icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

magdalenocka
28. apr 2010

ja ma v tych kocikoch poriadny bordel. Uz som bola aj rozhodnuta a stretla som znamu ktora mala ten isty a maly ma 8 mesiacov a uz ho predava lebo ze je maly. Baby ktore uz mate deturence dokedy sa vyuziva ta sportova cast? A my oktobrovky deti budeme mat od narodenia do cca 6 mesiacov vo vanicke a potom zacneme pouzivat tu sportovu verziu vlastne v aprili-maji a myslite ze v tom vydrzi aj tu nasledujucu zimu? Nestacil by kupit potom uz len ten golfac?
Poradte skusene....

amadora
28. apr 2010

mne sa čiaročka ešte nerobí, chlpy nejako zvlášť tiež nemám 🙂 ale viem že pri Majkovi som tú čiaru mala riadnu, aj pupok úplne hnedý ako namočený v čokoláde 😀 a o dvorcoch ani nehovorím 😅

inak mne tie veci z MMB stále neprišli, už zúrim 😠

Kočky ja vám musím napísať aký divný sen som mala 😕 Som teraz spala 2 hodiny s malým a ja neviem či to bola spomienka na minulý život či čo 😅 ale bol to najzvláštnejší sen aký som mala... snívalo sa mi že som bola chlap, nejaký domorodec a bola som zamilovaná do nejakej domorodej dievčiny, boli sme spolu a hrozne šťastní, ale potajme lebo ona bola z iného kmeňa a jej rodina nám nechcela dovoliť byť spolu. Lenže keď sa o nás dozvedeli tak mi ju zobrali a ušli s ňou preč, nevedela som kam, aby som ju nenašla. Hľadala som ju hrozne dlho a keď sa mi podarilo ich nájsť tak tam nebola. Povedali mi že umrela od žiaľu, utrápila sa. Dali mi po nej nejaké veci a ja som ich držala tak nežne a plakala som, hrozná bolesť, aj som kričala od zlosti že sa to stalo... v tom mi zazvonil budík a zobudila som sa Akože doteraz nechápem, ale hrozne hrozne živý sen! 😅

fiorea
28. apr 2010

kociky budu ina tema... uz to vidim 😒
mne sa pacili kociky jane. ale jednak su drahe, jednak su vraj v roku 2010 vyrabane strasne krpate... takze neviem, ci by to bola dobra investicia. mimco sa zmesti do hocicoho, ale co tu 2. zimu, ked budu mat deti rok a viac? pripajam sa k magd. - radte skusene 🙂
bamb a ty studuj aj za nas 🙂

fiorea
28. apr 2010

amadora, hotovy roman alebo film 🙂

fiorea
28. apr 2010

ja som chlapom v sne asi este nebola. ale nahodou by to mohlo byt zaujimave 🙂
raz som mala tiez velmi cudny sen - ako z minuleho zivota. ze som bola nejaka bojovnicka v staroveku a odtali mi hlavu. zobudila som sa na tu bolest. normalne som citila, ake je to byt stata a zomriet 🙂 ten sen si budem tiez navzdy pamatat. bol hrozne divny, ale aj hrozne realisticky 🙂 teraz sa uz smejem, ale vtedy som revala este aj po prebudeni 🙂

amadora
28. apr 2010

Fio ti poviem že román 😀 A tiež som ešte chlapom nebola, tak mi to bolo divné. A s tým sťatím som raz dávno mala podobný sen, ale mňa prebodli mečom a tiež som sa zobudila na to že ma to bolí na tom mieste 😅

pusinqa
28. apr 2010

s tými kočíkmi na druhú zimu to záleží aj od toho aké bude bábo, keď spí doma stačí na von ľahší kočík ale keď spáva len vonku treba veľký a pohodlný na spanie a zababušenie

nanulik
28. apr 2010

amadora nečítavaš nejaké romantické zamotané blbostičky? 😀 ja teraz trošku aj áno aby som si oddýchla od učenia 🙂

magdalenocka
28. apr 2010

pus ale do tych sportovych verzii/co sa predavaju v dvojkombinaciach/by malo take rocne zababusene babo este vojst nie?

amadora
28. apr 2010

no ja sa ku kočíkom nejdem vyjadrovať, my máme hlboký aj šporťák, aj keď hlboký bol zlá voľba, ťažký veľký nespratný, keď som ho nakladala sama do kufra som fučala ako vôl, naša dedina v kopci takže tlačiť ho tiež slasť 😝 ale môj syn vôbec nechcel byť v kočíku kým nezačal sedieť, spať už vôbec nie, takže sme v ňom našťastie kočíkovali minimum 😅

amadora
28. apr 2010

Nanu veď práve som dlho nič nečítala ani som nevidela taký film. Moja romantická duša si túži po niečom dojemnom v podvedomí 😀

fiorea
28. apr 2010

amadora ty si druhy romeo 😀

pusinqa
28. apr 2010

práveže musíš magdi asi pozrieť taký, aby sa zmestilo, my sme pri malej "zdedili" starý hlboký v tom bola pol roka, tak sme kupovali potom nový že už len športový ale bol jej len na leto, potom bol dosť úzky a mne malá dlho vonku spávala a potrebovala komfortne rozložiť si ruky, tak sme kúpili len taký starý priestranný veľký, mňa z neho išlo poraziť ale malej sa tam super spalo a na ďalšiu jar som vyboxovala ďalší športiak a s tým som už bola potom po golfáče vcelku spokojná, takže my sme to mali pestré
a ešte ako píše am na zimu záleží aj či ti dieťa behá viac alebo sa viac vozí

