icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

didiana333
5. mar 2010

ja cuckám kaffe,malý spí a chaloši sa nudia vedla v izbe...cumakujem po novom kociku...co hovoríte na tento? celkom ujde... 😵 😵 😵
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7834805&tab=0

caterine
5. mar 2010

adka aj moj mangel zdrhol z roboty, ale dlho si ho neužijeme ide dat zaočkovat nasho hafana, tak zase budeme same gazdovat 😖

caterine
5. mar 2010

jeeeej didi tak presne tento som včera vyčumakovala na nete aj mne sa lubi, včera tu bola segra a som jej ho ukazovala a ona že zeleny, tak ma hned zabila, a to som si myslela že sa jej bude pačit, keby ho mali aj vo viacerych farbach nebolo by od veci. inak tie trojkolky ake su nemam s nimi nijake skusenosti, ale luuuuubi sa mi

sakura77
5. mar 2010

no,tak som prave pobalila vecick 0-3 mesiace,juj,az mi je luto,niektore mala fakt na sebe len raz...no co s tym teraz,ja uz dalsie neplanujem...ale tak pre istotu na rok odlozim a potom uvidim...keby mi nahodou zas hrablo 😀 😀
didi,kociarik pekny...ja by som tiez brala nejaky,su krasne vselijake,ale ked mam sportove dva...muz by si asi pomyslel ze som sa uz ozaj zblaznila 😀

tilly
autor
5. mar 2010

didi, mne to pride ako mala hrkalka...

ukulelembo
5. mar 2010

tak zajednala som deckam tabor, ale poviem im o nom az ked budu odchadzat, nech je klud http://www.twistovo.sk/sub.php?menu=raj A Dominika sa vratila od spoluziacky, co tam spala a pre zmenu zas Alexej siel mojej mame a starkej, lebo moja svokra take nevedie 😠

sakura77
5. mar 2010

ukulele,aj ja by som isla 😀 😀 juuj,ja sa tak tesim na toto ked deturence podrastu,odvelim to do tabora a my pojdeme na poriadnu KLUDNU dovolenku niekam strasne ale fakt ze strasne daleko 😀

no,ale tak to si este pockam...dovtedy len dovolenky s nervami v kybli 😀 😀

ukulelembo
5. mar 2010

a tu je link na kocik co pojdem kuknut do HC tam maju velikansky obchod http://www.baby mania.sk/index.php?p=_group&id=sportove&tm=pierre cardin

sakura77
5. mar 2010

nahod link este raz

sakura77
5. mar 2010

ukulele,teda ,pozerala som fotky,maju tam toho dooooost

ukulelembo
5. mar 2010

zistila som a nahodila, lebo zaboha neviem dojst na to jak tie linky skopirovat 😖 vidiet ze som k pc este len od vianoc priputana 😀 Sakura sak aj ja by som tak sla niekam ale hadam aspon nejaky vikend spachame, len v trojici, len zas decka aby nevycitovali, ze sme ich odlozili a sli len sami so šimonkom Normalne budem tym deckam hadam aj zavidiet 😀 a na buduci rok si deticky zmysleli ze Egypt 😨 😖 😀 tak vsetky prachy co dostavaju od babiek aj tetiek musia hadzat do sporkasky, sak nie som Onasisova 😀

ukulelembo
5. mar 2010

sak to ze vyber velikansky Mi mm hned zapotil, ze uz ma teraz mizerere, ze tam stravime pol dna kocika a veciciek a ze kupime uplne iny kocik ako povodne chceme 😀 tak som povedala ze on pojde niekam do restiky a ked oplachnem peniaze tak ma pride len s nakupom odttiahnut 😀 😀 😀

sakura77
5. mar 2010

mne sa inak veelmi paci aj gracco trekko,keby ho narvem do kufra 😒 ale nenarvem...

ukulelembo
5. mar 2010

sakura kuk IP 😉

ukulelembo
5. mar 2010

Sakura pekny ten Gracco ale aj velky dost 😒

sakura77
5. mar 2010

no keby ho napracem ,tak mi to nevdi,ale nezmestim ho na dlzku a ja stale lomozim autom,takze musim sa drzat rozmerov,videla som ho nazivo v nitre,je fakt pekny...

