icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tonicka
17. apr 2010

Mne je zase divne, ešte že sme na dovci, ale ako sa zaradim do normálu mi nie je jasne, som asocialna a cítim sa ako v 9 mesiaci 😅

mata2121
17. apr 2010

Ahojte bambulky a bambuliak 😀

Ja som tiež mala hroznu noc, vôbec som nevedela zaspať, len som sa prehadzovala celú noc, potom mi bolo chvilku zle, no strach. Ja som tiež objednala ten vankúš, tak už sa neviem dočkať kedy príde, keď ho toľko vychvaľujete.

Ráno som obehala obchody trošku, kupila som si zase jedno pekné predlžené tričko, legíny a balerínky také chutnučké. Opätky už nemôžem ani vidieť. No a tak som sa s tým nakupovaním rozbehla, že som zbehla aj do potravín a ledva som sa dovalila domov s plnými taškami. Fučala som ako kompresor.

Niekto ste tu spomínali bolesť bruška. Ja mávam tiež niekedy takú bodavú bolesť, ale skôr v podbrušku a na boku, keď tak prudko vstanem alebo sa v noci otáčam. Ale to je asi normálne...dufam 😖

A u nás sa dnes budú variť špagety, lebo už od včera mám na ne obrovskú chuť, mňam 🙂

manee
17. apr 2010

ja by som si dala tiez spagetky, ale dnes sme nevarili, lebo sme mali este dojedacky
a ja si myslim, ked pobolieva trosku bruseno a netrva to velmi dlho, tak sa netreba znepokojovat...

amadora
17. apr 2010

tak sa musím pochváliť, čína mi vyšla super 🙂

inak ja tiež nemôžem spávať v noci, to je pre mňa tiež novinka v tomto tehu, pri minulom sa mi zle spávalo až posledný mesiac, dva... krútim sa a mrvím a nie a nie si nájsť miesto. dnes som sa tak vrtela do 2:00 😝 potom som vyhodila vankúš spod hlavy a už bolo celkom dobre.

Maťa presne tak to bolieva aj mňa, keď prudko vstanem, alebo sa nejako otočím alebo tak, mne to príde akoby ma niekto porezal na podbrušku po celej dĺžke 😒 ale dnes ma celkovo nejako bolí... už nech je streda a doki povie že je všetko ok 😔

nanulik
17. apr 2010

no zase som tuna.
drahého som bola zobudiť ale ani za svet vstať, tak zase chrápe 😀 som zvedavá čo bude robiť v noci 😒 inak ked chodil cez týžden na nočnú tak vstával už o dvanástej a dnes ked je pekne a večer už bude doma tak prespí celý den, ale to je u neho normálne.

my budeme mať na obed cestovinový šalát zo včera a zajtra budú rezníky 😵 velmi ich nemusím ale teraz mám na ne chuť 🙂
a práve som dopiekla "rýchly koláč" robila som 1.krát tak uvidíme aký bude. do cesta sa dal celý marhulový kompot a navrch som to posypala čokoládou

manee
17. apr 2010

nanulik - kolacik mnam, mne v tyzdni manzelik tiez kolac upiekol, ale tvarohovy....

nanulik
17. apr 2010

juj ja zbožnujem tvarohové veci ale momentálne doma nemáme a nechcelo sa mi kvôli tomu do obchodu
ja robievam taký tvarohový že sa uvarí vanilkový puding a do toho pol kila tvarohu, to je plnka
urobí sa 1. cesto miesené čokoládové, potom druhé cesto je šlahané. na plech sa dá to čokoládové na to plnka a na to to druhé cesto a to sa dá piect. je s tým viac roboty ale rozkoš zaručená 😵 😵 😵

juko25
17. apr 2010

☹ ☹ No ja vas opustam! Ale vobec sa mi nechce ako ze prec! no praca voláááá!!!!
pridem len v pondelok! ale cez tel sa pokusim napojit, len nieco mam s grafikou a neviem otvorit celu stranku! ☹ ☹
ale budete my chybat, je tu dobra partia!

