Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
nemusia, prave to mi tam napisala, ze protilatky negat, ze netreba
ahojte kcky ja som bola dnes na poradni a brali mi aj krv AFP testy a inak pohoda sono nerobil ale pozeral ma a ze babo je vysoko a som uzavreta takze spokojnost na oboch stranach ale vahu mam tu istu ako v 12tt cize 56 ani o gram viac ale zasa ani menej 😖
Ahojte 🙂
Dnes sme za zobudili o 8:15 😀 no a obyvacku mame ako po bombe co tam mame zase robotnikov 😝 ☹ Tak som nevydrzala ten hluk zbalila som kufre,deti nastartovala auto a zavolala muza aby si nemyslel ze od neho utekam 😀 on schvalil ze mozme ist tak sme isli do Trnavy k rodicom 😉 😵 No prisli sme bolo 10:30 deti cesta zmorila no o 11:00 zaspali spali do 13:30 dost dlho tak som si aj ja s nimi do 14:00 este pospala 😔 😉 No potom sme sa napapali a sli na ihrisko do 18:15 😲 🙂 No a hrajkali sme sa a uz odkvacli 😎 😉
renatka - super albumik brusiek, aj ja chcem, no zatial som si este brusko nefotila, tak to budem musiet zajtra zmenit aby som mohla tiez k vam pridat
Ohladom spania na chrbte, viem ze neskor-tusim posledne 2mesiace(lebo vaha bruska ci coho moze tlacit na niektore organy...) sa nema spat na chrbte ale teraz to nieje problem, ja tak spavam a spavala som aj pri dcerke a nic sa nestalo.
3D-4D ultrazvuk, aj ja by som chcela no neviem este kam, kde to je za dobru cenu, baby poradte, bud Bratislava alebo Banska Bystrica, pripadne som chcela aj Brno(tam to stalo 500Kč a maju naozaj kvalitny ultrazvuk, ale teraz sa to tusim zdrazilo). Dakujem.
Ja v noci nastastie spavam super, az na tuto, teda vlasnte ja som chcela ale dcerka ma nenechala, bola 2hodiny v kuse hore a nie a nie spat, no a maminka samozrejme tiez nemohla spat. 😉
A v utorok idem k dr. a konecne mi povie vsetky vysledky krvi, lebo mi ju brali uz 2krat a vraj vsetky vysledky az naraz...tak som velmi zvedava.
ahojte, tak albumík aktualizovaný... týka sa to hlavne TINKARISKO a MANEE...
veronica1... jasné stačí si odfotiť brušenko, dať do albumíku a potom mi do IP pošli na to foto link, aby som to tam nezabudla pridať 🙂
kočkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, tomu neuveríte, štvrtá kamoška je tehu 😀 😀 😀 a tejto som to želala najviac, oni sa snažili o prvé bábo 10 rokov kým sa im podarilo a teraz o druhé 2 roky a už to chceli vzdať kvôli veku a teraz sa zadarilo 😵 😵 😵
prajem dobré a krásne ránko všetkým 🙂
len som prišla pozrieť čo je nové a o chvílu vás aj vypnem. dnes o dvanástej idem na skúšku z ekonomiky 😖 tak si idem ešte opakovať. musím sa pochváliť že na túto skúšku som sa učila viac tak dúfam že sa to prejaví na výsledkoch.
ak bol niekto na poradni a má dobré výsledky tak gratulujem a ostatným tiež prajem nech drobčekovia pekne rastú 😵
dobre ranko tehulky a tehulo... 🙂
hlasi sa p. Alenka.. 😀
pocasie nam vyslo, bolo fakt paradne, fotky krasne... vsetko klaplo.. odhliadnuc od problemu so svokrou, s ktorou som si celu sobotu nepovedala nic (ak neratam to blahozelanie po obrade, kde si nedpustila poznamku o mne a o nej, ako by sme spolu mali vychadzat)...
kedze nemam rodicov, na obrade som mala mat brata a jeho zenu s 10mesacnym babom, ktore ma problemy s oblickou od narodenia, dostalo teplotu 39.6, takze utekali na kramare, cize toto dost pokazilo celu atmosferu... ☹ brat sa sice potom vratil, ale to malo od zabavy daleko... ale aspon som s nim bola...
