icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzu1980
25. jan 2010

strapco, vidim ze vsetky s niecm zapasime. nas ten reflux trapi len tyzden pred tym sa to dalo vpohode kontrolovat a mali sme uzasne babatko. A teraz toto. A ked to skonci tak zacnu zubky, a potom ktovie co zase.

Inac vcera mm zistil zaujimavu vec, ze ludia co nemaju deti, tak sa zasadne pytaju ci my sa vyspime, a ti co maju deti tak sa pytaju ze ci babatko spinka. Vsimli ste si to? Myslim ze aj ja som taka bola kym som nemala drobca, ze to bolo zdy len o tych dospelakoch, teraz je to o detoch 😀

ukulelembo
25. jan 2010

strapco on jedava kazde tri hodky... a teraz chudatko sedi v autosedacke pozera na plysaka a vzlyka a vyzera ako mala vyorana myska... chudatko moje ☹ skusala som vas najst na FB ale nejak mi to nejde... zadam meno a hladat a nic.... vyhodi mi to ten filter s mestom, robotou ci ako .. ja som v tomto zaciatocnik s pocitacom ...musim sa do toho dostat

zuzu1980
25. jan 2010

ukulelembo, no, ved ides na to dobre, len si potom este tu co najdes musis pridat ako "add as a friend", alebo to mas v slovencine? tak potom neviem ako to mate...

moje, chudatko simonko, ze vyorana myska, presne si to viem predstavit. A ta bezmocnost ze mu nemas ako pomoct !
Mne sa ho dnes podarilo 3x uspat, aspon sa netrapi ked spinka. Aj ked zobudil sa pred chvilou s takym placom, ale len si poprdkal a spinka dalej. Uf !

strapco13
25. jan 2010

zuzu..ono je to furt o dospelych...ked spi dieta..tak je to aj odpoved na otazku, ci spi dospelak 😀 😀 ..ale nie..je to o detickach..my uz nie sme taky podstatni...ale vyhovuje mi to 😵 😵

didiana..mne manzel vcera takto vystrasil maleho..akurat uz zaspaval

ukulembo..na fc masd hore zlozku "priatelia", a kliknes na najst, ked ti to nacita, tak dole si hodis do vyhladavaca meno a uz to hlada

catalin
25. jan 2010

och baby, ja vybavujem malej aj slovensky rodny list, aby sme mohli ziadat o ten kocikovy prispevok...tolko papierov chcu od nas, a este si budeme musiet urobit vylet do dublinu na ambasadu...a potom dalsie doprosovanie na slovenskych uradoch....uz vidim tie tety ako na mna budu zazerat ze chcem nas chudobny stat obrat o peniaze..ved zarabam tazke prachy v dalekych zemiach 😝 alebo sa budu tvarit ze davaju zo svojho...
nasa Mia konecne spi, tatinko prisiel domov a hned scucla 140ml, len sa tak zaprasilo a zalomila, sice s obcasnym knucanim ale uz chrapka... 😀 😀 takze jej nic nebolo len jej chybal tatino..mna uz ma asi plne zuby, lebo ja sa s nou nonstop rozpravam a jej vsetko vysvetlujem...asi ju uz zo mna bolella hlava 😀 😀 tak zajtra budem viac ticho, uvidime ako bude reagovat...

strapco13
25. jan 2010

catalin..aspon vies, ked bude mala plakat..treba otca domov 😀 😀 uz vie ze sa o nu staraju dvaja

no koncim..drahy ma nuti ist spat..dobru noc

zuzu1980
25. jan 2010

catalin, ja uz som si dala vyssie overit na ministerstve cohosi kanadsky rodny list a teraz ho prekladam do slovenciny a nadavam pri tom. Nema to hlavu ani patu, je tam dokopy 5 riadkov ktore nedavaju zmysel. Moje meno je tam za slobodna, ale nie je napisane ze to je meno za slobodna, vobec tam nie su datumy narodenia rodicov, niektore veci su tam vo francuzstine s tym ze je tam poznamka ze ak to chcem v anglictine tak treba ist na ich www, pritom sme ziadali o anglicky rodny list, tak preco to pletu dokopy (aby ste ma rozumeli, nie je to dvojjazycne, nieco je len anglicky a niektore veci len francuzsky) Drbne ma z toho !

A to ostatne ani nehovorim, este bude zabava s ambasadou!

