Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Ozaj, to je zvlastne, ze v severnej Amerike im je jedno, ci dieta sedi same alebo je posadzovane. 😖 Mam tu jednu nemecku knizku a to je iny extrem. 😀 Nielen ze dieta neposadzovat, ale nepouzivat ani ziadne pomocky - to, ze choditka nie su vhodne, to je ok, bezny nazor, ale tu pisu, ze ani lehatka (lebo dieta v nich oddychuje, neposilnuje ziadne svaly), ani satky, autosedacky len nevyhnutne do auta, kociky kupovat vysoke... No Nemci boli vzdy nejaki... precizni? Neviem najst to spravne slovo. 😅
Ahojte...my sme dnes super vyhajaní...zaspal o pol osmej a prvy krát papal o pol šiestej...krásna noc 😀
Tie kočíky tu stále krajšie a krajšie ukazujete....už aj mna ste nakazili a chcem niečo menšie.... 😀 😀 😀
ten hauck je krásny v tej tyrkysovej farbe... 😵
drobec sa stále nepretáča...a ani nevyzerá,že by sa mu chcelo...tak dnes ideme na neur,som zvedavá....
Didi, drzim palce. 😉 Ale na pretacanie ma este kopec casu, neboj.
Ajojky!tak my sme tiez dobre spinkali.Filipko mrnkal v noci len dva krat. o pol siedmej sme sa napapali a spinkali doteraz.Nas maly je tiez taky ze by sedel.ja ho necham ale len chvilu zase nie na dlho.stym ze sedi na gauci a pohode vydrzi sediet aj ked nie je podoprety niecim.ale zase takych pät minut viacej nie
Ahojte babenky,
no vidím že to spinkanie sme mali nejak podobné. Aj náš malý zaspal o pol ôsmej a prvý krát sa zobudil o štvrť na šesť, horšie je že už vôbec nechcel spať tak sme s mm "zúrili" lebo sme dlho boli hore večer- viete manželské povinnosti - ja som síce potom zalahla ale on sa ešte holil a strihal takže zaspal až o nejakej druhej. No čo už, nemôžeme mať všetko. Ale inak mám radšej keď sa v noci zobudí skôr (medzi 3 -5tou) lebo vtedy v pohode zaspí hneď ako spapá mlieko a potiahne prinajhoršom len do šiestej ale zvyčajne aj do siedmej.
My sa ideme zajtra očkovať na tie rotavírusy tak som zvedavá, fakt SAKURA - chcem sa spýtať či aj nato vravia že sú reakcie keď sa to nepichá len zo striekačky podáva????
Včera som sa vážila u kamošky takže sa stále držím na 78 kg, z tehotenských 86 kg to nie je zlé veď pred tehotenstvom som vážila 75 kg no ja by som chcela naspäť na pôvodnú 65 -68 kg takže ešte -10 kg, no to bude fuška. Rada by som vyskúšala to Zumba fitness čo reklamujú lebo ja rada tancujem a keby sa to dalo spojiť s aerobikom tak to by som prežila, no je to len 30 km od nás takže až tak lahko aspoň 2x do týždňa aby to malo aj nejaký efekt sa tam nedostanem 😖 No nevadí zatial to znesiem žiť v tomto tele, nie je to až také hrozné veď oblečiem všetky nohavice ktoré som nosila len by tom potrebovalo posilniť telo a hlavne brucho ktoré trčí statočne, no ukludnujem sa že po cisárskom je to horšie, ešte po ten rez mám krásne ploché brucho no to "nad tým" radšej nebudem komentovať 😒
Ahojte devenky 😀 😀 😀 tak mi sme mali taku divnu noc 😝 maly zaspal o 21.30 o 4 bol hore napapal sa a o 5.15 uz funel, chrochkal dudla mu vypadla tak hladal a to zopakoval asi 5 krat a oci pootvoril 😖 Ale ja sup dudel do pusy a pridrzala som mu ho, pekne spat treba 😉 A potom Alexej o 7.00 mi suska do ucha: ,,mami mozem si pozret rozpravku" jake nervy do mna ze ma budi, ked som mu uz parkrat povedala nech ma takto zbytocne nebudi 😠 jaj nas..l ma 🙄 A nadobro sme boli hore o 7.55 Teraz tu drobec chrni vedla mna
