Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
askorka..ja nechcem privolávať hádky... ☹ ja sa nerada hádam....no ale idem skúsiť zavolať, uvidíme ☹
Rosa nepamätám si presne ako sa volal, Kobka alebo tak nejako 😅 Taký mladý fešák 😉 A pekne zavolaj mužíkovi, určite si to vysvetlíte 🙂
Askorka neboj sa, pre istotu ju budú pozorovať a potom vás pustia domov. Neboj, maličká bude v poriadku 🙂 Vravím, mali sme ten istý úraz a to bol drobec ešte menší a všetko bolo ok, detičky sú odolné 😉
Pusi ja pôjdem o nejakých 10 dní asi 🙂
rosannar to som zo srandy napisala dufam ze sa nehnevas 😅 a napis ako si dopadla z volanim
zienky, my sme teraz tehotne a hormony stupaju a klesaju, takze vsetci by to mali akceptovat a nedrazdit 😠 😠 😠 😀 😀 😀
rosi neboj..kym pride domov to ho prejde... 🙂
amadora..tak dufam ze je aj nasa odolna
amadora....nooo takého ani nepoznám 😀
askorka..neboooj nenahnevala som sa...ja som to myslela len so srandy...akože to že nechcem privolať hádky a tak 😀 ..
no idem volať ☹
marion...no on je iný ako iný ľudia...jeho to vie dlho držať, ale ak mu nechám čas tak ho to prejde....
rosdannar..dobre moja 😉 tak drzkam palceky
Askorka určite áno 🙂
Ros drž sa!
amadora....diki 😉
askorke.. juu, to mi je luto.. ale snad ma mala dost tvrdu hlavku, drzime palceky 😉 ..nech ma nakoniec z toho len neprijemny poucny zazitok
ros, chudatko.. nema pochopenie pre tvoje nalady? ...snad ho to prejde 😉
no tak volala som...bolo to také akože skoro normálne...ale ukludnilo ma že ked sme skončili tak povedal čau čau..akože dvakrát...a to je vtedy ked je už v pohode 😒 tak hádam to tak aj bolo
Ros zle som to napísala, nie je to Kobka ale Kopka, pozrela som to na nete 😉 Inak jeho si veľmi chvália a fakt je perfektný a hrozne milý 🙂
amadora...no ja som o nom ešte nič nepočula 😀
Bamb nepoznám dieťa ktoré by sa z pádu poučilo 😀 😀 😀 A 5 minút po tom je schopné spraviť presne to isté 😀
Ros tak super, vidíš 🙂
amadora...uvidíme ked prídem domov, či dostanem aj pusu
Askorka neboj, deticky maju silne hlavky...my uz tiez mame 15mm jazvu zasitu medzi ocami... 🙂 sedela som vedla neho a on tresol na roh sedacky, bola to ostra hrana ale obalena hrubou latkou...zadunelo to, ale ze mu rozsekne kozu som neverila... ☹ krv liala, nevedeli sme ako ju zastavit, lebo som sekli cievku a to je horsie...vtedy mal krpec 2 roky... 🙂 takze uz mame skusenost s urazom... 🙂
amadora, to mas pravdu, my sme sa vecer vratili z pohotovosti, a uz zase lietal a skakal po sedacke...ja infarktove stavy, ale krpec rychlo zabudol.. 🙂 take su deti 😀 😀 😀
baby..dakujem
rosannar..ako si dopadla?z muzikom?
ama.. vlastne mas pravdu.. ale mozno malilinky respektik ostane, obcas 😉
askorka...zatial to vyzerá byť v pohode...uvidíme ked prídem domov... 😒
rosannar...to som rada
askorka...aj ja...
Baby tak ja uz idem naspat do nemocky za Sofiou uvidime mozno pri nej ostane muzik na noc ...zatial nam drzte palce
askorka... držím palce s maličkou, nech sa rýchlo z toho dostane...
rosannar... veru zavolaj mu 🙂
ja som bola v banke a kúpila som si jahody, lebo som neodolala, keď som ich zbadala... a sú výborné, sladučkéééé mňam :-P
a skočila som do Cocoddrile a kúpila som prvú súpravičku maličkému Samkovi, tak sa teším. chcela som si niečo kúpiť, keďže som už v tej polovici 😀
renatka tak už má malý výbavu? kde si to bola nakupovať? mne je tá značka známa tuším zo zimných overalov
renatka to je super, malinky sa urcite tesi...nakolko u mna to pohlavie nie je 100% iste, tak som sebe kupila 2 topy 🙂
ale verim, ze na buduce uz pojdem kupit nieco ruzovucke... 😀 😀 😀
ahojte babulky, ja som si dala prestávku s učením, resp. prešla som to do konca a potom asi tak hodinu pred skúškou to len tak očami preletím. hádam to na niečo bude 😒
askorka prajem aby to rýchlo prešlo a aby bola malá v poriadku
ros chlapi sú strašní, mne ked môj hovorí že som protivná tak mu vždy poviem že môžem a ked sa mu to nepáči že je to aj jeho chyba. a ked sa nechápavo spýta prečo tak poviem že som tehotná vdaka nemu tak nech sa nesťažuje a potom sa rozrevem a on má chudáčik najväčšie výčitky (ale nerevem náročky to tie hormony)
ostatným babulkám čo majú za sebou alebo pred sebou poradne alebo utz gratulujem prípadne želám aby bolo všetko super v poriadku 🙂
papa
že aká dilema neviem čo si skôr dať kyslú kapustu alebo palacinky 😀

pusinqa...dakujeme
rosannar..neprivolavaj hadky lebo ja sa vzdy stihnem aj s mamou pohadat