A len si pekne poziadak o kocikovne, nech sa aj pokakaju, vsak si zasluzis 😀

kkiki
25. jan 2010

ukulelembo ved daj meno najdeme ta ... teda ak topojde ... oli konecne spi .cem . dnes bol zly cely den .. ked spal dokopy hodinu tak to bol vykon ... dala som mu caj ten fenyklovy a ocividne mu nesadol ... az ho krutilo ... ja uz chcem teplo, do karicky na ihrisko a tak ... uz mi toto lezie na nervy , ale ze mega ...

catalin
25. jan 2010

mam pocit ze nase deti sa dnes dohodli a zahajili protestny nespanok, ja uz som na moju Miu zvyknuta, ze je nespavec, aj ked posledne tyzdne fakt prekvapovala...ale vasi spachtosi dnes buntosia..nebude niekedy teraz spln mesiaca???
zuzu, ved to ze si zasluzim 😀 😀 ved aj na slovensku mam zo 10 rokov odrobenych, tak som trosilinko prispela do kasy 😀 tak nech mi nieco vratia...
sme si dali s drahym konak, taky fajny, idem si dat este jeden a potom uz neviem kto vstane ku malej 😀

ale nie, aj vcera sme si dali a paradne sa vstavalo 😉
ukulele, nema maly "z oci"? neviem ci na take veris, ja jej vzdy urobim uhlikovu vodu a mam vymenene babo potom.
tak sa majte baby, a nech nam drobci dobre spia..

zuzu1980
25. jan 2010

u nas prave naopak, uz tyzden mal problem zaspat, ale dnes som ho znicila a drichme ako zarezany. Aspon sa mi tu netrapi, chrobacik.

Joj, ked tak nad tym rozmyslam, to ked bude Adam chciet dat prelozit svoj rodny list do nejakej cudzej reci (napriklad do cinstiny 😀 ) to akemu prekladatelovi zanesie, ked je to tak debilne dvojjazycne napisane, vsak to cele nedava zmysel.

Inac, baby, ja mam aj moj rodny list v arabcine, nie preklad ale original, oni mi tam kludne vystavia rodny list kedze som tam mala svadbu a maju ho v pocitaci. Riadna haluz, ze? Dam si ho zaramovat asi... 😀

ukulelembo
25. jan 2010

Kikki na FB Zuzana Neumanova ...Catalin verim ze niektori ludia moze zle narobit a nemusia o tom ani vediet ... Tak som maleho okupala v cistci a aj tak stale plakal

ukulelembo
25. jan 2010

tak uz som Strapco nasla na FB to mi nejak blbne internet explorer... a Zuzu teba fakt nebude tazke najst podla mena 😅 šimonko uz haja, ale zo sna stale vzlyka... tak dobru noc

zuzu1980
26. jan 2010

teda, moje dieta nema chybu 😀 ulozila som ho spinkat a ked som dala maso do rury tak sa spustil poziarny alarm (akoze ked naozaj nieco pripalim tak sa nespusti, ale ked dam na 5 minut vyhriat ruru tak to hulaka jedna radost). Asi 2 minuty mi trvalo kym som to zrusila. A maly sa ani nepohol, cele to prespal. No je normalny? 😀

mamacat
26. jan 2010

zuzu 😀

dnes mam vyrocie 1 rok od poslednej mrchy 🙂

zuzu1980
26. jan 2010

mamacat 😀
ako si to oslavila? 😀 😀 😀

ako posluchaju deturence?

mamacat
26. jan 2010

vies co ani som si na to nespomenula len teraz ako som si vas zacala citat. 🙂 to asi vsetky mame podobne vyrocia teraz🙂))
deti su OK. leusko je zlatusik, dost je na mne zavisly. nechce byt v poslednej dobe ani u muza. v sobotu nam varovali deti svokrovci kym my sme isli do kina. vratili sme sa po 11pm a leo bol este hore. pri tom vzdy chodi spat poslusne o 8pm. inac je to dobre babatko, vsetko potichu pozoruje, sem tam sa nahlas zasmeje, alebo hovori uuu, guuu, aaa.. vela sermuje rucickami a kope nozickami uz sa mu kordinacia zlepsuje. nadalej nema rad autosedacku 😅 seboreu ha hlavicke este stale ma.

pudo
26. jan 2010

ahojte... tak ja uz nejak pravidelne vstavam o 3 alebo 4 tej rano 😅 ...jedina doba, ked baby este dlhsie pospi a ja som uz ako-tak vyspata ... a nieco porobim na PC, lebo terminy tlaciaaaaaaa... 😨

Ukulele - ech, to je jak za trest s tym refluxom... ti max. verim to trapenie... ja tak lutujem tych drobcov ako sa sami musia trapit. Neviem, ci ste na UM, ale ak ano, viem, ze mnohi si pochvaloval zahustovanie NUTRTONOM. Hoci potom vraj mozu byt koliky, lebo je to nejaky vytazok s extra vlakninou na zahustenie. Ale niekomu vraj paradoxne zacali deti lepsie kakat. My negrckame, resp. grckame len niekde po hltancek ☹ a prehltame naspat.
Zuzu - ja si hovorim, ze keby sme nemali reflux, tak zas budeme mat nieco ine... podla mna neexistuje idealny stav...takze len sa zmierit 😅 a vydrzat

Strapco - aj my sme hlavohrud 😀... ozaj som sa chcela opytat, ako je najlepsie cistit uska a nostek??? A cim?

