Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no moja sestreka tam tiez pobehuje a ma dvanast...no neviem neviem... 😅
my tiez vypijeme tak 100-120ml ale bolo uz aj take ze sme papali pravidelne 150ml ale neviem preco staci zrazu menej...tiez papame tak co 2-3 hodiny...na noc a v noci vypije 150ml vacsinou...
asi zalezi aky rok narodenia zadate pri registracii baburky - aj moj skoro dvanastrocny to nakoniec ukecal 😅
kkiki, ona sa snazi na seba strhnut pozornost, o ktoru ju brasko "obral" vies kazdy ked pride a ze jeeeej babetko, tak ona si mysli, ze musi robit curbes, aby si ju vsimli. A keby si vedela, kolkokrat mne praskli nervy pri starsom, jednu facku si doteraz pameta oo 😨 😅
no hracky su upratane sama si ich ... potom som jej v klude vytiahla kufor a pobalila si teplaky a mikiny a tricka ponozky a pancusky .... musela sa obliect nastupili sme do vytahu, zviezli sa dole a vytrcila som ju pred branu a tam mala pekne pockat na uja z polepsovne ... jasne ze to bolo rodeo, ale posluchala na prve slovo ... tak som ju tam nechala stat ako dievcatko zo zapalkami 5min, schovala som sa za dvere a sledovala ju ako narieka a krici ze uz navzdy bude posluchat ... tak som sa akoze vratila a dala som jej poslednu sancu ... vysli sme hore upratala si kombinezu, ale kufor som nechala vystrazne stat pri dverach, ze este raz ide nadobro ... teraz je vo vani, dam jej veceru a do postele .... fakt som si myslela ze ked ma 6 tak uz bude mat rozum a pochopi to cele .. ja viem ze to ma cele dodrbane koli rozvodu a ako nas opustil ten jebo, ze to na nej nieco zanechalo, ale my sa s matom naozaj snazime ako sa da, aby nepocitovala, ze neni matova a moja ako oliver ... ja uz mam naozaj pocit ze to silne aj zneuziva vsetko to okolo ... jebo ma tiez 5mesacne decko a ked sa narodilo vobec tam nemohla ist ... len si ju posuvali ... a potom tam nechcela vobec ... ja uz som normalne rozmyslala, ze snou pojdem asi psychologovi ... ja so ju rozmaznala, ked henten zmizol, bola to moja jedina opora, matka v tom case sa liecila na rakovinu prsnika a ja som musela drzat tatka, mamu, stellu a na seba som kaslala ... ja dufam ze to to dieta coskoro pochopi, lebo niekedy ma vazne chyta amok ...
no kkiki mala si to tazke, ale ju to hadam prejde...a koniec koncov na psychologovi neni nic zle...kamoska bola so svojou 6-rocnou dcerou tiez u psychologicky a ta jej poradila ako na nu...podla toho co mi vravela tak to celkom ide...
kikki,že jebo... 😀 😀 😀 Aj ja tak volám bývalého.... 😉
Ozaj,baby,ja som dnes mala v jednom obchode velmi milu skusenosť...normalne som skoro odpadla,že ako ma super vybavili a to som tam isla v malou dušičkou...
Mala som od novembra odsavačku,ktorá sa mi pokazila po týždni...vymenili mi chybný diel z nej.Po dvoch týždnoch sa pokazila znova,ale už mi odchadzalo mlieko,tak som sa na odsavačku vyprdla a nereklamovala som ju.Ale ked som si uvedomila,že je to 50eur,tak som tam šla...pametali si ma a predstavte si,že hned mi to uznali a vybrala som si tovar v tej hodnote hned...tak som doplatila dvacku a viezla som si domov autosedačku do 18kg...peknúúú...
didi si mala ozaj stastie... 🙂 co to bol za obchod? 😅
baby mam problem...musim ist zavcasu rano do mesta koli tej blbej gynde a musim brat aj malu zo sebou...ale ak bude velky mraz bude stacit ked ju schovam do deky, ze ju pozakryvam az po samy nos a dam na kocik ten prsiplast????
adka - ja si myslim,ze by to malo stacit, ked das tu deku takym oblucikom pred tvaricku, aby Terezka dychala taky "teplejsi" vzduch, tak by to malo byt v pohodicke 😉
Je to u nás v nitre,predávaju tam väčšinou len chicco tovar,že Best for baby sa to volá...a príjemné baby su tam,taku obsluhu som už dávno nezažila... 😨
Kkikki, nezavim, to je tazke. Mozno by psycholog naozaj pomohol.
