Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
tak ja som zas taka dilina ze aj polomrtva cumim do tej bedne,tak uz ked cumim tak nech aspon nejaky vysledok je po mne vidiet 😀
Drobec už tiež chrní,som zvedavá,dokedy vydrží,lebo dnes mal rušný den a na jeho spánku to hned vidno...ale nemožem ho držat doma ako skleníkovu kvetinku...musí si zvykať aj troška na ruch rodinny...
Aj vám sa deti budia,ked maju cez den vela zážitkov? Lebo na Erikovi to hned vidno,že bolo vela ludí pri nom,alebo niečo nové prežil...má potom nekludnejší spánok.
kocky, ako sa skladuju prikrmy? da sa navarit viac a dat na par dni aj do chladnicky? alebo sa to musi len mrazit? a co tie kupovane, ked otvorim, ako dlho vydrzi ten zvysok v chladnicke?
bodzlomu, na tom nezalezi. mne prespal 8 hodin aj po MM aj po UM, ziadny rozdiel. Su deti co su na UM a budia sa 10x za noc
zuzu,ja som varene doma dala este aj na druhy den-mala som v chladnicke a kupovane su myslim po otvoreni az do 48 hodin v chladnicke-ale na kazdom je konkretne napisane 😉
zuzu..na kupovanych je vacsinou napisane, ze do kolkych dni po otvoreni je to pouzitelne
a ako je to s tymi doma varenymi, to by som tiez chcela vediet..ale podla mna na 3 dni co sa dava jeden druh asi da nasvirit a skladovat v chladnicke..dufam 😅
sakura - hm, ja zehlievam doobedu, ked je Matko este ako tak naspaty a dokaze sa zahrat aj sam 😅 v ohradke, pod hrazdickou...hehe ale vecer som grogy - obdivujem vsetky maminy s dvoma detmi....
mne je v poslednej dobe nanic - aj sa bojim urobit si babytest ☹
nasvirit = navarit 😅
ide mi 😀 😀
zuzu - robene prikrmy vydrzia v chladnicke, ale treba robit len tak na dva dni dopredu... a kupene, ak to rozdelis tak na dva krat, moze byt, ale nemalo by sa dlhsie...
bodzlomu..no sup si ho sprav..a podaj nam hlasenie 😉
strapco - vdaka Bohu doma ziaden nemam 😀 inak by som uz asi rumazgala - asi by som oplakala obidva vysledky 😝
bodzlomu..chysta sa stretko..kukni temu v stretnutiach
a tusaka nemas, ci si alebo neni si 😅
strapco - uz som pozerala o stretku a uz som aj ukazovala priatelovi 😅 ten penzion je naozaj SUPER!
Tusaka - hm, mam take akesi "pobolievanie" podbrusku ako na mrchu, ale to uz mam asi mesiac a mrcha nikde!
a je taky zvlastny pocit - skor tak vnutorne - ine priznaky nemozem ani mat,kedze kojim, tak trpnutie prs nehrozi 😀
Hlava mi ide prasknut... ☹ Dnes vecer som normalne plakala s Matkom, nie a nie ho utisit. Strasne plakal, az tak hystericky, toto mi dvakrat robil aj vcera, neviem, co to ma znamenat. Vsetko mozne som skusala a pomohol az nurofen, snad ho nieco neboli... ☹
deina, zeby zubky?
Poznam babu, ktora kojila, menzes nikde, ziadne nevolnosti, nic a raz sla ku gynekologovi a on, ze vy ste tehotna, dokona uz 20tt. 😅
deina - chudatko Matko!!! To poznam, tiez ked place Matko a viem, ze ho asi nieco trapi, je nanic aj mne 😔
nooo tak to dufam, ze 20tt mi nehrozi 🙂 Najlepsie na tom by bolo to, ze sme sexovali len 4x a tie prva dva som mala aj tak pocit, ze mi "tade" presiel traktor 😀
deina, by ma slahlo... ze tehotna...
moja kamoska tak bola, brala tabletky-antiku, tak ju ani nenapadlo ze by mohla byt tehu, 6 mesiacov chodila k lekarom ze sa neciti dobre kym zistili ze je tehu...
