icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzu1980
13. mar 2010

bodzlomu, som nejak prehliadla ze chces robit baby test... ja som len na deinu reagovala ked tu cosi spominala ze ktosi kdesi bol tehu... to mam za to ze citam kazdy druhy riadok 😒

adka, hlavne tu mysticku z ktorej uz jedla, nedavaj naspat do mraznicky/chladnicky. Tam uz su bakterie z pusinky a bude s to mnozit. Ked nedopapa mysticku, musis dopapat ty, alebo vyhodit.
radsej z kelimku treba odobrat a ten nedotknuty zvysok do chladnicky...

adka_praha
13. mar 2010

no co jej varim, tak to bud spapa cele alebo to dorazim popripade vygebem (neosolene zemiaky s UM 😀 )...ale veru budem mat napamati...jej radsej budem do misky po troche odoberat z flasticiek z kupovanej vyzivy...je to drobatko drahsie na to, aby zjedla dve lyzicky a potom sa mi na to vybodla a ja to musela vyhodit alebo zjest... 😝 😅

chruminka
13. mar 2010

adka ake misticky mrazis?Mne niekto hovoril ze to mozem mrazit aj v tom com sa mrazia kocky ladu,len neviem ci to pre moje jezibabky nebude malo. 😅
Uz tyzden jedia kasu,musela som im trosku zvysit davku a Viktoria zje 160-170ml kase a reve ze este chce.A buduci vikend skusime prvy prikrm asi zacneme zemiacikom s mlieckom.

adka_praha
13. mar 2010

v tescu boli take male misticky s vieckami, tak ma vtedy napadlo, ze ked sa mala narodi a neskor zacneme papat prikrmy, ze sa budu hodit do mrazaku...jedna ta miska je ta jedna porcia, co malinka spapa...len banujem ze som ich vtedy nekupila viac...no ale ak niekedy objavim nieco podobne, este dokupim...a tie kocky ladu, preco nie? sak im nemusis dat len po jednej kosticke? mozes aj viac... 😅

my sme dnes srotili prvy raz zemiak s mliekom... 😀

adka_praha
13. mar 2010

mozu mat tie misky tak deci, deci a pol...neviem presne...zajtra zmeram objem a poviem presnejsie...vsetky su zrovna obsadene... 😅

chruminka
13. mar 2010

adka ked bude zasa akcia tak mi daj vediet 😉

adka_praha
13. mar 2010

dam dam...som dnes kukala ci nieco zas nevysnorim a nic...ono co byvaju tie akcie v tescu, ze po eure tie drobnosti take, tak vtedy som to kupovala...bolo sest v baleni po tom eure...no kebych bola vedela... 😕

sakura77
13. mar 2010

chrumi,anooo,teraz som si spomenula do tych kociek na lad som davala aj ja-ale ja som tam davala ked sa uz maso zacalo pridavat k zelenine,lebo akoze varit kazdy den 10g masa,to sa fakt ze blbooo 😀 tak som si uvarila alebo udusila kusok,potom rozmixovala a nahadzala do tych kociek a dala do mrazaku a potom vzdy len vybrala jednu kocku a sups ho k zeleninke 🙂

adka_praha
13. mar 2010

jaaaaj... 🙂 no to po takych zdibenkach sa bude pridavat?... 😀 haluuuuz... 😀

ukulelembo
13. mar 2010

Saku a ty tu co este robis? o takomto case tu teda nebyvas ale je pekne ze aj na nocnu nas prides kuknut 😅

zuzu1980
13. mar 2010

ze kocky ladu 😀 😀 😀 ale je to dobry napad 😉

adka_praha
13. mar 2010

no jo baby...opustam vas... 😀 uz mi tu ocicka klipkaju... 😅 dobruuuu... 😉

ukulelembo
13. mar 2010

bru nocku Adka 😔

chruminka
13. mar 2010

aj ja uz idem haji a este raz dik baby za info ohladom stretka 🙂 a dobru noc

ukulelembo
13. mar 2010

neni zac Chruminka Bru nocku 😔

didiana333
14. mar 2010

Dobré ránko,baby...ja som mala dnes ťažku noc... 🙄 nejak sa mi vracia stále zápal močových ciest...asi budem musieť v pondelok dokine...ťažko sa to dá vydržať... 😢 je to brutal nepríjemné...
Malý spravil ráno "voňavý budíček"... 😀 😀 😀 už o šiestej bol dolátaný jak svinka-špinka...ale aspon bude cez den pokoj.... 🙂 taký je teraz spokojný... 😵

caterine
14. mar 2010

Dobre ranečko, my sme mali dnes otrasnu noc, krpana zaspala asi nejako po jednej, isla hajat asi o desiatej a to sa každych 15 minut budila s plačom, asi to budu fakt tie zuby musim kupit nejaky gelik alebo niečo podobne, takže to bolo same nosenie na rukach uloženie do postielky a toto sa opakovalo asi 10 krat a aby toho nebolo malo večer ma začali boliet križe, neviem či som niekde prechladla, ale nemožem ani malu na ruky zdvihnut, tak takuto super noc sme mali dneska..... idem si ešte trocha schrupnut malla už zaspinkala, potom sem nakuknem a dočitam vas......didi zapal močovych ciest dost neprijemne, ale tabletky ti určite nejake zaberu a budeš mat pokoj, maly ti pripravil pekne prekvapenie hned rano 😀 😀 😀

