icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

kathi76
21. apr 2010

mas uz IP amadora a neni problem, ked len zbezne staci tak precitam a odpisem ti.... 😉

tak to nejaky plodny rok je teraz ked je vsetko tehotne.... 😵

vsetkym ktory idu dokimu drzim palce nech je vsetko len a len OK.... 🙂 🙂 🙂

kathi76
21. apr 2010

toto poznate baby...som si ukradla z FB.....

😵 😵 ,, Mamy držia ruku svojich detí len krátko, ich srdce však navždy !,, 😵 😵

marion
21. apr 2010

kathi, to je krasne...

Inac aj ja prajem krasne dobre ranko, vsetkym... 🙂 🙂

svet1
21. apr 2010

No... amnio odvolana... teraz sa budem uz len tesit na svoje babatko 🙂

amadora
21. apr 2010

Kathi poslala som ti to a ešte raz ďakujem veľmi pekne, zachránila si ma 🙂 Tá kamoška pre mňa veľa spravila tak som jej chcela pomôcť, jeden text som jej preložila ale s týmto druhým som ani nehla. A ten citát je krásny 😵

marion
21. apr 2010

Kocky ja som teraz v 16 t.t. a na odbery idem az v 18t.t.(presne budem 17tt + 1) Sice je pisane ze tie triple testy sa robia medzi 15 a 20 t.t, na tej stranke prenatalne centrum je napisane najlepsie urobit v case (14+0 – 15+6 t.t.). Vam uz brali krv? Alebo idete aj tak neskor ako ja? dakujem 😉

amadora
21. apr 2010

svet 😉

retkvicka
21. apr 2010

ahojte kocky. tak uz mame vysledky z toho vysetrenia v 13 tt. tak hodnotu NT mame 1,75 a ten pomer je u nas 1:10000. vy ste mali ake pomery?

retkvicka
21. apr 2010

svet, AKO SI DOPADLA?sory za caps lock.

nanulik
21. apr 2010

dobré ránko babulky 🙂 prajem krásny dník, u nás vykúka slniečko ale je aj trošku zamračené
pozerám že sa nám nejako rozšíril tehu vírus 🙂 to je dobre len nech zasiahne všetkých ludí ktorí po tom túžia 🙂
ani sa nepokúšam prečítať čo ste od včera popísali. ja mám stále zaseknutý krk a aj chvílu sedieť pri pc je utrpenie.
včera sme boli pozrieť jeden dom a byt. Dom mal celkom dobré dispozičné riešenie ale strecha bola v zlom stave a tolko penazí nemáme aj na opravu
byt bol 3+1 a bol tiž celkom pekný ale boli tam vysoké mesačné náklady lebo v tom činžáku brali úvera na zateplenie.
dnes ideme pozrieť další byt. máme ich vyhliadnutých ešte niekolko a dúfam že sa nám nejaký bude páčiť.

svet1
21. apr 2010

Retkvicka, rozhodla som sa, ze nejdem.
Sestricka na to len, ze vsetko mi vysvetlili a je to na mne. Ale trosku som citila v jej hlase, ze mala 100 chuti mi povedat, ze som to mala povedat hned a nie ich tam zdrzovat od obeda este vyplnovanim papierov, pre pripad, ze by som prisla. Asi hned vycitila, ze si to nakoniec rozmyslim. 🙂

marion
21. apr 2010

svet, ale ked si este len v 17t.t, nemohli by ti este raz urobit triple testy, ved mne ich idu robit v 17tt+1. A robia sa do 20t.t. 🙂

retkvicka
21. apr 2010

svet, na sestricku sa mozes vykaslat. ide o vase dieta a to nie je rozhodnutie ako ze dam si cukrik? nie nedam si. ale co sa mna tyka, tesim sa, ze nejdes na amnio. podla mna to zenu brutalne stresuje nehovoriac o rizikach. a tiez si neviem predstavit, ze co spravi jedna zena, ktora sa tesi na malicke - ked jej v 18 tt spravia amnio a nahodou nevyjde dobry vysledok - da si zobrat male? ked uz citi pohyby? ked ho videla? a vobec - nic nie je 100%. treba mysliet pozitivne a vsetko bude dobre 🙂 .

retkvicka
21. apr 2010

och, minule nam mamam doniesla kosik kivi, ze straasne zdrave a mame jest vitaminy. ja toto ovocie velmi nemusim, tak som sa tyzden odhodlavala a dnes som si miesto ranajok osupala 3 ks..teraz statocne tlacim, ale krivi mi tvaar, ake kysle bolo jedno 😀

svet1
21. apr 2010

Uz to necham tak. Nebudem sa zatazovat dalsimi testami. Absolvujem len to, co mam a necham to tak. Aj tak si myslim, ze aj tie dalsie uz vyjdu dobre. Zarucene ten prvy "poplasny" len nejak domrvili. Ved ked by bola nejaka vyvojova vada, tak by sa to prejavovalo na kazdom teste, nie len na jednom - ved vsetky su zamerene na tu istu vec - chromozomy.

svet1
21. apr 2010

A ani by som sa necudovala, keby bol naozaj domrveny... Ved ten druhy domrvili tiez, ze urobili este raz ten prvy. Tak bacha, ked vam vysledky spracovavaju v NZ 😉 (nic proti NZ...)

