Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Veru, cici mam, rici mam, licka plne, farbu zdravu... Nikto mi nic neodoprie,co mi na chut pride 😉 a nebud spokojna 😀
pus-ano, je v pohode, aspon sa mi zdala ,starsia pani, nie je nesympaticka , vyzera byt kludna, myslim, ze sa nemas coho bat..no podla mojich info este je primarkou.. 😉
no ja radsej tie reakcie na moje tehotenstvo nejdem pisat..lebo to nebolo super zo ziadnej strany..reakcia bola najhlavnejsia: prepana, pane boze a to teraz kedy pojdes do roboty?a to ste chceli, ci len tak sa podarilo?..takze asi tak, no hrozne, nieco take povedat tehotnej zene..nastastie som nebola prekvapena, lebo tak vsetci uz striehli, kedy bude september, ze dam maleho do skolky a ja nastupim pracovat, nic ine som ani pri rodinnych debatach nepocuvala uz minimalne rok..my sme to potom ani velmi nerozmazavali v rodine, ze chceme druhe, prave kvoli tomu, ze toto babatko vlastne nikto okrem mna a manzela nechcel..ale musia si zvyknut.. 😀 😀
Ozaj, Reni. Mne na zliate hrdlo pomohla domaca apatieka - nadrobno nakrajaj jednu cibulu do kompotovej misky, posyp asi 2 polievkovymi lyzicami cukru, zakry alobalom a nechaj aspon pol dna. Cibula pusi stavicku a pretlac to cez sitko. Je to prirodne antibiotikum, vznikne sladky /sice cibulou smradlavy/ sirupcek, a davaj si ho 5x denne za kavovu lyzicku bez zapijania. Alebo ako si sama napisala, cibulovy ci cesnakovy chlieb 😉
áno leni, tú medicínku cibuľovo-medíkovú už užívam... to bola moja jediná záchrana, keď som sa dlhé roky trápila s hnisavými angínami... teraz sa trošku toho hnisu bojím, keďže môj krčný doktor, čo mi aj operoval mi to vysvetloval, že každým prehltnutím sa mi hnis dostáva do tela a telo ho prijíma ako jed... čiže trpí, srdce, pľúca, nervový systém, mala som z toho bolesti kĺbov v kolenách a strašné vyrážky... ale to už bolo pri mojom chronickom zápale... preto teraz chcem rýchlo utekať radšej k dokine, lebo s tým hnisom to vraj neni sranda 🙄
Jaaaj, bosorecka 🙂 tak ty si predcila moje myslienky 😉 podla mna ti da bioparox. Vraj to mozu tehotky, je to lokalka 😉 ale istota je istota. Utekaj dokine, kasli na robotu. Firma nepadne, neboj 😉
No, idem ja do peria aj ked sa mi zatial neziada, snad sa ale vyspim do pozitivnych sprav... Brum, brum...
Dobré ránko, tehuľky!
dobre ranko. Kocky mna uz od minulej stredy boli hlava v jednom kuse ☹ strieda sa migrena, s bolestou z pocasia a z chrbtice 🙄 😢 A dieta prejacalo celu noc... Ale jedneho dna to urcite prejde 😀
dobre ranko vsetkym.... 🙂 a dalsi den pred nami... rano sa mi nechcelo z tej postele.. joooj, toto je pocasie len na lenosenie... 😔
To áno s tým počasím... Keby som mohla, rozlejem sa na kolomaž, nemám silu (ani chuť) tu sediet a pozerať do toho počítača. Ešte uvidím, ako to pôjde s rozmýšľaním 😒
ahojte... pridavam sa k znechutenym z pocasia a prace? ...rano som sa muza pytala ci este nie je sobota, povedal ze veru nie, i ked na s to je 😖 ..tak to tu budeme musiet vydrzat, ale aspon o 3 vypadnem a ideme pozriet nasich, tak tesim 😉
