icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

marion
30. apr 2010

bamp, viem ze Paluch je dobry, stara skola ako ho moja mamina vola, nakolko tam mamina robi uz vyse 30 rokov,pozna ho velmi dobre. Ja s nim ale nemam dobru skusenost, lebo on mi oznamil ze plod nerastie a to ma vtedy ranilo, takze to meno nemusim 🙂

A ten Fruhwald je sympatak, ale skoda ze ma to 4D sono take drahe, preto sa asi objednam, do Zvolena... 🙂 🙂

marion
30. apr 2010

ikon, ja som bola na 8.30...aj si ma videla? 🙂 mala som fialovu flisku 🙂

bamb27
30. apr 2010

baby ja tiez este spekulujem na prelome jun/jul na par dni do Talianska.. ale kvoli 3 omoceniam noh 9 hodin v aute tam a 9 naspat ... asi radsej nie, furt si poviem, ze nikdy nevies.. a ist do talianskej nemocnice si neviem predstavit 😀

marion, nooo.. skoro som sa trafila 😉 niekedy sa mozme teda dohodnut a stretnut, nie je problem ..aj s ikon ak by mala zaujem

ikon
30. apr 2010

asi nie, bola si tam este o 9tej? ja som sedela oproti dveri dlhe vlasy, riflova bunda, modra bluzka... 🙂

lucinuska1
30. apr 2010

Amadorka, tazko povedat, co by som robila na tvojom mieste..ale ak by som mala volnych tych 3OO eciek, tak asi by mi to stalo za to - vediet vysledky hned a necakat 3 tyzdne- to cakanie musi byt na tom vsetkom to najhorsie. Kamaratka bola na tom odbere, ale tvrdila, ze sa to zda zvladnut a ze to nie je take zle, ako si clovek mysli..a hlavne ju to vobec nebolelo..zrejme velmi zalezi od pristupu dokiho a sestriciek. Dajte s muzickom hlavy do kopy.. mozno aj on ti povie, ktoremu rieseniu by bol radsej... A hlavne skus to brat ako nejake vysetrenie, ktore si na 100% povie, ze je vsetko OK a ty sa uz budes cele tehu len tesit 🙂

ikon
30. apr 2010

prečo nie...my sme mali stretko pár krát aj s júlovkami keď sme boli tehotne, dali sme obed, pofotila sa, bola to v celku sranda taka invazia bruchani do restiky🙂

amadora
30. apr 2010

ďakujem kočky za názory,čakám aj na ďalšie 🙂 veru tých 300 euro je hrozne veľa. vyšlo by nám to ale spravilo by to škrt cez rozpočet riadny. ale zase za 3 týždne čakania sa zbláznim! no len musím myslieť aj na to čo s malým, keby idem do tej BB tak nie je problém, muž by si nemusel brať dovolenku a ja by som si po zákroku mohla aj oddýchnuť a zároveň aj byť s malým 😒

Bamb aj mne sa tam veľmi páčilo, super štvrť! Inak mamina býva v Sásovej a otec na Fončorde. Ale na tom THK sa mi páčilo najviac

bamb27
30. apr 2010

juuu, marion, tak on si to u teba tak trosku nestastne odskakal... ja s nim inak tiez mam dobru skusenost, chcela by som ho aj pri porode, podobne zlu skusenost ma moja kamoska s Vodeckym... takze kazdy doktor ma svoje fanynky aj zatracovatelky aj ked nechtiac 😉

marion
30. apr 2010

Doki rano meskal, a namiesto o 8.30 som isla dnu okolo 9,30...tak som ta mozno videla, ked som isla von... 🙂 Vysla som von okolo 10tej... 🙂

lucinuska1
30. apr 2010

Aaa este na tema plavky... kedze nemam vychadzky, a je otazne ci ich vobec mat budem ☹ , tak plavky zrejme potrebovat toto leto nebudem ...nevadi, na dalsi rok si za to kupim o jedny viac pre radost 🙂 /ak sa teda potom do nejakych normalnych este zmestim 🙂 /
Prajem Vam vsetkym pekny dnik.

marion
30. apr 2010

Bamp ved to..kazdy ma dobre aj zle skusenosti... 🙂 ja s tym porodm este neviem, lebo teraz odisiel aj trska, tak vobec neviem ku komu ist rodit... ☹

bamb27
30. apr 2010

marion, Trska odisiel? ...ved v pondelok som ho videla, pobehoval medzi ambulanciami.. on je tiez dost v pohode, ze?

