icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

kkoperni
26. mar 2010

dida gratulujeme 🙂 ale to bežiiii že))) baby už davate cajik?? tie co kojite....no veru skoda že sa ma pocko pokazit aj ja vybehnem von na nakupy skoda že nieste nikto z PD dali by sme kafe vonku na teraske 🙂 samozrejme bezkofeinove)))

caterine
26. mar 2010

dida vsetko naj k 4 mesiacikom, hlavne aby ste boli zdravucky..... kupila som chipolino ultra 2010 taky fialovy chcela som s prehadzovacou ruckou, tusim aj tento chipolino co si stiahla mali na predajni pekny je, vyzerajiu to byt dost kvalitne kociky......saku ved aj u nas vcera fucalo a riadne ale na vecer sa to ukludnilo ale to sme uz von nesli.......didi ta predajna je v hlohovci maju aj stranku tusim aladin-kociky.sk tak kuk

dida81
26. mar 2010

Veru- strasne to letí 😅 (som necakala, že ked budem na -MD pojde to taaak rýchlo... hned je vecer a zase ráno...)

Ja mam dnes v plane obed s kolegynami v meste /v ramci Dna učitelo/ 😉 tak mamča pride kocikat Jakubka...

..a chcela som dovtedy vselico stihnut,, ale ako na seba kuk- dnes moc toho nenarobim.. nece sa mi./ešteže mam navarene pre mnž od vcera/

dida81
26. mar 2010

Dakujeme koky...
Caterine - velmi je peknucky a tá farba. No super . 😀
Ja som zalubena do trojkolky... a vieš co je fajn na Chipoline? ..že sa da dat až do uplneho lahu.To sa na vavsine neda.
Ozaj,, ty si z NZ?

carmen86
26. mar 2010

ahojte babenky
taaaak ste toho za dva dni riaadne popisali, som nemala cas vas prist pozriet, robili sme dvoj-dnove jarne upratovanie, kompletne cely byt vratane okien sme s mm upratali, este ze mam takeho sikovneho muzika ze pomaha...a bolo aj krasne pocasie, tak sme boli vonku a boli sme aj koniky pozriet u bratovej priatelky, aj Carmenka sedela na konikovi aj ho hladkala, bolo to krasne aj ked to nejako nevnimala, no a dnes budem lenosit, mam uz polievocku navarenu a dam si este bryndzove pirohy a pocasie je skarede tak uvidime ci pojdem vonku.... 🙂 🙂 🙂

caterine
26. mar 2010

Nie ja som z Komjatic je to okres NZ .....no ved prave aj mne sa pači preto že sa da dat do lahu, a aj ten material čo je vnutri v kočiku je taky kvalitny a take makučke to tam mali tieto chipolina, mali tam aj trojkolky tie sa mi velmi pačili, ale ked som chcela s prehadzovacou ručkou..... ozaj tušim čo tam mali trojkolky tak sa dali sedačky otočit v oboch smeroch ale nie som si ista

kkoperni
26. mar 2010

dida nemam ani jeden sice sa mi pacia obidva ale asi ten cusualplay by vyhral🙂

ukulelembo
26. mar 2010

Ahojte zenusky Tak mi sme v noci boli hore o 4tej potom sa strhol o 5.30 zacal plakat uz som len trpla, ci bude spat dalej , ale zistila som , ze pod hlavou mal komplet mokru perinku co bol taky upoteny 😒 a ked sme mu ju dali prec hned zalomil a az do 8mej tahal 🙂 Ale moj prvrodeny ma zas o siedmej otravoval, ze ci moze ist len v svetri do skoly 😖 uz ho raz zahlusim za to ze ma budi 😅 🙄 Dida-vsetko naj, naj k 4 mesiacikom 😵 Ja akuret snorim nejaky recept na mrkvovy kolac, tak ma vcera slina na taky stavnaty kolac chytila- neviem, co mam, furt len zeriem 😝

dida81
26. mar 2010

VIem , kde su Komjatice... ved som z NZ... 😉

kkoperni
26. mar 2010

ale urcite by som si vybrala ten co sa da dat uplne do lahu ja mam taky...

caterine
26. mar 2010

no idem žienky mala sa zobudila tak musime ist papat, potom sem nakuknem, dida a nech a obedik s kolegynkami vydari 😉

sakura77
26. mar 2010

caterine,ja mam z komjatic byvalu spoluziacku zo strednej 😉

didiana333
26. mar 2010

caterine,ja mám z komjatíc kamošku...aj spolu robíme. ja som z mojmíroviec,to sme skoro susedy... 😀

kkoperni
26. mar 2010

baby pomooooc moja alergia prepukla normalne sa aj tesim že sa ochladi to je strasne oci by som si stale brhlila, nos stale kvapci hruza bez liekov je to des.... tesim sa na zajtra hadam bude lepsie....

