icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

kathi76
27. apr 2010

ahoj lenok preco ti bude robit sono prs?naco je to dobre?

kathi76
27. apr 2010

inac som nevychovanec...takze dobre ranko vsetkym..... 😉

lenok
27. apr 2010

Kathi, mam tam uz asi 6 rokov hrcku 😝 chodila som na kontrolu kazdeho polroka, ale uz chodim len raz rocne, pozoruju, ci sa nebodaj nezvacsuje, ale stale ma tu istu velkost a tvar, je to asi len nejaka tukova gulicka... A vraj neradi sonuju tehotne prsniky, lebo su napate a zvacsene mliecne zlazy... som zvedava, co mi povie tetula, inak uzasna zenicka 😉 a snad to bude Oki 😉

amadora
27. apr 2010

andys pokiaľ ťa to neudrelo do bruška tak sa neboj podľa mňa 🙂

ikon
27. apr 2010

ahojte,

lenok ja som chodila pre mojej byvalej gynekologicke kazde dva roky preventivne na sono prsnikov, uz som sa pytala aj noveho lekara, vraj to nezvykne robit, ale ak chcem tak ma posle...ja som velmi zatazena na prevenciu, uz mi jedna zachranila zivot: v tehotenstve sa mi urobilo strasne vela znamienok , tak som zo srandy sla na kozne a hned mi vybrali dva, jedno uz bolo zmenene ci co, ze o rok uz mohlo byt neskoro....nastastie tam metastazy neboli, bolo to dost ohranicene, takze ani chemoterapia nic, len ma teraz castejsie sleduju, ale aj tak, mala som 27 a male babo, bol to sok...

alenkam.
27. apr 2010

Lenok, to pozorovanie viem o com hovoris.. moja maminka aj stara mama z maminej strany umreli na rakovinu prsnika a ja mam hrcku tiez... uz tri roky bez zmeny, ale tento rok nejdem na vysetrenie, lebo vraj ako tehotna radsej nie... som zvedava, kedy najblizsie, kedze tehotna, nie, kojacia nie...

ikon
27. apr 2010

inak lenok , ja som bola na poslednom sone prsnikov asi 5 mesiacov po skončení dojčenia a lekár sa čudoval, že či ešte dojčím alebo som tehotná, lebo že mám typické mliečne žľazy či čo....tak asi to fakt na prsiach vidno - tieto zmeny...

lenok
27. apr 2010

Ama ma pravdu... ale urcite si sa zlakla... moja.... 😒 a dnes ti ani na ulici vobec nikto nepomoze... to je hrozne.. 😔

ikon
27. apr 2010

inak dufam, ze som nic nepokaslala, ale brala som cely tyzden homeopatika - stodal, lenze tam sa pise, ze treba konzultovat kvoli obsahu etanolu a este oscilococuneviemčo.....a tam je zase výťažok z kačacej pečene

lenok
27. apr 2010

No, uvidime, lebo ked som vcera volala so sestrickou, povedala som jej, ze som tehulka, a ona na to vobec nezareagovala... ze mam prist v stredu... a volala som vcera... a ze cakacie doby niekolko mesiacov 😲 😉

ikon
27. apr 2010

amadora - ty ideš znovu na tripletesty alebo už rovno na amnio?
ja sa tiež bojim, lebo podľa sona mi vychadza o tyzden viac ako podla menstruacie, no ked mi bral krv , tak mu podla rozmeru hlavicky vysiel termin ako podla menstruacie, tak je tam taky tyzden rozdiel...ja volat radsej nebudem, mam prist v piatok na sono (to mi asi este nebude robit to velke sono, vsak?) a dufam len, ze dovtedy mi nezavolaju

bamb27
27. apr 2010

dobre rano, tu je dneska takto z rana uz zivo, nie ako ja.. este mam napoly zlepene ocka 😔 .. snad ked sa zobudim tak vam napisem aj nieco zmysluplne 😉

kathi76
27. apr 2010

jaj tak drzime palce nech je nadalej vsetko ok lenok... 😉

andys11
27. apr 2010

dik baby za podporu 🙂 ... uz je mi lepsie, len som sa strasne zlakla 😖

ja som bola na sono prs (tiez kvoli rodinnej anamneze) v auguste na predvolanie od dokiho a bolo to nastastie o.k. teraz uz to bude musiet vydrzat, kym nebude odrodene, odkojene... 😀

lenok
27. apr 2010

Bambita... good morning... open your eyes and you´ll see a beautiful day 😉

lenok
27. apr 2010

Kathi, dakujem... necakam iny ako pozitivny vysledok 😉 ako nakoniec vo vsetkom 😉 😉 😉

lenok
27. apr 2010

Andys, ja mam paniku vo velkych potravinach, kde ludia chodia s nakupnymi vozikmi ako debili bez vodicakov 😒 uz parkrat pri potravinovom pase do mna vpalili s kosikom, ze som sa s takym somarom aj povadila na cele tesko 😠

andys11
27. apr 2010

lenok... mas pravdu, v potravinach sa tiez uhybam, niektori ludia sa chovaju, ako slepi 😲

bamb27
27. apr 2010

lenok, ty musis byt ako jedna moja kolegyna, maluo je to ale ked spusti, tak kazdy vie o jej existencii a aj presnej polohe kde sa nachadza 😀 😀 ..a dakujem za privitanie, hned ma prebralo

