icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

renatka9
14. máj 2010

no veď aj ja sa potom neskôr chystám ešte kúpiť nejaký golfáčik alebo niečo iné... skrátka niečo odľahčené, teda ak mi huncút v tom vydrží 🙂

andreaerdna
14. máj 2010

ahojte, všetkým prajem vydarený piatok a gratulujem ku dievčatkám zo včera, držím palce aj dnes.
megi, dnes mas aj sono?
ali, super, super, teším s tebou, že konečne budeš môcť sťahovať. A myslím, že časovo vám to vyšlo tak akurát, nie? Kým niečo nájdete v BA a posťahujete, akurát pôjdeš na MD. 😉

spiruanka
14. máj 2010

ja som mala buginku ked mala moja 2 rocky.bola polohovatelna,so striezkou a nakupnym kosikom,velmi lahka a prakticka.napr.ked sme isli na dlhsie tury alebo do zoo tak si v nej schrupla 🙂

pusinqa
14. máj 2010

alenka blahoželám k úspechu s bytom

presne ako píšete k väčšiemu bábu stačia golfáče, tie sú super, ja som furt na ne narvala aj celý nákup až sa pomaly pregúlili dozadu keď malá vstala ale super sa to vozí, skladá, a väčšie deco už nespí tak často a zväčša doma a núdzovo sa vyspí aj v nich po ceste a sú aj také čo sa dajú trochu sklopiť, ja som také pozerala ale tie zas boli trošku ťažšie tak som sa toho vzdala

renatka bábätká často čkajú v brušku a je to aj cítiť, tak to môže byť ono, mne malá často štikútala v brušku 😉

andreaerdna
14. máj 2010

a ku kočíkom, kamarátkina malá ma 10 mesiacov a už nechce byť v kočíku. Idú vonku a pol hodinu tam vydrží a začne sa pýtať von a pýta sa teda riadnym revom 😀 A zvažujú, či vôbec kúpia buginku, lebo že ani tam nebude chcieť byť. Tak na leto chystá také to odrážadlo s rukoväťou a nosítko na chrbát, ale tiež neviem... tie nosítka, či to má využitie a hlavne do akého veku. A v lete bude hic a bude sa potiť aj ten, kto bude nosiť a malá bude z toho nervózna. Neviem, ako by som to riešila a ako to budem riešiť 🙂

pusinqa
14. máj 2010

spiru myslela som na teba, ako si potom dopadla s tou črevnou patáliou?

my sme nemali striešku ale v lete som dala slnečník a bolo, golfáče sú fakt veľmi vďačné

spiruanka
14. máj 2010

inak zdravim vas babulky a gratulujem k dobrym vysledkom v poradniach a aj tym co uz vedia akych krpcov maju v brusku 😉

pusinqa
14. máj 2010

andrea veď to budeme musieť každá riešiť podľa bába a podľa situácie, aj my sme sa leto keď mala 2 roky dosť navozili v tom vozítku s tyčou to sa jej páčilo

spiruanka
14. máj 2010

pus veru ja som tiez uplne na maximum vytazila golfky 😉 mali co niest 😀
a s tym virusom uz mam pokoj,na pohotovost som nesla,takze rano som utekala k dr. babenko bolo a je vporiadku,takze bezne som pila smectu a paralen proti horucke.dva dni a uz mi je fajn 🙂

spiruanka
14. máj 2010

ano aj tu trojkolku ci co to je s tou tycou sme mali a este to aj vydavalo vseliake zvuky takze ju to velmi zaujimalo a rada sa v tom vozila.len skoda,ze to vyrabaju asi len pre jedno dieta, pretoze kolieska sme uz menili a predtym ako som otehu som darovala jednym nech im dosluzi na dvore

andreaerdna
14. máj 2010

pus, ja si tiež myslím, že buginka je vďačná, i keď nemám skúsenosti, ale presne pre tie dôvody, ktoré si ty hovorila... tá ZOO či výletik a že dieťa toľko už nespí cez deň. A akú ste mali bugu?