Ako si vas tu citam, tak si asi mozem gratulovat k svokre, rodicom, kolegom v praci... u mna akurat "super" reakcia od brata a svagrinej... no brat sa aspon usmieval, to je na jeho prejavovanie emocii dost.. ale svagina si akurat nalozila za lyzicu salata a konzumovala dalej, ani mu ani bu... a to este pred par rokmi mala plne reci toho ako mi odklada vecicky a ako to pride ked nebudem cakat a podobne dristy... dieta prislo vtedy ked sme chceli, co tam po tom ze mam 31 rokov, vyzeram ako soplana a aj sa tak citim 😀
dobré ránko
tak my sme si večer užívali tatíka plnými dúškami 😵
ja som zatiaľ pribrala +2kg tak som spokojná, lebo pri Majkovi som mala pri pôrode 21,5kg 😝 tak teraz to vyzerá lepšie 😅 😀 inak posledný trimester je v tomto hrozný, čo týždeň to kilo, tam to ide hrozne hore 😖
Renatka viem že to nie je príjemné v tehu ATB, ale ja som mala tiež angínu, dokonca v prvom trimestri a dali mi ATB vhodné pre tehuľky, len také na 3 dni čo má účinok týždeň a pekne mi to prešlo a všetko ok 😉 Nebojkaj sa mi 🙂 A rýchlo sa vylieč
kočky mne včera malý štuchol prstom do bruška nechtiac, len tak slabúčko ale asi rovno trafil žilu a tá mi praskla, hrozná bolesť a doteraz ma to bolí - štípe keď si to čo len jemne chytím na tom mieste 😒 ale modrinu nemám tak neviem 😕
ama,,,, a na ako dlho mate tatika doma? ...dufam ze vam ho nechaju trosku dlhsie, budes mat ospravedlnene absencie ak sem nebudes teraz tak casto chodit 😉
ja neviem ako som na tom s vahou, neviem totiz aka bola vychodiskova... ale za posledny mesiac nic ani hore ani dole 😅
Bre ranko, bambulky...
U nas v noci o 3tej pred panelakom horel smetiak /zas a znova/, tak sme tu mali hasicov 😲 Musela som zatvorit okno, vsetok ten smrad sa tlacil do izby... fuuuuj 😝 smeti, dym a zhoreny plast... co si viac clovek moze priat, vsak?
No, samozrejme, ze sa mi potom len tazko zaspavalo a premyslala som nad kadecim.... 😒 teraz som ako maca, ale hladna ako vlk 😅
Tonicka, mna od pondelka bolia klby - bedrove a na zapasti... neviem, ci z pocasia, ci co... mliecko pijem na litre 😉
Ama, snad len drobec trafil nestastne sval a bude dobre...taky maly chudy prstek ked pichne do brusenka, viem si to predstavit, sibalcek maly 😉 rozmasiruj, snad pomoze...
lenok... hmmm... mnaaam, to musela byt fajna aromicka... vy uz mavate otvorene obloky v noci? ...my sme si este netrufli, zatial este spinkame v teplucku a smradiku nosom 😀 😀 Po obede ti nariadujem slofika 😉
Bamb no dnes ešte išiel do Viedne ale poobede bude doma, zajtra tiež ale neverím že ho nechajú aj v piatok a cez víkend, takže asi do piatku.
Lenok on to nechtiac keď som ho sušila po kúpaní. A veru taký malý prštek to je ako ihla 😅 A teda tú arómu nezávidím 😝
dobréé ránko babulky....ako ste sa vyspinkali...ja dosť dobre až na to že ma oklamala teta z počasia, lebo tvrdila že majú byť a búrky a nakoniec len pršalo....už jej neverím !!! 😀 jaaaaj baby, včera som sa kupala v novej vani, včera sa im podarilo ju uplne dosadiť a ešte ju obmurovať a tak som to riskla ale poviem vám, ani zastrúhaný vlas by ste mi do riti nestrčili 😀 😀 ...ale sme tu, pekný a hlavne čistý 😀
ahojte babule 🙂 tak ja som dnes si dnes riadne dlho pospala. a viem aj prečo 😀 lebo som oklamala žalúdok.