som vas dva dni citala, aby som to dohnala.. 🙂 zbezne mam prehlad, co ste tu riesili...
tesim sa so vsetkymi, co boli na poradniach a videli drobcov...
svet, nech ste sa rozhodli akokolvek, rozhodnutie je vase a verim, ze vsetko dobre dopadne...
krasny piatocek prajem...
pagaciky a zakysanka v brusku, presne ako si malô vypytalo... a musim sa pochvalit, ze vcera mi dosli moje prve tehu rifliky, a su fajne, makkucke, sedia mi dobre.. len su kuuulinincek dlhe.. foto v albumiku 😉 uz ich aj testujem, hoci sa este zmestim do povodnych, tak toto je ovela pohodlnejsie..ach
ama, ty asi riadne siris tu tehotensku epidemiu.. ale ak mam zratat tak ja mam tiez 4 kamosky tehotne, no jedna uz ide aj pomaly rodit.. ale zas nie su mi nejak uplne blizke, ze by som s nim bola denne v kontakte..alee aj tak
nanu, budeme drzat palceky
ahoj krásky,
bamb dobrá sranda, nahodila som koníka, hodilo posledné fotoblogy a že bruško, normálne som otvorila, reku podľa veľkosti isto niektorá z nás, a to tvoje brušeno 😀
alenkam... aj som rozmyslala kam si sa po svadbe zasila... a ty si nas len nestihala docitat, tak gratulujem k novemu stavu, okrem toho druheho teda 😉
zo svokry si nic nerob, ja neviem cim to je ale niekedy aj normalna zena uplne ze "osvokrovatie"..len na tu tvoju to prislo dako skoro... mne ale nastastie sa zda, ze mojej mamy sa to netyka, moj muz je celkom spokojny a co sa tyka mojej svokry tak som ju videla asi tak 3 krat zatial, velmi zlata.. takze uplne super 😉
pus, ved to bola aj prva vec co som dnes urobila... 😀
ja sa len smejem že ako to mám v oku, reku isto dáka októbrovka 😀
nanu držíme palce
alenka no veselo ti to začína so svokrou, ale veď nebude s vami bývať, tak možno sa to po troche utrasie, alebo aj moc nie, mne furt keď volá svokra s prepáčením stiahne riť a nemám chuť to zdvihnúť a niekedy ani nezdvihnem, furt mi zalepí že čo zasa 🙂
s tým spaním na chrbáte kým sa dá je ok, keď to bude vadiť na tú dutú žilu tak v prvom rade vám ostane zle, takže budete musieť isto zmeniť polohu a aj drobci sa ohlásia isto že sa im to veľmi páčiť nebude 😉
bamb tak tuším začínaš aj ty využívať výhody pohodlia tehu módy, len pri tvojom brušenku tuším ten horný pás ešte nemá moc čo zakrývať 🙂 pekné riflíky
amadora tak od teba tuším čo najďalej, ty to nejako šíriš tehu epidémiu
mne včera volala z pôrodnice kamoška zo Žiliny majú malú Nelku, len si chúďa užila vyvolávaný pôrod a kvôli zlým výsledkom bez EPI ,24 h. rodila toto ich druhé bábo, no teda nezávidím
pus, mas pravdu... dneska rifle testujem, a je pravda ze sedi sa v nich super, to som musela byt uz rozopnuta... ale ten pas sa mi da aj zhrnut nizsie... dobre som kupila, som spokojna 😉
24h rodila, chudiatko.. to uz ani nevedela snad ci spi alebo bdie, neviete cim si treba zasluzit rychly a bezproblemovy porod?
bamb dúfam že si poslala už aj renatke
no našťastie chválila lekárku, že tá asi tušila že to bude na dlho, tak jej na noc čosi dala že necítila kontrakcie a aspoň trochu sa vyspala
musíš moja poslúchať a každý večer sa riadne pomodliť 😀
dobré ránko dievočky...