pusinqa
21. apr 2010

dobré ráno,
mňa nos stále hnevá, zle sa mi dýcha aj keď je priechodný, furt z neho tečie a smoklím tak asi ostávame doma celý týždeň, aspoň si oddýchnem
nanulik si mi včera dala s tou polievkou, po celom meste som behala a bryndze akurát nikde, potom mi svokruša priniesla 😝
baby v knižke máte tam povyplňované výsledky kde je logo Sl.zd.un. a 12,24,32,36t., či sa mám na to pýtať sestričky alebo nie, lebo pekné že oni majú výsledky v karte ale tú so sebou nebudem mať keby čosi

svet1
21. apr 2010

Ja uz tiez zacinam pokasliavat a idem sa v hlienoch utopit, ale co mozem cakat? Svokra ma hnisavu anginu a muzicek sa vcera snazil vylezat horucku. Plus som tiez vdacna kolegom, co chodia nasmokleni do roboty a tym, co maju pocit, ze uz je leto a okna musia byt cely cas otvorene. Ja teraz citim kazdy prievan, ale oni nie a nie to pochopit (resp. iba jeden taky tu je, ale nikto mu nic nepovie).

rosannar
21. apr 2010

dobrrééé ránko dievčatá....aké máže ránko? u nás je z jednej strany krásne slniečko a z druhej krásne zamračené 😀

renatka9
21. apr 2010

rosannar.... ja som si až teraz spomenula, že som ti sľúbila tú brožúrku... no čo už, snáď si dnes doma na to už spomeniem a pošlem ti to... a ako sa inak máš?

baby, nejako sa tu tie choroby rozširujú... nie že tu nakazíte aj tie podaktoré zdravé 😝

rosannar
21. apr 2010

renatka...nič si z toho nerob...keby si mi to teraz nenapísala, tak aj zabudnem na tú brožúrku 😀 ale dneska ak nezabudneš, tak mi to pošli 😉 a mám sa dosť dobre...mna už hrdlo len trošičičku bolí, našťastie...a včera sme sa aj s drahým pekne pomerili...sme sa potom večer o tom rozprávali a bolo to už super...aj dneska ráno ked šiel do roboty, tak som vstala, šla som na vecko a potom som ho objala a skoro nazpala na ňom, tak ma potom tak pekne dotiahol do posteli, bolo to zlaté 😉 😀

pusinqa
21. apr 2010

veru nie je to sláva, zvažovala som už aj lekárku ale čo tá mi pozrie do hrdla že červené a pác ATB a tie ja brať nebudem, nie je mi tak zle, zvažovala som aj alergológa ale predkpokladám že ten mi tiež akurát len môže nasadiť nejaké lieky 😒 počkáme do konca týždňa a uvidíme čo a ako
sranda dokopy mi nič nie je len mi tečie z nosa a ako ma to drží v šachu

pusinqa
21. apr 2010

Tehotné ženy by pre vysoký obsah medi nemali konzumovať veľa marhúľ. Okrem toho, marhuľové kôstky sú jedovaté - deti by sa s nimi nemali hrať, pretože sa môžu otráviť.
no našla som aj tie marhule, lebo viem že pri malej som ich cez leto jedla ale krotila som sa, nemohla som ich na kvantá

lenok
21. apr 2010

Ahojte kotuhy 😉

Som sa dlho neozvala, som u nasich a uzivam si vidiecky vzduch a nevarenie 😀
Zajtra palim domov, v piatok idem na krvicku... Uz ste to tu aj vy spominali, vrodene chyby.

Nadcha mne uz ustupuje, ale mozno to bude aj tymi dazdami, ze nie je taky suchy vzduch a pokropil tie vsetky pele a prach 😲

Inak ma nejako zacal pobolievat lavy vajecnik... tak dufam, ze je to len prechodne a je to z rastu maternice 😒

Drobec ma simre uz skoro kazdy den, ale len bud vecer, ked si lahnem na lavy bok, alebo ked sedim velmi pokrcena, tak mi ide steklenie pod pravym rebrom... 😀 no vazna sranda 😀

renatka9
21. apr 2010

ahoj lenok...

tak zase sa u mirca nestretneme? sakra.... ja idem v pondelok na krvičku... a poradňu máš potom kedy? ja 10.05. aj s mangelíkom...

tak to je super s tým šimraním... aj mne už dáva drobec o sebe vedieť každý deň... nápodobne ako u teba... najčastejšie v aute, keď je tam chudáčik taký pokrčený a tiež večer, keď si ľahnem 😉

lenok
21. apr 2010

Reni, poradnu mam az 14.5... neskor ako ty... 😲 😀
Drobec sa nam ozyva rovnako 😀 tesim sa.. juuuj... 😉

manee
21. apr 2010

baby, vy uz citite babo, a ja nic, ten moj mrnous si dava riadne nacas

pusinqa
21. apr 2010

renatka aj my máme 10.5. včera som nahadzovala krv aj poradňu do mobilu nech nezabudnem 😉

rosannar
21. apr 2010

manee...neboj, ani ja nič necítim... 😉 ☹

svet1
21. apr 2010

Manee, neboj... ani ja este nic ☹