tak prijemny slnecny vykend prajem! 😎 😎

amadora
17. apr 2010

juko tak príjemnú službu a nech ti to hlavne rýchlo ujde 🙂

tonicka
17. apr 2010

Ahojte. Tak som tu zas. Boli sme až povozit vlacikom, deťom sa veľmi pacilo

rosannar
17. apr 2010

ahojteeee....noooo a den za nami...prefrčal ako nič a to isté aj mám z neho 😀 ...ako včera večer aj dneska som sama doma...mužík je na nočnej.... ☹

amadora
17. apr 2010

môj práve dnes príde domov 😵 síce má komplikovanú cestu lebo auto musel nechať v BA, takže musel ísť tam na stanicu, odtiaľ pôjde o 10 minút busom a o 21:50 bude v susednom meste, len netuším ako príde odtiaľ lebo bus mu domov nejde, tak iba ak taxíkom 😒

mata2121
17. apr 2010

ja som dnes na tom podobne ako vy s mužíčkom. Celý deň som bola sama, lebo bol pracovať na pozemku a mne tu bolo smutno ☹ Ale už ho mám doma, len z neho nič neni, lebo je chudák uťahaný a ešte mu spadol aj plech na nohu, tak mám doma maróda. Idem sa zahrať na pani doktorku a ošetriť ho 🙂

askorka23
17. apr 2010

Ahojte 🙂
Robilam som pomazanku rybaciu recept mi dala kamoska,Muzickovi a Sofinke chutil mne vobec ze by to boli tie tehotenske chute?....Hmmm asi ano 😀 😝
Dnes sme okola 12:00 boli na ihrisku ale potom uz maly Philipko bol mrzuty tak sme sa sli vybubat ako tomu Sofinka hovori 😵 No a potom sme sa pohrali,napapali a sli sme na dlhuuu prechadzku 😝 😲 Maaam taku svalovicu 😠
No ale uz spia cize ich to tak ustalo aspon je tichucko ale keby mali ist prec na 1 den urcite by mi chybali 😉 Mne ked sa narodil Philiko tak sme sa bali aby Sofinka za mnou neplakala 😲 tak ma ani nespominali pred Sofinkou tak jej oklamali ze som sla do obchodu alebo nieco take 😉 Ale prekvapenie?Vobec bud sa hrala alebo sli na kupalisko alebo mali zaujimavy prochram som zvedava co teraz ???Philipko bude mat 1 rok a 3 mesiace 😉 No uvidime 😅

amadora
17. apr 2010

askorka tohto sa aj ja bojím, malý nikdy nebol bezo mňa , maximálne na pár hodín, tak netuším ako to bude zvládať 😒 a čo ešte ja?! 😅 a tiež som už rozmýšľala ako to bude keď to na mňa príde - myslím pôrod, ak manžel bude v zahraničí a ja sama doma s malým, čo od radosti budem robiť, kam ho dám a tak 😔 muž sa na mne smeje že rozmýšľam a trápim sa hrozne dopredu ale ja som už raz taká 😀

mirininu
17. apr 2010

pekný večer kočky 🙂

nemáte niektorá skúsenosti so zápalom ďasien? Urobil sa mi taký biely vačok v kanáliku medzi zubom a lícom ... a chcela by som to nejako podchytiť - k zubárovi najskôr pôjdem až v pondelok alebo utorok.... nejaké bylinky, ktoré sa môžu alebo čo ja viem čo ...

askorka23
17. apr 2010

amadora my zeny chceme mat vsetko pod kontrolou 😀
mirininu rada by som pomohla ale nemam skusenosti 😉

amadora
17. apr 2010

presne tak, vždy pripravené 😀 to muži nikdy nepochopia 😉

askorka23
17. apr 2010

amadora tak to veru 😉 😀 Oni vsetko na poslednu chvilu 😀

lienockaa
17. apr 2010

mirininu-neviem, ja som v tehotenstve tento problem nemala..ale skusaju vselico, od tantum verde vodicky, cez florsalmin, propolis az po corsodyl z lekarne..