strapco13
26. mar 2010

ahojte
my mame relativne dobru noc za sebou..kedze kojim len z jedneho prsnika a z druhehpo som odsavala do mrazaku, tak som cakala, ze bude castejsie hore..ale on spinkal dobre..ja nie..kedze som stravila noc odsavanim..co uz ked nechcem prist o mliecko z toho bolaveho...ale rano o 7,30 definitivne vstal o 9 uz hladny..nakojila som ho, ale bolo mu malo, kedze som z bolaveho len chvilu predtym doodsavala, tak v nom nic...tak som mu dala to odsate mliecko prvykrat z flasky..dufam, ze mi nebude vymyslat na prsniku, ze bude chciet len flasku...ale nemohla´ som ho nechat o hlade ☹
potom stastny napapny zaspinkal a spal az doteraz
tak uvidim, ci bude hladny, ale chcem nechat naplnit prsia, tak som vytiahla mlieko z mrazaku..aj tak by som ho zachvilu musela zlikvidovat..tak stiahne flasku..prsia si oddychnu..neni lahke kojit kazdu 1,5-2 hodky a vediet, ze mlieka neni v jednom dost
chcem kojit tak, ze odkojim zo zdraveho prsnika, odsajem z bolaveho, dalsie kojenie z flasky, potom znova z prsnika a odsat z druheho...tot moj plan..uvidime co na to krpec 😅

dida81
26. mar 2010

a ja mam z Komjatic byvaleho frajera.. xi 🙂

Juj,, Strapco- pochopila som,, že sa trápite. Si dobra, že vydržis a napriek tomu vsetkemu odhodlana kojit.
A nepomohli by ti klobuciky,, ? mne velmi pomohli v určitom obdobi,, nebyt klobucikov asi nekojim... 😒
Tak som rada za ne.

Kkoperni- alergie ☹ nepríjemnééé

ukulelembo
26. mar 2010

http://www.nejlevnejsikocarky.cz/detsky-kombino... aj tento je pekny a v Cechach o 60eur lacnejsi 😠 😨

strapco13
26. mar 2010

dida..klobuciky nechcem..znizuju tvorbu mlieka...a kedze odsavanie ma neboli, tak to skusim riesit takto..vsak to je jedno, ci drobec saje klobucik alebo flasku..dufam..a pri odsavani aspon vidim, ci je mlieka dost

kkoperni..ja som tiez alergik..takze poznam 😝 ale ja sa zatial drzim..vlastne odkedy mame psa, je to o dost lepsie 🙂

tatuska1
26. mar 2010

babule moja konečne zaspala o jedenástej od rána 😕 no dnes som nič pri nej neurobila ešte že mám aj navarené aj upratané tak serem na všetko a ničččččččččččččččč nerobím
joj a fakt škarede kašle mala,dala som jej hedelix ☹

caterine
26. mar 2010

no baby pol hodinu sem nenakuknem a vy tu poznate polku Komjatic 😀 😀 😀 Didi že susedy no skoro, ty si z Mojmiroviec mame tam znamych ony su taka zlata rodinka maju dve male babule take su zlatunke....... strapco zase maš problemy juuuj to ti nezavidim a všade sa hovori že ake je kojenie vyhoda, bla bla ale ake nevyhody to ma to nepišu ☹ ,

kkoperni
26. mar 2010

strapco no ja som to tiež tak robila, a neboj aj ja som davala Ninke z flasky aby si prsniky oddychli a v pohode chcela cuckat....tak nech sa skoro vyliecia a daj si tu kalciovku aj mne tp zabralo...

kkoperni
26. mar 2010

baby aj vam tak slintaju Ninka je ako bernardin 🙂)))))))))

kkoperni
26. mar 2010

tak co kojace maminy davate aj cajik?

ukulelembo
26. mar 2010

Kkoperni ja nedavam ani cajik ani vodu 🙂 a co hovorite na ten kocik co som hodila link?

carmen86
26. mar 2010

ja som predtym davala castejsie cajik kvoli brusku a teraz davam len obcas, ked sa jej velmi grcka a vsetko jej to vracia spat...aby nemala blbu chut v ustach 😉

kkoperni
26. mar 2010

ani ja nic zatial tak fajn lebo svokrovci by jej len caj davali(((((((((((((

caterine
26. mar 2010

ukulelembo pekny je aj ten, najviac sa mi pači ten žlty a je aj odpruženy takže super..... ani ja čajik nedavam, lebo teraž mi slečna začala strajkovat s mliekom tak som rada ked mi aspom to spapa ..... inak ked mala teplotku po očkovani vtedy som jej dala ale to si len trochu cucla

strapco13
26. mar 2010

ukulembo..hja uz nekukam na kociky co tu hadzete..ja som si sportiak uz kupila..a aby som nezurila, ze je nieco lepsie 😀

kkoperni..striedam kalciovku s namixovanou mastickou, co mi poradila annag
a zatial malemu cajik nedavam..v podstate az dnes spoznal, ze su aj ine veci, z ktorych tecie mlieko ako mamine mliekarne ☹
no co..vecer strcim flasku do ruky tatovi a uvidim, kto z toho bude mat vacsiu radost 🙂

kkoperni
26. mar 2010

akurat sme otlacali ruciciky a nozicky - vseeetko je spinave .-) to nas mm pochvali)))

ukulelembo
26. mar 2010

Caterine- aj mne sa lubi ten zlty najviac aj pre chlapca Ale ta predstava jak by vyzeral po lete od much doosierany 😖