janka1874
5. mar 2010

no veru pekný je tan kočík ale aj iné pekné sú tam

strapco13
5. mar 2010

didiana..ten som kukala aj ja..a z toho isteho obchodu je aj tento
http://www.bambini.sk/sk/product/2450/espiro-ma...
asi ho pojdem kuknut, co na neho hovorite

deina
5. mar 2010

Ahojte. Teda hrozne pocasie je vonku. Boli sme len v Bille a ze ideme trosku do mesta sa prejst, ale tak fucalo, ze som sa otocila a ze ideme domov. Ale potom sme stretli Didu, tak sme sa este trosku presli... chcela som si hlavu vyvetrat, tak som si ju vyvetrala poriadne, co vyvetrala, vyfucala. 😀 Hnusne pocasie... nech je uz jar. Ale hned mam lepsiu naladu ako sme boli vonku. 🙂 🙂

Idem si urobit horuce kakao...

Tilly, tak celkovo ABC Design kociky nepoznas? Mne sa paci Cobra alebo Condor, velmi su pekne, ale vobec tie kociky nepoznam.

ukulelembo
5. mar 2010

a inak ked som bola tu v meste sa pytat na kocik s prehadzovacou ruckou, tak zevraj tie sa uz vyrabat nebudu kvoli EU ze sa tam detom ruky zacvikavali, ale keby sta videli ten vyraz s akym mi to ta predavcka oznamila, akoze ci chcem vlastne deco zmrzacit, ked chcem taky kocik 😠 😀 no ine,,znacky"deti dochramali 😠

sakura77
5. mar 2010

ukulele,a ten co mas vybraty,tak tam sa da prehodit?

ukulelembo
5. mar 2010

ste sa vsetky z prechadzok povracali doteraz sme tu len Ja so Sakurou pokladikovsky ohen udrzovali 😀 Baby a co aj ste premyslali nad tym nasim stretkom 😉 Ja viem som otravna jak biolit 😀

sakura77
5. mar 2010

ja by som boal "za" ked uz bude teplucko a krpci nam uz budu vyčumovat z kocikov 🙂

slovakia13
5. mar 2010

baby teplucko 😵 to teraz ja mrznem v bunde a mala spinka v kociku v overaliku a ciapke,este stale pokazene kurenie a to som uz 2xvolala 😠 a teta mi oznamila,ze ona netusi ale dnes su busy a teda nevie kedy to pridu opravit .....a to ide vikend.porazi ma
mne sa paci ten espiro

ukulelembo
5. mar 2010

ano da sa tam prehodit a je tam aj kosik, nanoznik atd. Drobec mi tu uz dve hodky v auto sedacke buva 😉 on ani v postielke poriadne spavat nevie, bude so mnou v nasej alebo v autosedacke 🙂 No sak Sakura pekne teplo a dlho svetlo, hadam nebudeme jak v tych ladovych baroch 😀 Ale otazne je ze ci len stretko alebo aj prespat niekde v penzione ako chodia ine na stretka 😉 A ozaj ako si Kiko zvykol na spanok v skolke? je tam asi do tretej, tak to mas veget, ze??? 😀

sakura77
5. mar 2010

si pis a dneska prenho isiel dedo,isli rovno k nim,tak som ho este ani poriadne nevidela,prvy den nespal,ale potom uz v pohode-ze posledny vstava,musia ho budit 😀

sakura77
5. mar 2010

slovakia,to myslis zeby vas nechali cely vikend mrznut,to hadam nie,sak musia mat nejaku "pohotovost" poruchovu...

chruminka
5. mar 2010

ahojte dlhsie som tu nebola ako sa tu mate ?Co noveho? A deturence ako?
citam ze pokukujete po kocikoch aj ja uvazujem nad dakou bugynou aj ked neznasam tie golfove bugyny strasne tazko sa s nimi manevruje ,ale su dobre na cestovanie a cez leto chcem byt mobilnejsia aj ked s terajsim kocikom som velmi spokojna,uvidime ako sa osvedci ako sportak.

janka1874
5. mar 2010

sakura o tom mi ani nehovor ja tu práve uvažujem že čo sa to Sendy stalo že zrazu nechce byť u našich pritom sa ku nim vždy tešila a teraz neviem čo to s ňou je
tak ja som už dala tapetu na ksicht lebo ideme po 17-tej ku kolegyni na návštevu tiež je na materskej len čakám na ostatné kolegyne keď skončia v robote a momentálne mi ešte Viki spí a Sendy je s tatom na nákupe tak som zo seba urobila človeka a trošku sa aj namaľovala že tiene na očoach to neviem kedy som naposledy mala 😀 😀 😀 😀