ale co budeme robit s prvorodenym, ked zacnem rodit, to neviem..idealne by bolo, keby bol den, nie noc, no ale to si nevyberiem, vsakze..😅 lebo ja sice nemam muza v zahranici, ale pribuzenstvo schopne postarat sa o maleho v noci sa tu nenachadza..cez den by to na dve hodinky uhral dedko, to by slo, ale nesmie byt bezny den, pretoze aj dedko nam este pracuje.. manzel totiz funguje len ako odvoz do porodnice, neostava pri porode, ja ho tam nechcem, takze nam by dve hodky stacili, keby bol kto postrazit maleho..ak nebude kto, pojde maly cez den s nami..co narobime.. 😅 noc este vymyslenu nemam..😀

amadora
17. apr 2010

no ja to mám horšie lebo ja si budem musieť zohnať aj odvoz, aj niekoho kto postráži malého buď kým príde manžel domov, alebo moja mamina dôjde z BB, takže desí ma to statočne 😝 dal by Boh aby aj druhé bábo bolo také vzorné ako náš Majko a prišlo pekne načasovane v deň termínu aby som si všetko mohla v pohode vopred pripraviť a zariadiť 😀

katka104
17. apr 2010

čaute všetci
No tak a mám to definitívne potvrdené.Nedeľný obed budem mať nechcene v IRL 😠 a ruší sa mi aj kontrola u dokyho a ďalšie očakávané sono ☹ , len preto, že na Islande pľuje blbá sopka, ktorá dvesto rokov drichmala. 😠 😠 😠
Ešte, že mám po ruke melón a nanuky 🙂 a zajtra sa idem liečiť nákupmi.
Inak zdá sa mi, že aj naša bublinka sa hlási. Niekoľkokrát počas dňa a večera som cítila jemné bublinky a strašne to šteklilo.
No ked nebude sono aspoň bábo sa hlási, že je OK 😀

mata2121
18. apr 2010

Dobré ránko všetkým 🙂

že by som tu dnes bola prvá ja? Ako tak pozerám vonku sa začína črtať krasny deň. My sa chystáme na nákupy do NR, tak sa strašne teším a potom pojdeme na výletík keď je tak krásne.
Milujem toto jarné počasie 🙂

nanulik
18. apr 2010

dobré ránko prajem ludia 🙂
prajem všetkým krásny den 🙂 . my dnes máme na pláne rezníky mnam 🙂 a poobede slúbil miláčik že pôjdeme na prechádzku ale musím sa dnes aj učiť lebo včera som tomu vela nedala tak to musím dobehnúť. možno sa večer ukážem.
majte sa pekne
pac a pusu 😀

askorka23
18. apr 2010

Bre ranko 🙂 😉 Vidim ze sa rysuje pekny dnik vonku 😉 😎
No ael co z toho ked Sofinka ma soplik ; 😠 😖 😲 á ja nielen ze soplem ale uz mam aj chytene hrdlo 😝 😲 😖 no dufam ze Sofinka to odo mna nechyti 😅
nanulik my dnes robimerizoto a slizikovu polievku ako ju Sofinka nazvala 😉 😵
mata ponakupujte teda 😉
amadora na tak Majko je vzorove dieta 😉 Presne na termin patri mu poklona 😵 Aj ja by som chcela aby sa mi narodila presne na termin 😅 😉

amadora
18. apr 2010

dobré ránko

veri krásny dník bude, počasie super a my tatka doma, čo viac môžem chcieť 😵

Katka to ma mrzí 😒 A cesta busom asi neprichádza v úvahu čo? 😅

Askorka no je to najlepšie, lebo ti pekne povedia vtedy a vtedy prídi na príjem do nemocky, vieš si zariadiť veci a máš pokoj 🙂

askorka23
18. apr 2010

amadora no tak to veru ano 😉 No a meno mame asi na 90% vybrate Letícia Jasminne 😉

tinkarisko
18. apr 2010

Ahojte ako sa mate? 😀

askorka23
18. apr 2010

tinkarisko no da sa ale ako som uz pisala aaaa hrdlo,sopel 😠 ............. 😀 😀 😀

manee
18. apr 2010

ahojte, ja sa vytesujem z krasneho dna, vcera som bola pozriet na slovenskom pohary v spolocenskych tancoch, taka sutaz, tak som si popasla oci na nadhernych robach a uzasnych tancoch 🙂