icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mobilo
27. apr 2010

veď kakanie dáš preč a tak to perieš ..ja som také pokakané ani neprala, lebo synovi som pomáhala rektálnou rúrkou strašne problémy s kakaním takže ja fakt neviem čo to pokakaná plienka je...keby mi dieta kaká 7 krát za deň tak by som dala na tie pampers..ono niektoré veci človek uvidí až keď sa bábo narodí..každé je totiž iné

pusinqa
27. apr 2010

ros sú do nich tuším aj také že separačné voľačo vložky alebo čosi také, čo tam dávaš do tej plienky a pri kakaní by to malo zachytiť najhoršie, ale neviem neviem

bamb27
27. apr 2010

alenkam. v tom casopise je to riadne chaoticky popisane, to je pravda... tiez som si to vsimla, lebo tiez chcem mat predstavu o velkosti toho skrecka v brusku
ros, tam je pisane ze tie zakakane mas udrziavat v nadobe s vodou... hmm... no neviem 🙂 ..stale mam na to nejaky rozpacity nazor, i ked si myslim ze to je fajn vec... tak bud si vyberies skladovat/prat ..alebo vlacit velke drahe balenia .. no uvidime, vidiem to na nejaky kompromis

rosannar
27. apr 2010

pusinqa...no ale to by som musela dávať do každej plienky, lebo ved ja nebudem vedieť, že do ktorej bude kakať a do ktorej len cikať 😀

bamb27
27. apr 2010

pus, tie separacne neviem co su na to ak natieras ritku niecim protizaparujucim... lebo to z nej nejde potom vyprat a znizuje sa ich schopnost sat.. ale aj na taku malu naloz to moze podla mna pomoct

rosannar
27. apr 2010

bamb...no ale zase dávaj to do nádoby z vodou, cez zimu to na balkone nemôžeš mať, lebo ak je fakt kosa, tak to primrzne a zase mať to v byte, tak to chodiť len s plynovou maskou 😀

bamb27
27. apr 2010

ros, tak ja uz neviem 😀 😀 ...zas aby na teba nezavolali susedia policiu ze mas mrtvolu v byte lebo odtial vychadza zapach.. ale to snad nie 😉 ..to by uz aky extrem musel byt

alenkam. pozri si zhruba velkost mimi tu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/jaruska8/alb... ...dufam ze sa ta mamca, majitelka albumu nehneva ze jej ho takto zneuzivam, ale ked neviem odkial to ma 😉

rosannar
27. apr 2010

bamb...presne....ešte ked máme takú susedu, že taká čo rada ohovára, tak to o pár minut bude vedieť celý panelák 😀

alenkam.
27. apr 2010

bamb, dik.. som si to rovno stiahla... 🙂

amadora
27. apr 2010

Pusi ďakujem, určite dám vedieť 🙂

No ja keď si zoberiem že keď bol Majko bábätko tak sme minuli aj 15 plienok za deň - a to on bol bábo že mu nevadilo byť zacikaný či zakakaný a sú deti čo treba hneď prebaliť lebo sú nervózne, tie minú ešte viac.... tak tých 20 látkových plienok čo ste tu písali by bolo aj málo aby ste to stíhali prať a sušiť 😅

rosannar
27. apr 2010

amadora...no to som písala ja...no tak a si predstav, že by som ich musela každý den prať...asi by som zošalela

alenkam.
27. apr 2010

ked si vezmeme, ze taka latkova plienka stoji v akcii 1eur... no tiez dobra investicia.... 😒

rosannar
27. apr 2010

alenka...no presne...teraz aby si kupila aspon 30 plienok, to je hned možno tých 40 až 50 eur v prdeli a ešte každý den to prať, sušiť, a toľko prášku na pranie minúť a na to treba taký špeciálny aby bolo jemnučké k ritke malého, no to je asi rovnako ako si kupovať jednorázovky 😉

bamb27
27. apr 2010

no, tie specialne s tymi 2v1 nohavickoplienkami aj viac... ale zas vies co stoja jednorazovky tak na rok? 😒

rosannar
27. apr 2010

bamb...no ved jasné, ale zato nemôžeš brať to, že teraz vieš rok používať tie látkové plienky...ved to sa zničí za rok ak by som to mala denno denne prať...verím tomu, že možno pol rok vydržia ale viacej určite nie a ak aj áno tak sú to vo veľmi dobrej kvalite a tie možno stoja aj viacej

lenok
27. apr 2010

Andrea... a ako dlho sa ma nad tym brusenom drzat ta obrucka?
Sak mne to najprv kmitalo, potom kruzilo a nakoniec kmitalo 😲 😀
A moze byt obruc z bieleho zlata? Lebo ja mam biele 😲

bamb27
27. apr 2010

ros, kazdopadne je to investicia, ale mozno to skusim.. kazde mimi je individualne, mozno zistim ze to vobec nie je dobry napad.. mozno naopak... a mozno ked to prepocitas s nakladmi za vodu a energiu na pranie je to za jedno... mozno je to rapidny rozdiel.. takze uvidime, ja len tak, ci to niekto uz neskusal a nie je z toho total znechuteny, alebo naopak nadseny

lenok, isto sa ti triasla ruka, mala si si to zavesit na nejaky stojancek 😉

alenkam.
27. apr 2010

asi by bolo blbe, keby som tu teraz v robote vytiahla snurku a skusala... 😀 kedze sedime vsetci v jednom kancli...

