Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
tilly 😀 aky je mily... 😀 skrytu kameru... 😅
ja som este nestrihala,lebo mala vzdy strasne kope,ale uz treba aj nam,sice netusim ako
no to neviem ani ja...a ked v spanku jej chytim labky tak sa asi zobudi alebo sa kazdopadne bude mrvit...no asi budemna etapy, kym budem mat trpezlivost, ze dnes dalsie 3 nechty... 😀
aj my strihame na etapy 😅 ale kym sa dostanem ku kocu,tak mozem zacat odznova 😀
😀 baby ja to vidim jedine na makovy odvar... 😀
mne mala spala rano 45 minut,potom bola 1,5 hodky hore a uz zas vyzivovala,tak som ju ulozila-a spala 1a pol hodiny,som bola v soku ze co to je?lebo ona len okolo 45 min -az hodku da takto doobeda,tak som ju isla"skontrolovat"ci dycha a tak(no na hlavu,nie,decko spi a ja som v strese 😀 )tak samo ze som ju zobudila 😅
no ateraz uz isla na "velke spanie" do kocika....
sakura ja byvam v strese iba rano ked si uvedomim ze v noci nepapala... 😅 ale to iny adrenalin... 😕 😝 😅
ahojte babenky 🙂
tak my sme uz konecne zdravi, jupiiii 😵 ale Samkovi som prerusila skolku a tak si bacujeme doma vsetci traja. a stahovali sme izby, konecne mam vsak net v poriadku a mozem sa venovat aj vam 😀
idem nieco precitat a reagovat 😉
a chcem vas poprosit - mozete zahlasovat nasmu samkovi? treba pod clankom pridat hodnotenie a potrebujeme samozrejme ze 5 hviezdiciek. ja chcem ist s nim do tej Hupslandie 😀
dakujemeeeeeeeee 🙂
5 hviezdiciek... 😀 podareny je... 😀
adka, dik 😉
ozaj, baby , aj som tuto noc spala uuuuuuuuuuuplne celu, risko zaspal o 20.30 a vstal 6.20 a ja som si az potom uvedomila, ze som v noci nekojila a dokazom bolo aj cele mokre pyzamo a prsia na prasknutie 😀
a strihanie nechtov, ci uz na rukach alebo nohach, no comment. to nechavam na muzovi, ten ma bozsku trpezlivost 😉
5 hviezdiciek aj od nas 😉
baby mam neblahe tusenie ,ze moje dieta bude jedno z tych co sa hadzu o zem 😅 je strasny nervak ako 95% mojej rodiny....staci,ze dostatocne rychlo nedostane cicik a hned mame krik a ked na nu prehovorim ,tak sa rehoce je uz strasna vymyselnicka 😀
slovakia sak ak sa aj bude, tak ono ju to hadam prejde.. 😅
sisi aj my sme tak dnes spali, ale my uz od pol osmej... 😀 naaaadhera... 😀 ja zvladam strihat nechty na rukach, mala si totiz u toho vymyslela zabavku, ze mi bude cmulat zapastie... 😀 ale tie nozicky- no nerv... 😠 😅
ked je u nas velky krik, zistila som, ze maly potrebuje spolocnost. ked pridem k nemu, prihovorim, zoberiem na ruky, tak je po vresku a usmev ako slniecko na hnoji 😀
inak, my sme este neboli zaockovani v 3 mesiacoch, ideme az 11.3., tak sa tesim 😒 a uz cochvila nas vyrasi spodny zubok, risko zuzle vseeeeetko, co mu pride do cesty, minule skoro rozzuzlal cely nosic 😀
adka, aku kasicku si dala terezke? nejaku ryzovu alebo? inak, segrin muz sa vzdy tesi, ked ich natalka nedoje kasicku, on to zboznuje. je zaujimave sledovat ho, ako striehne a dufa, ze mu necha, az mu niekedy sliny tecu 😀
Aj matej poslal 5 hviezdiciek 😀
nas cmula cokolvek, co sa mu len priblizi k ustam 😀 ..chnapne po tom rucickami a sup do pusy 😀
no..super..vy sa tu chvalite ako vam deti v nocu spia a tenmoj si prida jedno nocne krmenie
strapco, aj tebe dik 🙂
a ja som sa rada pochvalila, lebo viem, ze to bola vynimka. len aby som tuto noc nevstavala 5x 😀
baby, trosku odveci - pouzivate niektora sojovu tatarsku? ja som zacala robit salat, kde ide tatarka,ale kedze ju velmi nepapame, kamoska mi poradila sojovu a mam pocit, ze som cely salat len pokazila, ma to taku zvlastnu chut. to som radsej mohla dat normalnu, vsak ju nejeme kazdy den a bol by klud. tak som zvedava, co na to povie muz, ked dojde domov. ci to zisti alebo nie. ale na 2.strane, v tomto mam stastie, on je vsezravec a nikdy nefrfle 😀
Ahojte baby,no drobec spi už od jednej,tak som konečne tu.