magdalenocka
14. máj 2010

andrea ano dnes ma caka utz a dufam ze sa krpec ukaze nech vieme co to je...

inak ja som si tiez naivne myslela ze kupim trojkombinaciu a budem mat do troch rokov pokoj. Kedze nemam ziadne deto okolo tak som nevedela ako to chodi. Ale kamoska ma potom vyviedla z omylu, ze ona uz ked mal maly rok kupila golfac lebo je to lahsie skladnejsie a maly zacal behat a stacila mu bugina....a teraz si to aj viac vsimama na ulici a je pravda ze taky dvojrocny prckovia su uz vacsinou len v golfacoch...

pusinqa
14. máj 2010

ja som kupovala z MMB takmer nepoužítá z Kiky taká so žirafkou, som sa bála či nebude vrzgať, nízka a podobne ale bola úplne špičková, využijem aj pri druhom, nebol s ňou jediný problém, nejaká nemecká alebo rakúska značka, aj sme boli v Kike v BA ale nové už nemali, tak som riskla kúpiť len na nete a oplatilo sa
my sme tú trojkolku na tyč prvú aj predali taká bola labilná a rozheganá, fakt len pre malé deco, druhú som vyberala s gumovými kolečkami nie plastovými, pevnú, stabilnú, tá bola super doteraz sa na nej občas zvezie, ak bude baba bude aj pre druhé lebo je ružová

spiruanka
14. máj 2010

ja uz si tiez presne nepamätam,ze ako sa volala buginka ale tusim ze babydreams 😝 ci tak nejak podobne 🙂 ale uplne super,skoda ze som ju predala ale hadam zozeniem znovu taku dobru,stala vtedy 2500sk ale nelutovala som

renatka9
14. máj 2010

pus.... jeeej, že by to teda bolo čkanie? tak to sa teším, lebo je to zlaté, ako sa mi bruško natriasa vždy večer okolo pol deviatej 🙂

s tými kočíkmi a golfácmi s vami plne súhlasím 🙂

andreaerdna
14. máj 2010

inak, ja som včera zo srandy zas išla počúvať fonendoskopom a počuli sme zas 😉 😎

andys11
14. máj 2010

vidim, ze sa tu preberaju znova kociky a teraz este aj buginky 😀 ... zajtra konecne dufam dorazim do Hlohovca do tych kocikovych obchodov a skocime aj do Nitry, kam ste mi odporucali ist... bude asi riadne liat, ale uz sa nedam nicim odradit 😀

andrej... k otazke zo vcera - ano aj ja som andrea 😉

ikon
14. máj 2010

no ja som mala len trojkolku quinny speedi sx a nepotrebovala som žiadnu bugynu ani golfáče...kočík je ľahký a priestranný , aj keď na cestovanie po dovolenkach by som zvolila určie len nejake super ultra lahke malinke golface...

marion - my nemusime dať ranný moč, že? teda mylsím, že nemusím to držať v sebe až kým neprídem k sestre...?

andys11
14. máj 2010

andrea... ako sa ti to s tym fondendoskopom dari? My sme pocuvali aj vcera, ale okrem par traviacich zvukov sme nic nepoculi. Uz neviem, ci nieco nerobim zle... asi musim len skusat 😉

andreaerdna
14. máj 2010

andys, neviem ako, ale dari 🙂 vcera rano som skusala a nic, ale vecer som lahla na chrbat, skrcila nohy a nacuvala. Do pol minuty som nasla, na tom istom mieste ako prvykrat, teda asi 5cm od pupka smerom k lavemu vajecniku. A pocut to len v okrruhu s priemerom 5cm.

pusinqa
14. máj 2010

ja som golfáče ešte tuším pozerala neonato také čo sa dali aj trochu sklopiť s tými zas bola mm sesternica veľmi spokojná

ja tiež nemusím ranný moč, sestrička povedala že stačí pred poradňou, lebo ja chodievam až poobede

amadora
14. máj 2010

Ros pozerala som fotky len to slabo vidno 😅 Ale určite je krásna/y 🙂 A počúvaj, ty ma ignoruješ?! Už tretí krát som sa ťa tu vo fóre niečo pýtala 😀 😀 😀

