icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

kkiki
1. mar 2010

vobec nie v nedelu zas 2 a snezenie .....

tilly
autor
1. mar 2010

ahojte, tak auto predane, bola o neho bitka, ked odchadzali s autom, tak domko oktavii zakyval a skonstatoval, ze zas mame len dve auta 😀

a bola som dnes na vibratore 😀 teda na vibrafite a jednu pani tam premeriavali a ma este dve cvicka a uz mala 6 cm z pasu dole... tak som zvedava...

deina
1. mar 2010

Kkikki, to nemyslis vazne, ze snezenie...

Tilly a to je co? To znie dobreeee.

tilly
autor
1. mar 2010

to je taky kostitras 😀 taky stroj, na to sa postavis a trase to tebou 10 minut, odporuca sa to kombinovat s lymfodreńazou alebo rolleticom

majitelka salonu je dojka 😀 (mimochodom mamina dominiky starej) a nevadilo jej to ani pri dojceni

kkiki
1. mar 2010

deina ... no ilko ci ktory tak vravel ... 😒 tak dufam, ze to nebude pravda ...
no ja budem asi chodit na zumbu ... ja sa potrebuejm hybat ... potom to bude oka ...

slovakia13
1. mar 2010

baby ste zlate 😀 😀 😀
my mame tiez pekne dokonca bez dazda 🙂
vyzera to ,ze do konca buduceho tyzdna uz budeme mat pas a konecne mozem bukovat letenky 😀 😵
jedno ma ale vytaca ,vzdy ked budem chciet s malou vycestovat,musim mat suhlas otca 😅
tilly
ten stroj je super,ja som nan raz za cas chodila este na SK,ked som chcela byt anorekticky chuda 😀

kkiki
1. mar 2010

slovakia 🙂)))) a ty si si co tam sla precvicit ??? ved si musela hrkotaaaaaaaaaaaat 😀

slovakia13
1. mar 2010

kkiki
jedno obdobie mi sibalo 😀 .....

kkiki
1. mar 2010

slovakia a to sa neda vybavit nejaky papier kde bude aspon na rok notarsky overene, ze otec suhlasi kedykolvek s vycestovanim dietata ????

kkiki
1. mar 2010

tieto hracky milujem ... len keby neboli tak drahe ☹ http://store.playmobilusa.com/on/demandware.sto...

slovakia13
1. mar 2010

to si este pockame pokial sa budu hrat nasi drobci,ale my mozeme 🙂 ja uz chcem cesat vrkoce 😅
kkiki
zajtra to idem zistovat.myslim ,ze overene u pravnika by mohlo byt...hlavne je ,ze konecne bude pas 😀

zuzu1980
1. mar 2010

slovakia...radsej si ten papier vybav, ale vacsinou sa na to nepytaju ked ide matka s dietatom... horsie je to ked ide otec s dietatom, vtedy vacsinou ten papier chcu =)

mi to pripomina ako kolegynin muz bral dceru autom do usa na vylet, mal papier od matky cize vpohode... no a volal jej nejaky debilny colnik na zaklade toho papiera, ani sa nepredstavil, len ze "mame vasu dceru" a ona na to ze ved dcera ma byt s otcom a colnik "toho mame tiez"...chuda zenska si prvych 5 minut myslela ze ich niekto uniesol a budu chciet vykupne 😀 😀 😀 az potom sa colnik vykoktal ze o co ide...

hehe, slovakia, my s kkiki uz mozme cesat vrkoce aj teraz 😀 😀 😀

zuzu1980
1. mar 2010

halooo, kde ste vsetky? uz spite?

didiana333
2. mar 2010

Ahojte babule...my sme dnes papali prvý krát až o piatej 😀 😀 😀 super...