sakura,nám dokina povedala že ten rotateq je trojfázový.Prvu davku mal s očkovaním do pusiny a teraz znova po mesiaci tak isto a o dalši mesiac zase...a každá dávka 39eur... 😒 Ja som myslela,že v tej krabičke su tie tri dávky za tie prachy,ale figu borovu...to zakaždým takto platím,takže ma to vyjde 120 eurášov dokopy...
sisi dala som jej ryzovu od nestle... 😅 a co mu segra nespravi zvlast? 😀
my tiez po vsetkom chnapame... 😀 ale dasienka nema opuchnute, tak to bude tym, ze nema nic ine na robote... 😀 ale je sranda to sledovat, ked uz ma tie rucicky ovela sikovnejsie... 😕 😀
nasa princezna na hrasku sa zobudila... 🙂 a utoci na plysovu zirafu tymi bezzubymi dasienkami... 😀 idem jej papu spravit... 🙂
sakura...teraz som čítala aj v tom letáku od rotatequ že sa to má podávať tri krát do veku 26týždnov najneskor,takže myslím že aj Sofinke by sa to malo podať.Nepýtala si sa na to?
😀 ozaj...dala som bodíky... 😀 😀 😀 😀 😀
didi, diky 😉
a citala som len bodiky - a napadlo ma, vies Bodiky si dzedzinka, kde mame zahradu 😀 t
nooo, aj my sme uz hore, tak zatial paaa 😉
ha..my pre zmenu spime 😉 ..nechcel zaspat potvorka mala 😵 ..len kukal z kocika a rehlil sa na mna..ani hnevat sa nemozem 😵
volal mi kamos, co ma o 2 mesiace starsiu slecnu ako matej..a kedze ma uz zubky /ta slecna, nie kamos 😀 /, tak som sa ho pytala na priznaky a tak...no a ze prve co sa stalo, bolo, to ze mala sa vyhadzala na ritke...moj je tiez, len ja som si myslela, ze to z mojej mykozy...pudo, ajkaag..aj vam sa drobci vyhadzali na ritke, ked isli zubky?
sisi, aj odo mna 5*****
adka, wau, ze 80ml kase... ty to s tymi prikrmami beries vazne 🙂 ja rozrobim vzdy len tak 20ml, dam mu par lyziciek a zvysok dojem ja. Ja to ani neberiem ako prikrm, skor na zahustenie zaludka pred mlieckom aby negrckal, potom mu dam vzdy normalnu davku 150 ml mlieka. No ale zase my sme na MM takze mu nechcem zatazovat zaludok prikrmami, fakt by sme mali cakat este mesiac a pol (ale lekarka povolila od 5m, no necakala som ani tolko 😀 )
ja som totalne nevyspata. drobec sice stale taha len s 1 papanim v noci, ale zato sa budi kazdu chvilu. Zeby uz isli zubky? Ale dasienka nevyzeraju zeby sa tam nieco dialo, ale aj napriek tomu sa mi zda Adamko akysi nervozny, menej sa smeje... myslim ze to budu zubky. Takze hore je kazdu pol hodinku v noci, niekedy ho uspim za par sekund, niekedy za par minut a o 3 rano nechcel spat vobec tak som ho o 4 nakrmila, ze ked uz sme obaja hore-ale nezdal sa byt hladny... a potom az do 8 rano kazdu pol hodinu hore... No ja som dnes mrtva...
este ze je vonku nadherne, vybehneme s kocikom, sa tesiiiim.
uz sme hore 😠
zuzu..nasi chalani su fakt podobny..tiez je vnoci castejsie hore, len myka hlavkou...cez den menej spi ale je vesely

tak ja som dnes 40 minut s fotakom cakala, kedy sa mlady pan pretoci, on nic, samozrejme, ked som sa otocila, hned bol na brusku... a uz sa pretaca aj do druhej strany...