icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

askorka23
14. máj 2010

pusinqa...dakujeme
rosannar..neprivolavaj hadky lebo ja sa vzdy stihnem aj s mamou pohadat

rosannar
14. máj 2010

askorka..ja nechcem privolávať hádky... ☹ ja sa nerada hádam....no ale idem skúsiť zavolať, uvidíme ☹

amadora
14. máj 2010

Rosa nepamätám si presne ako sa volal, Kobka alebo tak nejako 😅 Taký mladý fešák 😉 A pekne zavolaj mužíkovi, určite si to vysvetlíte 🙂

Askorka neboj sa, pre istotu ju budú pozorovať a potom vás pustia domov. Neboj, maličká bude v poriadku 🙂 Vravím, mali sme ten istý úraz a to bol drobec ešte menší a všetko bolo ok, detičky sú odolné 😉

Pusi ja pôjdem o nejakých 10 dní asi 🙂

askorka23
14. máj 2010

rosannar to som zo srandy napisala dufam ze sa nehnevas 😅 a napis ako si dopadla z volanim

marion
14. máj 2010

zienky, my sme teraz tehotne a hormony stupaju a klesaju, takze vsetci by to mali akceptovat a nedrazdit 😠 😠 😠 😀 😀 😀
rosi neboj..kym pride domov to ho prejde... 🙂

askorka23
14. máj 2010

amadora..tak dufam ze je aj nasa odolna

rosannar
14. máj 2010

amadora....nooo takého ani nepoznám 😀

askorka..neboooj nenahnevala som sa...ja som to myslela len so srandy...akože to že nechcem privolať hádky a tak 😀 ..

no idem volať ☹

rosannar
14. máj 2010

marion...no on je iný ako iný ľudia...jeho to vie dlho držať, ale ak mu nechám čas tak ho to prejde....

askorka23
14. máj 2010

rosdannar..dobre moja 😉 tak drzkam palceky

amadora
14. máj 2010

Askorka určite áno 🙂

Ros drž sa!

askorka23
14. máj 2010

amadora....diki 😉

bamb27
14. máj 2010

askorke.. juu, to mi je luto.. ale snad ma mala dost tvrdu hlavku, drzime palceky 😉 ..nech ma nakoniec z toho len neprijemny poucny zazitok
ros, chudatko.. nema pochopenie pre tvoje nalady? ...snad ho to prejde 😉

rosannar
14. máj 2010

no tak volala som...bolo to také akože skoro normálne...ale ukludnilo ma že ked sme skončili tak povedal čau čau..akože dvakrát...a to je vtedy ked je už v pohode 😒 tak hádam to tak aj bolo

amadora
14. máj 2010

Ros zle som to napísala, nie je to Kobka ale Kopka, pozrela som to na nete 😉 Inak jeho si veľmi chvália a fakt je perfektný a hrozne milý 🙂

rosannar
14. máj 2010

amadora...no ja som o nom ešte nič nepočula 😀

amadora
14. máj 2010

Bamb nepoznám dieťa ktoré by sa z pádu poučilo 😀 😀 😀 A 5 minút po tom je schopné spraviť presne to isté 😀

Ros tak super, vidíš 🙂

rosannar
14. máj 2010

amadora...uvidíme ked prídem domov, či dostanem aj pusu

marion
14. máj 2010

Askorka neboj, deticky maju silne hlavky...my uz tiez mame 15mm jazvu zasitu medzi ocami... 🙂 sedela som vedla neho a on tresol na roh sedacky, bola to ostra hrana ale obalena hrubou latkou...zadunelo to, ale ze mu rozsekne kozu som neverila... ☹ krv liala, nevedeli sme ako ju zastavit, lebo som sekli cievku a to je horsie...vtedy mal krpec 2 roky... 🙂 takze uz mame skusenost s urazom... 🙂

marion
14. máj 2010

amadora, to mas pravdu, my sme sa vecer vratili z pohotovosti, a uz zase lietal a skakal po sedacke...ja infarktove stavy, ale krpec rychlo zabudol.. 🙂 take su deti 😀 😀 😀

askorka23
14. máj 2010

baby..dakujem
rosannar..ako si dopadla?z muzikom?

bamb27
14. máj 2010

ama.. vlastne mas pravdu.. ale mozno malilinky respektik ostane, obcas 😉

rosannar
14. máj 2010

askorka...zatial to vyzerá byť v pohode...uvidíme ked prídem domov... 😒

askorka23
14. máj 2010

rosannar...to som rada

rosannar
14. máj 2010

askorka...aj ja...

askorka23
14. máj 2010

Baby tak ja uz idem naspat do nemocky za Sofiou uvidime mozno pri nej ostane muzik na noc ...zatial nam drzte palce

renatka9
14. máj 2010

askorka... držím palce s maličkou, nech sa rýchlo z toho dostane...

rosannar... veru zavolaj mu 🙂

ja som bola v banke a kúpila som si jahody, lebo som neodolala, keď som ich zbadala... a sú výborné, sladučkéééé mňam :-P

a skočila som do Cocoddrile a kúpila som prvú súpravičku maličkému Samkovi, tak sa teším. chcela som si niečo kúpiť, keďže som už v tej polovici 😀

pusinqa
14. máj 2010

renatka tak už má malý výbavu? kde si to bola nakupovať? mne je tá značka známa tuším zo zimných overalov

marion
14. máj 2010

renatka to je super, malinky sa urcite tesi...nakolko u mna to pohlavie nie je 100% iste, tak som sebe kupila 2 topy 🙂
ale verim, ze na buduce uz pojdem kupit nieco ruzovucke... 😀 😀 😀

nanulik
14. máj 2010

ahojte babulky, ja som si dala prestávku s učením, resp. prešla som to do konca a potom asi tak hodinu pred skúškou to len tak očami preletím. hádam to na niečo bude 😒

askorka prajem aby to rýchlo prešlo a aby bola malá v poriadku

ros chlapi sú strašní, mne ked môj hovorí že som protivná tak mu vždy poviem že môžem a ked sa mu to nepáči že je to aj jeho chyba. a ked sa nechápavo spýta prečo tak poviem že som tehotná vdaka nemu tak nech sa nesťažuje a potom sa rozrevem a on má chudáčik najväčšie výčitky (ale nerevem náročky to tie hormony)

ostatným babulkám čo majú za sebou alebo pred sebou poradne alebo utz gratulujem prípadne želám aby bolo všetko super v poriadku 🙂
papa

pusinqa
14. máj 2010

že aká dilema neviem čo si skôr dať kyslú kapustu alebo palacinky 😀