kočeny,aj ja chcem česať vrkočeeeee.... ☹ ☹ ☹ ale nemám komu... ☹ asi si budem musieť počkať na vnučku.... 😉

slovakia13
2. mar 2010

zuzu
tu sa stalo kamoske,ze ju nechceli pustit do lietadla,lebo sa nemohli dovolat otcovi-soky
to je nespravodlive miina hlava je ako koleno 😀
didiana
akoze nemozes 😀 nechaj narast vlasy a maly bude herec s vrkocom 😉

tilly
autor
2. mar 2010

teda, tu sa asi este spi 😀

aj ja by som chcela cesat vrkoce... 😀 aj sa hrat s babíkami... 😀 poziciam si natalku od susedov 😀

tatuska1
2. mar 2010

no ahojte kočeny!!!
tu sa asi fakt ešte spiňuškuje???haloooooooooooo kde ste,kočeny?
u nás je krásne už mám poupratované už len žehliť a poobede uvarim mňamky cestovinky s baklažánom 😝
naša herečka vstala o pol druhej a potom o pol piatej 😠 ale to scucla čajík a na rúčkach síce s revom ale zaspala a spinkala do ôsmej a teraz už zase hajuška taká mi je nervoznučka ale rano už spapala 150ml tak uvidíme koľko spapká na obed.

didiana333
2. mar 2010

No ja som zvedavá na našu váhu...vo štvrtok ideme na poradnu,aj rotavirusy druhu davku budeme mať...
teraz leží pod hrazdou a vadí sa s veveričkami,čo mu tam hrkocu... 😀 😀 😀
Aj ja už mám upratané,pračka perie...asi zbehnem do obchodu a do lekárne,ale to musím autom do susednej dediny...v tomto zapadákove je obchod do 10.30...ale aj tak tam už chleba nemaju... 😅 🙄

tatuska1
2. mar 2010

didi to vážne obchod do 10.30 no tak to je fasa 😨 😨
ja v rámci prechádzky skočim do obchodu a aj na poštu poplatiť účty ani vám nehovorím koľko mi zase prišlo ide ma je.......... 😠 😠 😠 😠 som sama na seba strašne nasratá 80eur no čo poviete proste hrôza včera som už volala do Orange nech mi zmenia paušal lebo sa schu......keď toľko budem platiť ale ja som bola zvyknutá že som mala volania do bezvedomia no a teraz mam paušal 100 XXL hovory ale tie XXL som vobec nevyužila a pomimo volania na inú mobilnú sieť a svokrovci su inde tak tam mi nabehlo 30eur a ešte som mala tých 100 prevolanych tak ďalšie 25 za pretelefonovan minuty no dosť tak vyhodim ten telefon že až.
a teraz som si dala paušal deň a noc a aj minuty na inu mobilnu sieť a ešte aj sms za 40eur dufam že toto mi bude bohate stačiť.sory za litánie ale som sama na seba tak nasratá 😠 😠 😠

slovakia13
2. mar 2010

tatuska
tu nasratost poznam 😀 ja som tu ohrievala vodu na elektrinu-vobec som netusila ,ze je to prepnute z plynu a teraz mozem cakat sek na pekne peniaze.....inteligentna zena z SK vsak 😅 ked je vypnuty plyn a stale isla tepla voda,no co asi ohrieva tu vodu 😕 myslela som ,ze duch svaty 😀 az opravar ma dal do obrazu 😠

adka_praha
2. mar 2010

ahojte daaaamy... 😀
no tak terezka dnes spala ze od pol osmej az do siestej do rana v kuse... 😀 ako fajne... 😀
a dnes na obed skusime kasu... 😅 bude sranda... 😕 😅
didi tak to je iny zapadakov... 😖

caterine
2. mar 2010

Ahojte kočky tak aj ja som dneska šikovna, upratane, ožehlene, haaaro umyte, už len čakam kedy sa mala zobudi a ide sa papat a potom asi pojdeme von, včera sa mi zase tak spotila a to ju ani moc neobliekam, bojim sa ju menej obliect dneska dame nejaku tenšiu bundu, na to obliekanie ani vysoka škola nestači 😀 , ozaj dneska ideme kuknut ten kočik dúfam že sa nam bude pačit len ta farba, červeno oranžovy, hovorim mužovi že budeme jak cirkusanti, ale čo už. aj na tento sa už rysuje nejaky zaujemca tak uvidime.... dneska bude u nas tušim celkom pekne tak sa pojdeme vyvenčit...