ja som prsne sono zatial len raz v mojom zivote absolvovala a to bude aj zo 4-5 rokov dozadu, preco ma tam nikto neposlal? ..asi sa budem pytat.. ale mozno preto ze mi bolo akutne treba vyriesit iny problem

a este citam ze sa vam pozmensovali podprsenky, ako aj mne.. musim uz ist kazdopadne na nakup, lebo prsia ma znovu zacali boliet, asi protestuju proti tlacenici v podprde a ta je pomerne nova, nemusim ju hned rozlajdat, vsakze 😉

amadora
27. apr 2010

ikon na krvné testy ešte raz

kočky to vy ste už všetky boli na sono prsníkov niekedy? 😕 môj bývalý gyndoš mal pasiu na kontrolu prsníkov, furt mi ich macal aj keď som tam prišla 3x do týždňa (aj preto som od neho vzala roha 😝 ) a tento nový zase ani raz ako som u neho už tri či štyri roky 😒

magdalenocka
27. apr 2010

baby aj ja som nejako zle spala. A moj srahy tak strasne chrapal, kazdu chvilu som ho budila a kricala na neho ci nemoze ist spat inde. Chudacik nadranom aj odisiel ale za hodninu bol zase spat.

lenok a ty budes na PN uz do konca?

andys to je dobre ze si sa uz upokojila, a ti chlapi akurat ked je najhorsie povedia nejaku blbost, co? Neboj malemu sa urcite nic nestalo, je dobre chranene proti takymto narazom🙂

alenkam.
27. apr 2010

malo by sa chodit raz za dva roky, ale podla rodinnej anamnezy ak si rizikova skupina moze byt aj castejsie...

lenok
27. apr 2010

Bamb... neser tigra 😝 😉 v malom hrnci najviac vrie 😉 😀 😀 😀

Megi, hej... zatial sa inak doktor nevyjadril a v robote uz stihli zrealizovat vselijake zmeny /len nie pozitivne/, takze tam nemam chut ist.. iba ak na navstevu 😉

Moj doki je onkogynekolog a prave preto som si k nemu dala aj kartu, lebo sa specializuje na ochorenie prsiek 😉

bamb27
27. apr 2010

lenok, nahodou aj ja som bola vcera fajn vytocena.. tak trochu aj pre nic, ale tak co by som sa trochu navytocila ked som tehotna, este k tomu na premudrele poznamky, od kamosky co nedavno porodila na sposob "no musis jest ak chces zdrave dieta" ,,,do mna zlost, ze prd ty vies co ja jem a kolko, nechuti mi ale aj tak sa na silu kvoli mimi snazim a ona mi toto zabije ako najnezodpovednejsej zene sveta... a pritom to asi ani tak nemyslela... ale nejak sa ma to dotklo 😅

lenok
27. apr 2010

Bamb, ja som sa rozculila, ked som prisla do prace, ze zanesiem pokracovanie PNky a kuknem kolegynky, a jedna krava, stara jak ja, asi 2x rozvedena a bezdetna, zivot je pre nu jedna obrovska zurka a ta mi zabije, ze uz ked som prisla, co som nedoniesla nejaky kolac, ved aj tak doma nic nerobim a zaklincovala to tym, ze vyzeram ako spuchnuta cverna 😖 no, mala som dost... 😕

andys11
27. apr 2010

bamb, ja tiez pocuvam, ze musis jest, musis jest... hlavne od takych, ktori so mnou vobec netravia cas a vidia ma raz za x...vzdy, ked sa ma niekto opyta, ze kolko som pribrala a ja poviem, ze zatial nic, tak na mna pozeraju jak na vrahynu, ale ja sama najlepsie viem, kolko jem a ze dietatko ma az az jedla... 😉

magdalenocka
27. apr 2010

bamb aj mne jedna kamoska davala rady ze co musim jest a co nemozem a podobne. Ona ale ani nevdelela ze je tehotna ani raz jej nebolo zle, vobec nevracala proste nic. Ja som bola rada a este aj stale niekedy som ze som aspon na nieco mala chut aj ked to boli hranolky...take mudre reci ma tiez vedeli vytocit

bamb27
27. apr 2010

lenok, no ja neviem, podla mna by si tiez mala kazdy den navarit trojchodove menu pre osadku vasej prace a nosit im tam to jedlo vzdy na obed, gratis.. pripadne za prijemny usmev a vrucne dakujem 😀

andys.. radsej povedz ze si pribrala 2 kg, bude pokoj, ja sa uz tiez asi na tuto temu odmietam s kymkolvek bavit

renatka9
27. apr 2010

bamb, aj ja mám takú kamošku, ale ja už som voči takýmto poznámkam odolná... jedným uchom dnu a druhým von 😀

inak dobré ránko 😀

monique02
27. apr 2010

ahojte kocky 🙂

ami ti mi je luto ze mas blbe vysledky, budeme silno drzat palceky aby tie kontrolne uz boli ok 😉

lenok ak ta objednali tak podla mna v pohode to sono, mne robili ked som este kojila nini a mala som pocit ze mi tam snad bude mlieko kvapkat keby nahodou pritlacil, ale doktor bol uplne uzasni, dlhsie to pozeral a povedal ze vsetko ok, takze oni to tam urcite vidia, len s tym maju asi viac roboty 😉 tiez drzime palec

ja som tuto noc spala celkom v pohode, aj ked nina spala na mne a vytlacala ma z postele, ale vcerajsia noc bola uplne brutal, bola som snad 20x hore a stale som behala na wc 😝 dufam ze to tak nebude castejsie