Mamcat - tak Leo aj tak vyzera byt super idealis dietatko, gratulacia 😉

zuzu1980
26. jan 2010

pudo, tak ty o 3 rano pracujes? teda, ty si cislo. 😀

miska2220
26. jan 2010

zuzu,catlin- to mame naozaj narok na kocikovne aj ked zijeme vzahranici? aj ked som nebola tu dobu co som tu na slovensku poistena? ja som este stale slobodna,meni to nieco?

miska2220
26. jan 2010

ja si chcem vybavit aj dvojite obcianstvo pre maleho,tiez sa toho obavam ze budu behacky...chcem si to vybavit lebo nikdy neviem ako to bude medzi mnou a priatelom dalej...aj ked zatial je to tak ze sa postupne zmierujem stym ze idealny chlap neexistuje( okrem tvojho zuzu 😉 🙂 ) ale aj tak clovek nevie co bude porokoch a potom sa bojim ze by maly musel zostat tu ze by nemohol somnou na slovensku zit 😕 no neviem ako to je musim sa poinformovat

miska2220
26. jan 2010

inak zatial je to tak medzi nami ze zostaneme spolu dokonca si planujeme druhe babo 😉 mozno coskoro 😉 ale aj tak sa chcem poistit stym dvojitym obcianstvom...zuzu co myslis? robite si to aj vy?

tatuska1
26. jan 2010

dobre ranko!!!!!!!!!!!!mňa dnes príšerne bolí hlava ako nikdy ☹ ☹ ☹ a môže za to jeden neskutočne primitívny človek v mojom okolí och pomóc!!!!!!!!!!no nič snáď ta bolesť prejde.
moja krasolienka v noci papala len o jednej a potom vstala až o pol siedmej ráno no nechápenzy 😀 😀 😀 😀
a teraz sama zaspala v postielke a môžem kľudne piť rannú kávičku 😉
dnes nič nerobím huráááááááááááá len požehlím to je nič,navarené mám koložvársku kapustu a vydarila sa 😀
tak vám prajem babule krásny mrazivý dník!!!!!!!!!!!!!

adka_praha
26. jan 2010

ahojte...

no kukam, ze mate papierovacky... 😝 😕 mne stacilo to, co musis tu obehat a nieto este byvat niekde v cudzine... 😒

babyyyyyy mne je dnes neskutocne mizerne... 😖 dufam, ze to mala nechyti odo mna... ☹

didiana333
26. jan 2010

adka,aj mne je mizerne a malý to už asi aj chytil...v noci sa zobudil so zapchatym noštekom...plakal odušu... ☹
Mne vlastne nič nieje,ale tatko soplí ostošesť...no čo ho vysťahujem? 😅

slovakia13
26. jan 2010

baby hlasi sa vygrcany rezanec 😢presne tak sa citim 😅 mala nerevala ale vrestala od 9 do 1 v noci ani ruky nic nezaberalo chudiatko male ,urcite ma neznasa za to ako jej neviem pomoct 😔
zuzu
moja starsia segra ma syna tiez s arabom a palo tiez velky fesak a dobrak 😉 teraz uz ma 25 a baby mu teda pokoj nedaju 🙂 tak sa tes 😉
catalin
na porodne z sk nepotrebujes SK rodny list.mne staci britsky ale musi byt s apostilou a prelozeny.zisti si to....

baby idem si vas popridavat koho nemam na fb.....chuda mala uz sa zobudila a ani babakat nemoze co je tak zachripnuta z toho vrestania 😢

pudo
26. jan 2010

bre ranko... idem aj ja popridavat fB... vyuzijem strapcovu databazu 😉 ...
vo fotke v profile je Tami s hornickou, tak aby ste ma identifikovali...

juuuj / slovakia, perna noc... ja mam tiez taky pocit x-krat, ze som useless matka, ked vidim ako sa trapi a uz neviem, co robit... normalne si vynadam

deina
26. jan 2010

Dobre ranko. Tiez som nejaka nevyspata, maly sa vela mrvil, asi mu bola zima, lebo ked som mu pridala este jednu deku, stichol a pekne zaspal.

Neskusali ste toto na reflux? http://www.magister.sk/product_info.php?product... Ja by som skusila najprv nieco taketo a az potom UM. Alebo skorsie prikrmy, od 4.mesiaca. Misko mal ako maly reflux, ked zacal so zeleninou, tak postupne prestal grckat.

Jooj a v noci som si znicila odsavacku. 😕 Vypadla mi z ruky, motorcek sa rozbil, asponze som uz mala odsate. Poslala som mamu kupit mi novu, tak teraz odsavam, koooonecne. 😵 😵 😵 Uz som myslela, ze prasknem. A aka je tichucka, ked je nova!

Slovakia, to nie je pravda, ze ta nenavidi, ty si jej vsetko. Tie prve 2-3 mesiace mozu byt tazke, ale potom sa to zlepsi. A co jej bolo? Brusko? Aj ked sa ti zda, ze jej nevies pomoct, zostan pokojna, bud pri nej, nos ju, lubi ta velmi. 😉 V tomto veku deti beru matku ako sucast ich samych.

adka_praha
26. jan 2010

😅 no ak mas kde... 😀 ja nesoplim ale asi sa o mna pokusa angina... 😠

monkey3
26. jan 2010

caute aj tami hlasi sopel ☹

adka_praha
26. jan 2010

deina skus tak pustit kocik... 😀 budes mat dovod kupit novy... 😀