alenka... gratulujem a prajem veľa šťastia, lásky, porozumenia na spoločnej ceste životom a hlavne miminku a celej rodinke veľa veľa zdravíčka.
babuľky, ktoré ste mi poslali fotky brušenka včera, tak večer som albumík aktualizovala... tie, ktoré ste mi poslali ráno, tak aktualizujem až večer, lebo skôr sa k môjmu notebooku nedostanem 😉
inak, ako sa dnes máte?
ja som mala ráno hrozné zážitky, ledva som dobehla na záchod a trikrát ma tak prehnalo, že som mala pri tom až bolesti v krížoch... potom sa mi počas sedenia a trápenia na záchode ešte aj krv z nosa spustila... tá sa mi začala prúdom valiť... no des... strašne som sa vyplašila... dúfam, že nemám nejakú virózu ☹
babiky dakujem že mi budete držať palčoky
alenka zo svokry si nič nerob. moju terajšiu som nikdy nevidela lebo moj s nou komunikuje len cez sms na významné sviatky. a mne to vyhovuje. bývalá svokra mi dirigovala aj to kedy mám ísť čo robiť a ešte pred svadbou mi raz nepriamo povedala že mám zabudnúť na mamu a chodiť len k nej a ked som náhodou povedala že som bola u našich tak bolo zle, a svokor mi nie raz povedal aby som sa neposrala z mamičky. 😲 ved sa to aj skončilo rozvodom lebo ex držal hubu a nezastal sa ma nikdy.
pus, poslala som jasnacka...
ranatka, krvacanie z nosa je v tehotenstve bezne... neprijemne, ale myslim ze sa nemas coho bat
renatka ani by som sa nečudovala keby bola viroza. moj drahý včera prespal celé poobedie na gauči čo on robí len v stave úplného vyčerpania.
jéj a ešte vám poviem čo som včera urobila. moj miláčik bol na mna nasratý ako ruský cár 😲 išiel pozrieť svoju babku a mal prísť busom (namá vodičák) okolo piatej. ja som sa rozhodla že ho pôjdem čakať a cestou domov pôjdeme do lidlu. našťastie je SAD kúsok od nášho bytu. lenže sa mi vybil mobil a ja som mu nemohla ani napísať že tam som 😒 čakala som vedla čakárne pri novinovom stánku a ked dlho nechodil žiadny autobus tak som sa išla pozrieť na zastávku kde autobusy parkujú či tam nebude ten, ktorým mal prísť, ale on práve išiel z druhej strany čakárne a ešte aj kupoval v novinovom stánku časopis (ten kde som stála) drahý išiel domov lebo nevedel že tam som a ja som stále čakala, a potom sa otočím on ide ako od sídliska a na tvári vražedný výraz 😅 ale našťastie sa potom nehneval. 😅
Bamb no musím varovať kamošky v okolí že som vysoko infekčná 😀 😀 😀
Alenka gratulujeme a želáme veľa šťastia na ceste spoločným životom 😵
Renatka aj mne zvykne tekávať krv z nosa a tiež mám občas hnačky, neboj, naše telo blázni teraz 😀
ahoj kocky, vcera predvcerom som sa necitila dobre. bolieva ma to podbrusko. ale posledne dni som citila aj taky tlak v posve..normalne mam pocit, ako keby som citila aka tazka a nasiaknuta je maternica. tak neviem. poradnu mame o tyzden aj nieco. ci vydrzat, alebo zas panikarit a bezat k dr.
mate tiez take pocity?
