Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ama pekne bruseno...ja mam stale len take pidi brusko, uz sa zacinam bat ci je to normalne, este ze za tyzden idem na utz. podla mna by som mala mat vacsie
magdalenocka, to je teda faro 🙂 mne sa tiez cierne nepacili, ale musim uznat, ze tento je perfektny a za tu cenu... teeeda, prvotriedna kupa
magdalenocka : presne to isté zažívam aj ja, tiež mi pripadá, že mám malé bruško, lebo moja švagriná je o dva týždne predo mnou a má poriadne brušisko, tak neviem :(
Magdi úplne geniálny je ten kočík, veľmi sa mi páči, dobre ste kúpili 🙂 A s bruškom sa netráp, ja mám také veľké preto že už mám jedno dieťatko a maternica ešte nebola taká stiahnutá ako by mala byť tak to ide rýchlejšie 😉
Inak mne včera povedala doktorka niečo medzi rečou že však bábo je ešte maličké, že má dákych 7cm... ja počúvam čo tá trepe, to je podľa mňa blbosť nie, by malo mať okolo 15cm už 😕
dakra aj moja kamoska je predo mnou 9 tyzdov, ale stretavame sa casto a vzdy si pamatam v ktotom tyzdni mala ake brucho...a v 19. mala teda uz riadny kotol...dnes s nou budem po dvoch tyzdnoch ta bude asi dobre prekvapena ze kde som brucho nechala...
no podla mna nevyzeram ako v 5.mesiaci...mne by ano nevadilo ze bruska nikde len ci babo rastie mam obavy....
ama jasne ze je to blbost, musela sa pomylit, teraz by malo mat okolo 14-18 cm....si sa jej nespytala, ze co to povedala?
magdi, to je fakt velke plus, ze mozes otacat aj smere aj proti smere jazdy, to je vec, ktorej som sa ja na mojom kociku musela zriect. Nas jediny zapor
magdalenocka : a necítiš pohyby? my sme včera s manželom celý večer naháňali naše maličké ako sa hýbalo zo strany na stranu 🙂
Magdi nie, nepýtala. Lebo podľa meraní jej vychádzalo pekne 17+2tt tak som to brala tak že sa sekla, možno myslela 17cm nie 7 😕
babenky, budte radi, ze vam este brusenka nezavadzaju, nebojte co chvila vam vyskocia ani nebudete vediet ako. Len sa rano zobudite, a nedovidite si na spicky topanok....
dakra nejake jemne stuchance citim, ked vpokoji lezim, ale ze by to boli nejake vyrazne pohyby to nie...tak vidis ty mozes byt pokojna, male je v poriadku a bruska si este asi fakt uzijeme dost
baby, mrknite tento link: http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=160...
myslite, ze je to ten isty fusak, ako hodila link marion? toto by bola o dost lepsia cena 😵
a ze uhorkovy salat, ja som hned bezala do obchodu a uhorcicku som si pekne krasne kupila.
fio, vyzera to byt to iste... teda az na tu cenu 🙂
fio, hej to je ono
magdalenocka : ale podľa mňa môžeš byť aj ty spokojná, šak to dieťatko dorastie 🙂 no mňa všetci ubezpečujú, že to bruško by malo byť normálne, lebo som vysoká, mám 180cm, tak neviem
ale predpokladam, ze postovne bude vyssie
jasne, ale 13 eur je dost na 1 fusaku. asi sa vazne oplati vsetko pohladat na nete... mozno keby sa bralo viac veci, ani postovne by nebolo drahe... neviem, este len kukam. objednavat budem neskor 🙂
baby, do temy kociky sa ja zatial nezapajam... my sa este len zamyslame nad tym, ze pojdeme okukat... 🙂
maneeeeee, mi padlo do oka, ze ty uz 20tt 🙂 , tak ste v polovicke, gratuliren 😉
andrea, hi dakujem, kiez by to ten mnous chcel prvymi pohybmi oslavit, alebo chce asi pockat do nedele a chce dat mamke darcek ku sviatku, no uvidim, teda ucitim 🙂
to by bolo pekne, keby ti dal taky darcek 🙂
magdalenočka... veru idem kukať aj ja kočíky z druhej ruky... ja by som sa na to aj dala nahovoriť, ale môj mangelík je v tomto zásadový, že kočík musí byť nový... no uvidíme, keď príde domenkov z týždňovky, či ho nenahovorím 🙂
manee, vsak neboj, my sme styri dni po vas a tiez este okrem jedneho pocitu zo stredy nic. Tak asi aj ta streda sa mi len zdalo a crevo sa pohlo. 😢 Ale vsak my sa dockame 😀
renatka, ja tiez stale viac a viac uvazujem nad pouzitym. Limit mame 400e aj s vajkom, tak uvidime, ci novy za tolko ci nieco lepsie ojazdene. 🙂
jej, takze ja zajtra 20tt, az teraz mi cvaklo...
dnes mal drobec cez cely obed najake rodeo alebo co... nenechal ma ani najest.. ale vobec nevadi... super pocit... 🙂 😀
Ahojte tehulky, tak az teraz som sa nejak dostala sa zaregistrovat sem :(((...ako vidim uz dlho je tu tato temicka cize budem mat co dohanat...neva....ved aj tak sa v robote dost nudim 🙂))...tak prajem pekny dnik a ked sa chytim tak nieco okomentujem 🙂))...ale ste nejak popredu ja som len 16 tt 🙂
andrea za 400 e v pohode kúpiš nový kočík aj s vajkom, pozri stránku e-kociky.sk
prave mi vravela kolegyna, ze kupovat drahy kocik je uplne zbytocne... ze babo aj tak rychlo vyrastie... (ma 2 deti)
ja neviem, tiez sa mi nechce platit vela, ale ci su tie lacnejsie aj dobre... ona tvrdi, ze v jej okoli mali zeny najobycajnejsie polske kociky a no problem...
moje vyhliadnute jane za 700 eur potom vyznieva ako bohapuste rozhadzovanie...
pouzity vyzera ako dobra volba. ale musi byt peknucky, cistucky
ved to si ja vravim, ze kym sa nehemzi, aspon ma nebudi, to bude ina sranda, ked rano namiesto budika nam bude to male klopat z vnutra, ze mama daj jest! 😎

baby robite mi tu chute s tym jedlom ja som cely den doma a akurat som sa s tym kocarom zabavala, a teraz som hladna...neviem co si mam narychlo spravit 😒 lebo za dve hodiny ideme do tatier, tak sa musim este aj zbalit. Ale zevraj tam prsi ☹