Nuz, ja mam na FB zopar mojich ziacok a tie veru 18 nemaju ani zdaleka.
Mne maly vypije okolo 110-120ml materskeho mlieka. Zvykol kedysi aj viac pytat, ale toto mu teraz staci.
kkiki, teda, riadne si s malou vybabrala. to si zapamatam, ze ujo z polepsovne !!! 😀 Len aby mi decko nevzala socialka, tu u nas je zakazane nechavat dieta do 12 r same, tazko im budem vysvetlovat ze som za dverami a vychovavam, ked ma nabonzuju susedia ze drobec stoji pred barakom s kufrom 😀 😀 😀
ja som tiez vselijake vychovne metody praktizovala na dvoch spratkoch ked som bola ako au-pair. Nemestili sa do koze, cela rodina vratane rodicov si s nimi nevedela radi, tipovali ze vydrzim s nimi tyzden, ale vydrzala som 3 mesiace 😀 Mne zaberal totalny nezaujem. Ked za mnou lozili s tym ze on mi vytrhol vlasy... ona mi vyskriabala oci... on ma porezaaal.. ona toto on hento... Tak som ich poslala naspat do izby, nech sa idu pozabijat, ze mne je to jedno. Taki boli vyhukani z toho ze zacali posluchat, lebo ich staznosti nikto nepocuval (rodicia mali taku metodu ze zmlatit do krvi a kazdy do inej izby, no hroooza) Ale to asi na vlastne deti nemozem takto... 😒
didi sikovna si. ja som roztopila tu plastovu cast mojej odsavacky ked som zabudla ze sterilizujem, tak ale to by mi asi neuznali, co? musela som kupit novu, a ja koza som kupila elektricku, nenapadlo ma ze aj rucnu som mohla, o polovicu lacnejsie, ze ten ony je rovnaky... no, ked som raz blba...
kkiki, ale vazne teraz, asi by sa oplatilo s malou skocit k psychologovi, kym nie je este neskoro (no, zda sa mi ze to mas zatial pod kontrolou 😉 ) Ale ked si spomeniem na to decko 7-rocne o ktore som sastarala, tak ten svoju sestricku (3r) isiel doslova zabit. Ale bez srandy. Maly bol schyzofrenik ako vysity. V jednom momente ju chcel zhodit v plnej rychlosti z hojdacky a strasne zlostne mu ziarili oci, normalne psycho decko, a za sekundu sa zmenil a chcel jej pomahat, bol dobry, ale tak nasilu dobry, az jej (aj mne) to vadilo, Neviem to opisat, ale totalne mal 2 osobnosti medzi ktorymi prepinal behom sekundy. Ani nechcem vediet co za uchylaka z neho vyrastie, vazne !
no kilá o tom radšej ani nechcem hovoriť ja mám stále rovnako +12 ale to ešte po pôrode so Sendy to čo som pribrala pri Viky (15kg) išlo dole do 4 týždňov od pôrodu a potom stop a od vtedy ani kilo ma ide švacnúť
zuzu az tak nie je 🙂 na olivera ani nesiahne ... toho ma strasne rada ... chyba nastala ze ked sme sa rozviedli co som jej videla na ociach to som jej dala .... a slecna spohodlnela ..... autorita ziadna veskera ... uvidim ako to bude pokracovat . v skolke sa na nu vobec nestazuju ale presne ma problem stym ze nie je teraz na tomto svete sama uz.
