icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
29. apr 2010

dobré ránko

aj ja som počula že aloe sa v tehotenstve nemá piť a tuším je tu aj na koníku o tom téma mi kamoška vravela

bamb27
29. apr 2010

dobre ranko...
aloe sa sice nema, ale pochybujem ze to mnozstvo co mata vcera vypila by jej mohlo sposobit nieco vazne,,, kazdopadne uz to nepi 😉
ama... aj ja som raz mala sen ze som chlap, bolo to zvlastne.. samozrejme som si musela aj skontrolovat ten jeden organ navyse, bol tam a funkcny ale ked som ho sla pouzit tak som sa zobudila 😀 😀

rosannar
29. apr 2010

dobreeee ránko babulky...ja som si dala dneska prvíkrát do práce tehugate, uvidíme ako sa odvečia lebo tie staré ma už tlačili a vždy som musela byť rozopnutá 😀

rosannar
29. apr 2010

teraz čítam ako hovadinu som napísala 😀 ...nie odvečia ale osvedčia 😀

bamb27
29. apr 2010

jasne ros... ved co chces tie gate dokedy doma susit, zvykaj si, ja od kedy som otestovala tak uz iba v nich chodim a ako vravis, aspon nemusim sediet rozopnuta, lebo sa mi aj stalo ze som sa zabudla zapnut a vykracovala som si taka rozpnuta po praci 😀

rosannar
29. apr 2010

bamb...no ja som si tak vykračovala, ale ťahšie bolo, ked prišla poštárka a isť k nej no to som myslela že k nej dojdem len v nohavičkách a to prejdem asi len 2 metre 😀

renatka9
29. apr 2010

dobré ránko krasomilky.

ako sa dnes máte?
ja som dnes takmer celú noc nespala, ale musím sa vám pochváliť, že som zažila môj najkrajší zážitok v živote... celú noc ma kopal drobček a poprvý krát to už boli dosť silné kopance, nie už len bublinky a šťuchance, ale kopance 😀 síce som vôbec nemohla spať, iba keď na chvíľku dal pokoj, ale bola som z toho prešťastná 😀 😀 😀

renatka9
29. apr 2010

ozaj, včera ste sa tu bavili o tom fonendoskope... tak my už sa asi týždeň snažíme s mm počúvať drobčeka, ale srdiečko sa nám ešte nepodarilo počuť... možno len tú vodu a nejaké prevalovanie... ak to teda neboli len moje črevá 🙂

rosannar
29. apr 2010

renatka...jooooj moja, to muselo byť super...ja som ešte ani bublinky necítila ☹

amadora
29. apr 2010

Renatka tak supe zážitok 🙂 A aj budúci tatko cítil? 🙂

rosannar
29. apr 2010

môj muž raz v noci ževraj počul ako malému bilo srdiečko ale odvtedy nič....potom už počuje stále len ako niečo žblnkoce 😀

bamb27
29. apr 2010

ros, no pokial si ich nemala pri clenkoch pri preberani posty tak ok... 😉

renatka, tak to je super... ked tu vsetci rozoberate pohybceky, tak sa furt musim spehovat ci nieco necitim, a vecer ked som v klude tak si namyslam ze ma mimi zvnutra akoby hladka, zlate,, ale asi si tonamyslam, ja si pockam na take riadne supy 😉

inak hlasim dalsi narast tehu epidemie v mojom okoli, sa to rozrasta do riadnych rozmerov 😅

rosannar
29. apr 2010

bamb...no tak ešte nie ale bolo mi blbé ísť k tej poštárke s takými rozopnutými gaťami

rosannar
29. apr 2010

bamb...no ja som zatial v mojom o novom tehu nepočula...zatial len ja a moja sesterka.... 😀

bamb27
29. apr 2010

ros, to je mozno aj trosku tym ze si mladucka, tak v tvojom okoli ich nemusi byt tak vela.. ale my baby okolo 30 uz panikarime, uz nam to v hlavkach riadne huci, tak to bude asi tym 😉 ..neviem

renatka9
29. apr 2010

amadora... nie nie, mangelík necítil, ten spokojne odfukoval 🙂 ale myslím, že ešte nejaký týždeň dva budú potrebné na to, aby to aj on cítil... mne teraz drobec uštedroval kopy niekde pri žalúdku, až to bolo trošku bolestivé a potom v druhej fáze, keď znova ožil, tak v pravej časti podbruška, niekoľko kopančekov za sebou, vždy to trvalo nejakú hodinku a potom sa drobček ukľudnil... mali by ste vidieť moje kruhy pod očami... ale aj napriek tomu žiarim od radosti 🙂

renatka9
29. apr 2010

baby aloe sa nemôže? a ja som si teraz ráno na čerpačke kúpila nestea vitao s aloe... to môžem?

rosannar
29. apr 2010

bamb...no ved jasnééé....ale čo som poznala tehulky, tak už aj porodili 😀

bamb27
29. apr 2010

renatka, nestea s aloe okolo aloe snad len preslo, podla mna 😀 ..ale zas neprehanaj to 😉

renatka9
29. apr 2010

bamb... veď to si aj ja myslím, takže hor sa uspokojiť svoje chute 😀

bamb27
29. apr 2010

mojmu miminku aj tak chuti len kofola a fatra... to snad mozem, ale nechcem to moc prehanat teda 😉 .. minule mimi dostalo na ochutnavku aj za glg tokajskeho vinka... neprotestovalo 😀 ...vinko sme my inak pili pred tehu velmi casto, tak za poharik pred spanim, bala som sa ze mi to bude chybat ked budem tehotna, ale za cely ten cas mi to na um ani len neprislo, ze by som si dala 😅

rosannar
29. apr 2010

bamb...no kofolu ľubi aj ten môj drobec...a ty koľko kofoly asi vypiješ? 😉 🙂

amadora
29. apr 2010

ale však všetko s mierou a bude to ok si myslím, keď sa niečo nepreháňa tak to nemôže uškodiť 🙂

rosannar
29. apr 2010

ináč viete čo som si všimla...ja ked som sa vydávala, tak všade dávali v seriáloch a vo filmoch, že sa vydávajú a tak a teraz ked som tehotná, tak aj v tých všelijakých reláciách dávajú o tehotných oveľa viacej... 😀

bamb27
29. apr 2010

ros, no niektory den aj pol litra.. hlavne ak si to cuckam ako zdroj kofeinu namiesto kavy a niekedy nic.. ale najviac aj tak pijem asi cistu vodu z vodovodu..

bamb27
29. apr 2010

ros, mozno preto ze vtedy si si viac vsimala tie temy a teraz tieto.. ale moze na tom nieco byt, ved ti hovorim ze je epidemia 😀 ..a my mame dneska 11mesiacov od svadby 😀 ..o mesiac slavime, ak nezabudneme teda 😀 😀

renatka9
29. apr 2010

môj drobček tiež ľúbi kofolu, hlavne keď schalujeme obed, tak si za pohárik dáme :-P

alenkam.
29. apr 2010

ja si tiez neviem kofolu odopriet... viem, ze by sme nemali.. ale .. kavu nepijem a niekedy dostanem taku neodolatelnu chut... tak si proste dat musim... 🙂 😝

rosannar
29. apr 2010

bamb..no ja som zvykla mať tak pohár za den....
to je super, gratulujem...to je kráásne, my budeme mať rok až v septembri a tak som chcela, aby bábo vyšlo na výročník, ale nepodarilo sa 😀 ale možno to urýchlim 😀

svet1
29. apr 2010

Dobré ránko!