Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
caute, tak ste toho riadne popisali, dnes v jednom kole, hned ranosom dala varit kuraciu polievku, maly spinkal, potom sa zobudil a chcel na rky, tak som este rychlo urobila na ranajky tuniakovo kukuricovo tatarkovu pomazanku a potom som ho kojila. Potom som sa pustila do spenatoveho nakypu, ktory som ale slabo ochutila, tak nie je nic moc, ale ja mam celkom rada take veci na papanie a potom som dala varit zemiaky, a udusila kuracie prisa s hraskom a kukuricou a este tie zemiaky zapiekla v rure s cibulou. Potom som este varila tvarohove gulky s karamelizovanym jablkovym kompotom.
Dnes som skusala davat maleho do tej satky ring sling, mne to neslo a jemu sa to vobec nepacilo, ja vzdava, musim ju bud vratit alebo predat, lebo skoda penazi, zeby sa mi tu povalovala doma a nebola najlacnejsia.
teda strapčo...že stará korčula...neurážaj,dobre... 😀 😀 😀
ja sa stále necítim na tridsat...a to som mala tridsiatku už véééélmi dávno... 😉
Ozaj,ja som dostala na tridsiatku ROZVOD... 😅 😅 😅
Dufam,že ty máš lepší darček.... 😀 😀 😀
neuverite, co sa mi stalo, ked som bola na nakup vcera v hypernove s davidkom, som ho brala aj s korbou tak som urobila nakup v CA a HM, potom maly sa upokojil a tak som si rozmyslela a sla do hypernovy, tam som nakupila veci za 40 eur asi, a ja som tu tasku aj s darceekmi nechala pri pokladni, hlavne ze blocek od nakupu davam skoro vzdy do tasky a ani teraz som to neurobila inak. Sakra, stve ma, ze mi to ten blby pokladnik ani nepovedal, a naco tam je ochranka, dokelu, ved pozeraju a sleduju ludi,nie? naco ich platia, dokelu. Nevsimla som si to, ja zabudlivec ani ked som sla k rodicom ku kajke, a doslo mi to, az ked spala a tak som volala este v ten vecer do hypernovy, a povedala im, ako to bolo, ze aj aky pokladnik tam bol, romsky spoluobcan, ale velmi dobre vystupovanie mal, a ta zenska ta druhej konci linky ma len pocuvala a potom ma prerusila, pozdravila a zlozila. Sakra, naco tammaju ochranku a to vsetko? Alebo ja robim chybu, ze za cas chcem stihnut vsetko kupit v jeden den a potom to tak dopadne.
didi ze rozvod...ale sak teraz si rada za taky darcek, nie?... 😅
...no jasné... 😀 Nič lepšie sa mi v živote nemohlo stať... 😀 😀 😀
Keby nebol on podal žiadosť o rozvod,tak dnes by som sedela za vraždu... 😅 ...by som s ním nevydržala...
gabi to mas jasne ze ti nikto nepovie ze si si daco zabudla...schovaju a maju pre seba...si na slovensku... 🙄 ale moc to veru nepotesi... 😖
tak pockaj...akoze jemu hrabalo a este si aj podal o rozvod??? ci ako to mam chapat?... 😅
nie, to len ja som taky dobracisko, ze by som si to nenechala, ale vratila....skoda reci, uz som sa s tym zmierila. Hlavne, ze som niekomu urobila nemsiernu radost, ze sa dostal k nejakym veciam zadra, tak nech mu padnu na uzitok 😠
ja som tiez taky blbec, neboj... 😕
Ano adka...on ma podvádzal a na rozvode vykrikival,že ja mám frajerov...a vtedy už tá jeho nadhera chlpatá bola tehotná...
peeeekne... 😠 no by som ho zabila asi aj po rozvode... 🙄
Problém bol v tom,že ja som dlho neverila,že sa rozvedie...jednoducho som mu verila a lubila som ho...ja krava... 😒 Ale teraz by som nemenila,stretla som muža svojho života... 😀 😀 😵
a ty si vedela ze ta podvadza? asi ani nahodou, ci? boze kebyze sa dozviem o jednej jedinej nevere, tak mm leti dverami v tom momente... 😠
jasne,že nevedela...chváááálabohu,už je to za mnou... 🙄 Traz sa všetci tešíme z Erika a je nám super... 😀 😀 😀
Idem do hajan...dobru nocku,babule... 😉
dobru... 😅 nejako rychlo... 😅
ahoj
strapco
gratulijem 😵 este raz mat 30 😵 ja uz mam tiez davno po 😀 😀 😀 ale brala by som....
