hladu...ale co uz pozrela som panelak a bolo lepsie 🙂

andys nemam slov, fakt strasny pristup...ja by som asi zareagovala tak ako ty placom. A tie dva mesiace nejako vydris a potom odtial pojdes kade lahsie

aj ja som rada ze vas mam, lebo kamartaky sice mam, kedze nie som pristahovalec, ale nechcem im rozpravat o tehot.veciach, lebo viem ze tie ktore ani neplanuju babo im to moze byt uplne ukardnute....

alenkam z valcika si hlavu nerob...ja to tiez neviem, preto sme vybrali nejaky sladak od jona bon joviho a bolo to super...a polnocny tanec sme mali solo, kde sme tancovali na trance a techno sami dvaja asi 20 min, kedze tu hudbu zboznujeme

a baby aj ja chcem byt s vami na FB...posielam vam ktore som zaregistrovala ze ste o tom pisali kontakt do IP

nanulik
15. apr 2010

no dobre babule tak ste ma ukludnili že tu nezostanem sama ako taký kôl v plote 😕

silvika
15. apr 2010

tak dufam ze konec je len jeden a nebudeme aj my na konci zraaazu 😝

lenok
15. apr 2010

Silvi... no... vies co? ze prave v kupelni nemame francuzske okno? 😀
bytovcickova kupelnicka 2x3... tma ako v pivnici, ale mala som baterku 😀 😀

rosannar
15. apr 2010

ahojteeee..tak som po obede...bol dobrý, no ale to asi preto, lebo som si ho robila sama 😀 ....ale ten dážd ma už sere...práve ked som šla von z vchodu, tak sa práve vtedy rozpršalo 😀

renatka9
15. apr 2010

baby, ja začínam mať vo vás chaos na tom FB, halvne v tých čo máte iné foto než tu 😀

silvika
15. apr 2010

asak na hlavu si trafis, tepla voda, vies ktorym smerom je, tak aj tam moze byt teda ak si nedavas na vlasy selijake procedury ... vlasy vam co hovoria na tehu? zatial nic? ja ich uz nepoucvam, zamotane ich mam co najviac aj ked sa to pri tej dlzke moc dobre uz neda a vo stvrtok o tyzden idem farbit a asi aj strihat, tak budu aspon lahsie, no a snad nechytia do zlta

rosannar
15. apr 2010

no ja som tak rozoznala len 3 baby 😀

silvika
15. apr 2010

rentaka mi povedz a uuuplne ine meno ako nicky

silvika
15. apr 2010

mna je dobre poznat ja mam kuceraveho chlapca, tak mna spoznavaju podla neho vsetci