adka_praha
2. mar 2010

caterine no tak teraz sa az hanbim... 😅 ja som este absolutne nic nespravila, okrem vypitia kavy...priserne sa mi nicoho dnes nechce... 😝

tilly
autor
2. mar 2010

boze baby, ze oprate, ozehlene, vyupratovane, navarene, no mozem ist do pr... 😀

ja len periem druhu pracku, varit netusim co budem, zehlenia kopec, ale ved este pockam tie dve pracky, nech ma potom slahne pri zehlicke...

ja som tiez teraz pisala na jeden wagen 😀 tak sa asi pojde na vyyylet do wien pre dalsi koc... 😀
hlavne, ze mam teraz 4 doma 😅 nekomentovat prosim, viem, ze mi hrabe 😅 😅 😅

sakura77
2. mar 2010

ahojte!
tak ,uvarene,upratane,pracka perie,umyvacka umyva ,ditko spi...no ja by som potrebovala kazdy den mat nahalsenu navstevu aby som uz o pol 11 mala vsetko hotove expresnou rychlostou 😀 cakam kamosku,prisla zo sardinie,sme sa nevideli od leta..

tilly,to si bola na tom vibracnom pase,co sa na to postavis a trasie ta to jak o zivot? 😅 u nas je to tiez,ale absolutne nemam kedy tam ist,kedze kiko je v skolke,ale zas s malou co... 😒
didi,po akej dobe vam davaju druhu davku na rotavirusy?mne vobec nehovorili ze este jedna bude 😕
a baby,asi nam fakt leze zub....ale neviem to este na 100% mame total vsetky priznaky a ked som jej pozerala do pusy tak dole zatial len taky priesvitny pasik,tak neviem teda-ale sak ak to bude zub tak zachvilu vylezie-ak sa mi to nezdalo len teda...
tilly a aky wagen mas na plane? 😉

catalin
2. mar 2010

caute baby, teda vy ste sikovne... 😅 😅 ja som este nic neurobila..

mala v poslednej dobe tak divne spi v noci, zalomi o 8, okolo 3 sa napapa ale ten spanok potom je len taky slaby a o 6 je hore, vyrehlena...., my v podstate uz od 3 poriadne nespime, aj sopliky ma, tak odsavame..dosiel mi libenar, a tu v lekarni nic podobne nemaju, povedal mi nech jej kvapkam prevarenu vodu s trochou morskej soli 😖 myslite ze mozem?

tatuska1
2. mar 2010

vidim že každá tu máme dnes nabitý deň domácimi prácami moja malá si zdriemla len na pol hodku doteraz na mňa čumakovala ako žehlím a teraz sa hrajká no vlastne trhá húsenici hlavu a slintá jej ju 😀
sakura ja som včera mala návštevy najprv jedna kámoška doobeda a poobede druhá dnes sme samé.

sakura77
2. mar 2010

catalin,ja myslim ze mozes,ved aj libenar je len slana voda 😉

janka1874
2. mar 2010

Ahojte
tak ja som tu celé doobedu mala kamošku s malou (taká istá stará ako Sendy) no až na Sendyne výstupy to bolo super aj sme čiastočne pokecali v rámci toho ako je to možné pri deťoch
maličká Viki spinká už asom uložila aj Snedy a hor sa variť obed (juj ale sa mi nechce)

deina
2. mar 2010

Catalin, jasne, ved to je to iste. 😉

No my sme tiez celkom sikovni, boli sme na prechadzke, nakupit, povysavala som obyvacku a pokecala si s kamoskou, s nou a jej malou Sofiou sme boli vonku (ona je rovnako stara ako Misko). 🙂 Teraz Misko spinka (teda mal by, snad bude) a Matka tu mam pod hrazdickou, kym obedujem. A uz sa mi niiic nechce, ale ideme este so sestrou do mesta, videla som krasny velkonocny obrus a tiez by som potrebovala nejaky ten darecek pre kamosku na svadbu.