dnes mam taku depresivnu naladu 😔 jedno babenko co mame porod v anglicku ma rakovinu a to je iba o 2tyzdne mladsie ako mia 😔 !!!
asi by som sa zblaznila keby sa to stalo mii
čaute žienky neviem či tu máme niekoho z okolia Trnavy prosím potrebujem info ako je tam v okolí na cestách práve mi ide bráško z Rakúska domov smer Košice a v správach nič príjemné nehovorili prosím neviete mi niekto pozháňať info ako je to na cestách v tej lokalite?
budem veľmi vďačná
slovakia to je hrozne... 😢 a ako sa drzia? kedy to mrnuskovi diagnostikovali? je sanca na vyliecenie, nie?
janka..cesty su tu hrozne...ale aktualne info..hod do vyhladavaca stellacentrum
slovakia..to je hrozne..mne dnes tiez dosiel mail, o babetku s rakovinou mozgu, a ze nejaka spolocnost zaplati nejaku sumu, za kazdy odoslany mail..som to poslala vsetkym co mam v adresari
dík strapco už študujeme
jeho mamina nam iba napisala vysledky a podrobnosti nam povie neskor,ale sanca je vzdy .tak tam vsetky drzime palce.
mala nechce spat tvari sa max .spokojne a vyhajane 😅 musim sa ist s nou hrat 🙂
vážne aj som si neuvedomila že pred rokom som v niektoré tieto dni otehotnela 😀 😀 😀
baby....moj manzel umiera...ma nadchu 😠 😠 😀 😀 😀 😀
strapco poznáme ke´d je chlap chorý koniec sveta nastane 😀 😀 😀 😀
joj, baby, us prestante s takymi smutnymi spravami. ja viem ze sa take veci stavaju ale nechcem na to mysliet lebo sa zblaznim...
strapco, tak ako sa citis? taaaakaaaa staaaaraaa 😀 ha, neboj, aj mna to caka o 3 mesiace... ale sme stihli tie deti len tak tak pred tridsiatkou, ze? Inac ja sa citim tak na 15, hrabe mi statocne 😀
ja som prave dostala naval pazraosti, doma nebolo nic sladke tak som drobcovi zozrala polku ryzovej kase co som minule kupila. mnam dobre to je, ale pre dospelaka su tam tak 2 porcie a za take tazke prachy ze az... tak ju teda zajtra na ranajky dorazim, vsak na prikrmy je este skoro
akurat som citala prispevok tej mamicky z tej vasej temy Slovakia ☹ 😢 a veru horku tazku slinu som preglgla 😔 cim si to taky drobec zasluzi - 😢 bože 😢 😢 😢
zuzu..tiez mam niekedy pocit, ze so mnou puberta trepe
ja mam vzdy nieco sladke doma...v najhorsom si spravim "nadrobene"..nam to robila babka v detsve...nakrajas rozky..biele /cize nic zdrave/..a zalejes teplym mliekom s cukrom..mnam
kym som nekojila, tak som si robila tiez este jednu spomienku z detstva.."gebudzinu" vymiesany praskovy cukor s citonovou stavou...brat to jedol este plus kakao 😀 😀
tie kasicky poznam..ja som ich mala na intraku po svojej sesternici...aspon som nemusela po nociach varit
tak prave som znasilnila jogurt s rohlikom 😀

😝 no tak hlavne nech zmyje ten biely bordel...
malinka buva jak drak...dnes som jej vytiahla paplonik lebo spaci vak v noci totalne precikala, tak som zvedava ci to bude mat nejaku odozvu...
a v sportovych spravach ukazovali tu nehodu toho sankara... ☹ fakt to vyzeralo priserne...sak sa to tak aj skoncilo, ze? ☹
mm samo ze spi na gauci tak asi sa dnes pojdem nudit do vane...teda ale nekupala som sa uz neviem kolko mesiacov...boh vie, ci som to aj nezabudla, ze ako sa to robi... 😀 teda ale sprchu poznam- z videnia... 😀 ale nie, uz mi sibe, si tu trepem dve po tri... 😅 sprchovat sa sprchujem pravidelne... 😀 (a nie ze raz za mesiac ale kazdy den, ak by niekoho tu napadlo to rozvadzat 😀 )...
boooze no mam ponorkovu chorobu... 😖