no baby haluzden za nami...ja idem spat bo rano o pol piatej 😲 😖 vstaaavam... dobru nocku... 😅
kiki no my sme to mali tiez hrozne obdobie co sa narodila vikina.moze to byt zierlivost.mozes sa jej venovat kolko chces ona si tym aj tak musi prejst.my sme mali take chvilky ze som myslela ze sa zblaznil.ci po dobrom alebo po zlom nic nepomahalo. volala som aj psychologicke ale to bolo akurat pred sviatkami a nemala cas a ze potom sa ozvem ale sa to upokojilo. no sice mame este zaujimave vecere ked ma ist spat tak vyvadza ale to uz neni take,takze podlamna chod s nou a uvidis pomoze to ale hlavne to musis vydrzat 🙂
kkiki, ved jasne ze taku psychopatku doma nemas ako bol henten, joj, to decko fakt nebolo normalne. Hlavne ze mala bola zlata a dalo by sa s nou nieco spravit, len ten starsi ju kazil. Ale co uz, to neni moj problem, len som si zaspominala 😝
No, tazko ti poradim vo vychove, ja mam uz teraz hrozu co bude ked drobcek dostane rozum, a nohy a papulu 😀
Inac tu u nas bezi reklama na nejake zazracne CD podla ktoreho sa rodicia naucia spacifikovat pubertakov za 1 minutu. No haluz riadna. Asi len baseballovou palkou po hlave a potom rychlo zviazat o postel, a tak. Inac si to neviem predstavit 😀 😀 😀 ale stavim sa ze im na to niekto naleti a kupi to... ludia su divni tuto v tejto zemi...
kkiki aj našu nejako lapla žiarlivosť a my už sme z nej na nervy za všetko reve už som z nej tiež a porážku a nevieme si rady a to sme momentálne doma obaja čiže má pozornosti až až a nepomáha
no baby ja akosi nemozem zaspat, tak chlipkam horuci caj a ze idem sa na vas kuknut a tu sa uz spiii...??? 😅
no nic...caj som vypila, tak idem tam, odkial som prisla... 😀 papa
Adka prepac, drobec zalomil a ja s nim. Uz tyzden sa citim ako vypluty rezanec, totalne bez energie, zvalujem to na kojenie, lebo inac je vsetko ok, aj sa vyspim, aj na vzduch chodim... Fakt uz asi len to mlieko ma obera o ziviny, inac si to neviem vysvetlit.
Dnes som zase prd spravila, ani som nic neupratala, ani nenavarila, este musim kopec veci prelozit a do toho sa mi nechce... Ale prisila som si gombik na kabat co sa mi odtrhol, hura, aspon nieco teda...
kkiki,didiana
tak ja sa este len silou mocou snazim prejst do toho stadia s malej otcom ako ste vy s byvalymi 😅 este stale mam some feelings 😢 iba mi to komplikuje zivot a on to vie a patricne to zneuziva 😝
malu videl 2x a to prvy sme boli na DNA a druhy na matrike......
ja uz mam -1,ale kolkokrat je moje prve jedlo o 4 poobede ,ked mame bruskove bolenie,tak preto
Ahojte babule...maly dnes papal až o piatej ráno,takže som vyspatá ako princezná... 😀
slovakia,na to treba roky tréningu... 🙄 Ten náš "jebo" nám s deťmi tak poubližoval,že už som na neho až apatická a je mi uplne fuk...a aj deťom...
dobre ranko, tu snezi o dusu.
zuzu ten gombik - motivacia pre dnesok. uz ho prisivam mesiac. dnes sa na to dam 🙂
slovakia a on - nema some feelings ? alebo je zadany ? zrejme .. pri takom babatku zmakne kazdy.. neda sa s tym este nieco poriesit ? zjavne to pre teba este jebo nie je .. 😔
kkiki ja som myslela ze mam komplikovanu dceru, co aj mam, ale ty mas komplikovanejsiu.. nasa mala obcas uteka z domu, naposledy kracala po roli, ale videla som ju z okna, ked mala jeden cm, tak bola daleko, vybral sa za nou mm. uteka asi od styroch rokov, ked citi nespravodlivost.
