icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
5. máj 2010

saliv, gratulujeme... si jedna z prvych... i ked uz su nejake pohlavia zname 😉 ..saliv teba este nepozname, kde si sa flakala doteraz?
lenok, z toho co tam ukazali, tak mi to prislo take akoze okrajove... ako zaujimava reportaz pre tych, ktori momentalne nejak moc nespekuluju nad kupov kocika... my sme tu uz zbehlejsie 😉
Mne ide o hmotnost, ovladatelnost aj kvalitu materialov... a stale zvazujem kupit drahsi kocik z druhej ruky, ale tak aby bol este v zaruke, pozerala som to a da sa v pohode 😉

saliv
5. máj 2010

Ďakujem za pekné privítanie, ja veľmi do fóra neprispievam, skôr len čítam, že čo máte nové. Ja som taká tichá voda 😀

nanulik
5. máj 2010

ja mám vyhliadnuté tako, bexa alebo baby world (ten mám aj v albume)

lenok
5. máj 2010

Hej, Bamb... odprobujeme funkcie v obchode a potom ponurame net... 😉 moj mm s tym tiez suhlasil, ale kedze to bude prve vnucatko v rodine, priala by som si cistonovy kocarik pre neho... cakali sme nan dost dlho, tak si zasluzi - drobatko 😵

nanulik
5. máj 2010

nášmu bábu budú kupovať komlet výbavu budúci starí rodičia, ale zase nechcem to zneužívať a vybrať kočík za 1000€

tiež ma napadlo kúpiť nejaký taký kvalitnejší už použitý ale moja mama je zásadne proti tomu, ona frfle aj ked jej poviem že som si niečo kúpila v sekáči, že boh vie kto to mal predo mnou
ale možno ju ukecám, a ked bude pindať tak si kočík kúpime sami, nejaké peniaze našetrené máme 😕

vítam novú tvár 🙂

bamb27
5. máj 2010

To je sice pravda lenok, ja by som tiez najradsej novy ale uvidime aky bude rozpocet, ak bude biednejsi tak mi stale pride rozumnejsie zobrat drahy kocik po niekom... ved drahy kociarik si nekupi supak, co ho do roka zhumpluje... da to viac namahy, ale ja verim ze dospejem k vysledku takemu ze budem spokojna 😉

amadora
5. máj 2010

no my sme pozerali na cenu, kombináciu a výbavu, kolesá... ale som si tam na predajni nevšimla že aj keď sa ten kočík zloží je veľký jak hovädo a keď som ho dala do kufra ( a to mám combík) tak zaberie celý kufor 😝 a je tiež hrozne ťažký a keďže bývame v kopcoch tak som mala čo robiť s ním ísť po ulici. na tieto veci by som si už teraz dala pozor. ale zase keď sme už kupovali športový tak s tým som veľmi spokojná ako sme vybrali 🙂

andreaerdna
5. máj 2010

ahojte, to dnes bude den! Hadam tu nezaspim 😝 Hned rano mi dalo zabrat, dnes som sla busom do roboty, mam to tak 10min cesty, ale nebolo miesto na sedenie. Pre istotou som si dala pulover aj bundu, lebo celkom kosa vonku a v autobuse fajna tlacenka, okna sa zaparili, keby este jednu zastavku, tak ma tam vystre. No fuj! Ale uz sedim, vysedavam a tazko makam, dnes neplanujem ziadny pracovny vykon! 🙂
A aby som nezabudla aj na pozitivne spravicky.... rano som vstala, lahla na chrbat a nieco sa v brusku ako keby otocilo, proste ta "lopticka" pod kozou sa hybala, citila som take vypucanie a opat sa vratilo do normalu. ZEBY??? 😲 🙂

lenok
5. máj 2010

Andrea, mne takto zle prislo doma pri vareni 😝 a tiez minuly tyzden v cakarni u zubarky... 😝 nikto okno neotvoril, radsej tam budu v smrade a dusne sediet... fuuuuj....
A tak lopticka ti skoro vyskocila z bruska? Hlados to bol... urcite 😉

alenkam.
5. máj 2010

Ada, to mas za ten vcerajsok... 😀 kludne utornajsie poobedia si drobcovi zrusila... 😉

amadora
5. máj 2010

ja som dnes ráno skoro odpadla kým som si robila raňajky, úplne mi ostalo zle, nedalo mi dýchať a len odkväcnúť. tak som si rýchlo sadla, vypila pohár vody a bolo dobre

nanulik
5. máj 2010

práve mi volali z volkswagenu z nitry či mám záujem o prácu, ale do výroby 😠 tak to nech si nechajú. keby niečo do kancelárie tak by som o tom uvažovala

majuskado
5. máj 2010

Ahojte, ja castokrat cestujem do Prahy vlakom a na poslednej ceste si ku mne prisadla particka 5 cinskych mladych ludi... 🙄 Ospravedlnila som sa a zvysok cesty som prestala na chodbe, kde bol apson kusok vzduchu. Mne ani nebyva zle, len sa mi strasne roztlcie srdce a mam pocit, ze ma kazdu chvilu vystrie 🙂.