Vždy som sa zobudila o pol šiestej hladná, ešte chvílu som ležala a o šiestej som vstala najesť sa, ale teraz som to urobila inak. večer som si dala pri postel bebe a ked som sa zobudila tak som začala baštiť normálne v posteli, ked prišiel drahý tak mi doniesol vodičku a ja som mohla krásne snívať dalej 😵
Bamb, ja nezaspim pri zatvorenom okne 😉 dusim sa 😝 neznasam tietok plastove okna... sice to odhlucni, ale vzduch ziadny 😝 celu zimu pri otvorenom, ci len pri vetraciku.... musiiiim... 🙂 neznasam naprdene v spalni /v tomto stave o to viac/ 😉 😀
baby nepozerali ste včera na Markíze Reflex? hovorili tam ako si vybrať kočík, celkom sa mi to páčilo ako to bolo spracované, naozaj tam dobre radila ženská na čo všetko pozerať pri výbere 🙂
Tak hoď tipy, keď si pamätáš 😉
ama, mna muz volal ked to uz koncilo, takze nic som sa nedozvedela... i ked ja som uz asi rozhodnuta 😉 ..moj otec si ale teraz nasiel zabavku v studovani kociarikov, kazdy den mi referuje aky novy zaujimavy objavil.. tak budem musiet este s nim prediskutovat 😀 😀 .. no neni zlaty buduci dedo trojnasobny 😅
ahojte, stale lezkam doma s nadchou. SOm si myslela ze si pospim, ale mm vstaval o 6 a odvtedy som uz nezaspala.
Ale chcem sa vam pochvalit. Vcera som asi citila krpca. V noci som sa zobudila a nieco mi tukalo do brucha, dost intenzivne a aj silno. Neboli to kopance, skr take tukance, ale urcite to bolo ono. 🙂 krasny pocit
Ahojte. Včera som bola na poradni a už vieme pohlavie. Bude to chlapček. Tak sa doma vytešujeme, akurát najstaršia Livka vyhlásila, že ju budú dvaja chlapci - Samko + malý drobec veľmi zlostiť. 😀
A u nás reakcie na ďalšie tehotenstvo - skôr každý 😲 😲 😲
Ama, Bamb... ja som praveze tu reportaz okomentovala /aj tu vo fore/, ze to bolo velmi slabe... ze si myslim, ze ktorakolvek z nas by to spracovala ovela kvalitnejsie.... podla mna to bolo slabe a vobec nic nove som sa nedozvedela 😲
mne mamina volala že či mám telku zapnutú ale videla som len koniec ale zato som sa vela toho nedozvedela
my ked budeme kupovať kočík tak bude prvoradá cena ( do 350€) a potom aj jeho hmotnosť, lebo ked ho budem ťahať po schodoch na druhé poschodie aby som dušu nevypustila 😀
Svet konkrétne značky nehovorili 😉
Lenok mne sa to páčilo, ja keď som kupovala kočík pre Majka som vôbec nevedela na čo si dať pozor, čo pozerať a tu to bolo všetko pekne povedané. Aspoň z môjho pohľadu keď mám už dve kúpy kočíkov za sebou som si presne povedala že na toto som vtedy nemyslela 😉
Saliv gratulujeme 🙂
nanulik....no tá cena....tá je tiež pre nás také niečo prvoradé...my sme si dali hranicu okolo 400 - 450 Eur ale aj tých 450 Eur je pre nás veľa...no uvidíme...
baby včera som videla ten baby smile, spomínam si že ste tu ešte niekto povedal, že nad ním uvažujete...no včera išla jeho športova časť ale tá je strašne malá....neviem koľko malo to malé bábo, ale mohlo mať tak okolo 8 možno 10 mesiacov a už muselo mať pokrčené nožičky a tak spinkalo v tom..no neviem, mne sa už tá jeho športová časť prestáva baviť, takže ak by sme ho aj zobrali, tak len kým malé nepodrastie a nevyrastie z neho a potom ho predáme a kupime si zato nejaký dobrý športový kočík, ktorý už vydrží aspon do toho 3 veku malého
Saliv... vitaj... nepamatam si ta... uz si tu bola, ci si new face? 😉
Mas krasne okate detuuuurence a Samkovi ciste sibalstva srsia z ocu... 😉 😀 Milujem, ked deti miluju zvieratka... 😉
Daj o sebe viac info... a ked si taka prebornicka v tehulkovani, ocakavame od teba straaasne vela dobrych rad 😉 🙂
Nanu, u nas je prvorada vaha a velkost, aby sme sa zmestili do vytahu 😉 s cenou snad vypomozu babkovci a dedkovci 😉

ja som bola stale spokojna, aj teraz som, i ked ak by pribudlo uz aspon pol kila bolo by lepsie 🙂