Ama, ja som za 5 rokov co som tu uz tiez stihla prejst sasovu, radvan a foncordu.. uz a ale dufam moja fluktuacia ukoncila

marion
30. apr 2010

bamp, ako ja viem dnesnym dnom konci a ide do toho noveho mama centra nad Europu...aspon take mam infosky 🙂

rosannar
30. apr 2010

ahojteeee...som spať z obeda....dobre sme sa napapali, len sme mali cesnakovú omáčku a teraz mám zlý pocit z ústach 😀

bamb27
30. apr 2010

aha ta taktooo.. vidis ja ani neviem o ziadnom novom mama centre... esteze sem chodim, tu sa clovek tooolko dozvie 😉
ikon, a ty v ktorej casti BB byvas?

ikon
30. apr 2010

trska odisiel? to nemyslite vazne, toho som mala do rezervy na porod...

ikon
30. apr 2010

ake nove mama centrum?

ja byvam nad sudmi (nad basou ) - Kačica...

inak vraj aj nejaky mlady MUDr. Jenčo je dobrý...

ikon
30. apr 2010

aha už som to našla na nete...diagnosticko-terapeuticke centrum pre ochorenie prsníka....fíha...

marion
30. apr 2010

Ano ikon, ja som v 11.t.t skoncila s krvacanim v nemocke, a tam sa sa dostala k tejto info...tak hadam odisiel 🙂

baby dnes ma doktor vysetroval aj zo spodku a teraz som bola na WC a na papieri bolo trosku hnede...vravel ze sa to moze stat, dnes zajtra, dlshie nie...stalo sa to aj Vam? ☹ ☹

ikon
30. apr 2010

no len tam sa nedostat... 😝

marion
30. apr 2010

Jenco je mlady, ale vraj sikovny a za par rokov sa velmi dobre vycibril... 🙂 aj dve kamosky pri nom rodili a boli spokojne 🙂

ikon
30. apr 2010

marion aj mňa vyšetroval, mne sa to ešte nestalo, len tesne pred pôrodom, ale môže to byť...aj keď sa čudujem, lebo Vodecky je asi najjemnejsi gynekolog aky sa ma kedy dotkol 😀

marion
30. apr 2010

ikon, byvas v tej novostavbe? Ci v rodinnom dome? ja som tam chodila na gympel... 🙂

ikon
30. apr 2010

marion a prečo si krvacala?

ikon
30. apr 2010

v tej novostavbe....a ty marion a bamb? akosi mi to ušlo, kde byvate?

marion
30. apr 2010

ja ale mam na krcku malu ranku, tak mozno preto je to citlivejsie... 🙂 🙂 🙂

marion
30. apr 2010

Ja byvam v Kralovej, oproti ZVT...A nepoznas nahodou Sebestovcov? 🙂 Ti tam byvaju na asi 2 poschodi?

bamb27
30. apr 2010

ikon, tiez nemam zaujem sa tam dostat...
dame si niekedy teda spicha niekde hoci aj v meste, len zladime terminy.. dufam ze do oktobra stihame 😀 ..ikon, marion .. na facebookku ste? (keby ano tak mi dajte do IP prosim vediet, ako vas najdem)

marion, mne sa nestalo, aj cytolku mi minule bral a nic, ale hnede by malo byt ok, cerstva krv je horsie... trosku oddychuj, dozajtra to prejde

lienockaa
30. apr 2010

ahojte..

ama-drzim palce.. 😉 a ja by som volila cestu tych 300eciek a BA..stalo by mi to za ten usetreny cas, bez ohladu na to, co bude vysledok toho amnia..

ja sa triplov tiez bojim..neboli ok ani pri malom, ale nie afp-ten bol v poriadku, ale to beta hcg som mala vyssie nez malo byt..ale v labaku mi povedali hodnoty aj pre dalsi tyzden tehotenstva a tomu to uz zodpovedalo, tak sme z toho nerobili vobec nic..ani novy odber, ani nijake odporucenie na amnio- aj keby bolo, nebola by som na to sla, maly uz vtedy krasne kopal a ja som sa este v ten, ked mi povedali tie vysledky, objednala na 4D a bolo..ale tak pribudli mi odvtedy roky, riziko stuplo a ostava len dufat, ze tentokrat bude vsetko ok.. 😉 no nie je mi vsetko jedno, ako tak citam, ze kolko uz bab ma tie vysledky nie dobre.. ☹

ikon
30. apr 2010

nic mi to nevravi, tu su 4 vchody...poznam len dve baby, jedna sa vola Marcela, druha Gabika..aha a este Danka, ta si teraz adoptovala babo...