Jasne, maly loptosi sa uz zacinaju hlasit o svoju pozornost. 😀

bamb27
5. máj 2010

majuskado.. ty si tu dalsia u nas nova ci si ta len nepamatam 😉 .. to je mile ako sa s oktobrovkami roztrhlo vreco v poslednom case... akoze nic proti cinanom, ale vo mne tiez evokuju pach cinskej vyvarovne a to mi nerobi moc dobre 😒

andrea.. mne sa zase vcera zazdalo, ze sa mi o vnutro lopticky nieco zvnutra suchlo... ale mozno som si to len namyslala 😅

andreaerdna
5. máj 2010

alenka, tak to hej, hadam to s nim pohlo 😀 Ale ti poviem, ze som bola celkom unavena, ked som doma sadla. A to normalne chodime stale na vylety, prechadzky, takze kondicka by mala byt. I ked, posledny rok pomenej, ale predtym, kym som bola na skole, tak som ako-tak cvicievala.
nanu, teraz by si hadam ani do kanclu nesla, nie? 🙂

lenok
5. máj 2010

A dnes mame snad nejaky rozmnozovaci den? 🙂
Majuskado? ty si tu tiez nova tvar? videli sme sa uz? 😀 😉
Vitaj, zarad sa do davu a hor sa do pisania... 🙂

majuskado
5. máj 2010

🙂 Ahojte, ahojte... no dajme tomu, ze nova tvar 🙂. Ja som sa prihlasila niekedy v 5 tt a od vtedy sme riesili take zaujimavosti ako byvanie, oznamovanie v rodine, v praci atd... takze to bolo dost narocne na cas.

nanulik
5. máj 2010

andreaerdna viem že teraz sa mi to neoplatí ale mne to už doma kvapká, ja som už rok doma a jediná moja činnosť je upratovať, variť a učiť sa a ide mi to na nervy ale najhoršie je že máme málo koruniek

alenkam.
5. máj 2010

Ada, ani nevrav.. ja mam tusim aj svalovicu na stehnach... 🙂 ale neva, stalo to za to.. aspon som sa utvrdila..
to ja som sa este po navrate postavila k hrncom, nech dnes nehladujeme... 😝
ja som este v januari cvicila, kym som nevedela, ale evidetne to bolo uz davno...
nove tvare vitajte... 😉

pusinqa
5. máj 2010

ahoj baby, dnes vás aspoň trošku stíham
mne bolo zas v noci zle od hladu, ráno ma napínalo, malá sa smiala vo výťahu že mamina bude grcať a cez prvú hodinu som bežala kúpiť si vodu do bufetu a napiť sa čo mi bolo tak zle 😝

bamb27
5. máj 2010

alenka, andrea.. noze nam porozpravajte ako ste vcera cvicili? ..nebudte sukromnicky 😉

amadora
5. máj 2010

tak som si volala na 3D, objednali ma na 26tt, čiže 30.6. no ešte sa načakáme 😅 len ma mrzí že je to v strede týždňa, lebo že v piatok nerobia, tak neviem či sa bude tatkovi dať, ale veď uvidíme.... 🙂

bamb27
5. máj 2010

ama.. kam ides na 3D, nejak moc dopredu a ani si si nemohla poriadne vybrat? ...mne tu v BB kazal Fruhwald 2-3 tyzdne dopredu, alebo ze by k nemu nechodilo moc zien ze je drahy?

nanulik
5. máj 2010

ja som na jesen chodievala behať ale v zime sa mi nechcelo a teraz zase nemôžem,
minule som si tak predstavila že by som behala s kočíkom 😀 😀 😀 lenže tu v tomto zapadákove by na mna si volali bud psychošov alebo policajtov, že niekoho naháňam alebo mna niekto 😀 😀 😀

manee
5. máj 2010

ahojte babenky
ja som dnes rano zazivala soky, fajne som sa najedla kapustnikov, co mi svokrusa napiekla a v tom, ze utekajjjjjjj, misa volaaaaaa a bolo po ranajkach. Chodak chlap v soku, ze to co bolo...tak sa teraz spamatavam...

nanulik
5. máj 2010

baby idete všetky na 3D? je to dobré len na to aby ste bábo videli alebo to má aj nejaký medicínsky účel? mna to nejako nepresvedčilo zatial, ale možno sa tiež objednáme ak to má nejaké pozitívne ohlasy

majuskado
5. máj 2010

ja som inac objednana na 3D do Hlohovca na 30.5.2010... Tiez sa este nacakame 😖

pusinqa
5. máj 2010

nanu ja ešte zvažujem, najprv som nechcela ale potom prišiel ten ľútostivý hormonálny víkend a keď som čítala že veronica bola v tej inchebe mi to ostalo nejako ľúto, tak teraz zvažujem či áno či nie
čítam že viacerým ešte býva zle, ale veď by to už mohlo aj prejsť nie?

svet1
5. máj 2010

Nanu, keď chceš ísť na 3D a chceš, aby ti to poisťovňa preplatila, musíš mať dôvod a výmenný lístok od svojho doktora.

nanulik
5. máj 2010

ale inak sa to 3D využíva len pre "dobrý pocit" že mama videla bábatko, nie?