nanu ty máš toho teda za sebou so svokrovcami, ex a tak, jeden by na teba ani nepovedal, ale hlavne že si teraz šťastná nastávajúca mamička
ja mám tiež stále hnačky, ale ja som to mávala aj ako netehu občas, potom bolo ok, na striedačku a nezistili mi nič, tak to proste už neberiem do úvahy, ako má niekto zápchy, tak mám ja skôr hnačky, neriešim, ale nie je to príjemné, teraz tiež mám už 2 týždne hnačky, uvidím ako to pôjde, ale nechcem robiť paniku a zbytočne sa stresovať ešte lekármi
ja už len čakám kedy zaberú ATB ten sprostý nos furt tečie, celú noc nič, dobre sa mi dýcha, ráno vstanem a pác ho treba smrkať, už ani von ísť ma neláka čo ma to tak morduje, musím sa cez víkend dať dokopy
retkvička ak ťa to má trápiť, radšej pre istotu choď, pozrie ťa a budeš istejšia
ja si zo svokry moc nerobim.. ale zamrzelo to, lebo sme vychadzali relativne v pohode... len v piatok z nej zacalo vyliezat co ako na svadbe bude..uz ma to zacalo stvat, lebo my sme sa s drahym dohodli na niecom a ona to totalne zmenila...
vsetko sme si zariadili a zaplatili sami.. jedinu vec -zakusky riesila svokra aj platila a ked som od nej chcela par kuskov zobrat k obradu, ponuknut ludi, tak mi povedala, ze mi zakusky neda... no skoro ma svihlo.. vsetci maju svoje zvyky, u nas je proste takyto a to ma dorazilo... to bola posledna kvapka...
tento vikend tam ani nejdeme... tak uvidime co ten dalsi.. to budem oslavovat 30... len mi po drahom odkazala, nech jej dam vediet, co mi ma nakupit na oslavu... 🙂
a zaklincovala to, ked kukla fotky, ze mi trci brusko zo siat.. ako keby to bola novinka, ze som tehotna... 😀
baby, dakujem vam... tak rada by som vas aspon kolacikmi ponukla.. ale co ked ste kazda inde... 😒
AHojte babeny,
bamb pekne riflicky a ako vidim mas asi take brucho-nebrucho ako ja. Tiez ich uz nosim, aj ked ten pas nema svoj ucel, ale aspon sa nemusim v robote rozopinat.
a k tym svokram. Ja neviem cim to je ale podla mna svokry vacsninou nie su oblubene. Aj ked sa mozno snazia a nemyslia to zle, nejako divno to vzdy vypali...
magdi, je to fakt ovela pohodlnejsie ako v klasickych, a ten pas ma zmysel, lebo aspon nam netaha na krize, ..ja som chcela povodne bez pasu, ale teraz som celkom aj rada lebo je to prijemne 😉
ahojte kocky,
alenka zelam najma vela lasky do spolocneho zivota a zo svokry si nic nerob, to ony maju nejaku ruju, ci co ked vedia ze im ides uz navzdy ukradnut ich synacika, neskor sa to zase urcite unormalni 😉 keby si videla co robilo cele zenske osadenstvo mangelovej rodiny na svadbu mne 😝
bamb pekne rifliky 😉
retkvi aj ja mam taky pocit, hlavne dnes, tak ma to az taha 😅
pusi aj mna tak prehana normalne, ale ako som tehu mam skor zapchu 😝 myslim ze tie hnacky mozu byt nejaka alergia na nejaku potravinu, aj kamoska to tak ma
ja som si v nedelu kupila perfektne kratasky a suknicku v C&A presne take ako som si predstavovala, tak sa tesim ze uz aj leto moze prist 🙂
akurat v h&m v avione ked som sa pytala na tehotenske veci tak na mna pozrela akoby som mala lepru a ze v eurovei maju, no krava, ale kocky z BA ktore hladate to H&M tak jedine eurovea
bamb podla mna by tie rifle mohli vyrabat aj pre normalne zeny. V zime to musi byt evlmi praktocke ziadny holy chrbat z toho nevykuka. A ja som si kupila ja tuie so znizenym pasom a tie budu zase super na leto. Len nech nam uz do nich to brusko narastie 🙂
Alenkam aj ja sa pridavam ku gratulaciam. A ako ste zvladli ten novomanzelsky tanec? Inak kolaciky by som si dala hned...keby sa dali cez net posielat 🙂
ze pre normalne zeny 🙂 to som napisala ako keby sme my tehotne neboli normalne 😀 som myslela ze pre zeny bez bruska na zimu by boli tie rifle tiez prakticke

andrea super že všetko ok, tebe tiež musia robiť aj protilátky?