Lenaxy vitaj medzi nami 🙂 A ty vyzerá budeš rodiť ako jedna z prvých z nás 😉

Renatka aj môj malý veľa čkával, ale tuším to bolo až ku koncu tehu, teraz si to fakt nepamätám, ale dá sa to ozaj pekne rozoznať lebo je to taký pravidelný pohyb a trvá niekoľko minút 🙂

lenok
14. máj 2010

Ahojte bambulienky...
Ja dnes meskam, viem... ☹ prosim o odpustenie.. 😉

Riesili sme s mm este bakalarku, dnes ju uz konecne odovzdal 😝

A potom som sa chytila zmyvat podlahu a cil som postavila polievocku - zeleninkovu s krupickovymi haluskami.. milujeeeem 😵 a bravcove masko na segedin... mnaaaam... 😉 🙂

Inak, ja skusenosti o kocikoch cerpam od sesterky, ktora ma Mateja/ 4r a Tomaska/ 5m.... Ona mi povedala, ze sa neoplati kupovat drahy hlboky kocik... predsa len, babatko v nom bude v nasom pripade max. do marca/ aprila... Z hygienickeho hladiska je to najlepsie, pretoze malinkate babatko je cistucke a vonavucke, ked je kojene, nepapa v kocariku, nenatrusi, nezacapka labkami... takze hlboky asi kupime z pod ruky a potom buginku, ktora nam bude treba na dlhsie obdobie, tu kupime aj drahsiu 😉 zatial teda uvazujem takto 😉

A.... vitaaaam dalsiu Lenkuuuu... same Lienky sme tu... kolko nas vlastne je? No, minimalne 3, ci? 😉 😀

Bambik, si zlata, aj Ikon.. k dokimu idem na pol 5, uz sa mi svokra chcela natlacit na navstevu, tak dakujem bohu, ze tentokrat som ju nemusela oplachnut 😀 😉
Som zvedava, ci mi bude robit sono, mm povedal, ze asi nie, kedze aj o tyzden mi budu znovu robit hlbkove... tak som taka bez nalady... 😖

renatka9
14. máj 2010

ama... veď to, že mne sa to zdá skoro... ale zase na durhej strane... sú to také pravidelné pohyby na jednom mieste a trvá to niekedy aj 10 minút 🙂

renatka9
14. máj 2010

bože, ja som tu mala prepadové komando... prišli neohlásene colníci... tak ma normálne vystresovali... včera lastovička, dnes colníci 😀

lenok
14. máj 2010

Reni, esteze je zajtra sobota, ktovie, kto by sa nak dotehnil... 😉 😀

bamb27
14. máj 2010

lenok, ty si dnes ale sikovnica... ja mam taku blbu rozmyslaciu robotu, a to mna teraz boli, to rozmyslanie 😅 a vyplnanie tabuliek ☹ ..ale boli sme obedovat spenatik, bola fajny.. ale to volske oko dake gumene vyrobili.. ci co 😀

lenok
14. máj 2010

Bamb, mozno bolo gumene vajo 😀 😀 😀

rosannar
14. máj 2010

amadora....no slabo to vidno, lebo je to aj dosť malá fotka...ale večer sa s tým pohrám...a ja ta neignorujem...len vieš, ja sem zbehnem raz za polhodinku a to stihnú tu napísať aj 2 strany a nechce sa mi to všetko čítať....tak moja...prepáč a môžeš sa ma teraz niečo spýtať 😀

amadora
14. máj 2010

Renatka tak si myslím že to muselo byť to čkanie 🙂 Ja si fakt nepamätám kedy to bolo, v ktorých týždňoch asi ale bolo to deň čo deň 😀

Rosa 😀 😀 😀 Len som chcela vedieť kde si bola na ultrazvuku, či u svojho dokiho alebo chodíš do pôrodnice rovno na sono. Lebo ja idem tam o dva týždne. A ešte som tam hádzala nejaké linky na levickú pôrodnicu niekde asi predvčerom večer tak som sa pýtala kde idete levičanky rodiť 🙂