adka_praha
14. mar 2010

ahojte...
my noc celkom ok, ale nezlutovalo sa to dieta nado mnou, zeby spala hodku dlhsie rano, kedze vecer isla o hodku neskor spat... 😕 desne ma stale boli hlava a nie a nie aby to preslo...uz piaty den...obcas to je celkom v poho ale niekedy mi ju ide urvat... 😖 ako dnes od rana...tak sme sa postekali s mm, lebo isiel radsej sneh odhadzat ako by mal malu zobrat so spalne a aspon tu hodku sa s nou pobavit, nech trocha dospim...akoby sme isli za 5 minut prec... 🙄 pojdeme prec az naobed...takze veget... 🙄

a zabudla som vam povedat (asi 😅 )...svokra sa vytiahla a ustrikovala malej dva svetriky take rozkosne... 😀 ale dnes ked tam budeme, musim jej povedat, ze kym z nich terezka nevyrastie, nech nic nestrikuje... 😅 netreba to zas prehanat... 😅

didiana333
14. mar 2010

caterine,no križe tiež niesu žiadne labúžo... 😒 aj ja to poznám...ked sa malý narodil,tak som skapinala na kríže,keby som vtedy nemala prebalovaci stolík,tak ho ani neoblečiem...som sa ani zohnut nevladala,sommyslela,že ma zlomí v tom "štíhlom"páse....

caterine
14. mar 2010

adka tak aj mna v poslednom čase bolieva hlava, to može byt aj z toho blbeho počasia, ale v mojom pripade je to z krčnej chrbtice, ani tabletku si nemožem dat, kedže ešte odsavam..... adka aj moja svokra malej začala strikovat, neviem čo sa jej stalo lebo doteraz malej nič nekupila a minule sa k nam dotrepala s tromi svetrikmi, ale strašne zlate su, mala je v nich kočka, o dva dni došla s čapicou že uštrikovala k jednemu svetriku, mala cela vyrehotana ked jej ju skušala a to čapice nenavidi, asi svokru kopla muza, alebo sa totalne nudi lebo momentalne je na pn-ke, ale tiež si myslím že to nemusi zas prehanat, teraz bude stale dokola omielat a nosi tie svetriky, to ju už poznam............. no idem ja niečo robit aj varit treba, ale tak sa mi nechce, zapriahnem aj mm nech mi pomože lebo dneska to asi s mojimi križami zvladat nebudem 😝

adka_praha
14. mar 2010

no tak nastastie na tom moja svokra trvat nebude...skor aby nenastrikovala za dve vrecia... 😅 ale v jednom casaku som videla taky krasny kompletik fialkovy aj s takou baretkou, ci ako to nazvat, tak to by som ju chcela popytat ci by spravila... 😅strasne sa mi to pacilo... 😅

didi a pijes urologicky caj? mne to pomohlo, som nemusela nastastie ani k doktorovi...len vela ludi robi chybu, ze ked prejdu bolesti a ten neprijemny pocit, prestanu ho pit a okamzite je to hned naspat... 😝

didiana333
14. mar 2010

Ano adka,pijem...len mne sa nepáči to,že sa mi tie zapaly opakuju už od tehu... 😒 aj antibiotika som už užívala a zakaždým sa to vráti...už si aj dávam pozor jak dochodkyna,že kde si sadam... 😅 😅 😅

sakura77
14. mar 2010

didi,to si mi pripomenula jak moja mama vzdy ked sme boli pubertacky a nosili sme v zime take tie tricka s holym pupkom vonku-sak pockaj na stare kolena!!!!! 😀 takze je to jasne,aj ty si ich nosila co???? 😅

didiana333
14. mar 2010

no vidíš sakura...a staré kolená su tu.... 😀 😀 😀 aj mne to mama vždy hovorievala... 😀
To su asi všetky mamy rovnaké.... 😝

adka_praha
14. mar 2010

😀
baby chcem sa spytat este davate drobcom tu biogaiu??? ja som to minule malej kupila, kedze su tam nejake tie potvorky, ale neviem ako dlho sa to moze pouzivat (myslim ci sa moze aj dlhodobo) a davate tych 5 kvapiek denne ci nejak menej?

caterine
14. mar 2010

baby mozem jest paradajky ked kojim-odsavam, lebo mm mi tu rano spravil take chute a tak by som si dala 😵

adka_praha
14. mar 2010

caterine no musis pockat na ostatne, ja netusim... 😕

caterine
14. mar 2010

tušim sme tu len my dve, ja zasa biogaiu nedavam tak s tym ti zase ja moc neporadim, zostava nam len čakat na baby čo napisu....adka dneska ste čo papali, ako vam to išlo, ja som chcela dat dnes kašu prvy krat ale nejako sa neviem k tomu dokopat, začnem už tak seriozne s prikrmami od toho piateho mesiaca, moc sa na to netešim ale čo už niekedy musíme začat, dúfam že si mala rychlo zvykne. Ozaj ked robiš kašu tak ake množstvo tam davaš tej kaše, je tam na krabici pisane až na 120ml mlieka a tolko nechcem davat na začiatok, kludne by stačilo tych 60ml si myslím kolko tej kaše tam mam dat

janka1874
14. mar 2010

ahojte kočeny tak za dva dni som sa sem vôbec nedostala idem kuk či mám vôbec šancu Vás prečítať 🙂

ajkaag
14. mar 2010

ahojcek baburky
adka flasticku ked otvoris musis minut do 2 mesiacov a mat ju v chladnicke, ale ak davas tych 5 kvapiek denne mas to tak na mesiac, my este davame.
caterine ja paradajky papam, malinkemu nevadia 😉