icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
5. máj 2010

Ros,Leni... caute.. 😉

bamb27
5. máj 2010

ros, o nejakych 20 minut sa to posunulo, mlady si musi nieco dokoncit... 🙂
Ja luocham Fatru vo velkom, bez nej nemozem zit... dufam ze nemoze uskodit.. 😕 ...a neviem co nas ta zaha trapi,ved to ma az vtedy ked miminko bude mat vlasy... ci to uz teraz ako mu rastie to lanugo? ...ved to tam potom musim mat riadneho skrecka 😀

lenok
5. máj 2010

Bamb, ja osom vraj bola ako mala ooooopicka 😀 a moju mami vobec nepalila zaha... povery 😀 😉

pusinqa
5. máj 2010

bamb ty si ako môj drahúšik ale ten má dvojkombináciu fatra a pivo musia byť 😀
inak musíme s anjelikom zosynchronizovať, keď nás už naraz odkrvili, mali by sme to dať toho 23-ho pekne pospolu, dôjdi aj ty pekne do TT nemocky a bude nám veselo, urobíme dáky nemocka žúr už s drobcami 😀 tak píš do diára, 23.10. rodím

bamb27
5. máj 2010

hahaha, pus... mam ist rodit do TT? ...no neviem neviem ci sa vzdam toho konfortu ze do porodnice dovidim z balkona 😀 .. no kazdopadne budem nad tym premyslat, s anjelikom ste v TT presile 🙂
lenok, tak potom neviem preco ma pali.. uvidime, ked sa to vykluje 😉

jo... tak ja vodchadzim... maminkina a ockova kuchyna vola... kazala som si stuckovu kyslu polievocku, zajtra sa citame, lenok myslim na teba.. packo

tonicka
5. máj 2010

cafte, lenok ako si dopadla? nestiham citat, ci to az iny den? ja som uz sisi 😝 😀

jankaa15
5. máj 2010

babulky moja sestra ma velmi potesila 🙂 nebyvame spolu tak sa tak casto nevidime a mi vola ze ako sa mate? co brusko? drobci? poslala som po mamine vitaminky, make up-maybelline( na tu moju kraasnu tvaricku za zide) a objednala som ti kremik na brusko ,,,,
tak som sa potesila 😵 😵 😵

tonicka
5. máj 2010

jeeej janka, to je krasne 😵 😵 😵 tesim sa s tebou, mna takto tesi len manzelik 😵 , ale aspoň on 🙂

tonicka
5. máj 2010

inak som zase spravila ten super coko kolacik, tak sa tesim 🙂 😝

amadora
5. máj 2010

Ros volala som na ten mobil čo majú na stránke že na objednanie na 3D, zdvihla mi sestrička, inak hrozne milučká bola 🙂 Ja som tiež chcela na piatok lebo muž býva preč týždeň aj viac a najskôr by si vedel zariadiť v práci aby bol doma na piatok 😒 Ale tak hádam mu vyjdú v ústrety a bude sa to dať dáko aj na stredu vybaviť 🙂

Lenok ty si číslo 😀 cmuky

Lenka vitaj 🙂

tonicka
5. máj 2010

lenok, inak mna tiez vytacaju vsetky tie reci o chudosti.. ale popravde ma v poslednej dobe najviac vytaca,ked mi niekto povie, ze ved ty uvidis,ked budes mat 2 deti, ze co to je... A pritom ja sa nestazujem, prave naopak, ak poviem ze mame starsti , tak to vzdy ukoncim pozitivne... Ale to je o postoji ludi, oni chudacikovia sa maju vzdy horsie, vedia viac , robia viac...
tak nech makaju 😀 😀 😀

tonicka
5. máj 2010

amadora, ja este neviem,kedy pojdeme na dvcu, ale tiez uz uvazujem o objednani sa 🙂

tonicka
5. máj 2010

idem s karolik k zubarovi, drzte palec....

jankaa15
5. máj 2010

tonicka taky kolacik by som si aj ja teraz dala,,,som si upiekla zemiaciky s uhorkovym salatikom a teraz by bodol taky fajny kolacik 😝
a drzime prsty vsetky neboj

juko25
5. máj 2010

Ahojky oktobrovecky! 😀 😀

No ale vas sa docitat nedaa, pri tom skusam poctivo... 😉
konecne dva dni asi doma tak ze by mi uz nemal nic dolezite ujst! 😎 😎

lenok
5. máj 2010

Tonicka, dnes je to. Prave sedim v cakarni, tu je mrte zien, skapem tu len o vode. Ale Margotku mam v kabelke, stav nudze 😉

andreaerdna
5. máj 2010

Lenok ideeeees 😉

amadora
5. máj 2010

Lenok hneď podaj správy 😉

lenok
5. máj 2010

Taaakze..

BA - Kramare, Limbova 5 - MUDr. Anton Cunderlik....
- pozitivny skrining v II. trimestri -zvysene hodnoty AFP...

Mooozem zajtra volat a co najskor sa objednat...

jankaa15
5. máj 2010

juuj leni 😒

miroslava2207
5. máj 2010

Leni to bude ok 😉

lenok
5. máj 2010

Miri, a pytala som sa aj tie nase spolocne veci... ze to je velmi indivindy, a ze by si totok doki netrufal zapliest do toho... a dakujem 😉

miroslava2207
5. máj 2010

Leni písala som aj doktorovi na nete a ten vravel, že to nemôže ovplyvniť- no a teraz si vyber 😀 a to ideš na ultrazvuk či odber plodovej vody? isto to bude v poriadku! 🙂

miroslava2207
5. máj 2010

a ozaj, ďakujem, že si sa opýtala 😉

lenok
5. máj 2010

Miri - ultrazvuk

miroslava2207
5. máj 2010

držím prsty a aspoň si poriadne popozeráš bábätko 😉

lenok
5. máj 2010

a uvidim aj pipicek ci cikulku 😀

amadora
5. máj 2010

Lenok a prečo do BA? 😅

lenok
5. máj 2010

Amadora - na tuto otazku ti naozaj neviem odpovedat...

amadora
5. máj 2010

mne to len prišlo smiešne, že mňa pošlú do NR a teba nitrančanku do BA 😀 a bratislavčanky pošlú kam, do KE? 😀