lenok
27. apr 2010

Bamb.. nemtriasla 😝
SKusala som to 3kraty 😀 😀 😀

spiruanka
27. apr 2010

ahojte baby,tak dnes som bola na krvicku.v cakarni som skoro odpadla od hladu a potom mi sestricka pol hodinu brala-cucala krv az na 4ty pokus 😝 sa podarilo,vysledky budu az za dva tyzne ked pojdem do poradne.robila mi dr. sono babo ma 14 cm a bije pekne srdiecko 🙂 takze som happy
ami je mi luto koli tym vysledkom ale nebojkaj urcite bude vsetko vporiadku pretoze aj mojej kamoske hovorili cele tehu,ze jej babo bude take alebo onake postihnute a narodil sa jej krasny zdravy chlapcek 🙂 takze nie vzdy je vsetko tak ako vravia doktori

silvika
27. apr 2010

lenok a co ked ti kmitalo? sak neviem kde ste pisali co sa kedy ako sprava prsten? mne vsetci predpovedaju chlapca, uz boli u dvoch ludi sen ze chalan, muz ze sak on vie co spravil a tak 😝

rosannar
27. apr 2010

no to s tou obručkou som ináč už počula a už to skúšali aj na mne ale už si nepamätám výsledok ale mne to robili nad rukou, no neviem, ale večer skúsim ak nezabudnem 😀

bamb...no skúsiť to skúsim aj ja...uvidíme...a to že každé dieťa je iné, a zase pri jednorázovkách treba aj vyskúšať že ktorá plienka je prenho najlepšia...napríklad kamaráti vraveli, že im malý huggies precikal a oni teraz kupujú niečo také ako baby love v dm-ke ak si dobre spomínam

nanulik
27. apr 2010

ahojte baulky 🙂 konečne som sa dostala k pc. drahý išiel do roboty na poobede a ja som zase domáca gazdinka 🙂 dnes sme boli v banke pýtať sa už origoš na hypotéku. povedali že máme vyplniť prihlášku zadať údaje, teta vyráta či nám úver dajú a potom si dáme robiť znalecký posudok. no hádam to bude bez väčších problémov, lebo byt sa nám ozaj páči.
idem popozerať čo ste popísali 🙂

rosannar
27. apr 2010

nanulik...a sú aj nejaké fotky k bytu?

bamb27
27. apr 2010

spiru... mne kazali prist naranajkovanej... tebe kazali prist hladnej? ...teraz neviem ci som zle pocula ci co? ... 😕

ale inak je to mile, ze mozeme robit taketo dohady, odhady, tipy na pohlavie... za chvilu sa to dozvieme, snad 😉

marion
27. apr 2010

bamb, mne tiez vraveli ze sa mozem najest...tak teraz neviem kde je pravda? 🙂 ty si uz bola na odberoch? 🙂

rosannar
27. apr 2010

no neviem či poznáte, zvykla sem chodiť slibby...tá už pohlavie pozná, teraz nedávno bola na poradni a tam jej malý kráásne rozkročil nôžky a pindúr mu tak plával, tak už vie že to bude chlapčisko 😀 😉

bamb27
27. apr 2010

nanu, drzim palce nech je ta hypo bez zbytocnych prietahov.. my sme do banky chodili ako na klavir, kazdy tyzden nove spravy, bolo to na porazenie, tak sme hladali inu banku a vo stvrtej to vyslo podla nasich predstav, ale to boli 2 mesiace stresov .. ale to bolo ine obdobie, tam sa vtedy menili podmienky, teraz je to snad ine 😉

spiruanka
27. apr 2010

bamb veru vzdy dohladovana som tam neviem preco ja som nemohla nic zjest 😒

lenok
27. apr 2010

Silvika, na predoslej strane pisala Andreaerdna totok:
Robi sa to nasledovne: Obrucka (nemusi byt vlastna) sa zavesi na nit cca 30cm dlhu, ale na dlzke asi nezalezi. A zavesi sa nad brucho. Ak obrucka kruzi, bude dievcatko, ak sa hojda, tak chlapec.

Ros... aj nad rukou som to pocula, aj nad tou to skusim
😉
Mne vsetci tipuju dievcatko, asi len 3 tipy na chlopa boli.... ale to asi preto, ze u nas vela chlopov malych, a dievcatko by sa ziadalo 😉