Ahojte
nasa noc supeeer 😵 ..zaspal o 8,45..sice sa prvykrat zobudil okolo 3, ale to spravil dudlik a spal dalej...hlad ho zobudil az o pol5..to hned zaspinkal, a aj ked o 6 uz som pocula, ze v súpanku tak akoby "knucal" /neviem inak opisat ten zvuk 😅/..to uzu viem, ze sa bude nenormalne plakat, bez toho aby sa zobudil..tak som ho zobrala rychlo k nam do postele, trosku sa ukludnil, ale kedze este samu chcelo plakat..a to este stale spinkal..tak ho tato chvilu ponosil na rukach a snazil sa ho zobudit..to jej jediny sposob ako ten plac prerusit...tak mi ho supol ku mne zobudeneho, tak sme sa nejak prebavkali..on s mojimi rukami, ja som podriemkavala do 7..napapal sa a spali sme do 8...teraz spinka, ale uz cakam hladne mrncanie
ten plac nema casto, ale vzdy ho sprevadza to "knucanie" v spanku a je ho tazke zobudit, akonahle ho zobudim, tak usmev jak slniecko na hnoji 😀..neviem, asi sa mu nieco vtedy sniva alebo co
Strapco mi mavame sem-tam to iste Huci, place ale oci neotvori ani za svet a ked ich konecne rozdrapi tak pozera jak mucha- puk ze co sa deje a kde to je, jak namesacny 😀
ahojte...
baby musite byt take utarane? kto to ma po vas citat... 😀
my sme boli vcera na poradni...vazime 6900 g... 😀 a dostali sme vcelicky do noziciek... 😢 ja osobne som to znasala lepsie ako minule, zato terezka plakala az neskutocne...chvilami zabudala az dychat... ☹ a celkovo ma aj trocha vyssiu teplotu ako pred tym a na druhy den bola uz v pohode akoby sa nic nedialo...a teraz noc bola desna, kazdu chvilu plakala, tak spala s nami v posteli a aj teraz je taka lutostiva... ☹
a boli sme aj na nozickach, tak uz vsetko v poriadku... 🙂
zuzu neprovokuj s tou teplotou... 😝 tu sice ma byt uz od dnes akosi teplejsie ale rano este u nas snezilo...tak neviem neviem... 🙄
chrumi ako sa maju dnes bambulky? uz je to ok?
ahojte...
my sme mali hroznu noc, teraz spi uz druhy krat, ale mne na rukach, takze to bude chvilocka...
adko ma strasne pevne svaly, aj chrbtove, hlavicku si taha hore ked lezi...,
malinka akurat zaspala, ale netrufam si momentalne povedat, na ako dlho... 😒 idem si aspon kafo spravit...
hegina no mne tiez ostava 9 kilou este.nad tou zumbou som rozmyslala aj ja,.ale kamaratka spominala ze jej svagrina to niekde nasla aj na nete tak cvici doma.inak ja sa tiez tym ukludnujem ze som po cisarskom a este som aj nekojila 🙂 no drobec sa akurat zobudil tak ideme papat
juuuj, ja musim dat tooolko kil dole 😝
mne sa cvicit nechceee 😠 ..mala by som, sice som na svojej vahe, len mam take mlandrave telo 😠 ..ale ja som vzdy mala trosku brusko, o to viac ma to netrapi 😅 😠
juj ja sa uz tesim jak nahodim kolieskove cez vikend -dufam a pojdem sa vyvetrat a aj moj bicyklik tam v pivnici smutno kuka na mna, upraseny - ja som aj do roboty chdila s bicyklom 😒
baby inak ma trafi...ako teraz za to ockovanie na rotavirusy je drahe jak slak a ze o rok alebo dva to uz daju do povinneho ockovania... 😠 tak najprv si na tom pekne zarobia a ked sa im zda ze uz maju dost, tak hentak... 🙄
adka..no tak u dalsieho baba zadara 😀
adka tak to bolo aj u pneukokokov, teraz je povinne, predtym sa platilo...