vcera vecer mi napisala sms-ku. skusali sme odsavacku soplov cez vysavac - ohromne sa im to pacilo a potom som saske kazala, nech trochu povysava spalnu, bezne to nerobi, ale suhlasila. vysala mi zo skrine taku snurku z bluzky ala opasok a bala sa mi to povedat, tak som si rano nasla sms.
ale uz som si nasla aj ine odkazy napr. dovidenia mami, dakujem za vsetko co si pre mna urobila, som zvedava, s kym sa bude Baska hrat. to mala 6 rokov ..vedela uz citat aj pisat
slovakia presne tak ... musis na neho prestat mysliet ako si ho lubila, ale musis mysliet nato ako velmi ti ublizil ... ja neviem co sa stalo ze to u vas takto dopadlo, ale jedno je jasne muz ktory opusti svoje dieta a to este aj nenarodene je jebo !!! mas krasne dieta a vies ako to teraz je ... vsetko sa rozvadza, podvadza sodoma gomora ... a ked uz nic co sa chlapov tyka mas dietatko a to je najviac ver ...
ten moj jebo raz prisiel ked som prave skoncila matersku a povedal ze uz ma toho dost, ze koli mne nic nedokaze a take tie silne reci muzske ze ja nic nerobim a podobne ... (ale to uz paktoval s jednou co bola pracovita a vecne vysmiata a podobne ) tak sa odpratal niekam na mesiac ... prisiel len na vianoce, potom len na silvestra a vo februari som uz toho mala dost lebo sa po novom roku vratil, akoze to skusime ale to bolo teda velmi divne spolunazivanie, tak som mu pobalila kufer a zakyvala ... on sa chcel potom vratit asi mu to stou pizdou moc nefungovalo, ale definitivne som mu pred letom povedala, ze sa chcem rozviest, vyvalil oci to necakal, si chlapec myslel, ze ja sa zlozim koli takemu kokutkovi ... vtedy som aj dost fotila, zarabala vela a mala som ho v prdeli ... nechapal , lebo v jeho pohlade som bola chudera co nic nevie ... a on velky najmudrejsi pan producent ... no ku dnesnemu dnu ma stou pizdou dalsie decko, jeho uzasna kariera za ktorej nedarenie som mohla ja je uplne zabudnuta a z velkej produkcnej firmy ostalo velke nic a panacik teraz robi asistenta studentom z vysky .... a pravidelne kazdy 3 mesiac zavola ze mi nemoze na cas poslat vyzivne 230eur lebo ze nema tolko penazi ... no a to na sude mal ze zaraba 80000 ... sudca na mna kukol ze ci mi nesibe ze tak malo som povolila, ale to je ina historia, sme sa dohodli ze byt nam ostane a on si necha pozemok s rozostavanym domom ... preto take nizke vyz ... a ja ked som chcela ten byt predat tak si zrazu narokoval na polku ... jebnuta som vsetko som mala mat na papiery ... no takze slovakia, ako kolvek si ho milovala je to JEBO !!!
monkey
ked sme zacinali vobec som netusila ,ze je zenaty .v robote vsetci ,ze je free .je jeden z hlavnych bossov,tak si viete predstavit to co sa spustilo ,ked istili ,ze sme spolu 😝 a este vacsia afera ,ze je zenaty a ja tehotna 😔 ..... verila som ,ze ma nefunkcne manzelstvo atd,atd. rozpravky.keby jeho zena teraz zisti ,ze ma nemanzelske dieta ,tak by ho obrala uuuuplne o vsetko.pravny system tu funguje uplne inak 😀
najviac ma vie vytocit ked mi hovori ake ma on financne problemy on co zaraba mozno 4x viac nez my bezni smrtelnici 🙄 baby a to sme boli spolu 2roky .
fu, tak potom to nie je jebo, ale slaboch, obycajny posrany slaboch, ked ti raz ublizi, brnkni jeho zene 😀
😀 😀 😀 😀 to by sa pani manzelka cudvala 🙂)) by jej aj gelove nechty od jedu odpadli 😀 😀 😀 😀

teda plne chapem kkiki. fb dobre ze az od 18.. a je tam moja neter. ma 16..