oki doki babulky, idem sa nachystat do postielky, dnesna noc bude tazka, idem teda nabrat sily 😉
prajem dobru nocku 😵
deina - snad sa Matkovi ulavi a budu to naozaj "len" zubky!!! 🙂
Zuzu, nie, urcite nie. Nedavno sme boli v poradni, pozerala mu ich doktorka, ze nic, ani sa nechystaju. Ja neviem, zase ma napada len to ockovanie - kebyze toto nerobi aj vcera, tak si myslim, ze je rozhodeny z navstevy, ale on takto krical aj vcera, dokonca 2x. A hrozny plac to je, az hystericky, on sa nevie nijako ukludnit. Chory nie je, zubky nie, navsteva to tiez nemohla byt... Pripadne este ci som s nim nezacala prilis skoro cvicit po ockovani, 2-3 dni by sa nemalo... ale zase, len dnes som s nim zacala opat cvicit, vcera sme necvicili a predsa aj vcera plakal. Inak v pribalovom letaku k hexe pisu o placi (http://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/INFA... "neklid a neobvykly plac"), ale nepisu, zeby slo o nieco vazne, tak ho to dufam coskoro prejde.
tak..drobcek spi...mala by som si ist umyt vlasy..ale nechcee sa mi 😅
deina...neboj, ukludni sa drobcek..najskor to bude reakcia po ockovani..a aj zubky to mozu byt..niekedy vyjdu len tak..bez opuchu dasienok, len s placom ☹
na stretko sa nechystas?--poood
sak deina to ma ozaj na skok,nie? 😅
bodzlomu,nooo,tak to by bolo zaujimave 🙂 tak ale aspon by si mala minimalny rozdiel a potom by sa ti uz fajn pekne spolu hrali 😉
ahojte, boli sme dnes v brne, som KO... len decka sa vyspali v aute, tak teraz budeme mat zurku minimalne do jedenastej...
ahojte... 😀
co to citam???? podozrenie na tehu?... 🙂 jeeeej... 🙂 bodzlomu, daj vediet, ako ci ano alebo nie... 😉
tak my sme boli po obchodoch... 😀 kupila som malej v tescu co byvaju tie balenia body s dlhym rukavom biele, ale neva...ked to operiem a obleciem ju tak, ako som to vyspekulovala, tak vam ju cvaknem... 😀 mm chcel ist aj do kina ale ja nie...mi uz bolo dlho bez malej... 😅 vraj bola taka, ze trocha nervozna, takze sa viacmenej nosili, ale ten uuuusmev co na mna hodila, ked sme prisli... 😀 no take to bolo kraaaasne... 😀 a potom ked sa len kmotruska ukazala jej nadohlad, zacala plakaaaat... 😅 tusim sa bala aby som sa jej znova nezdekovala kamsi... 😕 😅 a kedze sme boli dlhsie prec a isla o hodku neskor buvat, tak dufam, ze rano aj o hodku neskor vstane... 😅
zuzu veru kedy nam predvedies vas novy domcurik? 😀
inak ja davam do misticiek (akurat ze jedna porcia to vychadza) zamrazit este v ten den vsetko a potom si uz len vyberam kazdy den doobeda misticku a je to... 🙂 kupovane moze byt 48 hodin otvorene v chladnicke? tak to super...ked nedopapa, dorazi to na dalsi den zas na obed...uz som myslela, ze ked to nedoje, ze to budem musiet vyhadzovat... 😅
tilly a ako bolo? koli comu ste tam vlastne boli? 🙂
chlapi boli na motorkovej sou, skakali tam na motorkach... a my sme chceli ist na prodite, len sme sa tam nedostali, zostali sme v olympii a nakupovali a nakupovali... a veeela sme minuli 😀
jaaaaj... 😀 no tak hlavne ze to spravilo radost... 😀
Adka no ahojcek Aj si kukla do stretiek?
hej kukla...aj som si citala co im napisal ten riaditel ci kto to... 🙂 veeelmo sa mi to paci... 🙂

sakura - ja sice zehlim strasne rada, ale dnes by sa veru nechcelo ani mne 😝 Matko mal dnes blby den 😔
budem rada, ked si budem moct ist lahnut 😉