Ahojte babule konečne som vas dočitala, my sme boli dneska na poradni mame už 7 kilov,doktorka hovorila že je z nej velka kočka, aj nas konečne zaočkovali, mala ani nemukla a to som sa tak bala čo tam bude vyvadzat, ešte sa na sestričku aj škerila som mala dost, ale teraz ju to začina asi boliet lebo plačka, dala som jej studeny obklad a dr. kazala že pobede jej možem dat čipok lebo ju to bude už boliet, dúfam že nam nevyskoči teplota, lebo ja som taka stresmenka a keby mala taku teplotu jak chruminkina mala no neviem čo by som robila.... inak som jej hovorila že už sa mala aj pretača aj u nej v ordinacii sa stale pretačala, a povedala že to by ani nemusela ale že je šikovna, takže didiana neviem načo ta doktorka hned posielala na tu neurologiu, podla mna mate ešte čas, ale uvidiš čo ti nato povedia tam.... a že s prikrmami mame ešte počkat že stači pred 6 mesiacom, a že kašičkou nemam začinat lebo aj tak jej je dost, tak ešte asi chvilu počkam.......... inak baby pekne kočiky sem hadžete, deina a ten tyrkysovy je krasny maju ho aj na SK
presne! to je hrozné s tými očkovaniami, aj pri Gabike sme si museli priplatiť na "jednovpichové" očkovanie aby ju nepichali 3x do obidvoch nožičiek ale len do jednej a teraz je to už jednovpichové bez zaplatenia len akurát že sa pridružili tie pneumokoky takže preto sú dva vpichi. No a to teraz počujem prvý krát že aj rotavírusy zaradia ako povinné, no tak nech ich šlak trafí, no nevadí my si ich zaplatíme nech drobec nemá problémy lebo som sa informovala u známej ktorá robí na detskom v nemocke a ona to odporúčala každému lebo majú 3/4 oddelenia len detičky kvôli rotavírusom
to.beruska,
dík za empatiu, dobre padne 😉
hegi to mi vcera sestricka nasa vravela, ze teraz este za to platit musime ale ze je v plane ze o rok alebo dva ze to zaradia do povinneho...ale presne...aj my si radsej zaplatime...vsetci ze naaaacoooo....no na hovno! nech sa oni dovaju na svoje deti ako dostavaju infuzky a injekcie... 😠
no ahojte , tak hlasiim ´, ze tretia noc bez papania 🙂)) no a rano sa napapal o pol siedmej, dala som ho vedla seba do manzelskej, ked mato je prec a podriemkavala ... a otvorim oci a mlady pan mal vylet po posteli ... len paty som mu videla .... ach jaj , nejako to berie zhurta 😖
ahojte baburky, ja sem ani nestiham chodit, od nedele sa vrtime ako vrtulky a adekvatne k tomu aj grckame, takze nic nerobim, len prezliekam, periem a zehlim (podbradnik zasadne obgrcka) a este nam aj zatepluju dom, tak nam tu vrtaju nechutne, no furt sme s malinkym v kociku, normalne mam uz svalovicu ☹
jaaaj a vase celonocne spinkanie, mozem len zavidiet, pravidelne ako hodinky papame o jedenastej a o tretej a o pol piatej tlacime a kakame ☹
kkiki,
a to o kolkej ti ide búvať a kolko spapa na búvanie?
baby ked už ste nahodili temu na tie rotavirusy, tak už davnejšie som sa na poradni nato dokyny pytala a ona sama ma od toho odhovarala, že načo to je zbytočne že ona už davno nemala v oridnacii nikoho s takymi hnačkami že to nie je vobec take rozširene a že štatistiky zvyšuje len cigani z osad, toto mi na to povedala, som na nu kukala jak puk, takže som už potom nad tym ani nerozmyšlala, ale pre babena je to určite lepšie ked su zaočkovane aj proti tomu
ajkaag tak to mate veselo doma a ešte aj to vrtanie, by som bola na psychynu z toho asi 😝
caterine to teda som uz skoro 😖
ozaj vy ste sa tusim chystali plavat, boli ste? a kam chodite?
my sa chystame zajtra tak som zvedava, starsi to miloval, tak uvidime co tento nas plavec, aj ked vo vani by najradsej aj spaval 😀

Dobre ranko. 🙂
No chuda mimi malinke, vsak to predcasne posadzanie sa nema robit nielen kvoli chrbtici, ale aj kvoli vnutornym organom, dychaniu a pod. ☹
My sme mali super noc, maly spal bez prestavky do piatej, odvtedy sme sice hore (asi polhodinku sme este podriemkavali), ale nevadi, snad sa vracia do starych kolaji. 🙂