nanulik
28. apr 2010

ja takých kníh prečítam na kvantá, ale teraz má bohužial prednosť náučná literatúra 😕 ale minule som vytiahla takú úplnú love story aby som sa trošku odreagovala 😀

fiorea
28. apr 2010

asi to aj tak dopadne tak, ze budeme kupovat systemom pokus - omyl. niekomu to vyjde na 1. sup a ine budeme bud nadavat, alebo aj predevat a kupovat nove 😒 ved ktovie, co bude dieta chciet o rok... keby aspon take drahe neboli... vsak vyvalis prachy a ked zistis, ze je zly, mozes akurat tak zurit

fiorea
28. apr 2010

pusin, tak ty mas vystarano 🙂 doma kocikov na vyber 🙂

nanulik
28. apr 2010

baby pred chvílou som si odepilovala chlpy pod nosom a na brade, skoro som sa došťala 😝

pusinqa
28. apr 2010

fio tak tomu ver, strašne mi bolo len ľúto z toho prvého športiaka ten som myslela že bude až po golfáče, veľmi sa mi páčil, ani najlacnejší nebol a prásk ho ostal priúzky

lenok
28. apr 2010

No, koceny... koneeeec s vama.. 😉
clovek tu nie je 3 hodiny a namaka sa ako somar, kym vas docita 😀

Hlasim prichod z "prsosona".... zobrali ma skor, lebo som prisla v predstihu... straaasne zlata dokina, hotovy anjel... prso v poradecku, hrcka tam sice je, ale sak, my sme uz kamosky, takze nerobi problemy 😉 vraj ak o rok nebudem kojit, mam prist, ak budem, tak az potom.... tehotenstvo a kojenie tvori tzv. ochrannu funkciu pred tymito "tukacmi", takze kojit co najdlhsie, vraj sa to zvykne rozmasirovat a uplne stratit... pri odchode sa ma vypytovala, co by sme radsej, tak sme sa potom aj smiali na bosoractve s obruckou... 😀 podala mi ruku, gratulovala a priala zdravicko... no, normalne som ju mala chut objat a vybozkavat... nekonecna dobrota isla z nej 🙂

A stavila som sa aj u mojho gynda, zaniesla sestricke vysledok zo sona a pytala som sa jej, ze co to mal znamenat ten vcerajsi telefonat, som ju zdrbala, ze ma naplasila, ze ci ma chce mat na svedomi 😅 a ze to sofer zo sanitky poplietol, lebo krv zaniesol niekde inde, ako mal do labaku, ze tam ju len odcentrifugovali, ci co a on ju pako doniesol naspät... tak preto mi volala naspät, lebo tie sprievodky potrebovala rychlo znovu vypisat, a on cakal... takze vysledky budu zajtra, ze mam poobede zavolat... no, zabila by som ho, debila 😝
Uz mi raz takto stratil krv, vtedy som krvacala 12 dni, a doki mi bral krv, ze ci som nahodou nepotratila druhykrat... ani som sa to nedozvedela 😝 a mozno aj lepsie 😒

nanulik
28. apr 2010

ja som dnes volala pre istotu svojmu doktorovi ale ked mi zodvihol tak hovoril že práve ide do NR do nemocnice že má službu, tak budem volať zajtra.
ale potešilo ma že hned vedel kto volá a aj ma oslovil zdrobneninou krstného mena 🙂 no ved budeme rodina 😀

nanulik
28. apr 2010

leni gratulujem k dobrým výsledkom, ja sa idem dať zajtra odkrviť do lubochne tak dúfam že to bude ok, lebo by som bola nerada keby malo bábo nejaké problémy kvôli tej mojej diagnoze

lenok
28. apr 2010

Nanu, zlatko, dakujem.... tesim a drzim zajtra palcaaky 😉

fiorea
28. apr 2010

idem ja pekne domkov z tejto hnusnej roboty 🙂 svokra nas pozvala na veceru, tak mam dnes pohodicku 🙂
pekny den vsetkym!

nanulik
28. apr 2010

ja tu mám práve kuchynu babky bylinkárky 😀 robím púpavový sirup 😀 hádam to dobre dopadne 🙂

nanulik
28. apr 2010

ozaj baby niektoré ste mali v 15 tt slabé pohyby? už by aj mne mohlo niečo klopkať na pupok aby som vedela že tam drobček je v poriadku

lenok
28. apr 2010

Nanu, ja som taka carodejka...
A pupavovy medik milujem a tiez bazovy sirupcek 😉 Teraz si ficim na lipovej rajec...
Minuly tyzden som si robila cesnakovy olej, teraz susim cibulu a salotku. V minulosti som z nudy robila jablckovu vyzivu...

nanulik
28. apr 2010

jablkovú výživu robí moj tatko, on je doma a baví ho robiť takéto sprostosti,
chcem chodiť túto jar pekne na bylinky aby sme boli zdravý, bazový sirup tiež zbožnujem a lipový čaj, mnam 🙂
a tú cibulu a šalotku sušíš ako normálne do vrkočov zapletenú? a cesnakový olej na čo používaš?

nanulik
28. apr 2010

bóže ale dávam tomu slovenčinovi a tomu gramatikovi 😀 😀 😀

marion
28. apr 2010

nanu, kedze cakas prve babo, tak sa to moze objavit az v 20tt. U mna pri prvom krpcovi som citila prvy pohyb az v 20.t.t Pri druhom teraz uz v 15t.t. 🙂

nanulik
28. apr 2010

jáj ja sa už teším ak nám dajú úver a prerobíme bytík a ja na balkón posadím kadejaké burinky 😀 moc teším 😀